سلام رفیق منظورم ثبت نام آزمون کارشناسی با کنکور هستنقل قول:
Printable View
سلام رفیق منظورم ثبت نام آزمون کارشناسی با کنکور هستنقل قول:
سلام
در مورد پذیرش بدون کنکور کارشناسی ارشد آزاد سوال داشتم. حتماً باید فارغ التحصیل دانشگاه آزاد باشی یا مهم نیست؟
شهریه متغیر چی هست؟نقل قول:
یه توضیح کلی میدید در موردش؟
شما باید کنکور سراسری که سنجش برگزار میکنه رو ثبت نام کنین کنکور آزاد با کنکور سراسری سنجش ادغام شده...کنکور سراسری هم ثبت نامش تمام شده اما یه ثبت نام مجدد هم از 30 بهمن تا 3 اسفند شروع میشه که شما میتونین اون موقع ثبت نام کنین.نقل قول:
:n04: شما آزاد میخونید؟؟؟نقل قول:
ما فیزیولوژی ورزشیم حدود 1.200 شهریه میدیم انتظار داشتم عمران
شهریه ش خیلی بیشتر باشه!!!!!
سلامنقل قول:
شهریه ثات در یک رشته برای ورودی های مختلف متفاوت هست و هر سال بیشتر میشه ...
شهریه متغیر هم همون شهریه واحد های درسی محسوب میشود
سلامنقل قول:
ثبتنام جداگانه دیگر برای با ازمونها وجود ندارد.
و باید در سایت سنجش همراه با سراسری ثبت نام میکردید
در اوایل اسفند ثبتنام مجدد هست در اون موقع اقدام کنید.
موفق باشید
شهریه منغیر متغیره بستگی به واحدهایی که برمیداری دارهنقل قول:
مثلا دروس 2 واحدی برای من 25 تومنه اکثرش
3 واحدی ها 75 و دروس عملی بیشتر
من کارشناسی پیوسته هستمنقل قول:
شما احتمالا ناپیوسته میخونید
یعنی بجز 700-800 تومنی که میدیم باید به ازای هر واحدی که برمیداریم هم پول بدیم؟نقل قول:
خیلی گرون میفته که!
نه دیگه همون 700 800 تومن میشه شهریه ثابت + شهریه متغیرنقل قول:
نه ماهم پیوسته ایــــمنقل قول:
فک کنم اشتبا شده
(منظورم از 1.200 میلیونه):n13:
دوستان دانشگاه ازادی یکی از اون با معرفت هاتون جواب بدین
ورودی های کارشناسی که میان برای ترم بهمن ثبت نام کنن . میتونن 3 هفته بعد از شروع کلاس ها هم ثبت نام کنن ؟ ایا ثبت نامشون میکنن ؟
تو سایتش نوشته تاریخ ثبت نام 24 و 25 بهمن ماههنقل قول:
شاید دروس عملی زیاد داریننقل قول:
نه ماهم پیوسته ایــــم
فک کنم اشتبا شده
(منظورم از 1.200 میلیونه):n13:
=========================================
دوستان انصراف دادن چقدر طول میکشه ؟ مدارکی نمیخواد ؟
تو یه روز تموم میشه کاراش ؟
خوب اگه آزاد باشی که غرامت نداره...نقل قول:
باید تصویه حساب کنی و یه سری کار توی بخش آموزش دانشگاه و
یه فرم بهتون میدن که همه بخشای دانشگاه (مثلا: مسِؤل آزمایشگاه و..)
باید امضا کنند و اگر همه مسؤلین گرام تشریف داشته باشن
بله یه روزه باید تموم بشه ولی انصراف خودم بیشتر طول کشید..
البته فرمهای دیگه هم هست ولی این فرمه خیلی وقتتو بیشتر میگیره...
اگه همه مسئولین باشن و اول صبح بری یه روزه تمومه...فقط یه وقتی برو مدیر گروهتون باشه چون اول باید بری پیش اون بعد بقیه کارا رو بکنی...مدرکی هم نمیخواد فقط حتما کارت دانشجوییت رو ببر که تحویل بدی اگه تحویل ندی مدارکت رو نمیدن..نقل قول:
دوستان انصراف دادن چقدر طول میکشه ؟ مدارکی نمیخواد ؟
تو یه روز تموم میشه کاراش ؟
سلام دوستان کسی میدونه اعتراض به نمرات توی دانشگاه آزاد چجوریه؟؟ من یه بار اعتراض دادم ولی میخوام دوباره اعتراض بدم باید چیکار کنم. از سایت نمیشه
سلامنقل قول:
من فکر میکنم باید با مدیر گروهتون و استاد مربوطه صحبت کنی
ما که اینجوری اعتراض نمره میدیم :n13:
من معدل این ترمم زیر 12 هستش به خاطر اینکه 6 واحد حذف کردم ولی نمره هاش صفر رد کردن فعلا می خواستم بدونم روز انتخاب واحد می تونم بیشتر از 14 واحد بردارم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فک کنم اول باید با مدیر گروهتون صحبت کنی تا اون 6 واحدتو که اشتباهی 0 دادند رو درست کنند
بعد که معدلت درست شد میتونی بیشتر از 14 واحد برداری :n13:
دوستان یه سوال
با توجه به اینکه ترم شدوع شده
من الان بخوام انصراف بدم باید علاوه بر هزینه انصراف , شهریه ثابت این ترم رو هم بدم
آره به گمونم:n13:نقل قول:
ولی از من میشنوی اصلا انصراف نده ما که پشیمونیم:n14:
مگه عمران چشه؟؟؟
هم علاقه ندارمنقل قول:
هم یه شهر درب و داغونه که به اونجام هیچ علاقه ای ندارم
کلا یکسال از سخت ترین روزهارو اونجا گذروندم
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
منم دقیقا تو شرایط شما از مکانیک انصراف دادمنقل قول:
شما میتونین حدافل تو این رشته فوق دیپلم بگیرید
بع انصراف بدین البته خودتون میدونید من فقط میخواستم
راهنماییتون کنم که اشتباه منو تکرار نکنید وگرنه خودتون تصمیم میگیرید
و از شهرتون هم میشه انتقالی گرفت ..
واقعا حیفه..اگه میشد میگفتم رشتتونو با من عوض کنید..:n01:
من دیپلم تجربی هستمنقل قول:
کلا اشتباه کردم اومدم عمران که همش ریاضیه
سلام
کسی میدونه شهریه ثابت و متغیر ازاد تو رشته فناوری اطلاعات و یا نرم افزار در مقطع کارشناسی ارشد چقدره ؟
من پذیرفته شده کاردانی به کارشناسی بدون کنکور هستم که نتایجش تازه اعلام شده ، اگر ثبت نام نکنم دیگه نیازی به انصراف و اینها نیست؟ بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
منظورتون رو درست متوجه نشدم.نقل قول:
انصراف برای چی؟
شهریه ثابت رو که بر اساس ورودی ها اندکی متفاوت هیست.باید اطلاعیه داشنگاه در مورد نرخ شهریه رو ببینیدنقل قول:
شهریه متغیر هم بسته به تعداد واحد ها و عملی بودن انها متفاوت است
منظورم اینه که اگه نخوام برم نیازی نیست اطلاع بدم به دانشگاه ؟ همین که اقدام به ثبت نام نکنم خودش کنسل میشه و سال دیگه هم میتونم شرکت کنم ؟نقل قول:
سلامتو آیین نامه دانشگاه آزاد نوشته زیر منظور این عبارات اینه که در هر ترم بیشتر از سه درس غیبت غیرموجه صفر محسوب میشه یا در کل سالهای دانشگاه فقط سه درس میشه غیبت داشت؟ممنون میشوم اگر پاسخ بدید.
غیبت در جلسه امتحان (ماده 35). غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیر موجه تا ۳ درس موجب حذف آن درس یا دروس می شود.غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
خیرنقل قول:
هر ترم تا 3 درس میتونین نرین سر جلسه
بله مشکلی نیست.ثبتنام یا عدم ثبتام در ازاد محرومیت ندارد.نقل قول:
حتی شما سال دیگه هم میتونید بیاید به رشته قبولی امسال.
دوستان من همونطور که میدونید فردا ثبت نام ازاد هست منم سال 4 رم دانشگاه هستم می خواستم از اینجایی که هستم انصراف بدم و در واحدی دیگه ثبت نام کنم حالا به نظرتون می تونم اول ثبت نام کنم و بعد از دانشگاه قبلیم انصراف بدم؟به مشکل نظام وظیفه نمیخورم؟
من میخوام دقیقا همین کارو بکنمنقل قول:
فک کنم نمیتونید
چون یه برگه پیش دانشگاهی میخواد که فک کنم دست دانشگاه
من از واحد فعلیم سوال کردم گفتن تا 15 روز اگه پشیمون شدی بیا انصرافتو پس بگیر
فقط یه نکته توجه کن
برای اینکه هزینه انصراف بت نخوره از دانشگاه مقصد نامه بگیر ببر دانشگاه مبدا
تا ازت پولی نگیره البته اگه هردو آزاده
سلامنقل قول:
متاسفانه امسال تناقض بین دفترچه و قوانین جدید نظام وظیفه بود.
توصیه میکنم از دفاتر پلیس+10 یا نظام وظیف هسوال کنید
موفق باشید
دوستان من مدار1 رو افتادم ولی منطقی رو پاس شدم..حالا با توجه به اینکه اینا همنیاز همن می تونم بزارم مدار1 رو برای ترم بعد یا باید این ترم بردارم؟
هنوز تاریخ دقیقی واسه ثبت نام مشخص نشده ؟ امروز خبرگذاری مهر اعلام کرد از هفته ی آینده ثبت نام شروع می شه
ثبت نام چی ؟ کارشناسی که امروز و فردا بودهنقل قول:
پس این چی می گه ؟
اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون دانشگاه آزاد مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می توانند هفته آینده برای ثبت نام مراجعه کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مرکز آزمون اعلام کرد: نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 19/11/1391 اعلام شد تا داوطلبان بتوانند از وضعیت تحصیلی خود مطلع شوند.
اگر داوطلبی در ارزشیابی بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده و علاقه مند به انتخاب میان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای دیگر است، می تواند تا زمان اعلام نتایج این دانشگاهها منتظر بماند.
پـذیرفته شدگان در صورت مراجعه نکردن در زمان مـقرر می توانند تا اعلام نتایج سازمان سنجش صبر و در صورت انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی، برای ادامه تحصیل هفته آینده به واحدهای موردنظر مراجعه کنند.
هدف مرکز آزمون ایجاد آسایش برای خانواده هاست از این رو درخصوص زمان ثبت نام در واحدهای دانشگاهی مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای متأخرین هیچگونه مشکلی وجود ندارد و در صورت لزوم برای متقاضیان تمدید خواهد شد.