من 52 دارم .... ولی فارسیــم پریده :) دقیقا چه بکنم؟ :)
Printable View
من 52 دارم .... ولی فارسیــم پریده :) دقیقا چه بکنم؟ :)
فلش کردی یـا آپدیـــت .. ؟نقل قول:
باید پروداکـت کد رو تغییر بـدی و آپدیـت کنی .
با فایل های فریمور فارسی هم میتونی فلش کنی .
موفق باشید!:40:
چــی بیده اینی که میــگی هادی؟ :دینقل قول:
آپدیــت کردی فارسی پریــد یا همون اول فارسی نداشــت ؟نقل قول:
فارسی بود اوایل! یه بار بردم دادم بیرون ... با باکس برام آپدیت کردن! اینجوری شد :دینقل قول:
ببرم نمایندگی درست میکنن؟ پ ژ گ چ نداره اذیت میکنه منو! وگرنه منوی فارسی لازم ندارم.
با باکس برات فـلش کردن ورژن جدید و فارسی نشده رو درســته ؟نقل قول:
خودت هم میتونــی فارسی رو بهش اضـافه کنی کاری که نداره ..
ولی چون میدونم حوصله اینکارا رو نداری همون بده بیرون تا برات فلش کنن و فارسی رو برات اضافه کنن :46:
بگو هــادی .... شاید حوصلم بیاد داداش :)نقل قول:
ولی مشکل اینه که نمیتونم بک آپ بگیــرم فلش کنم :دی حوصله بک آپ گرفتن ندارم : ))
بدون فلش نمیشه؟ :(
هنوز هم وقتی آپدیت میزنم آخرین ورژن رو 50 می نویسه. (مشکل فارسی ام حل شد)نقل قول:
شما با این برنامه، پروداکت کد گوشیت رو به پروداکت کد فارسی تغییر بده بعد آپدیت کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=40907&d=1309123296
هرکاری میکنم .... میــگه:نقل قول:
Phone Not found!
به هر روشی هم وصل میکنم به کامپیوتر!
چندین دلیل برای این قضیه وجود داره.نقل قول:
احتمالاً درایور Nokia Connectivity Cable نصب نیست. اگر برنامه Ovi Suite رو نصب کرده باشید این درایور داخل اون برنامه هست و به صورت اتوماتیک نصب میشه.
اگر نصب نکردید که نصب کنید و اگر نصب کردید کابل رو یک بار از گوشی جدا کنید. کامپیوتر رو Log off کنید و دوباره Log in کنید و کابل رو در حالت Ovi Suite وصل کنید. اگر باز هم وصل نشد گوشی و کامپیوتر رو ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید. اگر باز هم نشد بگید.
نقل قول:
وصل شد!
از اینجایه پروداکت کد 5800 دادم بهش .....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=363465
ولی وقتی آپدیت میــکنم ... میــگه آپدیتی وجود نداره! نکنه خراب شد؟ :( من پروداکت کد قبلی رو هم یادداشت نکردم حــتی!
Reading phone info...
Phone model : Nokia 5800 XpressMusic
Software version is : V 52.0.007 ; V ICPR72_10w25.3 11-10-10 RM-356 (c) Nokia
IMEI : 356910034940007
Reading done...
--------------------------------نقل قول:
تو سایت نوکیا آخرین ورژنی که زده 52.0.007 هستش!
مگه گوشیت همین ورژن نیست؟
پروداکت کد قبلیت هم روی برچسبی که پشت باتری هست نوشته شده
دقیقا باید بگه آپدیتی وجود نداره! چون شما به آخرین ورژن آپدیت کردین و قاعدتاً آپدیتی برای ورژن فعلی شما وجود نداره ولی شما باید از گزینه Reinstall استفاده کنید یعنی همین ورژن رو دوباره (البته با یه پروداکت کد دیگه) نصب کنید.نقل قول:
پروداکت کد اصلی تون هم روی برچسب پشت گوشی (زیر باتری) جلوی کلمه :Code نوشته.
بعد از اپدیت ریست یادتون نره که تعقیرات اعمال شه :20:
دوستان .... چه جوری دوباره آپدیت کنم؟ ؟ ؟ مگه میــشه؟
------------------------نقل قول:
بعد از عوض کردن پروداکت کد گوشیت با Nokia Ovi Suite دوباره برای آپدیت کردن اقدام کن و اینبار به جای کلمه Update تو برنامه کلمه Reinstall رو نشون می ده که اگر انتخابش کنی دوباره آپدیت می شه و زبان فارسی هم اضافه می شه
عرض کردم. موقعی که وارد برنامه Ovi Suite و بخش Software Update میشید از گزینه ی Reinstall استفاده کنید.نقل قول:
بچه ها این تم Ex by Pizero واقعاً قشنگه. حتماً از دانلود کنید. (از Ovi Store)
چند تا عکس گرفتم میذارم:
بقیه تصاویر:
محتوای مخفی: بقیه تصاویر:
سلام دوستان گوشیم دیگه اهنگ داخل مموریش میریزی تو قسمت اهنگ ها نمیاد و refreshنمیشه اهنگ اضافه نمیشه مشکل ازکجاس
----------------------------نقل قول:
با مستر ریست مشکلت حل می شه
ابتدا توسط Nokia OVI Suite از شماره تلفن و اس ام اس های داخل گوشیت بکاپ تهیه کن و بعد کد #7370#* را بزن و در ادامه 12345 را وارد کن
موفق باشی
New Firmware 60.0.003 for Nokia 5800 and 5530
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات 60.0.003
نقل قول:
Browser version's v7.3.1.33 - very fast
Swipe to Unlock
No emoticons.
The update size is 7277 kB
Speed has doubled
The phone is more stable
The music is a little bit louder
Around 55,6MB free RAM with JBak, PocketLock and roaming Guard active
No new dialer
Menu and Photo browser more fast and reactive
Maps 3.06(637), Qt 4.07(3)
Nokia Store 1.16(6) - no update
دوستان خواهشاً کسانی که هر دو تا گوشی رو داشتند جواب بدن ...
بلندی صدای هدفون 5800 بیشتره یا سامسونگ Star ؟
برادر خوب مستقیم هدفون میخوره 5800 شما از این هدفون اندازه اسپیکرا بزار روش ....:31:
صداش خوبه انصافا
دوستان، من 5800 رو به ورژن 60 آپدیت کردم از این قسمت Swipe to Unlock بسیار لذت می برم.
فکر میکنم unlock کردن مشابه به iPhone شده باشد.
دوستان برنامه ای هست که توش command مانند بشه نوشت و با کلیک روی صفحه اصلی انجام بده؟
مثلا برای یه کانتکت اس ام اس تعیرف کرد و با زدن روی آیکونش تو صفحه اصلی گوشی بره تو صفحه ارسال مسیج؟
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
راستی یه سوال دیگه
من اس ام اس های فارسیم به اکثره گوشی ها مثله نوکیا و اریکسون خوب میره منتها با سامسونگ ها مشکل داره
مشکلش چی میتونه باشه؟ از گوشیه منه یا از گوشیه اونا؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز، من وقتی که میخوام 5800 مو به فریم ویر جدید آپدیتش کنم، بعد داونلود و رستارت شدنش میگه که آپدیت با گوشیت همخونی نداره. دلیل چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی
شما با برنامه نوکیا ابدیت کردید به 60 من گوشی وصل کردم نسخه جدیدی نشون نداد ابدیت از کجا گیر بیارم 60 ورژن
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
روی مموری گوشی بس گذاشته بودم به اشتباه و الان که ریست کردم بس مموری میخاد تا انلاک کنه منم یادم نیست اطلاعات داخلشم میخام و ضروریه راهی نیست بسورد اصلی چیزی نیست انلاک کنم مموری با کابل که وصل میکنم مموری نشون نمیده چون لاک هست با رم ریدر نشون میده. من رم ریدر ندارم. راهی بگید از این دردسر خلاص بشم
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
rm 356 هس برای من به ابدیتر وصل میکنم گوشی میشناسه ولی ابدیت جدید نشون نمیده میگه گوشی ابدیته همین 52 میگه جدید هست و میخای میتونی از نو به همین ورژن ابدیت کنی اینیستال کنی شما ها چطوری به 60 ابیت کردید و با برنامه اصلی نوکیا راهش بگید منم بکنم برنامه دیگه هست بگید
چطور به 60 ابدیت کردید من با نرم افزار خوده نوکیا وصل کردم بعد سرچ گفت نسخه جدید نیست و 52 ورژن اخر هست چی کنم برنامه ابدیتر من هم جدید هست اونی که نرمافزار داخل نوکیا هم ابدیت میکنه
کمک کنید
من بجز دفعه اول که اون موقع بلد نبودم همیشه با وایرلس آپدیت کردم چون وایرلس اختلاف دو ورژن رو دانلود میکنه ولی نرم افزار هم کند آپدیت میکنه هم همه 150 مگ رو از اول میریزهنقل قول:
الان 60 ورژن اومده؟؟ چطور میتونم با usb گوشی وصل کردم اینترنت سیستمم را به گوشی تعریف کنم راه نداره که بعد بتونم از سیتینگ گوشی ابدیت کنم دیگه از نرم افزار نکنم و مودم بیسیم ندارم
منم آپدیت کردم گوشیمو فقط این Swipe to Unlock خود به خود فعال می شه یا باید از جایی فعالش کرد ؟
من با WIFI آپدیت کردم. فکر میکنم 6 و یا 7 مگ بود.نقل قول:
وقتی گوشی شما قفل هستش نیازی نیست از کنار گوشی قفل رو باز کنید. یکی از کلید ها رو فشار بدید Swipe to Unlock نمایش داده میشهنقل قول:
تغییـرات ورژن جدید :
اضافـه شدن مرورگر اینترنتـی جدیـد نسخه v7.3.1.33
اضـافه شدن قفـل صفحه کلید (Swipe to Unlock)
اپدیت برنامـه (Ovi Maps 3.06(637
افزایش سرعـت باز شـدن منـو ها و برنامـه ها
بهبـود سرعـت و عملکرد گـوشی
افزایش صـدای اسپیکر ها در هنـگام پخـش موزیـک
لـود سریعتر عکس ها و ویدیـو ها
سلام
من گوشیم 5800 هست و حافظه داخلیم پرشده هیچ برنامه ای هم تو حافظه داخلیش نریختم
فقط چندتا تم هست ولی وقتی میخوام پاکشون کنم installed apps. باز نمیشه آخه قبلا یه برنامه رو از حافظه داخلی uninstall کردم که ننمیدونم چی بود شاید به خاطر همونه
لطفا کمکم کنید نمیخوام کوشیمو فلش کنم
ممنون
بازم مشکل رنگ ها رو داره غیر اینکه رنگی میشه صفحه خط هایی افتی رو گوشی میاد دو سه تا که مثل لامب تصویر نورش میزنه مطمعن هستید که نرم افزاری مشکل داره سخت افزاری و مشکل ایسی تصویر و لمسی نیست ؟؟ تو فکر گوگل مکسوز بودمم که بیخیال شدم اونم لمسی هست و دیدی اونم خراب شد ببرم تعمیرات بگم چی اشنا بود میگفت ایسی و ... میخان سود کنند خالی میبندن با اینکه اشنا هستند
نقل قول:
بــرای من نیــمده هادی! از کجا باید فعــال بشه؟
اقا این آپدیت ایناشم یکی به من بگه برنامه هاش رو بگیرم ببینم چی میگه
بعد کسی نگفت مشکل اس ام اس فارسی برای گوشی های سامسونگ ندارید شما؟
منم حدود 1 سال بود این مشکل رو داشتم. آخر هم با Master Reset حلش کردم. کاش زودتر Master Reset میکردم.نقل قول:
-------------------------نقل قول:
بیشتر گوشیهای سامسونگ با زبان فارسی مشکل دارن و به صورت مربع مربع نشون می دن
vhttp://forum.p30world.com/showpost.php?p=6567157&postcount=7836
یــکی جواب منو بــده!