بله دیگه. با مودم خودم و با اینترنت اکسپلورر. مگه قراره جور دیگه برم؟نقل قول:
Printable View
بله دیگه. با مودم خودم و با اینترنت اکسپلورر. مگه قراره جور دیگه برم؟نقل قول:
قبلاً گفتم که تنظیمات را بدهند تا خودتان تنظیم کنید اما حتی اگر فقط مشخصات بدون تنظیمات دیگر را هم بدهند کافی است.نقل قول:
دقت بفرمایید که آن ها فقط کافی است مک آدرس مودم شما را ثبت و "مثل همه ی مشترکان دیگر" مشخصات اکانت را مثل پسورد، شناسه ی اشتراک و... را به شما بدهند و اصلاً لازم نیست کار تازهای انجام بدهند. پس دلیلی ندارد نگران مدل مودم شما باشند. تنظیمات را هم خود شما با کمک ما انجام میدهید. تنظیمات هم بسیار ساده و ابتدایی است. فقط Identity ، Inner Identity و پسورد را بخواهید. پس دقت کنید که آنها قرار نیست مودم شما را تنظیم کنند و یا حتی تنظیمات را بدهد. بلکه فقط مشخصات اکانت شما را میدهند. مثل همه ی کاربران. این ها را خوب بهشان تفهیم کنید و امیدوار باشید که قبول کنند؛ انشاالله.
این سرعت لینک مستقیم با idm دوست عزیزنقل قول:
اینترنت 128 مخابرات از این سرتره...
مودم تعویض کردم اشتراکم فعال نمی کنن پشتیبانی بی سواد نمایندگیش بدتر از همه :grrr:
اقا راهی هست برم فسخ کنم بخشی از پولم پس بگیرم فقط 200 میگ مصرف شده نصف ماه گذشته
کجا برم همون مطهری دفتر مرکزی برم فسخ انجام میده دیگه اعصاب نزاشتن
:grrr::grrr::grrr:
این جا قفل کنید بنویسید این شرکت یک کلاه بردار است
دوستان چطوری میتونم مودممو اپدیت کنم ؟
گرین پکته
واقعا افتضاح شده .
پینگ 500 سایت ها به زور باز میشن .
موبین خراب کرده دوستان.
سرویس دهی افتضاح شده:19::19:
لطفا مقدار cinr و rssi رو بگید تی چه بازه ای باید باشه و بهترین حالتش چه عددی هست ؟
دوستان دو مگ رو رو چند میبندن ؟
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
چرا سایت تست سرعت خود مبین نت باز نمیشه ؟
من ۴۰ گیگ ۱ مگ دارم ۵۸ تومن می دم ... فکر کنم الان ۱ سال شدهنقل قول:
سرعت دانلود از یاهو میل ۲ کیلوبایت بر ثانیه
سرعت دانلود با ۱۵ کانکشن زیره ۶۰ کیلوبایت بر ثانیه
اصلا وارد سایت سپید تست نمی تونم بشم
آنلاین نمی تونم آهنگ گوش بدم چه برسه فیلم آنلاین از سایت آپارات نمی تونم !!!!
به پشتیبانی زنگ می زنم بعد ۱۵ دقیقه می گه در حال اتصال هستید بعدشم کسی گوشی رو جواب نمی ده
تا حالا همچین اینترنت با کیفیت به این افتضاحی ندیده بودم
THIS IS A NEW LOW
سلام
درسته که پشتیبانیش افتضاحه ولی چند روزه که سرعت اینترنتم ترکونده.خیلی خوب شده.دانلودشم با idm 60-90 می رسه...سرویسم 512 یک ساله هستش که از مهر پارسال گرفتم.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
بزرگترین مشکل مبین نت پوشش منطقه ای هست
بعضیا شانس میارن و در محدوده دکل هستن و یا در محدوده مجاز هستش بعضیا هم در نقاط ضعیف دکل قرار دارند که از بدشانسیه
مبین نت هنوز تهران رو کامل نتونسته پوشش بده این واقعا باعث آبروریزیه
دقیقاً درسته. تمام مشکلات مبین نت مربوط به کم بودن تعداد BTS در سطح شهر و کامل نشدن پوشش در تهران، هنوز بعد از 3سال و نیم شمالغرب تهران پوشش نداده.نقل قول:
ظرفیت هر BTS محدوده وقتی تعداد زیادی یوزر به یه آنتن وصل شوند همین میشه دیگه. جالبه اومده تو هر شهر یه BTS گذاشته بعد تو سایتش زده پوشش بیش از 110 شهر :D
من مودم بردم چالوس، Google هم 3دقیقه طول می کشید تا باز بشه. با یک آنتن و این همه مصرف کننده هیچ انتظاری از این مبین نت نباید داشته باشید.
امروز نسبتا بهتر هست .
دوستانی که توی تهران هستن من شنیدم تهران تقریبا همه ی شرکت های ای اس پی روی خط فیبر نوری خدمات میدن . این درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان دیشب ساعت 2 شب به بعد تا ساعت 5.5 صبح اهواز قطع بود
واقعا که....روانی شدم نفهمیدم آخر چی بگیرم؟فروم ایرانسل ملت مینالن__اینجا همه زار میزنن__adsl همه فحش میدن حالا این همه دنیا از کجا اینترنت پرسرعت استفاده میکنن خدا میدونه یعنی تا به ما رسید همه اینا شدن آشغال؟؟؟
سیسیکمم رو با gprs ایرانسل با 90%رضایت راه انداختم(با سرعت دانلود 6-7 کیلو برثانیه و پینگ بالای 600-700) میخواستم adsl بگیرم ولی فیبرنوری هستم حالا هم که اومدم مبین بگیرم اینجا رو دیدم اینجوری....یعنی مبین اینقد از اون شرایط gprs که گفتم بدتره؟؟؟؟ قصدم خرید یه اکانت 512 6 ماهه با یه مودم بیرونی بود... فقط آنلاین بودن 24ساعته میخوام.... اگه میشه بیشتر دوستان اهوازی اعلام وضعیت کنن....منطقه فاز 1 پادادشهر و منطقه گلستان
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
درضمن طبق مکاتبه ای که با مبین داشتم واسم ایمیل اومده کارشناس هامون دارن بررسی میکنن واسه افزایش مناطق تحت پوشش و افزایش سیگنال دهی در اهواز....... امیدوارم(که نیستم) حقیقت داشته باشه
از این آدرس فریمور رو بگیر و بزن به مودمت، ورژن 1.5.1 است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
مطهری سر مفتح برو شاید جواب بدن.نقل قول:
سلام دوستان یک اتفاق جدید افتاد الان تنظیمات پشتیبانی بلاخره داد انقدر حنجره پاره کردم:27:
تست گرفتم خیلی بهتر شده
با سرور فن اوا
با سرور هوم تل
با سرور IPM
پینگ
8.8.8.8
میانگین 232 :18:
تغریبا امروز همه جا بهتر شده: سرویس 1مگ:
سرور تهران:
سرور استانبل ترکیه:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنوز هم نمی تونم اسپید تست بگیریم ... نه از لب تاب نه از پی سی
اینترنت از ۲ تا ۴ صبح قطع بود ... مثل اینکه شکایت کنم اینترنت رو هم قطع می کنن
نقل قول:شما توی انتن دهی مشکل ندارید . این عکسی که قرار دادید نشون میده سیگنال آنتن 80 درصد رو داریدنقل قول:
واقعا که....روانی شدم نفهمیدم آخر چی بگیرم؟فروم ایرانسل ملت مینالن__اینجا همه زار میزنن__adsl همه فحش میدن حالا این همه دنیا از کجا اینترنت پرسرعت استفاده میکنن خدا میدونه یعنی تا به ما رسید همه اینا شدن آشغال؟؟؟
سیسیکمم رو با gprs ایرانسل با 90%رضایت راه انداختم(با سرعت دانلود 6-7 کیلو برثانیه و پینگ بالای 600-700) میخواستم adsl بگیرم ولی فیبرنوری هستم حالا هم که اومدم مبین بگیرم اینجا رو دیدم اینجوری....یعنی مبین اینقد از اون شرایط gprs که گفتم بدتره؟؟؟؟ قصدم خرید یه اکانت 512 6 ماهه با یه مودم بیرونی بود... فقط آنلاین بودن 24ساعته میخوام.... اگه میشه بیشتر دوستان اهوازی اعلام وضعیت کنن....منطقه فاز 1 پادادشهر و منطقه گلستان
درضمن طبق مکاتبه ای که با مبین داشتم واسم ایمیل اومده کارشناس هامون دارن بررسی میکنن واسه افزایش مناطق تحت پوشش و افزایش سیگنال دهی در اهواز....... امیدوارم(که نیستم) حقیقت داشته باشه
یعنی نشد یک هفته کامل درست حسابی کار کنه آدم با اینترنت :دی بعد از اون ماجرای قبلی :
که خود به خود درست شد و به 3 چراغ برگشت ، حالا ساکس کار نمیکنه ، با وی پی ان هم نمیتونم عکس یا چیزی آپلود کنم !نقل قول:
الان من چی بگم !؟
چیکارشون کنم ؟!
:دی
سلام من میخوام مودم کله قندی مبین نت را روی ویندوز xp بیارم اما اصلا کانکشن نیست توی سون خودش پیدا میکرد اما اینجا چجوری میشه من بلد نیستم کمک کنید
مطمئن باش gprs از مبین بهتره مخصوصا شبها. اگر مجبوری وایمکس بگیری از بین ایرانسل و مبین نت، ایرانسل رو انتخاب کن من ایرانسل هم دارم و وضعیتش به مراتب از مبین بهتره. حداقل پشتیبانیش بهتر جواب میده. gprs شو که داری و راضی ای.نقل قول:
سلام همشهری !نقل قول:
اگه شرایطت اینه برو بگیر، دودل هم نباش.
اینجور که من متوجه شدم مبین نت در اهوار مشترک زیاد داره. درسته ناراضی هستیم، ولی از GPRS بهتره.
من هم یه مدت از GPRS ایرانسل استفاده کردم. ساعت شلوغی با 3 کیلوبایت و حتا کمتر دانلود میکردم و ساعت خلوتی با 16 تا20.
ولی الآن با مبین بیشتر مواقع با 64-5 دانلود دارم. مسأله اینه که توقع نداریم مثلاً شبها که مجانیه سرعت سرویس512 بیاد روی 20؛ وگرنه در بدترین حالت از GPRS بهتره.
وایمکس ایرانسل هم در اهواز زیاد مشتری داره. برو ایرانسل بگیر؛ گمون کنم بهتر باشه.
آقا این پشتیبانی تهران خیلی پر رو هست فکر می کنه ما با لیسانس نرم افزار نمی فهمیم بیت و بایت چیه دختره شروع کرده به توضیح دادن بیت و بایت بعد منم باز گفتم چرا انقدر سرعت کم شده دوباره شروع کرد به توضیح دادن بیت و بایت:27:
رسما ملت رو اسکل گرفتن
[QUOTE=MaysamMaysam;7002897]از این آدرس فریمور رو بگیر و بزن به مودمت، ورژن 1.5.1 است.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ------
اقا ممنون فقط منظورتونو از بزن به مدمت نفهمیدم
میشه بیشتر توضیح بد ین
دقیقا حرف شما رو قبول دارم. اینا هیچی حالیشون نیست :10:نقل قول:
ای بابا! مگه شما دل نداری؟نقل قول:
طفلی خودش تازه یاد گرفته؛ خواسته یه اظهار وجودی بکنه. شما هم باید تحویلش میگرفتی.:27:
دوستان من 512 4 گیگ دارم همیشه 20800 میدادم ولی این سری پول رو که ریختم وصل نشد زنگ زدم پشتیبانی گفت 200 تومن کم ریختی یعنی باید21000 میریختم بعد که 200 ریختم وصل شد ولی هنوز توی ecare میزنه برای دورهی بعد باید 20800 بریزم قضیش چیه؟
[QUOTE=meaho;7003469]اول به مودمت لاگین کن با آی پی 192.168.1.1 بعد برو به قسمت management و بعد upgrade. از اونجا فایل رو انتخاب کن و بزن به مودمت :Dنقل قول:
این چه حرفیه، پشتیبان بنده خدا روزانه با 200 نفر صحبت می کنه، از کجا بدونه کی بیت و بایتو می فهمه کی نمی فهمه، مجبوره بیاد از صفر بگه دیگه! :31:نقل قول:
دوستان دیشب دانلود شبانه چطور بود ؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=MaysamMaysam;7004563]تاثیری داره؟ یعنی اوضاع رو بهتر می کنه؟نقل قول:
احتمالا درایور کارت شبکه شما وصل نیست.نقل قول:
[QUOTE=Mo5tafa;7004579]بله یه سری باگ برطرف شده که مودم کرش نمیکنه دیگه.نقل قول:
دیشب سرعت خوب بودنقل قول:
2 مگ دارم , دیشب حدود 2.7 گیگ دانلود کردم
اوایل که بیدار بودم افتضاح بود ولی فک میکنم اواخر ساعات رایگان سرعت خوب شد که اینقدر دانلود کرد
فکر میکنم وایمکس ایرانسل بهتر باشه(قبلاً که خودم در اهواز تست کردم اینطور بود اما جدیداً دوستم داره که پینگش 500 حالا نمیدونم مشکل از اونه یا همه اینطورن). اگر GPRS استفاده میکنی در روزها مبین نت قطعاً بهتر از GPRS ایرانسل است. اما در ساعات رایگان فکر نمیکنم از GPRS بهتر باشه.نقل قول:
اگر هم قطعی های GPRS رو در نظر بگیریم باز هم وایمکس مبین نت بهتره. من بعضی وقت ها مبین نت رو با دیال آپ مقایسه میکنم. دیال آپ پهنای باندش کمه اما میتونه پینگ و کیفیت راضی کننده ای داشته باشه و در بعضی مواقع (مثل ساعات رایگان) در صورتی که مخابرات و سرویس دهنده خوبی باشه میتونه بهتر از وایمکس مبین نت باشه. اما کسی که GPRS اون رو راضی کرده، قطعاً وایمکس مبین نت هم میتونه.