ارش Mellee664 هی با من دوئل میکنه
برو بترکونش :دی
Printable View
خیلی کوچیکه :دینقل قول:
ارش mellee664 هی با من دوئل میکنه
برو بگو شر درست نکنه وگرنه به سرنوشت Kill3r311 دچار میشه.نقل قول:
بگو اگه یکبار دیگه حمله کنه با شهرشون جنگ میکنیم :دی
شانس ما رو میبینی !! 20 ساعت میریم leather جمع میکنیم نه leather میده نه یه آیتم که دلمون خوش باشه حالا سر یه کار که luck صفر درصد داره آیتم پیدا میشه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا ساعت 12-1 بعد از ظهر از پاس اوت در میام برنامه ای دارید واسه حمل به جایی ؟ اگر ندارین برم دوئل کنم پول در بیارم xD
من باشم دومی رو انتخاب میکنمنقل قول:
ناسلامتی یه زمانی رنک9 دوئل ورلد1 بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هز کی میتونه به این حمله کنه امروز پاس اوتش کنیم xD من یه ساعت دیگه دوباره بهش حمله میکنم .
حيف من پاس اوتم!!نقل قول:
هز کی میتونه به این حمله کنه امروز پاس اوتش کنیم xd من یه ساعت دیگه دوباره بهش حمله میکنم .
im pass out too
این یارو BleakWind از ترس بدبخت جرئت نداره از هتل خارج شه یه 5 دقیقه میاد بیرون همین که دوئل میکنم میبینم باز رفته هتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون موقع 7 - 8 تا چینی هی دارن به من حمله میکنن ولی منم مدام میرم هتل تیرشون به سنگ میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل امروز 4 بار با 2 تا چینی دوئل کردم سرشونو از پنجره هتل در بیارن پاس اوت شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دهن این چینی ها سرویس کنار هتل ما خیمه زدن جرئت ندارم از هتل بیام بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط 6 دقیقه از هتل اومدم بیرون چطوری 2 تا دوئل داشتم ؟! تازه 2 - 3 تا دیگه هم ناموفق بود (یعنی سریع برگشتم هتل) .
اینا تا منو نکشن ول نمیکنن . الان فقط 58 تا HP دارم . ولی 75 تا انرژی مونده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفایون این سه نفر
mylineage
bleakwind
madtesttoo
رو به قبله نشستن به هر کدوم بین 300 تا 350 دمیج زدم هر کی میتونه معطلش نکنه من جرئت ندارم از هتل بیام بیرون این یارو BigGameHunter دو تا حمله ناموفق به من داشته D: دم در هتل نشته من بیام بیروم .
امروز چینی ها رو بدجور عصبانی کردم . چه حالیییییی میییدههههه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آخرین تصاویر دریافتی از ماهواره (قبل از اینکه تو هتل بکپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به !!نقل قول:
بچه ها قسمت 48 جومونگ برای شما هم زیر نویس نداره ! ؟
چاقال اگه ول كن نيستن شهر رو ترك كن برو به كار برس!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی شهر رنک 2وم شدم ولی به زودی یکی میپرم جلو ...
فقط 50 تا تجربه کم دارم تا لول آپ بشم و کاری با 60% تجربه وا کنم !!
یعنی چی کار کنم ؟! منظوزتو نگرفتم :20:نقل قول:
اینا که بالاخره من رو میزنن ولی اینقدر اذیتشون کنم که یه چیز خوردن بیفتن :31:
يعني شهر رو ترك كن برو يه كاري انجام بده انرژيت بي خودي تلف نشه!!نقل قول:
یعنی چی کار کنم ؟! منظوزتو نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو با نامردا پاس اوتم کردن تا انتقام نگیرم بیخیال نمیشم :31: الان رفتم دوئل بعدش سریع میرم هتل با ز چند ساعت بعد دوباره :27: اینقدر این کار رو میکنم تا تلگرام بزنه بگه غلط کردم :21:نقل قول:
اين چانگانيا به وركر هم رحم نمي كنن!
جنگ كه شروع شد بعد از اين كه چند تا از دوئلر هاشون رو پاس اوت كرديم پدر فوندر وهرچي وركر تو شهرشون هست رو در مياريم!!!
پاس اوت شدم :41:
یه سوال !
اینا آخه چه جوری میفهمن من کی از هتل میام بیرون !! همینکه اومدم بیرون رفتم یکیشون رو زدم دقیقا 3 دقیقه بعد نفله شدم !!
بهتره یه جوری به این چانگانی ها بفهمونیم که این جنگ سودی به حالمون نداره
بهتره کوتاه بیاییم
من کارایی نداشتم خودشون شروع کردن !!
دفعه اول که پاس اوت شدم بعدش بازم حمله میکردن ولی من کاری نداشتم که بهونه ندیم دستشون !! بار دوم که پاس اوت شدم به نظر منتظر بودن 48 ساعت تموم شه دوباره شروع کردن . این آخری رو هم خودم پیش دستی کردم d: .
در ضمن من فکر نکنم جنگ باشه اینا واسه پول و تجربه دوئل میکنن . ما هم نزدیکیم و هم لول بالایی داریم و گزینه های خوبی واسه دوئل هستیم . (من که تا حالا ندیدم به جز خودم کسی به این چینی ها حمله کرده باشه اگر هم جنگ باشه یکطرفه ست)
منتظر ظهور من باشیننقل قول:
در ضمن من فکر نکنم جنگ باشه اینا واسه پول و تجربه دوئل میکنن . ما هم نزدیکیم و هم لول بالایی داریم و گزینه های خوبی واسه دوئل هستیم
تا چند روز دیگه میام شاخ همه اونا را میشکونم :دی
ارش دوئلر با پریمیوم وارد میشود !! :31:نقل قول:
سرباز شاید با پرمیوم وارد بشم
ارش دوئلر شاید با پریمیوم وارد میشود :دی
من توی ورلد 6 دوئلر هستم توی 9 فقط سرباز
هنوز شارژ نشد ببینم هر دو رو کرد یا یکی
نظرتون چيه دوئلر ها رو تقسيم كنيم اونايي كه منطقه زماني نزديك به هم دارن رو جدا كنيم بعد برا پاس اوت كردن فلان گروه رو مامور كنيم فلاني رو فلان ساعت پاس اوت كنه؟
توی ورلد 9 Character bonus را پرمیوم کردم
توی ورلد 6 انرژی و Higher income :دی
ممکنه HolyPrince رو به شهر دعوت کنید (کاراکتز دوم من) تا یه ساعت دیگه لول 10 میشه ! درسته زیر 12 قبول نمیکنین ولی قول میدم تا فردا 12 شم (نیاز شدیدی به mortician دارم) در ضمن عضو فعالی هم میشم xD .
اسلحه 8-16 و کفش هم لازم دارم (Pleeeeeeeeeaaaaaaasssse)
xD
شهر مطعلق به شماست ، این حرفا چیه !! :27:نقل قول:
یه سوال بی ربط D:
حاجی شما جومونگ رو از کجا دانلود میکنی !! من تا قسمت 38 رو دوبله فارسی دانلود کردم نمیتونم صبر کنم تا پخش شه بعد دانلود کنم xD .
من از جایی دانلود نکردم
دی وی دیشو خریدم
هتل پرسپولیس ساخته شد.
بریم سراغ بقیه ی ساختمون ها :d
هنوز از پاس اوت در نيومده اين يارو vwv يهم حمله كرده. 200 H-p ازش كم كردم حالا دارم ميرم بزنمش كسي نيست پاس اوتش كنه؟
به نظرم صبر کنیم همه با هم به یه نفر اتک بدیم :27:نقل قول:
مثلا دیروز من اشتباه کردم ! سه نفر رو تا لب گور بردم ولی کسی نبود بندازشون تو گور :31:
خیلی راحت میتونیم این کار رو انجام بدیم فقط باید هماهنگ عمل کنیم چون اونا به سرعت بعد از اینکه بهشون حمله میشه تو فروم اعلام میکنن بقیه هم تا طرف رو پاس اوت نکنن بیخیال نمیشن :20:
من با هماهنگ بودن موافقم
بهتره صبر کنیم تا همه از پاس اوت در بیان بعد بریم بترکونیم
در ضمن ، من دارم حدود 3 بیلدر خالص رو میفرستم Cyrus D Great ... البته اگه خدا بخواد :دی
قبل از اين كه همهاهنگ بشيم پاس اوتمون مي كنن.نقل قول:
خیلی راحت میتونیم این کار رو انجام بدیم فقط باید هماهنگ عمل کنیم چون اونا به سرعت بعد از اینکه بهشون حمله میشه تو فروم اعلام میکنن بقیه هم تا طرف رو پاس اوت نکنن بیخیال نمیشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي گم بهتر نيست چند نفر از ما از شهر خاج بشيم تا اونا نتونن كه پاس اوتمون كنن. بعد وقتي همه از پاس اوت در اومديم همه باهم به شهر ميريم و يه دفعه به يكيشون حمله مي كنيم!!
منظورت همون پرسپوليس هست؟نقل قول:
در ضمن ، من دارم حدود 3 بیلدر خالص رو میفرستم cyrus d great ... البته اگه خدا بخواد :biggrin: