اصلش رو چجوری میشه تشخیص داد؟نقل قول:
تستر یعنی چی؟
Printable View
اصلش رو چجوری میشه تشخیص داد؟نقل قول:
تستر یعنی چی؟
شما اگر برای پاییز و زمستان ادکلن کلاسیک میخواهید سی کی شاک به کارتان نمیخوردنقل قول:
اتفاقن اسنس عود فراری حرف ندارد؛ البته اگر مشکلی با رایحههای شرقی ندارید
رایحه ای مرکب از هیزم های دودگرفته و جوشان در پس زمینهای شیرین ، روغنی
پیشنهاد میکنم اگر میتوانید قبل از خرید تست داشته باشید
اسنس عود فراری رایحهای به شدت سنگین و غلیظ دارد
رایحه اولیه: عود
رایحه میانی: زعفران- رز- زیره سیاه- اولیبانوم
رایحه اصلی: چرم- لابدانوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نهاد من به شما الور هوم شانل است
گرم و شیرین؛ به واقع اثری بزرگ و قابل ستایش است
خرید شانل الور، همچون خرید چند عطر تاپ در یک شیشه است
یک سوال مبتدیانه: ایا عطر ها حالا چه اصل یا تقلبی که تو شیشه هستن با گذشت زمان کم بوتر میشن؟ یعنی یک عطر بعد از چند سال ممکنه همون بو اولیه رو به شدت و موندگاری اوایل نداشته باشه؟
یعنی نمونه ای که فرضا توی مغازه دارن و برای خریدار تست میکنن تا طرف ببینه که عطر چه بویی داره! ولی خب درصد الکلش خیلی زیاده و بدرد نمیخوره! (زود میپره ...)نقل قول:
من خیلی وارد نیستم اما میدونم واردها هم در تشخیص عطراصل و غیرش دچار مشکل میشن!
میتونید از مطالب مفیدی که اینجا اومده هم استفاده کنید.
مطمئن ترین راه اینه از جاهای معتبر عطر رو تهیه کنید.(مغازه های معتبری مثل سفیر)
شرایط اگه عادی باشه(دمای خیلی پایین و یا خیلی بالا نباشه یا در معرض نور زیاد قرار نگیره) من اینطور شنیدم تا 11سال عطر میتونه خوب بمونه! (البته در مورد عطرهای اصل فکرکنم صادق باشه)نقل قول:
سوال خیلی خوبی بود.نقل قول:
بسته به مواد اوّلیّه ی استفاده شده در عطر و تکنیک بکار رفته برای ثبات عطر و روش نگهداری شما عمر عطر متفاوت است.
مواد اوّلیّه به گرما، اکسیژن و نور حسّاس هستند. پس عطرهایی که دارای شیشه ی تیره هستند دوامشون بیشتره. همچنین اگر شیشه اش نشکنه در فریزر که نور کمه و سرد هست بیشترین دوام رو میاره. البته بهتره قبل از گذاشتن در فریزر اون رو درون پلاستیک بپوشونید.
همچنین عطری که شیشه اش پر عطر هست کمتر اکسیژن در فضای فوقانی اش وجود داره و طبیعتاً اکسیداسیون کمتر اتّفاق می افته. پس عطری که بیشتر حجمش استفاده شده و آخراشه طبیعتاً زودتر اکسیده می شه.
آلدهایدها و نوت های مرکّبات زودتر از دیگر مواد معطّر خراب می شوند. لذا اگر عطر شما حاوی این مواد باشه زودتر غزل خداحافظی رو سر می ده.
همچنین اگر شرکت عطرسازی تکنیک مناسبی برای حفظ عطر از اکسیداسیون، نور و ... بکار ببرند عمر عطر بیشتر می شود.
وقتی عطر بویش تغییر و بوی بد و ترشیدگی بدهد دیگه خراب شده و رایحه اش قابل بازیابی هم نیست.
من شنیدم برخی از عطرها در اروپا 70 سال دوام اوردند و خراب نشدند.
برای اطّلاعات بیشتر می توانید کتاب ذیل را مطالعه نمایید:
شریف عطّار
پس با توجه به حرفهای شما و اگه بخوایم هم دوام هم انتشار هر دو رو با هم بخوایم داشته باشم باید هم روی یک مقوای ضخیم عطرو اسپری کنیم و با خودمون داشته باشم و هم روی بدن نقاطی که گفتید اسپری بشه.نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه عطرها تاریخ انقضا دارن؟
شما جناب عطار اطلاعاتتون خیلی جالب و مفیده خیلی خوبه که شما رو درجمع خودمون داریمنقل قول:
من چندتا سوال ریز دارم
اول اینکه بحث اکسیداسیون رو مطرح کردید اما خب شیشه عطر که کاملا محافظت شده و تبادل هوایی نداره با محیط خارج! فشار هوایی که سطح مایع هست مگه چقدر تغییر میکنه در اثر مصرفش که باعث میشه اکسیژن زیادی وجود داشته باشه برای تبادل با سطح مایع؟!
و دوم هم اینکه منظورتون از آلدهاید همون آلدهیدها هست؟یعنی واقعا درتهیه عطرها از خود آلدهیدها استفاده میشه؟((اشاره به گروه بویایی آروماتیک دارید؟))
ممنونم از اطلاعات سودبخش شما
خیلی مهم نیست ولی کلاسیک بهترهنقل قول:
حدودای قیمتش رو میدونی؟ تا جایی که میدونم شانل قیمتاش در همون رنج فضاییه که گفتم
نیمه شب در پاریس نمیدونی چطوریه؟ پرفیوم هم هست
فک کنم باید همون فراری رو بگیرم، تا حالا کسی رو ندیدم بگه خوب نیست
ممنون از راهنماییت
بله کاملاً درسته. هم روی نقاط دارای نبض پوست (البته ممکنه به پوست آسیب برسونه) و هم نوار مقوایی ضخیم.نقل قول:
اگر منظورتون اینه که عطر هم خراب می شه؟ باید بگم که خراب می شه.
ولی اگر منظورتون اینه که آیا تاریخ انقضا روی شیشه یا جعبه ی عطر درج می شه؟ باید بگم که احتمالاً به این علّت که دوام عطر بیشتر از 2 ساله تاریخ انقضا و تولید درج نمی شه.
شریف عطّار
تا جایی که من می دونم اینکه پس از خروج عطر هوا جاشو میگیره. اگه یادتون باشه سی.کی. 1 رو که باز می کردیم درب شیشه ی را باز و افشانه اش رو که به صورت پیچ و مهره بود جا می زدیم. پس اقدامی جهت خروج هوا از فضای فوقانی شیشه ی عطر توسط کارخانه های سازنده انجام نمی شه.نقل قول:
بله از آلدهیدها در تولید عطر استفاده می شه. برای مثال امیل سینامیک آلدهاید (یا به قول شما آلدهید) که زود هم خراب می شه. یا آلدهاید سی 8.
برای به دست آوردن اطّلاعات کامل تر کتاب ذیل را مطالعه فرمایید:
شریف عطّار
فراری اسنس عود محشره. با ماندگاری زیاد. فقط خیلی سنگینه. حتما اول تست کنید بعد بخرید. در ضمن اگر به محض تست خورد تو ذوقتون کمی صبر کنید. بعد از حدود 30 دقیقه تا یک ساعت رایحه اصلی خودشو نشون میده که به نظر من خوشبوتر از تاپ نوتش هست.نقل قول:
عطر بل د اپیوم 100 میلی خریدید 25 تومن و تازه نگران گران بودنش هستید؟ با این قیمت 100% فیک هستش. این عطر حداقل بالای 180 قیمت داره.نقل قول:
این روزا عطرای تقلبی و درجه 3 و 4 چینی بازارو اشباع کرده. مخصوصا این عطر تقلبیش از اصلش خیلی فراوون تره. مواظب باشید چون این عطرای تقلبی آلرژی و سردرد ایجاد می کنن و خطرناک هستن.نقل قول:
عالیه کتابتون.ممنونم ازتون .امیدوارم دوستان دانلود کنن و استفاده کنن .نقل قول:
سلام
من Lutece Pour Homme by Swiss Perfumes خریدم، ولی توی سایت های ایرانی که درموردش چیزی ندیدم!
100 میل 55000 تومن
از دوستان کسی درموردش اطلاعاتی داره یا استفاده کرده؟
RSVP bye kennet cole (85000)نقل قول:
آنجل شلر اسنشیال 85000 - آر اس وی پی از کنت کول 85000 -بولگاری من از بولگاری 130000نقل قول:
دقیقا .زمان دلار 1800 تومنی بازار تهران 175000 بود!!! وای به الان که عطر 50 تومنی شده 120 تومن اینم باید رفته باشه بالای 250-300نقل قول:
نقل قول:
سکریفایز از اجمل هست که بوی مجلسی و تلخی داره و پخش و ماندگاریه بالا فکر کنم الان تو بازار تهران حدود 30-40 تومن باشه 50 میل. عطرای 50 میل امانوئل اونگارو هم حدود 50 تومن هستن.یکم اگر روی پولتون بزارید عطر بیورکا از سیندی سی رو میتونید بخرید که شیرین و ادویه ایه و ماندگاری وپخش خیلی خوبی داره و کاملا مناسب پاییز و زمستونه ولی متاسفانه هم کمه هم شناخته شده نیست.
برا مردونه هم این چیزایی که گفتین صادقه؟ آخه به نظر من بو های تلخ رسمی ترن! ینی تا الان ایطو فک می کردم.... :sq_6:نقل قول:
عطر واسه خانوم چهل ساله چی پیشنهاد میکنی؟ از سلیقش هم خبر ندارم
قیمت 40/50
بالا پایینتر هم اشکال نداره
چون سن ایشون بالا هست طبیعتاً می بایست عطری متناسب با سن بالا انتخاب نمود. مطمئناً عطرهای خنک (چون جوون پسند و مخصوص هوای گرم است) آبی (چون بیشتر مردانه، برای جوانان و مخصوص هوای گرم است) چوبی (چون مردونه هست) و مرکبات (ادکلون، چون سبک و دارای ماندگاری کم است) برای این سن مناسب نیست. در عوض نوت های سنگین، شیرین، مشکی، گل بو برای ایشان مناسب خواهد بود. لذا از دوستان آشنا با برند و قیمت تقاضا می کنم پیشنهاد بدهند.نقل قول:
شریف عطّار
سلامنقل قول:
جسارتاً منظورتون از بوی تلخ بوی مرکّباته؟
در خصوص عطرهای مردونه باید بگم نباید نت گل غالب باشه. چرا که عطرهایی که نوت گل در اون غلبه دارن، زنونه تلقّی می شوند. همچنین نوت های خوشمزه مثل نوت میوه ها (در ایران به فواکه معروفه) و نوت های خامه ای (که بوی خامه ی صبحانه می دهند) نیز مناسب نیست.
در عوض به ترتیب نوت های شرقی (اورینتال) مشک بو، چوب بو، کاجی، نوت های رسمی تری هستند تا نوت های خنک، آکواتیک، ادوکلن (مرکّبات).
شریف عطّار
دوست عزیز اگه میشه این کتابو یه جای دیگه آپلود کنید .نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
شریف عطّار
یک سری ادکلنهاو عطرهای هستند که جعبه دارند؛ سلفون دارند؛ مو نمیزنند با اصل ولی تقلبی هستند
یک سری عطرهای تقلبی هم هست که کنار پیادهروها میفروشند؛ نه جعبه دارند؛ و شیشههایشان هم به شدت زخمی است
یک آقایی هست روبروی پارک ملت دم پاساژ صفویه میایستد؛ بلو شانل ۱۱۰ هزار تومان میفروشد.
من خودم بارها دیدم پسرهایی زیادی ازش بلو شانل به این قیمت خریدند.
واقعن تعحب میکنم. یکی از مشخصات این عطرهای تقلبی این است که به شدت نشتی دارند
موقع اسپری کردن کلی محلول داخلش از درش به بیرون میریزد.
حالا اون شیشههایی که زخمی و شکسته و فونتهای پاک شده بماند
دیشب که داشتم رد میشدم دیدم کرید سیلور مانتین آوردهاند
پرسیدم چند؟ گفتند: ۱۷۰ هزار تومان
قیمت اصل این عطر خوشبو در تهران هست ۵۴۰ هزار تومان
خواهش میکنم؛ الور شانل قیمتش گران بود؛ بالای ۳۰۰ توماننقل قول:
ولی الان یکی از سایتها دارد ۱۰۰ میلش میدهد ۲۳۵ تومان
نیمه شب در پاریس نمیدانم؛ به نظرم عطر مردانه نباید پرفیوم باشد
شما شانل را هم نگاه کنید هیچ کدام از کارهای مردانهاش پرفیوم نیست
ادکلن است
و علیکم ،نقل قول:
بیشتر چوب و قهوه و .... منظورم بود نه مرکباتی! حالا کدوم یکی از این نوت ها خاص ترن؟
ببخشید بی هوا میام وسط بحث:sq_24:ولی بنظرم بوی قهوه و اینا خاصتره نسبت به مرکبات! چون عطرای مرکباتی خیلی بیشتره اما قهوه کمتر! چیزی هم که کمتر باشه بنظر خاص تر میرسه:sq_25:((نظر شخصی بودنقل قول:
))
به نظر من هم بوی قهوه خاص تر از چوب و مرکّبات است. همچنین سنگین تر و مناسب تر برای مراسم های رسمی و برای میان سال ها و مسن ها هست.نقل قول:
شریف عطّار
آزارو دی سیبل؛ وی آی پی ۲۱۲ امشب بو کردم
دی سی بوی گرم و تندی دارد؛ شیرین، دلفریب، نشاط بخش و احساس برانگیز
با پیش رایحه لیموی آمالفی، آلدهیدها، شیرین بیان میان رایحه دانه بخور،
سوسن رایحه پایانی خس خس، دانه تونکا و وانیل
قشنگ روی هوا هستید؛ انگار دارید از روی راک استیج شیرجه میزنید توی جمعییت
وی آی پی هم که نگو؛ خود بغلی است
آیا شما در لیست هستید؟
اگر دنبال ادکلنی میگردید که بوی مشروب بدهد
رایحه ای تلخ و گرم همچون زهرماری : دی
مردانه و احساس برانگیز با پیش رایحه خاویار، لیمو، زنجبیل، فلفل سیاه، میوه شور برای مزه : دی
میان رایحه ودکا، جین، نعناع، ادویه های معطر
رایحه پایانی چرم، عنبر، چوب های معطر و کمیاب
شما بیشک بعد از بو کردنش مست میشوید
عطرهای مردانه پاییـــــــز و زمستــان نود و یک
وبلاگ پرفیوم نیوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگه. ما قبلا کرید تقلبی تو ایران ندیده بودیم ولی الان زیاد شده و دارن از این آب گل آلود گرونیها ماهی می گیرن. واقعا حیف 170 تومن پول که آدم عطر فیک بخره.نقل قول:
دیشب یه دونه تام فورد گری وتیور خریدم ولی امروز رفتم پسش دادم. مطمئنم فیک نبود اما به نظرم ماندگاریش کم بود در حالیکه چند سال پیش این عطرو داشتم و ماندگاریش خیلی زیاد بود. نمیدونم شامه من ضعیف شده یا مشکل از جای دیگس. اگه کسی تازگیا از این عطر خریده لطفا بگه از ماندگاری و پخش بوش راضیه یا نه؟ ممنون.
در سال ۲۰۰۴ قوانيني در اتحادیه اروپا در زمينه عطر وا دكلن تصويب شد كه استفاده يكسري از مواد سازنده عطر را ممنوع كردنقل قول:
اين مواد از جمله موادی بودند كه يا برای لايه اوزون مخرب بودند يا برگشت پذير نبودند، مثلا از گياهان يا حيواناتی گرفته میشد
كه برگشت پذير نبودند و همچنین در خطر انقراض قرار داشتند
جدا زا ين مسئله گلها كه مواد اصلي تشكيل دهنده عطرها هستند در سا لهاي مختلف رايح ههاي كاملا مشابهي ندارند
اين رايحه بسته به نوع خاك و شرايط اقليمي رشد آن گل است كه سال به سال تغيير میكند
گاهي اوقات هم فرمول عطرها را كمپانيها تغيير میدهد.
خب یه علتش میتونه این باشه که بیشتر عطرهایی که تو ایران هستن و اتفاقا اصل هم هستن اصطلاحا استک هستن.یعنی عطر اصله اما مدت زیادی از تولیدش میگذره .من تام فورد رو نمیدونم ولی کرید 250 دلاری بعد از یکسال از تاریخ تولیدش میشه 100 دلار .این برای برندهای دیگه هم صادقه.هرچقدر هم که از تاریخ تولید عطر بگذره ممکنه بوش عوض نشه ولی ماندگاری و پخشش مطمئنا کمتر میشه.بخاطر این خریدش خیلی ارزونتر از عطرهای تولید جدیدتر هست.مثلا من عطر 40 دلاری رو دیدم که تو بازار تهران 18 تومن میفروختن حتی بچ نامبر و شماره سریال هم داشت.ولی سال تولیدش 2006 بود یعنی 6 سال پیش و علیرغم بوی خیلی خوبش نهایتا 2-3 ساعت میموند.نقل قول:
از کجا خریدید که عطر استفاده شده رو پس گرفتند؟نقل قول:
آشنا بودید با فروشنده؟
دوستان سلام ... دو تا عطر خریدم از کوچه مروی به یکی diamond dust به قیمت 70 تومن (مردونه) و یه زنانه به نام patchouli به قیمت 100 تومن .... الان که اومدم خونه دیدم سایر عطرهاش رو هم نسبت به قیمت های سایت لیلیوم 20 تومن بالاتر میداد ... حالا گرونیش به کنار .... این دو تا عطر رو اصلا ندیدم هیچ جای اینترنت !! گویا وجود خارجی ندارند .... طرف گفت diamond dust خیلی معروف هم هست مال کمپانی giovanni bacci .... لیبل شبنم هم ندارند ..... کسی میشناسه این عطر هارو ؟ بوش خیلی خوبه و روی دستم هم تا 8 ساعت که گذشته هنوز هست اما از این که این عطر رو هیج جا ندیدم یکم احساس بدی دارم .... بو ها واقعا عالی هستند ... من خودم این رو بین lalique noire و jaguar و zirh ikon انتخاب کردم .... به نظر شما اصل نصب این عطرها از کجاست ؟ رو خودشون که پاریس زده
اینم عکس هست
بارکدش رو هم تو نرم افزار زدم فرانسه نوشت .... نمیتونه فیک باشه که ؟
ببخشید هی ویرایش کردم!
من واقعا موندم که چطور بعضی از افراد با این حال که میبینند اطلاعاتی از یک برند ندارند باز از اون برند خرید میکتتد!!!:sq_14:نقل قول:
من تا به حال توی این مدت طولانی که با دنیای عطر آشنا هستم اصلا چنین ادکلن و چنین برندی به گوش نخورده.
لطفا کمی در خریدتون بیشتر دقت کنید. خصوصا با این بودجه ایی که هزینه کردید. اگر 20-30 ت بود با ی چیزی
اون پتچولی از کدام برند هست. فقط لطفا نگید که تام فورد هست!!!:sq_13:
دوست عزیز فکر کنم این باشه اما برند معرفی نیست حداقل من تاحالا نشنیده بودمنقل قول: