سلامنقل قول:
نخیر مدلش اینی که شما میگی نیست
قصد فروش هم ندارند،یه سرویس حچمی براشون میگیرم فقط دوستان هم متوجه باشن اون تعرفه بلند مدت نامحدود دیگه وجود نداره
Printable View
سلامنقل قول:
نخیر مدلش اینی که شما میگی نیست
قصد فروش هم ندارند،یه سرویس حچمی براشون میگیرم فقط دوستان هم متوجه باشن اون تعرفه بلند مدت نامحدود دیگه وجود نداره
۷۰ درصد تخفیف استثنایی مودمهای وایمکس!
هموطنان عزیز در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان و فارس میتوانند با ثبتنام در فاصله زمانی ۲۴ تا ۲۶ تیر ۱۳۹۱، از ۷۰ درصد تخفیف باورنکردنی در قیمت مودمهای Wi-Fi و USB بهرهمند شوند.
توجه :
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛ بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
قیمت ها بدون احتساب ۵% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
- به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا
- روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.
روش های پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل:
۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.
۲. خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۴. مراجعه حضوری به شعب بانک
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
سلام
دوستانی که وایمکس دارن (ترجیحا تهرانی ها) میشه یک لطفی بکنن و ببینن این سایت واسشون باز میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت از دیروز واسه من باز نمیشه با وایمکس ولی واسه بقیه که وایمکس ندارن مشکلی نداره. حتی با اینترنت سیم کارت ایرانسل باز میشه ولی با وایمکس باز نمیشه. سایت فیلتر هم نیست.
یا ساکس و https باز نمیشه. بعضی از چیز پی ان ها باز میکنن و بعضی باز نمیکنن.
مشکلی نیستنقل قول:
مشکل از سیستم شماست
کش بروسر رو پاک کنید و در داخل cmd هم بزنید ipconfig /flushdns سیستم رو ریست کنید مجدد امتحان کنید
نشد.
شما وایمکس ایرانسل دارین ؟
من همین سایت رو با اینترنت از ISP دیگه بدون هیچ مشکلی روی همین سیستم میارم.
حتی با اینترنت سیم کارت ایرانسل هم که به سیستم وصل میکنم ، سایت باز میشه اما با خود وایمکس باز نمیشه.
با 3 تا سیستم مختلف و یک موبایل امتحان کردم و نشد.
واسه چند دقیقه بعد از اینکه پست رو دادم درست شد اما الان دوباره بالا نمیاد.
دوستانی که ایرانسل دارن لطفا یک امتحان بکنن:
الان تست کردم باز نمیشه ...نقل قول:
512 نامحدود دائمی .
با سلام
تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟
دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست
ممنون میشم جواب بدین
دو سوال در مورد دو تا موضوع كردين كه جاش اينجا نيست!!!نقل قول:
در مورد بخش وايمكسش. اشتراك 6 ماهه 512 يه چيزي حدودا 130 تومنه با 4 گيگ ترافيك ماهانه!
در مورد GPRS هم اينجا سوالتون رو مطرح كنيد بلكه كسي جواب بده.
كسي از سرويس شبانه استفاده كرده واسه شما ها هم مشكل افت سرعت (بيشتر بالا رفتن پينگ )وجود داره؟؟؟
و همون فريز شدن رسيو در حالت دانلود!!!
سلام
این dB هرچه کمتر باشه بهتره ؟ برای من رو -70 هست اما تو یه اتاق دیگه که گداشتم رفت رو -79 !
کلا هم سه چراغ سبز دارم
ممنونم 130 تومن با مودم یا بدونه مودم؟نقل قول:
بدون مودم. تعرفه ي اشتراك 6 ماهه 512 اينه. بدون مودم بايد تعرفه ي يك ساله رو بگيرين كه مودم رايگان روشه!
در مورد سرعت و پینگ هم افتضاح ! یعنی روز اول استفاده افتضاح !!!! 512 نامحدود سرعت 18-25 !!! حیف پولم که رفت !
تهرانپارس هستم سمت فلکه اول مودم داخلی 3 چراغ سبز با 69.50 dB البته رو مودم سه چراغ هست ولی تو کانفینگ آنتن 2 تا پر رنگ و یکی کم رنگ هست !
دوستانی که وایمکس دارین تست کردن این که این سایت میاد یا نه 10 ثانیه هم طول نمیکشه :
به 707 زنگ زدم گفتن که هیچ پورتی مشکل نداره و بسته نیست. چیکار کنم که مشکل باز کردن این سایت حل شه؟
مساله مطمئنا از ایرانسل هست. یکی دیگه از بچه ها هم امتحان کرده همین مشکل رو داشته و من با isp های دیگه روی همین سیستم امتحان کردم و مشکلی نبوده.
نقل قول:
اين مودم جيبي ايرانسل قدرت سيگنالش خوبه يا مودم ديگه اي رو يشنهاد ميديد داخل منطقه سبزم ؟؟؟
نقل قول:
تست کردم باز شد خوبم باز شد !
امروز مثل اینکه درست شد حالا یا کلا شبا سرعت افتضاح میشه یا بخاطره بارون بوده !
-68 dB
دانلود شبانه افتضاحه دلت رو به دانلود شبانه خوش نکن :دینقل قول:
آحه شبانه ای هم نبود ساعت 11-12 بود سرعت 18-30 داغون ! این شبانش که رایگان نی چرا اینجوریه پس :دینقل قول:
سلام دوستان
میخوام وایمکس بگیرم
مبین نت انتن کامل داریم(همه چراغ مودمش روشنه و سرعتش خوبه) ولی ایرانسل رو تست نکردم
به نظر شما کدومشو بگیرم
من الان 512 نامحدود اعتباری دارم و شنیده بودم که 512 نامحدود سقف دانلود ماهیانش 150 گیگ هست !
خوب الان واسه من تو حسابم زده
باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه 7477260
که میشه 7 گیگ و خورده ای و پایان اشتراک این ماهم 31 هست که میشه 6 روز واااااااااااااااااااااااذ این که شد محدود !!!؟ اگه بخوای 6 روز حساب کنی یعنی روزی 1 گیگ و خورده ای ! ماهی 30-40 گیگ ؟؟؟؟ این که کلابرداری شد
چه باید کرد ؟
7477260 این عدد به کیلوبایت نیست...بلکه معادل زیالی مصرف آزاده با نرخ هر مگابایت 100 ریال!نقل قول:
یعنی عدد بالا رو تقیسیم بر 100 میکنی و باقیمانده حجم بدست میاد که برای شما میشه 74 گیگابایت!
اول خوب تحقیق کن ببین اگه میتونی ADSL بگیر مخصوصا از مخابرات اگه نشد بعد بیا به وایمکس فکر کننقل قول:
سلام دوستان
میخوام وایمکس بگیرم
مبین نت انتن کامل داریم(همه چراغ مودمش روشنه و سرعتش خوبه) ولی ایرانسل رو تست نکردم
به نظر شما کدومشو بگیرم
نقل قول:
6 ساله دارم تحقیق و بررسی و شکایت می کنم که فایده نداشت
حالا میخوام وایمکس بگیرم بهتر از هیچ چیز هستش
فقط بین مبین نت و ایرانسل موندم
مبین نت خوب آنتن میده
ولی ایرانسل رو تا حالا تست نکردم
اتفاقا به نظر من وايمكس بهتراز ADSL هست
به چند دليل
شما ميتوين خيلي سريعتر از سرويس ADSL تعرفه رو عوض كنين
ميتوين هرجايي خواستين مودم رو ببرين و استفاده كنين!
ميتونين به صورت ماه به ماه هر بلند مدت 6 ماهه تعرفه خريداري كنيد.
در صورت جابجايي (انتقال خونه به جاي ديگه ) راحت مودم رو استفاده كنيد و ديگه نياز نيست يه زمان بلند مدتي رو دوباره واسه راه اندازه شبكه روي خط تلفن خودتون رو معطل كنيد.
هفته پيش بعد از 6 سال شاتل بهم زنگ زده كه تو منطقه ي شما پورت آزاد داريم !:18: يعني بايد سر به سجده براريم براي اين موجودات مغز گونجشكي:42:
ميدوني بهش چي گفتم ؟ گفتم خانوم فقط دلم ميخواد تاريخ ثبت درخواست منو يه مرورو كنيد. خودتون خجالت نكشيدين زنگ زدين؟؟؟ من سه ساله وايمكس دارم . خسته نباشيد.:27:
زنگ زدم ایرانسل دوباره و گفتن که حل میکنیم و مشکل رو هم به یک قسمتی به اسم سرپرستی شبکه یا همچین چیزی ارسال کردیم اگه 24 ساعت دیگه حل نشد. باهاتون تماس میگیریم.
از امروز صبح دوباره وصل شده.
كسي با اين مودم كار نكرده مارو راهنمايي كنهنقل قول:
واسه منزل خوب هست ؟؟؟؟
به این ربط نداره که شما واسه خونه میخواید یا محل کار یا...نقل قول:
به این ربط داره که محلی که شما ازش استفاده میکنید تحت پوشش ایرانسل باشه و قدرت سیگنال هم در حد مطلوب باشه
درضمن...
محتوای مخفی: شارژ
سلام دوستان.من تا چند هفته پیش بوشهر بودم و سرویس 128 پارس آنلاین داشتم.سرعت بالا نبود ولی با idm واقعا سرعت دانلود زیاد می شد.در حالی که با مرورگر سرعت دانلود 10 بود با idm متوسط 30 بود تازه از ساعت 5 تا 10 صبح سرعت دانلود 90 می شد.الان من بخاطر شرایط وایمکس{256} گرفتم و شیرازم.سرعت دانلود با مرورگر با idm هیچ فرقی نمی کنه و هر دو 32kbpsهستن.خیلی عجیبه با وجودیکه بازم 16 قسمت می شه ولی سرعت دانلود همون32 هست.می خواستم ببینم راهی هست؟؟؟چون من با 128 خیلی بیشتر می تونستم دانلود کنم؟؟؟؟لطفا کمک کنید...
سلام
دوستان بنده 1 سالی هست از سرویس ایرانسل وایمکس 128 استفاده میکنم ..
بدلیل پایین بودن سرعت دانلود میخوام سرویس 6 ماهه 512 بگیرم ؛ تو سایت ایرانسل نوشته به دلیل طرح تابستانه کسانی که از دیگر تعرفه ها استفاده میکنند میتونن از این سرویس استفاده کنن.
حالا من برای داشتن 512 چه کار باید بکنم ؟
واقعا ممنون از توجهی که شد ؛ نمیدونستم تو ایران کسی 512 ایرانسل استفاده نمیکنه!نقل قول:
شما دیگه چرا صبر نمی کنی تا کسی بیاد :31: .....نقل قول:
این 6 ماه 512 با محدودیت حجمی 24 گیگ رو می خواهی؟
تا جایی که من می دونم برای تغییر سرعت تا اخر شارژ فعلی ( سرویس 128 فعلی ) این تغییر اعمال نمیشه و اگر سرویس چند ماهه داری باید صبر کنی تا تموم شه.
باسه گرفتن 512 هم باید از شرکت یا دانشگاه نامه بگیر و باسشون بفرست ( تماس بگیری بهت می گن چجوری بفرستی.):46:
ویرایش:
یادم رفت اینو بگم.
حتما شماره پیگیری ها که سیستم موقع تعویض سرویس میدهد را یکجا نگه دار ( روز اول هم چک کن که سیستم روی سرویس جدید سوییچ کرده باشه )
راستی سوال خودم یادم رفت:27:
امروز متوجه شدم یک بخش جدید باسه ارتباط باهشون به صورت متنی تو بخش پروفایل گذاشتن کسی تست کرده تا الان؟
سلام
عزیزان اگر اول ماه پول واریز نکنیم واسه تعرفه ماه جاری و بجاش وسط ماه پول پرداخت کنیم چقدر باید پول پرداخت کنیم برای اون ماه مثلا طعرفه ما 12600 باشد برای یک ماه ؟
و اینکه می شود از این تخفیف های مودم استفاده کرد مثل این 70 درصد ها و برای اضافه کردن مودم به اشتراک قبلی ؟
كدوم بخش؟ ارجاع و پيگيري درخواست يا مشكل؟نقل قول:
اتفاقا اگه بشه به صورت آنلاين رسيدگي كنن خيلي بخش خوبيه! من همين امشب يه سوال خيلي حرفه اي دارم برم بپرسم ببينم چي ميگه فقط بديش اينه كه به صورت كمبوباكس هست . نميشه موضوع درخواست كلي باشه!!
ممكن نوع پاسخ ها بسته به نوع انتخاب خلاصه موضوع متفاوت باشه!
ولي خوب يه امتحاني ميكنيم ببينيم چي ميشه!!
راستي. تو آوا رو بازي ميكني :31: با سرعت وايمكس مشكلي نداري؟ مال من فعلا 256 هست !؟؟نقل قول:
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قرارداد تموم شه و تمدید نکنیم لغو امتیاز میکنند ؟ یا مهم نیست اگه یه مدت تمدید نکنیم ؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
یه مودم وایمکس ایراسل رو چجوری میشه همزمان به دو وسیله مثلا پی سی و ----- وصل کرد اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ضمنا مودم همwixfmm-130 هستش فاصله دو دستگاه هم از هم چیزی حدود 15 متره این مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون از پاسخ.نقل قول:
کارت دانشجویی نمیشه ؟
نامه چی باید بگیرم ؟
يه سوال داشتم ميشه درخواس داد از ايرانسل بيان واسه بررسي فردا مودم و خط گرفتيم پولمون هدر نره همچين كاري ميكنن ؟؟؟
من تست نکردم و امیدوارم یکی که تست کرده بگه ولی تا جایی که می دونم اگر سرویس باسه ماه بعد کسری موجودی بر اساس نوع سرویس داشته باشه سرویس قطع میشه تا ان مبلغ پرداخت بشه....( کم کردنش رو هم نمی دونم)نقل قول:
سوال بعدی ات رو از پشتیبانی زنگ بزن بپرس.( ولی تا جایی که من قبلا شنیدم تخفیف باسه مودم بعدی نمی دن.- مگر اینکه روی سرویس های مصرف ازاد مودم بگیری بعد از داخل کنترل پنل سایت مک رو بدی که اجازه وصل شدن اکانت قبلی رو با این مودم هم بده ولی همزمان نمی شه استفاده کرد):13:
پرسیدی نتیجه اش رو به من بگو که بر اساس ان پست اول را ویرایش کنم.:46:نقل قول:
اگر روز خاص نباشه معمولا نه و راحت بازی می کنم.( nfs world هم دارم انلاین بازی می کنم بدون مشکل)نقل قول:
امروز حدودا 190-240 بود
سلام می رسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پورت های تورنت مسئله نداره .... احتمالا مشکل از یک جای دیگر است . برو تو تاپیک تورنت مطرح کن بررسی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تا جایی که می دونم نه لغو نمی شه ولی باسه اطمینان بجاش خودت درخواست بده مصرف ازاد بشه.(باز باسه اطمینان زنگ بزن اطلاعات من مال چند ماه پیش است )
باید یکی رو با کابل نصب کنی و یکی را به صورت بی سیم وصل کنی به مودم .( تجهیزات سخت افزاری لازم یک کابل باسه ----- (چون فکر نکنم شبکه بی سیم داشته باشه ) و یک سیستم با کارت شبکه بی سیم b/g .نقل قول:
باسه بی سیم فاصله اگر دیوار دید انتن هارو کور نکرده باشه احتمالا نه ولی باز باید چک بشه در محل.
تا جایی که من خبر دارم نه ( ولی باز زنگ بزن بپرس )نقل قول:
نامه معمولا دانشگاه مثلا باسه پروژه دانشجویی یا در خواست فعالیت تحقیقاتی که دانشگاه تشخیص بده نیاز به پر سرعت میشه ( دردسرش زیاده - اگر بتونی یک نامه شرکتی بگیری اسونتر است- مسئولیت استفاده از سرویس هم تو نامه بگو به عهده استفاده کننده بزارن که دیگر مسئولیتی هم نداشته باشن)