این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟نقل قول:
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟
Printable View
این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟نقل قول:
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟
آقا حواسم نبود..مخابرات :sq_24:
سلام
من تازه به جمعه صنا نتی ها پیوستم ....
البته از خود صبا نگرفتم از شرکت ارتباط گستر صبا گرفتم از Resller هاشه ... من سرعت 1Mg گرفتم که خیلی هم راضیم ....دانلود با 115 بهم میده ... قطعی هم نداره ... سرعت شبانه هم خوبه ....
.
منم فکر میکنم اشکال از مرکز مخابراتیتون باشه ...
سلام رمز و پسورد شبانه مگه همون guest ngsnet نیستش ؟ عوض شده ؟
نه خیلی وقته که دیگه اونو برداشتن // شما یا همون یوز و پس اصلیت وصل میشینقل قول:
نقل قول:
سرویس شبانه رایگان (شبکه صبا)
تمامی مشترکین سرویس اینترنت شرکت ارتباط گستر صبا می توانند از ساعت 2 الی 7 صبح از سرویس رایگان این شرکت استفاده نمایند.
در صورت استفاده از این سرویس از ترافیک حجمی اشتراک شما کم نخواهد شد و مشترکین می توانند بصورت نامحدود از این سرویس استفاده نمایند.
4-5 ماهی میشه که اون عوض شده و دیگه باید با همون یوزر/پس روزانه وصل شید. ولی فقط بین ساعات 2-7 رایگانه. البته توی بعضی شهرها 1-6 .نقل قول:
راضی؟؟؟؟نقل قول:
من 512 نوین نت دارم با سرعت 250.دوره صبا تموم شده من از 86 تا حالا داشتم و عوض کردم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
شما تهران هستید؟ کدوم مرکز مخابراتی؟
چون منم واقعا از صبانت خسته شدم. جالبه غرفش هم تو نمایشگاه خیلی خلوت بود .
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان وضعیت صبانت چطوریه ؟! من نمیخوام نت را عوض کنم فقط میخوام بدونم وضعیتش خوبه یا نه ؟!
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
مشهد - مرکز صابری وحید
روزانه 1 مگ است البته قطعی زیاد شده + پینگ از 40 اومده رو 200 + شبانه از 2 مگ به 256 کاهش پیدا کرده + کم شدنهای مشکوک از حجم خریداری شده + اطلاع رسانی نامناسب شرکت + نویز افزایش داشته
کلا به همه چیز میاد :sq_17:
256نقل قول:
اینو دیگه من نشنیدم
از کدوم سایتای .... می خوای بری ؟:31:
راست میگی صبانت دیگه شکمش سیر شده داره اذیت می کنهنقل قول:
دندون لقو باید کشید
سلام
من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید
این ساپورت صبادغ هم خستش شد دیگه نمیاد.......:sq_2:
کلا فلسفه Security Key گذاشتن روی وایرلس اینه که دیگران در اطراف شما نتونن از اینترنت شما استفاده کنند:sq_24:نقل قول:
در حالی که وقتی مودم را مستقیم با کابل وصل کنید دیگه همچین اتفاقی نمیتونه بیفته
به نظر من اگه می خوای کسی دسترسی نداشته باشه در حالت bridge بزار مودمت را و با پسوردی که اکانت اینترنتت داره کارت رامیوفته:sq_25:
نقل قول:
خب ایجوری که با وایرلس نمیشه وصل شد و فقط مجبورم با کابل وصل بشم
اگه یک کانکشن هم توی لبتاپت درست کنی حله .:sq_16:نقل قول:
خوب بنده خدا دیگه حرفی برای گفتن نداره. صبانت نه پیگ خوبی داره و نه پشتیبانی خوب. فقط شبانه اش خوب بود که اونم به ف.. رفت.نقل قول:
آقا این چه وضعشه دیگه مسخره شو دراوردن همش پشت سر هم هی اینترنت قطع میشه الان هر روز مجموعا" 2-3 ساعت قطعی داره بلد نیستین مدیریت کنید ، آی اس پی تون رو جمع کنید برید !!! حالم رو از هر چی اینترنته بهم زدید دیگه اه اه اه...
بعد 6 سال از صبانت رفتم بیرون واقعا راحت شدم آخیشششششششش:5:
ما که کلاً زدیم بیرون :sq_25: . آخ آخیشششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششششششش ششششش.نقل قول:
کجا رفتید.؟نقل قول:
من شبانه دانلود نخواستم. صفحه هم سخت میتونم باز کنم
مخابرات 512 گرفتم واقعا از هر نظر از صبا بهتره حداقلش اینه که حجم دزدی دیگه نداره:41:نقل قول:
مبارک باشه. دوست عزیز تهران هستید؟ با چه مدرکی تونستید 512 بگیرید؟ آیا کارشناسی ارشد کافیه؟نقل قول:
این طرح پائیز و مودم رایگان به همراه اشتراک : 4999 جزئیاتش را کسی میدونه؟
بله دوست عزیز تهران هستیم و با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد خیلی ر احت میتونی 512 بگیری نامحدود ماهی 20 توماننقل قول:
چطور گرفتید؟نقل قول:
تهران - عاطف با کارت فوق، 256 بیشتر نداد!
میگه برا 512 باید هیئت علمی باشی!!!!!
مشهد - صابری وحید
مدته 10 روزه که از ساعت 5 تا 8 شب اینترنت قطعه - خدایا شکرت !!!:sq_10:
ما تهران این طوری شد (یه دو ماهی میشه)نقل قول:
زدن سرعت روزانه و شبانه رو کاهش دادند
بعد کاهش سرعت درست شد (بشخصه برای من حداقل)
خیلی راحت با کارت ارشد مجوز دادند و 1 روزه وصل شدنقل قول:
صبا در رابطه با طرح ها. طرح مودم رایگان که گفتند کنسل شده و طرح دیگه هم که همونطور که نوشتند در سایت.
حالا سوال اینجاست که سرعت های بالاتر یک مگ و دو مگ را تنها به مدارک شرکت اشاره کرد. صبا مدارک دیگه مثل جواز کسب و کارت دانشجویی براش مقبول نیست آیا؟
سلام.یه چند وقته سرعت بهتر شده نه ولی مثله قبل 2 مگ نیست 1 مگ شده.بازم شکر.
توی تهران کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
یکی دو هفته ـس که هر شب بین 9:30 تا 12:30 به شدت کیفیت اتصال کم، و بعضاً لینک مودم قطع و وصل میشه...
پشتیبانی صبانتم که اغلب چیزی حالیشون نیست و سریع میرن سراغ نویز خط.
به یارو میگم که داش من، من همه این مباحث سخت افزاری و شبکه رو حفظم نمیخواد به من یاد بدی؛ 4.5 ساله یوزرتونم تا حالا همچین مشکل مزخرفی نداشتم که هر شب بساط واسه ما درست کردین... بازم میگه نه نویزه... نویز که همیشه هست و تغییری نمیکنه، ولی این بیشتر به نظر میاد مشکل سیستمشون توی مرکز مخابراتیه که کشش نداره...
یکی از دوستان هم میگفت که مشکل مشابهی داره؛ شما هم دارین این مشکل رو؟
در بین این ساعات برید uplink/downlink مودمتونو ببینید کاهش یافته از مقدار عادیش یا نه (مثلاً دو سوم یا نصف) + کاهش فجیع نسبت signal به noise
صبانت دوباره مرضش گرفته انگار!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز همچین مشکلی رو در ساعات شبانه پیدا کردم (کامپوتر و برا دانلود میزارم ولی تا صبح 20 مگ بیشتر دان نکرده
بچه ها سرعت من 2 روزه که شبانه 110 تا شده.
آیا صبانت به دزدی های خودش اعتراف کرده؟؟
آیا صبانت به دنیای آخرت و وجود جهنم ایمان آورده است؟؟
آیا صبانت وادار به حلال خوری شده است؟؟
جواب این سوالها و چندین سوال دیگر سر پل صراط
برا منم همینطور
کاش که همین طور بمونه
موقتا بعضی شباا سرعت و زیاد میکنند چون دلمون خوش باشه تا یوزر زیاد بشه دزدی گرکیاشون شروع میشه
سلام
چرا نمیشه شارژ کرد؟
Could not find stored procedure 'sp_app_is_charge_id'.