دان استریم متغیره!!بعضی وقتا بالای 2 بعضی وقتا 1.7،1.8 !!!نقل قول:
اما نباید نویز داشته باشم چون هم برای 2 تا تلفن و هم برای مودم نویزگیر دلینک وصل کردم.
راه دیگه ای هم برای کاهش نویز هست؟
سوال آخر پست قبلیم رو هم لطفا جواب بدید.
Printable View
دان استریم متغیره!!بعضی وقتا بالای 2 بعضی وقتا 1.7،1.8 !!!نقل قول:
اما نباید نویز داشته باشم چون هم برای 2 تا تلفن و هم برای مودم نویزگیر دلینک وصل کردم.
راه دیگه ای هم برای کاهش نویز هست؟
سوال آخر پست قبلیم رو هم لطفا جواب بدید.
اگه متغیره یعنی اینکه نویز داری
تجربه من نشون میدهاگه خط نویزش بالا باشه داون استریم هم پایین مییاد مثل مال خودم.نقل قول:
واسه دانلود شباناتم اینو بگم که اکه بجای سرعت 2 مگ صبا با سرعت 1گیگ هم می خواستی از این سایت دانلود کنی از این بیشتر بهت سرعت نمیده چون این سایتای دانلود واسه اینکه بتونن به همه یوزراشون ساپورت بدن مجبورن سرعت دانلود را پایین بیارن اگه شما 3 تا فایل هم زمان بزاری مطمئنن همشون جدا جدا بهت سرعت دانلود 75 رو میدن.
مشکلی هم که این سایتا دارن اینه که حتی مثلا بهت اجازه نمیدن بیشتر از 6 تا فایل هم زمان دانلود کنی فقط واسه اینکه سرورشون دان نشه.:5:
به نظر من نویز هست اما نمیتونه اینقد تاثیر بزاره،چون همون نویز روزا هم هست دیگه در حالی که روزا با بالای 200 دان میکنم.نقل قول:
منم فکر میکردم مشکل از سایت باشه به همین خاطر چون شب بیدار بودم از یه سایت دیگه هم دانلود گذاشتم سرعت تغییری نکرد!!
ببین من یه لینک میدم که حداکثر سرعت دانلودت رو نشونت میده
اینو دانلود کن ببین سرعت دانلودت تا چند میره بالا
در ضمن تو ای دی ام تعداد کانکشن هارو هم بذار رو 16 تا
حتما رو 16 باشه
کد:http://www.filehippo.com/download_google_chrome/download/18e4e9640e3e958605039845d1eede38/
بله اینو گرفتم،راه دیگه هم برای کاهش نویز بجز اسپلیتر وجود داره؟چون گفتی نویز خطت رو کاهش دادی؟نقل قول:
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
سرعت که تا 230 میره بالا،مشکل شباست که میاد پایین،من احساس میکنم خودشون دان استریم رو کاهش میدن شبانقل قول:
در ضمن این سوال منم یکی جواب بده که دقیق ساعت چند دیسکانکت/کانکت میکنید که تا 7:45 بشه دانلود کرد؟
اینقدرها هم ناشی نیستم که نتونم IDM رو تنظیم کنم!!!! :-)
بچه ها یه باگی از ماکس نت الان واسم پیش اومده که خیلی باحاله
یه ساعت پیش 120 مگ از حجمم مونده بود که دیس کردم.
بهد متوجه شدم دانلودم قطع نشد.
تازه سرعتم بالاتر رفت و الان تو یه ساعت 700 مگ دانلود کردم و از حجمم هم کم نشده . :31:
شب این فایلو امتحان کن اگه با همون دان استریم سرعت تا حداکثر رفت
مشکل از لینک دانلود هست
ولی اگه نرفت
یا نویز بالاس یا اینکه از مخابرات سرعتت کم میشه
در ضمن من چند روزه که با شاتل دانلود میکنم
ولی برای دانلود تا 7.45 من تا 7.45 دیس میشدم و کانکت میشدم و دانلودمم ادامه میدادم تا 7.45
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
اره اینو میدونمنقل قول:
اکثر شرکتها این باگو دارن
موقعی که ترافیک رو به اتمام میشه سیستم اکانتینگشون قاطی میکنه و دانلود رو حساب نمیکنه
مثل شاتل و صبا و مکث نت و ....
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
ولی باگهای هیچ کدوم به شاتل نمیرسه:21:
کمتر کسی هم این باگهارو بلده
احتمالش زیاده کم میکنن،چون اگه علت نویز باشه روزا هم نباید سرعت بالا باشه.نقل قول:
حالا اون لینک رو که دادم همین الان تست کن و بگو ببینم
در ضمن دان استریم همون موقعت رو هم بگو
الان مشکلی ندارم گفتم که،2016 دان استریم،230 سرعت دانلود.نقل قول:
وقتی طرف میگه روزها دانلودش به 230 میرسه و شبها مشکل داره و حتی شبها از یه سایت دیگه بغیر از وطن دانلود هم که دانلود میکنه سرعتش پایین میاد، نمیدونم چه اصراری دارید که بگید خطش نویز داره و باعثش نویزه؟
مشکلی همونیه که خودش گفته، شبها صبانت سرعت رو پایین میاره واسه ایشون و همین باعث میشه مثل روز دانلود نکنن، علتش میتونه تعداد زیاد یوزرهای صبا در منطقه مخابراتی مدنی باشه
توصیه میکنم حضوری به نمایندگی صبا رفته و همونجا حسابی ازشون گله کنی، مطمئنا جواب خواهد داد
خدا خیریت بده خسته شدم اونقد گفتم!!!!!نقل قول:
سی پی یو به این میگن::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اگه شبا 1 فایل واسه دانلود بزارم از هر سایتی دانلودم از 100 بالاتر نمیره ولی وقتی 3 تا میزارم هر کدوم 80 تا میشه که سر جمع همون 230 روزانم میدهنقل قول:
الان 5 ساعته دارم مفت با 50% سرعت بیشتر یعنی 250 دانلود میکنم.نقل قول:
حالا بینیم تا کی بدون استفاده از کانکشن میتونم دانلود کنم. :31:
نوش جونتنقل قول:
یعنی چی بدون کانکشن
به نکته بسیار بسیار خوبی اشاره کردی در حد لالیگا! :12::12:نقل قول:
واسه منم دقیقا اینطوریه
توضیح میدی چطوری این کار کردی؟؟؟نقل قول:
اگه میشه دقیق بگو چون کلش فهمیدم:11:
یعنی فقط local area connection فعاله.نقل قول:
با یوزر و پس کانکت نشدم.
هنوزم داره کار می کنه.:31:
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
خودمم نمیدونم چطور شده ....نقل قول:
فقط اینو می دونم که از ماکس دیسکانکت شدم ولی هنوزم به اینترنت وصلم.
از حجم کم نشده و سرعتم 1.5 برابر شده.
خوش بحالت، ما که همینجوری اضافه بر سازمان داره ازمون حجم کم میشه پس تا میتونی از این فرصت استفاده کن چون بزودی میفهمننقل قول:
اما اگه نفهمیدن جای تو باشم تا لحظه ای که زنده هستم مودم رو خاموش نمیکنم :21:
البته مواظب قبض برق باش که یه موقع قبض نگیرتت :31:
بروبچ بیدار تست کنید ببینید این سرور بازی های اینجا down شده؟
منظورم همین share724
از دست سرعت کم این شاتل صبا رو وصل کردوم و دانلودهام فوری تموم شدن:
قابل توجه فرهاد وی بی اس:
سرعت 2 تا سرور دانلود(خودت مقایسه کن:
با سرور میهن دانلود سرعت از 70 بالا نمیره چه تو شاتل و چه تو صبا
ولی تو سرور های قدرتمند دانلودها دانلود با حداکثر سرعت انجام میشه
:18: دقیقا تمام کار هایی رو که انجام دادی جزء به جزء بگو . خوش بحالت . راستی اون ترفند منو تست کردی ؟نقل قول:
دقت کردید الان ساعت 4.23 دقیقه است ولی باز هم تو پی سی این تاپیک داره میره جلو:31:
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
نقل قول:
معمولا از 12 ساعت تا 36 ساعت میشه مفت دانلود کرد
مثلا من تا صبا میتونم تا 12 ساعت با سرعت 250 بدون محدودیت دانلود کنم
ولی تو شاتل به یه شرط میتونم تا هر وقت دلم بخواد با سرعت 72 دانلود کنم
:31: من داشتم درس می خوندم الان برای استراحت پی سی رو باز کردم . الان میرم 2ساعت هم بخونم بعد بخوابم . :31:نقل قول:
ساعتهای 5-6 عصر بعد از چند ساعت پرسه تو اینترنت ، رفتم یه نکاهی به حجم باقیماندم کردم ، دیدم فقط 120 مگ مونده. روی کانکشن ماکس کلیک کردم و disconnect شدم. ولی بعد از چند لحظه متوجه شدم آپدیت گیم (S4League) هنوزم فعاله و داره میره جلو . اول فکر کردم قاطی کرده ، ولی بعد گفتم یه تست کنم. روی یکی از فایلام تو IDM ، Resume دم ، دیدم شروع کرد به دانلود. بعد 2 دقیقه که حدود 20-30 مگ داون شده بود ، pause کردم و سریع رفتم به سایت ماکس نت و متوجه شدم که کنتور نیانداخته.نقل قول:
بعد از اون وقت (ساعت 6) تا الن دارم یک سره همینطوری دانلود میکنم.. یه حدود 6 گیگی داون کردم.
و بله ترفند شما رو هم تست کردم، رو من یکی که نشد.
با وی پی ان هلند.
یعنی اینترنت هلندم این ما داغونه که زده faster than 99% ؟
نه اینترنت هلند داغون نیست .این سایته داغونه . در ضمن سرت آپلودتو خیلی زیاد زده ! شاید ازین باشه
پس باید کانکشنت bridge باشهنقل قول:
نه بابا نترس بدترین اینترنت رو ما داریمنقل قول:
اولا کلا اسپید تست یه چند روزیه هر چی تست میگیری اون 99 درصد رو داره همین پست دوم صفحه قبل رو ببین
دوما سرعت آپلود خیلی زیاد نشون میده و سرعت آپلود تو رده بندی تاثیر خیلی زیادی داره چو همین سرعتی که نشون داده واسه خیلی از کشورها سرعت زیادیه
اره فکر کنم بریدج هست
چون اتو نمیشه اینکارو کرد و میشه کل کانکشن را قطع کرد
پس برای ما که اتو کار میکنیم نمیشه درسته ؟
من کانکشنم بریج هست از ماکس سرویس دارم اگه باگ پیدا کردین به منم یه ندا بدین:11:
با یه پست جنجالی خفن اومدم
مستقیم کننده های پولی:
directlinkir.com
ارزانترین اکانت پولی که قیمتهاشو میتونید تو سایتش ببینید
از آپلود سنترهای کمی نسبت به سایر سایتها ساپورت میکنه و واسه همین ارزونه
ولی از آپلود سنترهای مشهور ساپورت میکنه من که به جز چند بار که یادم نیست از کدوم سایتها بود که لینکو دادم همیشه لینکامو مستقیم کرده
در واقع از سایتهایی که کمتر مورد استفاده است ساپورت نمیکنه مثل نت لود
یکی از مشکلاتش سایت نه چندان مناسبشه که حتی ننوشته از کدوما ساپورت میکنه
من ازش اکانت دارم سرعت سرورش بالاست و اینکه میتونید لینکهای مستقیم شدتون رو هر جا استفاده کنید و جایی هم حرفی از حذف فایلهاتون نزده
parsaspace.com
اگه میخوایین اکانت ارزانی بخرین و در عین حال از بیشتر سایتها ساپورت داشته باشین این سایت تنها گزینتون هست
از بیشتر آپلود سنتر ها ساپورت میکنه
سرورش پر سرعته
فایلها بعد 30 روز حذف میشن
لینکها رو نمیتونین به طور مستقیم در جایی استفاده کنین در واقع لینکها فقط برای شما است ولی با لینک غیر مستقیم میتونین فایلها رو به اشتراک بذارین
شما میتونین به طور نامحدود از لینکهای مستقیم شده توسط سایر اعضا دانلود کنین بدون اینکه از حساب شما کم بشه
من از این هم اکانت دارم
مستقیم کننده های رایگان:
hipfile.com
ساپورت از :
2shared.com, 4shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Uploading.com
روزانه 10 گیگ
نمایندگی داره و میتونین اکانت پولیشو بخرین ولی عملا به درد نمیخوره چون کدوم یکی شما روزانه بیشتر از 10 گیگ دانلود دارین؟!!
امروز باهاش آشنا شدم و تا حالا ازش دانلود نداشتم ولی باید پر سرعت باشه چون اکانت پولی و رایگانش هیچ تفاوتی ندارن جز محدودیت دانلود روزانه
uploadfa.com
ساپورت از:
2shared.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Megaupload.com
روزانه 5 گیگ
موارد بالا واسه این هم شامل میشه
سایت این دوتا خیلی شبیه همن و به نظرم زیر مجموعه بالایی هست
ولی این سایت هم به درد نمیخوره چون همه سایتهایی که ساپورت میکنه رو سایت بالایی هم ساپورت میکنه پس بهتره از سایت بالایی استفاده کرد
uploadbaz.com
ساپورن از:
2shared.com, 4shared.com, Depositfiles.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com
روزانه 1 گیگ
از سایتهای خوبی ساپورت میکنه بویژه اینکه از سایتهایی ساپورت میکنه که hipfile ساپورت نمیکنه پس میتونند مکمل خوبی برای هم باشند طوری که همیشه از hipfile استفاده کنیم و فقط لینکهایی که اون ساپورت نمیکنه رو بدیم آپلودباز
اما یه نکته داره من خیلی وقته اینو میشناسم ولی تا حالا نتونستم لینکی رو باهاش مستقیم کنم! اگه شما تونستین به منم بگین
خسته شدم :19: اینقدر تایپ کردم
از هیپ فایل استفاده کردم، سرعتش بالاس و حجم روزانشم خیلی زیاده.نقل قول:
پس چه بهترنقل قول:
یه امکانی که هر سه سرویس رایگان دارند که یادم رفت بگم اینه که میتونین لینکهای مستقیم که سرورشون ضعیفه رو به سرور اینا منتقل کنی و با سرعت دانلود کنی
یه محدودیتی که هیپ فایل داره حداکثر اندازه 500 مگ هست ولی آپلودفا محدودیتش 1 گیگ هست
و برای هیپ فایل Depositfiles - RapidShare - Netload Very Soon
salam aga man alan 1 mahe 128 clasice hamara system ba hajme 6gig kharidam
ensafan kheyli azash raziyam...na gati dare na kambude soraat
poshtibanisham aliye...soraate dl amam dagigan ru 128 Kb/s fix mishe shayad gahi be 115 berese ounam be nodrat
shabha ham ba hamin soraat dl mikonam
alan ham ba inke tagriban 1mahe eshterak gereftam nazdike 90gig hajme masrafime ke tu site khodesh neshun mide
manke kheyli raziyam...aslanam niyaze be kharide hajme ezafi tahala nadashtam chon dl hamo saf mikonam ta shaba dl beshan:thumbsup::46:
نقل قول:
عزیزم شما چند سالته؟
It is very good
You are lucky man
خوب
اینجا کسی اکو 256 یا 512 از شاتل داره؟؟؟؟؟