يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
Printable View
يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
سلام
من الان توی bal اومدم به فصل دوم .قرعه کشی بازی های جام جهانی انجام شده. بازی ها از کی شروع میشه؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز صبر کنین به بازی ها هم می رسین یا اخر فصل موقع نقل واتقالات چند بازی می زنین یا توی همین فصل وسط ها به جای بازی های لیگ چند بازی ملی فرار میده وشما بازی می کنین .
موقع که به لیست بازی های ملی نگاه کردم دیدم که با تیم های روسیه افریقای جنوبی وفرانسه بازی داریم اما به جای تیم ارزانتین تین رئال رو توی تیم های ملی نشون میداد ...
به همین خاطر به تیم دیگه ای رفتم اون هم اینتر هستش باز هم همین گزینه نشنال تیم بود ولی بازم بین تیم های ملی تیم ارزانیتین رو نشون نمی داد وفقط رئال رو نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به احتمال 99% برمی گرده به همون گزینه ای که من توی بازی داشتم. یعنی اضاف کردن یه چندتیم آسیایی و افریقایی دیگه. به همین خاطه که اینجوریه. و الا از وقتی من اونو از کار انداختم، توی فصل اول گزینه نشنال اضاف شده، به تیم ملی دعوت شدم، آقای گل، آقای پاس گل و بهترین بازیکن امریکای جنوبی انتخاب شدم. الانم که در فصل دوم هستم و برنامه بازی های جام جهانی رو نوشته، آرژانتین با اسکاتلند، ساحل عاج و یه تیم دیگه که الان یادم نیست هم گروهم. فقط می خواستم بپرسم که این بازی ها کی شروع میشه؟؟؟ :دینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه دقت کرده باشین من قبلا به این سوال جواب داده بودم به هر حال بازم می گم بازی شما دستکاری شده شما باید بازی رو به اورجینال تبدیل کنین تا بتونین پچ رو روش نصب کنید شما باید فایل زیر رو دان کنید :
وبا تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
بعد اگه خواستین که بازی شما تیم های استقلال و پیروزی رو داشته باشه و اسم بازیکنان تیم ملی درست بشه و...
شما از پیج 701 از پست krauser فایل ها رو دان کنید وحالشو ببرید .
و پسورد فایل اولی matin هستش وماله ارمین جان krauser هستش .
برای نصب برنامه یعنی فایل اولی شما باید بدین گونه عمل کنید :
شما از محل نصب بازی فولدر img رو توی ادرس زیر کپی کنید وجایگزین img فایل کنید (یعنی در داخل فولدربرنامه ):
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و از داخل فولدر بازی فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید وادرس فرضی که برنامه به شما داده رو کاری نخواهید داشت وفقط در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب خواهید کرد .
واگه اروری به شما داد فقط گزینه ی اگنور رو بزنید .
ضمنا چند پیج پیش ادرس پچ1.40 هم موجود است وهم اخرین cv0f .img .
اگه سوالی داشتید مطرح کنید .
قربانتان :40:
سلامنقل قول:
یکم صبور باشید .
ما سه حالت داریم
1- یا توی وسط بازی های لیگ چند بازی رو اختصاص میده
2- یا در نیم فصل موقع نقل انتقالات چند بازی رو انجام می دین .این مورد احتمالش کمتر هستش .
3- یا اخر فصل موقع نقل اتقالات شما بازی های رو انجام می دین .
اما چون شما توی سال های اول بازیتون هستین بین بازی های لیگ بازی رو انجام می دین .اما اگه این دو مورد اولی نشد مطمئن باشید که اخر فصل این بازی ها انجام میشه .
من که با سیو شما دارم بازی میکنم پس باید گزینه ی نشنال نیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه ادرس از اون فایلی که باعث شد که تیم های ملی ازاد بشن برام بذارین ؟
منظور شما کدوم گزینه هستش که میگیئ لطفا جای گزینه توی بازی رو بگید و یه توضیح کامل بدید .
در ضمن من برنامه ی PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 رو دان کردم وچون رار بود روی دسکتاپ اپش کردم اما موقعی که از توی فولدر فایل PRO EVO Editing Studio 2009 رو اجرا می کنم ارور میده و میگه که باید ریجست بشه .عکسش این زیر هستش :
اگه میشه روش استفاده از این برنامه رو توضیح بدید ؟کد:http://upload.--------.com/2/1204472682.jpg
من بعد اینکه ok رو می زنم می ره توی برنامه اما نمی دونم که باید چه فایلی رو باز کنم چون می یام سیو های مربوط به بال رو باز می کنم ولی ارور میده میگه که باید یه ادیت فایل باز کنم ومو قعی که ادید فایل رو باز می کنم یه ارور میده این هم عکسش :
کد:http://upload.--------.com/2/1204547338.jpg
بعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنم دو تا پیج باز می کنه این هم عکسش :کد:http://upload.--------.com/2/1204541836.jpg
خلاصه یه توضیح کانل از چگونگی استفاده از این برنامه بدین .:42::42::42:کد:http://upload.--------.com/2/1204471770.jpg
ممنون میشم
قربانتان:40::40::40:
استاد همه این کار هار رو کردم اما باز همون اش و همون کاسه.نقل قول:
آره. دقیقاً نمیدونم کجاش میلنگه که اینجوریه! چون من وقتی هنوز مشکل عدم دعوت به تیم ملی رو داشتم و حسین زحمت ساختن یه سیو رو برام کشیدن، واسه من گزینه نشنال می اومدم، اما من هنوز اون فایل ادیت شده رو داشتم. و وقتی خودم می ساختم گزینه نشنال نمی اومد. تا اینکه اون فایل رو از کار انداختم.نقل قول:
توی همین چند صفحه قبل گذاشته بودم. دقیقاً همون صفحاتی که کارم راه افتاد.نقل قول:
با منی؟؟؟!!! :13:نقل قول:
مشکل اینا بر می گرده به همون اول که محل بازی، محل کیت سرور و محل سیواتو واسه برنامه مشخص نکردی!!!نقل قول:
همون اول که برنامه رو اجرا می کنی ازت می خواد محله چندتا چیزی رو که می خواد واسش مشخص کنی. شما باید اونا رو مشخص کنی و با مشخص شدن اونا برنامه رو که باز کردی، لیست تیما، بازیکنا و ... واست میاد!!!
منظورم توی این عکسه:(به خاطر بعضی از دوستانی که اینترنت ذغالی دارن، لینک عکس رو می زارم.)
کد:http://upload.--------.com/2/1204541836.jpg
سلامنقل قول:
منظور شما از فایل ادیت شده چیه ؟
من اومدم برای اون اولی یه ادیت فایل از سیوم رو ادرسش رو دادم برای دومی محل کیت سرور وبرای سومی محل نصب بازی رو دادم ولی تاثیری نداشت چون برای دوتای اولی تیک خورد ولی برای سومی تیک نخورد وهمون ضرب در قرمز بود البته قبل از این ها هم یه پروفایل ساختم .
لطفا پله پله توضیح بدین انگار که دارین خودتون این برنامه رو اجرا می کنین .
قربانتان :40::40::40:
سلام.
کسی نمی تونه اگه بازی با گزارشگر فارسی داره بزاره ما دانلود کنیم بازی ما هم گزارشگر فارسی بشه ؟!
خوشحال میشم ها /:31::40:
فصل 1 : بازيهاي انتخابي جام جهاني زمان برگزاري اواسط نيم فصل اول (دور رفت) و تعطيلات ژانويه (دور برگشت)نقل قول:
فصل 2 : بازيهاي جام جهاني زمان برگذاري انتهاي فصل
فصل 3 : بازيهاي انتخابي جام ملتها (براي كشور هاي آسيايي و آفريقايي 3 بازي دوستانه برگذار ميشه به جاش) زمان برگزاري نيم فصل اول
فصل 4 : بازيهاي جام ملتها زمان برگزاري انتهاي فصل
و اين دوره تناوب تا 5 دوره يعني 20 سال ادامه داره بعد بيست سال شما با دنياي فوتبال خداحافظي مي كنيد. البته در سن 27 سال هم مي تونيد اين كار رو بكنيد كه اختياري هست
شما تشريف مي بريد به Display settingنقل قول:
يعني روي دسكتاپ راست كليك بعد پراپرتز و سپس گزينه ستينگ بعد گزينه Advance در پنجره باز شده تب monitor و از منوي كشويي هرتز رو روي 75 ميذاريد
ببخشید!
من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
اگه کسی میتونه یک جا فقط همین فایل و برام upload کنه!
بسبار مــــــــــــــمـــــــــ ـنون میشم!
مگه ميشه چنين چيزي نكنه فايل هايي كه شما كپي كردي فايل هاي winrar هستند؟ اگه اينطوره بايد اول Extract كنيد روي هاردنقل قول:
stup.exe پاک شده! لطف کنید همین فایلو یکجا آپلود کنید کار من راه بیفته!نقل قول:
اين بازي گزارش فارسيش خرابهنقل قول:
با اث ميلان و چند تيم ديگه وسط بازي ميپره بيرون.. چندتا از دوستانم يك پچ تيم هاي ايراني طراحي كرده بودند. كه پيدا كنم ميزارم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این پچ شامل سه تیم پرسپولیس و استقلال و تیم ملی ایران هست که با همکاری تعدادی از اعضای سایتی که در حال حاضر در ان هستید ساخته شده و آماده دانلود است.
ویرایش 1.30 مخصوص دوستانی است که پچ 1.30 کونامی را دانلود کرده اند و یا قادر به استفاده از پچ سایت گیمینگ به هر نحوی بوده اند.
قسمت اول
کد:
http://pespc.persiangig.ir/Pes/Download/Patch/Iran%20%26%20Esteghlal%20%26%20Perspolis%20Of%20Pa tch%20By%20Sadegh%20Part%201.rar
قسمت دوم
کد:
http://pespc.persiangig.ir/Pes/Download/Patch/Iran%20%26%20Esteghlal%20%26%20Perspolis%20Of%20Pa tch%20By%20Sadegh%20Part%202.rar
در پایان از سایر دوستانی که در ساخت پچ همکاری کردند تشکر ویژه ای دارم.
همچنین از سایر دوستانی که پشتیبان ما بودند تشکر دارم.
سلامنقل قول:
krauser جان من این کاری که گفتی کردم بازم نشد این پیامو میده
راه دیگه ای نداره تا بتونم پچ 1.40 رو نصب کنم ؟
آخه مشکل چیه که رو سیستم شما نصب میشه ولی مال من نمیشه؟
دوست عزيز شما نسخه بازيت جوري هست كه نصبش دستكاري شده وهاب خان يه ترفند پيدا كردند كه فايل هاي اورجينال رو جايگزين فايل هاي نصبي مي كنه كه دستكاري شدند بنا براين از شما سريال نامبر مي خواد و ديگه بازي شما در مسير تقلبي نصب نميشه لينكش رو يكي از دوستان دادند شما پكيجي از فايل ها رو مي ريزيد در پوشه نصب البته اول بايد از روي دي وي دي فايل هاي img رو بريزي روي هارد. يا شما اين كار رو بكن يا يه 2 دي وي دي كه نصبش رو دستكاري نكردند گير بيار. كه البته خيلي كمياب هست چون شركت ها به صورت خيره كننده اي علاقه دارند بازي PES رو دستكاري كنند در بازي هاي ديگه اين علاقه به اندازه PES نيست
سلام دوست عزیزنقل قول:
کافی هست که شما فقط فایل زیر رو دان کنید واونو نصب کنید :
البته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
این فایل به صورت رار هستش شما بعد از اینکه اونو اکستراکت کردید فولدری به نام نیو فولدر دارید شما در این فولدر در ادرس زیر از محل نصب بازی فولدر img بازی خودتون رو در این ادرس در فولدر برنامه کپی می کنید :
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
شما در این ادرس یه img فایل دیگه ای هستش که شما اون فایل کپی شده رو جایگزین این فایل می کنید .
در ضمن پسورد این فایل matin هستش .
برای اجرای برنامه مراحل زیر رو انجام می دید :
شما از داخل فولدر برنامه فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
ممکن است که هنگام نصب شما با ارور مواجه بشید شما باید سومین گزینه ی ارور یعنی اگنور رو بزنید تا نصب بازی تکمیل بشه .
اگه سوالی بود مطرح کنید .
موفق باشید :31:
قربانتان :40::40::40:
نقل قول:
این لینک شامل فایل اگزه PES 09 و بازم فایل وبا پچ ها و ابزارها و ....
کد:http://rapidshare.com/users/R1MWO0
سلام .
من Pes 2009 AFC رو خریدم . همونی که ادیتش کرده New Tech و یه نوعی گند زده.
فقط پرسپولیس ایناش خوب بوده . وگرنه تبلیغات کنار زمین استادیوم و ماشین هاش رو گند زده .
نمیشه اینا رو به اول برگردوند ؟
یه فایل بود به نام کیتسرور که اونو رفتم توش بعد remove زدم . ولی چیزی نشد.
نمیشه کلا همه این منوها و اینا رو پاک کرد فقط تیمای ایرانی بمون ؟
آقا تو این مود bl کسی هست که سنش از 27 به بالا باشه؟؟؟؟میخوام ببینم تو این سن قدرت بازیکن چقدر میشه؟؟؟؟من 19 سالمه.بیشترین قدرتم stamina 85 هستش.حالا اونایی که سنشون دیگه بالا رفته قدرتاشون چقدره؟؟؟؟و این که من یه cf هستم.بهتره کودوم قدرتو بذارم زودتر رشد کنه؟؟؟؟
راستی با این که به این تاپیک ربطی نداره ولی همه حتما بازی امشب رئال بارسلون رو ببینید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنا هر چقدر جلو تر می رید قدرت بازیکن بالا تر می ره وشما که در مورد سن 27 سالگی صحبت کردین این سنی هستش که شما با فوتبال خداحافظی می کنید .
از نظر من بهتر که شما هد زدن وفدرت شوت خودتون وضربه ازاد رو بالا ببرید .البته شما باید اون قدر حرفه ای باشید تا بتونید ضربه ازاد ها رو خراب نکنید چون از فصل 4 به بعد ضربه ازاد رو به شما می دن این رو هم بگم که به دو شرط بستگی داره اون هم اینکه یا شما باید فدرتتون بالا باشه یا چند سالی توی یه تیم خدمت کرده باشین الان که من توی یه تیم سه سال بازی می کردم به همین خاطر ضربات ازاد رو به من می دادن الان هم که یه فصل هست به لاتزیو رفتم هم کاپیتان هستم هم صربات ازاد رو می زنم .
ومنظورم ار هد زدن همون بالا بردن قدرت jump هستش .
مگه ماشین هم توی این بازی هست؟!نقل قول:
فقط پرسپولیس ایناش خوب بوده . وگرنه تبلیغات کنار زمین استادیوم و ماشین هاش رو گند زده .
هنگام نصب بازی از شما میخواد فایل اضافه یا پچی نصب کنین؟
حجت خان من تا حالا بازي نسخه فارسي PES 2009 رو نه ديدم نه خريدم البته تو تاپيك هم از هيچ كس وصف خوبيش رو هم نشنيدم و هركي خريده اومده اينجا ناله و شكوه كرده ازش شما هم كه از اين قايله مستثني نشدي. ولي اگه بازي رو نصب اورجينال گير بياري خيلي بهتره من يه پچ تر تميز هم واسه بازي درست كردم كه بازي رو گند نميزنه اسامي و لوگوهاي تقلبي بازي رو كه به خاطر تمام لايسنس نبودن بازي Fake تنظيم شده رو اصلاح كردم و تمامي لباس هاي تقلبي رو به واقعي تبديل مي كنه اين پچ و دو تيم استقلال و پرسپوليس رو جايگزين تيم هاي موهومي PES United و WE United مي كنه و ليگ بوندس ليگا هم به بازي اضافه ميشه. بازي PES 2009 خيلي زيباست جاي شما باشم يه نسخه تهيه مي كنم البته نصبش اورجينال باشه و شركت هايي مثل SFS يا ET و ساير شركت هاي مريض كه علاقه دارند گند بزنن تو ريخت بازي دستكاريش نكرده باشننقل قول:
یعنی اینو نمیشه درستش کرد ؟
والا خیلی افتضاحه . خودم میرم یه اصلشو بخرم که بهتره . پچ شما هم دانلود میکنم که پرسپولیس و استقلالم باشن .
یعنی به کلی گند زده . میخواین یه عکس بذارم ؟ ورداشتن توی تابلو های تبلیغاتی کنار زمین نوشتن اسم شرکتشونو !
اره...
شرکت های ایرانی خیلی عقده ای هستن
من هم یک بار یکی از نسخه های فارسی pes رو خریدم و کلا گند زده بودن به بازی
کل addboard استادیوم همشون شده بود نام یک شرکت
کلا نسخه های دستکار شده و فارسی رو نگیرین بهتره...
من نگرفتم از یکی دوستام گرفتم . فردا میرم بهش پس میدم میگم این چیه گرفتی .
کلا نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکشو ورداشته بودن ! یعنی گرافیکش کلا تنظیم نداشت و روی LOW بود . داشت حالم از PES بهم میخورد که تازه یادم افتاد اینو ایرانیا گند زدن روش :))
شرکتشم New Tech بوده .
بدبختي ما ايراني ها همينه!نقل قول:
هر كي واسه خودش ويندوز و بازي ويرايش ميكنه به اسم خودش تكثير ميكنه
توي مسير نصب بازي يه فايل اجرايي هست تنظيمات اكسترنال رو اعمال مي كنه اسم فايل Setting هست اون هست يا نه اگه باشه ميتوني گرافيك رو بالا ببريو رزوليشن رو افزايش بدينقل قول:
MORTAZA.2FUN جان ممنون درست شد پچ هم نصب شد دمت گرمنقل قول:
فقط یه سوال من پچ krauser رو دانلود کردم و فایل ادیت هم دانلود کردم ولی فایل ادیت کار نمیکنه این ارورو میده
باید چیکار کنم ؟
اون اديت فايل با cv0f اي كه توي همون صفحه هست كار ميكنه cv0f اي كه اونجا گذاشتم رو بايد بريزي.
:thumbsup:نقل قول:
ببخشيد آيا تو قسمت become a legend ميشه يه پست ديگه رو هم انتخاب كرد.من الان cf هستم ميشه ss رو هم بهش اضافه كنم.
توی بازی ها و تمرینات اگه مربی از شما در اون پست چندین بار بازی بگیره اون پست هم به بقیه پست های شما اضافه میشه
نقل قول:نقل قول:
سلام من خودم تا 35 سالگی بازی کردم و در بارسا به صورت اجباری خداحافظی کردم در حالی که در همون فصل بهترین بازیکن جهان و اروپا شده بودم. این در حالی است که تا 31 سالگی قدرتهام در حال پیشرفت بود. 7 بار بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و خیلی افتخارات دیگه.... اگه خواستید بگید بیشتر توضیح بدم
من از اونجایی که به سرعت بازیکن خیلی اهمیت می دم همه رو گذاشتم رو top speed ولی وقتی به 95 رسید وبیشتر تشد گذاشتم رو kicking . بازم اگه کمکی خواستی بگو.
در ضمن از همه می خوام B.A.L رو تموم کنن چون خداحافظیت خیلی باشکوه خواهد بود.
من یه فایل گرفتم که حسن قهرمانی اون رو هک کرده بود و تعداد از تیم های آسیایی، امریکایی و افریقایی که مخفی بودن رو آزاد کرده.نقل قول:
منظور مناز گزینه، همین فایل بوده که اشتباه نوشتم. معذرت می خوام! :10:
چشم. من الان باید برم ورزش، در اولین فرصت واستون یه آموزش با تصویر می زارم! :46:
سلامنقل قول:
شما حتی توی بیست سالگی هم خداحافظی می کنید
من که گفتم 27 سالگی اخرش هستش اون هم با اجبار خداحافظی می کنید .
من اون ادیتو برداشتم با همود ادیت این ارورو میدهنقل قول:
همینه دیگه درسته ؟
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
کد:
بازم ارور میده
دوست عزیز من این لینک رو چند بار در این هفته گذاشتم توی این لینک فایل مورد نظر شما وجود دارهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/users/R1MWO0
من این همه حرف زدم که بگم آخرش 27 سالگی نیستنقل قول: