حقوق و معارف اسلامینقل قول:
Printable View
حقوق و معارف اسلامینقل قول:
فدات :n02: زیادم جالب نیستا :n06::n02:نقل قول:
مبارک باشه . به جمع خانواده ی پیام نور خوش اومدی . :n01:نقل قول:
salam doostan migam kesi nemidoone sabte name interneti PNU ta key edame dare???
سلام من این ترم حفظ جز 30 قران رو برداشتم که گفته تاثییر مثبت رو معدل کل داره
میخواستم ببینم این تاثییر چطور هست به عنوان یه نمره رو نمره های ترم میاد یا میخوان به عنوان یه معدل ترم جدا حسابش کنن؟
باسلام . من یکسری سوال در خصوص ضوابط تحصیل و تحصیل همزمان در پیام نور داشتم که می خواستم از خود پیام نور پاسخ کتبی و مستند داشته باشم . برای گرفتن پاسخ کتبی از این دانشگاه باید چکار کنم ؟
سلام
ميخواستم بدونم طي دوران كارشناسي صنايع چه دوره ها و نرم افزار هايي رو بايد براي اين رشته طي كنيم و ياد بگيريم
اگر امكان داره دوستان با تجربه يه توضيح كامل بدن
با تشكر
به عنوان یه درس 2 واحدی حساب میشه روی کل معدل تاثیر میذارهنقل قول:
میخواستم ببینم این تاثییر چطور هست به عنوان یه نمره رو نمره های ترم میاد یا میخوان به عنوان یه معدل ترم جدا حسابش کنن؟
من رشته ی مهندسی کامپیوتر نرم افزار پیام نور قبول شدم می خواستم بدونم که چه جوری باید غیر حضوری ثبت نام کنم ؟ اگه می شه راهنماییم کنید
دوستان امروز يه نفر گفت براي درس شيوه ارائه مطالب علمي و فني بايد 130 واحد گذرونده باشي. من الان ترم چهارم برش داشتم. كسي چيزي ميدونه؟
موندم اگر 130 واحد باید گذرونده باشیم چرا میارن توی چارت در ترم 5 ؟؟؟ واقعا کهنقل قول:
حسین من طراحی الگوریتم رو هم برداشتم ... ولی دو دلم نمیدونم بر دارم یا نه و به جاش آمار احتمالات مهندسی بردارم ؟
درورد . لطفا طبق قوانین فارسی تایپ کنید . با تشکرنقل قول:
شما به سایت reg.pnu.ac.ir مراجعه کنید .
درود . شما به دانشگاه پیام نور شهرتون مرا جعه کنید . قسمت آموزش .نقل قول:
سلام . مبارک باشه .نقل قول:
به سایت reg.pnu.ac.ir مراجعه کنید .
ممنون.رفتم ازم گذر واژه می خواد گذر واژ(u912+شمارهی داوطلبیه) ولی من شمارهی داوطلبی ندارم!!!نقل قول:
بفرمایید :نقل قول:
1- پذيرفته شدگان هر سه مقطع كارشناسي ارشد / كارشناسي / كارشناسي ناپيوسته با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شويد.
- شناسه كاربري: شماره داوطلبيu912 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
مثال : شناسه كاربري: u9128703070
گذرواژه :0611111111
2-از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
تذكر : حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
3-بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد) .(حداكثر تعدادواحد انتخابي دانشجويان كارشناسي 17 واحد و كارشناسي ارشد 14 واحد و حداقل واحد انتخابي 5 واحد مي باشد.)جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
4-جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد . در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .
5- بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش اينترنتي جهت تحويل مداركبه مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.
6- شايان ذكر است تاريخ و ساعت تشكيل كلاس در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" (كه پس از پذيرش دانشجوتوسط مراكز و انتخاب واحد در دسترس قرار مي گيرد)و همچنين سايت هاي اطلاع رساني مراكز درج گرديده است .
7- مطابق دستورالعمل كليه دانشجويان محترم ميبايست جهت تشكيل پرونده از تاريخ 16/1/92 لغايت 31/2/92 به مراكز خود مراجعه نمايند.
مشکل این جاست که من شمارهی داوطلبی ندارم ؟ ( اونایی که توی آزمون بدون کنکور شرکت کردن شمارهی داوطلبی ندارن ! )
من متوجه نشدم درست . شما چه آزمونی شرکت کردین که مهندسی قبول شدین ؟نقل قول:
آزمون بدون کنکور دانشگاه های پیام نور وغیر انتفاعی
والا نمیدونم ...نقل قول:
مطمئنی باید غیرحضوری ثبت نام کنی ؟
آره توی سایت سازمان سنجش زده بود ( آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نقل از سازمان سنجش :نقل قول:
با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در اين مرحله پذيرفته شدهاند، ضرورت داردكليه پذيرفتهشدگان با توجه به برنامهزماني ثبتنام و با در دست داشتن مدارك ذيل در زمان مقرر با در نظر داشتن نكات اعلام شده براي ثبتنام به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند.
الف) برنامه زماني ثبت نام از پذيرفته شدگان براساس حرف اول نام خانوادگي
روز و تاريخ ثبت نام
ترتيب حرف اول نام خانوادگي
شنبه 5/12/91
الف تا س
يكشنبه 6/12/91
ش تا ي
پس من توی این تاریخ باید به دانشگاه پیام نور شهرمون مراجعه کنم
ممنون از رانماییت
ببين خودت حالشو داري 4 بعد از ظهر يه امتحان بدي فرداش صبح 11 يه امتحانه ديگه. اگه اره كه بذار همين بمونه اگه نه حذف كن آمار بردار. الگوريتمو اين ترم پاس نكني اتفاقي نميوفته چون پيشنياز هيچ درسي نيست.نقل قول:
راهی هست که الان بشه تو پیام نور ثبت نام کرد ؟تکمیل طرفیت یا فراگیر یا چیز دیگه ای قرار نیست برگزار بشه که من بتونم از طریقش بیام پیام نور ؟
منم موقع انتخاب واحد دقت نکردم دو تا درس اختصاصی رو برداشتم که یکی 4 و نیم عصر ــه یکی دیگه هم فرداش ساعت 9 و نیمه :n23: حیف شد شبش نمیتونم درس رو بخونم قبلش باید بخونم :n02:نقل قول:
سلام
من برق مشهد قبول شدم.کسی از بچه های اینجا نیس؟
گرایش رو از ترم چند باید انتخاب کنی؟
ممنون
من رو هم در يابيد
يعني يه نفر نداريم اينجا صنايع خونده باشه؟نقل قول:
دوستان یه سوال :
بخش انتخاب واحد مثلا یه درس 3گروه داره . جلوی یکیش نوشته الکترونیکی . یعنی چی ؟
صبح خواب موندم.بدو بدو با دربست رفتم دانشگاه که به کلاس برنامه نویسی برسم رفتم میگن تشکیل نشده.آخه لامصبا خب تو سایت بزنید تشکیل نمیشه دیگه ما الکی نیایم.مسئول آموزش موهای سرش سیخ شده بود همه ی دخترا ریخته بودن سرش داشتن جیغ جیغ میکردن:n02:
توی سیستم گلستان که نمیزنن کلاس تشکیل میشه یا نه :n02: ... میزنن ؟ ... یا منظورت سایت خود دانشگاه هست ؟نقل قول:
خودم جواب میدم : :n02:نقل قول:
اونایی که زده الکترونیکی یعنی اینکه کلاساش بصورت مجازی برگزار میشه ( با هدفون و این چیزا ....... )
یعنی خونه میشینی استاد از اون ور درس میده :n02:
ندیدم مهدی عزیز پستت رو ... آره به همین صورتی هست که میگی و خلاصه درسها رو میزارن اونجا ... البته شاید واسه همه رشته ها این کار رو نکنننقل قول:
بابا منظورم سایت خود دانشگاس:n02:نقل قول:
اين معماري شديد حالمو گرفته از الان
امروز اولين جلسه بود استادمون يه دكتر كچله همون اول گفت ترم پيش به كسي ميان ترم ندادم :n28:
دپرسم امشب
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و ساده راهنمائی کنید
یکی از دوستان چند سال قبل دیپلم گرفت هم دیپلم مدرسه و هم کارو دانش چون رشته کار و دانش داشت
اما دانشگاه نرفت حالا بعد از چند سال میخواهد برود دانشگاه اما اطلاعی ندارد که کدام دانشگاه بهتره و بهم گفت من هم که نمیدونم و گفتم اینجا از شما دوستان بپرسم که بهش بگم
میخوااهد که دانشگاه زیاد سختگیر نباشد
و همچنین نمیخواهد هر روز برود دانشگاه چون کار میکنه
حالا چون رشته کامپیوتر داشته باید همین رشته را ادامه بدهد یا میتوانه رشته را عوض کنه
همین پیام نور خوبه یا دانشگاه های دیگه مثل علمي و کاربردي
هزینه زیاد نباشه
کلا میخواهیم که هم آسون باشه و زیاد گیر ندن و از همه مهمتر همون مدرکش است که حداقل یه مدرکی داشته باشیم برای آینده
حالا نمیدونم با این چیزائی که گفتم علمی کاربردی بهتره یا پیام نور
البته سوال های دیگری هم است که بعدا از شما دوستان میپرسم
ممنون
خداحافظ
دوستان از پیام نور به سراسری میشه درسها رو تطبیق واحد داد ؟ ... اسم چیه نمیدونم معادل سازی واحد ها یا هرچی ؟
ممنون
سلام دوست گرامینقل قول:
در مورد شهریه من فکر میکنم شهریه پیام نور نسبت به بقیه کمتر باشه
اما اینکه هرروز دانشگاه باید بره یا نره بستگی به برنامه اش داره ... معمولا در هفته بیشتر از 4 روز دیگه کلاس نیست و استاد هم مهمه دیگه
یکی میگه باید بیای سر کلاس تا بهت میان ترم بدم یکی هم حالا یه جوری راه میاد ... ولی در کل پیام نور سر کلاس هاش رفتن اجباری نیست
ولی مثل اینکه اجباری هست و باید بری و اگر هم نری هم میان ترم خبری نیست ( در مواقعی هست .مثل دانشگاه خودمون ... من همه جلسات رو رفتم و استاد داده به من میان ترم 6 و به اون کسی که 2 در میان کلاس ها رو میومد هم داده 6 ... خاک بر سر )
نه پیام نور نسبت به دانشگاه های دیگه آسون نیست ... در حالت استاندارد نیست ... ولی در هر دانشگاهی باشی و بخونی نمره خوبی میگیری ... سخت واسه موقعی هست که نخونده باشی ... اما چون در پیام نور باید تمام کتاب رو خوب بخونی به همین خاطر مهر سختی خورده روش ... و خوبیش هم اینه که عین کتاب میاد سوال ... رشته ی فنی هم که میخواد بره باید بخونه تا هر ترم تلفات نده
من به شخصه علمی کاربردی - غیرانتفاعی - آزاد رو اصلا پیشنهاد نمیدم
دوستان كسي ميدونه توي شيراز كتاب انتشارات راه رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
هانیوان نداشت؟
نه
جايي ديگه بلد نيستين كتاب پيام نور بفروشه
دوستان این کاردانی چیه
همه دانشگاه ها کاردانی دارند ؟
وقتی یکی کاردانی گرفت یعنی چی و بعد از چند وقت کاردانی را داده میشود
و این پیام نور معدل زیر 14 را قبول میکنه ؟
راستی چه رشته هائی داره این پیام نور