درسته دوست عزیز قیمت سر سیلندر لخت حدود 650 تا 700 هزار تومننقل قول:
برای خودروی شماست. اگر کاملش کنید حدود 200 تا 300 هزار تومن سایر
لوازمش هست که بین 900 تا 1 میلیون برای خودروی شما هزینه داره
اگر دوگانه سوز باشه سرسیلندر کامل حدود 1200 درمیاد
Printable View
درسته دوست عزیز قیمت سر سیلندر لخت حدود 650 تا 700 هزار تومننقل قول:
برای خودروی شماست. اگر کاملش کنید حدود 200 تا 300 هزار تومن سایر
لوازمش هست که بین 900 تا 1 میلیون برای خودروی شما هزینه داره
اگر دوگانه سوز باشه سرسیلندر کامل حدود 1200 درمیاد
منظور من از لحاظ کیفیته فرق داره یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قیمت سرسیلندر لخت 405 حدودای همین 600-500 تومن و کاملش 800-700 تومنه. ضمنا حتی اگه ماشین دوگانه هم نیست دوگانه بندازید چون وضعیت سرسیلندر های 405 فوق العاده خرابه و دوگانه یه مقدار بهتره (گرچه بازم آشغاله).
در مورد کیفیتا باید به مارکش نگاه کنید. شاید اونی که 900 قیمت داده گرون میده. سعی کنید سرسیلندر ایساکو، آلتک یا الدورا تهیه کنید چون تا حدودی بهتر از بقیه مارک ها هستن. سوپاپ ها رو هم میتونید ساوه بندازید که کیفیت نسبتا خوبی داره.
سلام
دوستان پراید 91 با 80 هزار تا کارکرد پارسال تسمه دینام و تایم عوض شده
اما چند روزی هست صدای جیر جیر میده که با گاز دادن رفع میشه
میگن باید تسمه دینام عوض کنی..من که میخوام اجرت بدم، و وسایل ها باز بشه، چیز دیگه نیاز هست عوض بشه در اون مسیر؟ :n18:
کیفیت مارک الدورا ساخت کشور هند میگن نسبت به بقیه بد نیستنقل قول:
از چند مکانیک دیگر هم بپرسید. بعیده صدا از تسمه تایم باشه، تسمه سفت کن ها و هرز گرد ها رو بررسی کنید، مکانیک سودجو زیاده. به احتمال خیلی زیاد از تسمه سفت کن ها یا هرزگرد ها هست.نقل قول:
احتمالا تسمه شل هست و یا جنسش خشکه. اگه شل باشه که باید سفت بشه. برای اطمینان از اینکه مشکل از تسمه هست یا نه، میتونید تسمه ها رو صابون بگیرید، اگه صدا قطع شد مشخص میشه که تسمه ها هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عملکرد این سنسور مانند سنسورهای دیگر در خودرو است. با این تفاوت که این سنسور به گونه ای عمل میکند که در زمان بارندگی یا خیس شدن شیشه ی جلوی خودرو , وجود مایعات روی شیشه را تشخیص میدهد و یا ارسال اطلاعات تعریف شده ECU را با خبر میکند.طرز کار این سنسور به گونه ای است که امواج از فرستنده سنسور ارسال میشود و در صورت خشک بودن شیشه این امواج از شیشه عبور میکند اما در صورتی که سطح شیشه ی جلو خیس باشد این امواج منعکس شده به گیرنده سنسور میرسند و پس از آن کنترل یونیت سنسور مقدار امواج ارسال شده با مقدار دریافت شده را مقایسه میکند. در صورتی که مقدار امواج دریافت شده کمتر از مقدار ارسال شده باشد سنسور به ECU دستور فعال شدن برف پاک کن ها را میدهد.ECU نیز پس از دریافت اطلاعات کنترل یونیت سنسور پس از تجزیه و تحلیل مجدداً اطلاعات را برای فعال شدن برف پاککن ها را صادر میکند. همچنین میزان سرعت کارکرد برف پاک کن نیز به تشخیص سنسور بستگی دارد. یعنی سنسور با مقایسه مقدار اطلاعات ارسال و دریافت شده سرعت و کارکرد برف پاک کن را تشخیص میدهد.
پرشین خودرو
مشاروه برای خرید H4 سه خار اصل
لامپ اصل H4 سه خار اصل با کیفیت و نور عالی معرفی کنید
در صورت داشتن نمونه تقلبی روش تشخیص اصل از تقلبی رو هم بگید
ممنون میشم
این نوع لامپ اکثرا مارک Bosch یا Osram یا Eageleye هست و بازار مشترکنقل قول:
نمونه تقلبی هم نداره همه ساخت چین هستن
این لامپ ها قبلا اصلیش میومد اما چند ساله دیگه اصلیش نیست
همه بازار مشترک هستن اما بیشتر تو بازار الان Eageleye پیدا میشه
با سلام خدمت دوستان گرامی.
بنده یک سمند مدل se صفر دارم. برای اولین بار وقتی نشانگر بنزین به درجه هشدار رسید بعد از فقط چند کیلومتر ناگهان چراغ هشدار چشمک زن هم شروع به علامت زدن کرد و بعد ماشین مرتب ریپ زد. بنده چون بین راه بودم و انتظار تمام شدن بنزین به همین زودی نداشتم و البته در مسیر و جای نامناسبی بودم به ناچار ریپ زنان به راه ادامه دادم تا به نزدیکترین پمپ رسیدم و بنزین زدم و ریپ زدن هم تمام شد.
برای بار دوم که باز علامت بنزین به هشدار رسید ریپ زدن شروع شد که سریعا با بنزین زدن حل شد.
لازم به ذکر است که هر دو مورد ریپ زدن در مسیر سربالایی روی دادند.
اما برای بار سوم چون مسیر کفی بود علیرغم روشن شدن چراغ هشدار ریپ زدنی در کار نبود و من حتی حدود 50 کیلومتر در همین حالت باهاش طی کردم.
اما بار آخر که اینطور شد من مجبور شدم حدود 10 کیلومتر ریپ زنان ادامه دهم!!
نظرات دوستان و آشتایان و ...:
1- چرا گذاشتی بنزین به حالت هشدار برسه؟!!!(پاک کردن صورت مساله)
2- به علت اینکه در بنزینها آب بوده ته باک فقط آب مونده
3- فیلتر بنزین خرابه
4-با چند بار بنزین سوپر زدن حل میشه
بعد از رسیدن ماشین به کیلومتر5000 و بردن به نمایندگی و طرح مساله جواب تعمیرکار ایشون این بود که:
نشانگر بنزین شما زیادی نشون میده و در واقع وقتی نشانگر بنزین روی درجه هشدار بوده تقریبا بنزینی توی باک نمونده بوده و به همین خاطر ماشین ریپ میزده
و البته گفتند که نمیتونن کاری بکنن مگر اینکه پمپ بسوزه و جایگزین کنند. اما بدون سوختن پمپ نمیتونه کاری بکنه!
سوالات من: اولا چرا برای بار سوم که مقدار بنزین به درجه هشدار رسید این مشکل پیش نیامد؟
دوما مگر بعد از تمام شدن بنزین چقدر ماشین میتونه ریپ زنان به راهش ادامه بده
و سوما واقعا مشکل از کجاست؟ البته این توصیه خوبیه که نگذاریم درجه بنزین به هشدار برسه ولی بالاخره این که نشد جواب!!
در آخر معذرت به خاطر زیاد نویسیو خواستم مشکل را دقیق مطرح کنم و ممنون از پاسخگویی دوستان حرفه ای.
دوست عزیز در سربالایی چون باک شیب میشه ته مانده بنزین به ته باک میره و از دسترس پمپ بنزین خارج میشه برای همین زودتر چراغ چشمک زن میشه و ماشین به ریپ زدن میافته.
سلام
تاپیک مناسب سوال رو پیدا نکردم ؛
زنجیر چرخ مناسب برای پارس سال با رینگ فولادی چی پیشنهاد میدین ؟
بعد از روشن شدن چراغ آمپر شما میتونی تا 70 کیلومتر (اینطور که در کتابچه راهنما گفته) میتونی به راهت ادامه بدی. این یعنی در باک در حدود 5 لیتر بنزین باقی مونده.نقل قول:
وقتی شما به یک مسیر سربالا رفتی بنزین در یک سمت باک جمع شد و نشانگر ظرفیت بنزین با فضای خالی مواجه شد و از اونجا که مدام ریپ میزد، در اثر تلاطم بنزین، مقداری بنزین به پمپ میرسید و بطور مداوم قطع و وصل میکرد. این همون علت ریپ زدنه ماشینه.
شما نبایست در اون حالت حرکت میکردی چونکه میتونست انژکتور ماشینت بسوزه و حسابی تو دردسر بیافتی.
نمایندگی هم حرف مفت زده.
خودرو تندر ۹۰ ٬ ۱۵۰ هزارتا راه رفته٬ چند وقتیه که دنده ی ۱ اش از شروع حرکت میلرزونه٬ انگار که درست کلاچ نگرفته باشی٬ در حالی که قدیم اینجور نبود. جون ماشین هم کم شده. آیا وقت تعویض دیسک و صفحه است؟ تا به حال عوض نشده
سلامنقل قول:
بله تمام موارد نشانه های اتمام صفحه کلاچ هستش.
سلام
بنده یه پراید مدل 82 دارم، موقع دور زدن جیر جیر میکنه. مشکل از چی میتونه باشه؟
بردم پیش یه مکانیک میگه مشکل از لنته ولی اشتباه میکنه چون اولا لنت ها رو تازه تعویض نکردم دوما فقط هنگام دور و سرعت پایین این صدا رو میده.
خوب میشه حدس زد که جدیدا تعمیری روی ماشینت انجام ندادی و این اتفاق به صورت ناگهانی افتاد.نقل قول:
میتونه از لنت باشه و به آخر رسیده باشه و فلز اخطار به صدا اومده باشه. مطمئنی که لنت تموم نشده؟ با باز کردن چرخ میتونی ببینی که لنت تموم شده یا نه.
تسمه شل معمولا این صدا را میده و موقع گاز دادن به حالت بکسواد روی پولی حرکت میکنه و صدای جیغ ممتد و بسیار بدی میده.نقل قول:
تسمه ها را از نظر سفت بودن چک کنید.
سلامنقل قول:
جسارتا وقتی گاز میدم، کلا صدا از بین میره.
بله همینطوره چون در ابتدا سرعت حرکت پولی بیشتر از تسمه هست( چون تسمه شل شده) و تسمه روی پولی بکسواد میکنه تا سرعت تسمه و پولی برابر بشه و صدا هم رفع میشه، درست مثل بکسواد کردن با ماشین که در ابتدا لاستیکها جیغ میکشند و بعد با سرعت بیشتر ، بکسواد تمام شده و صدا هم قطع میشه.نقل قول:
خودتون میتونید تسمه ها را از نظر مقدار سفت بودن چک کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید، احتیاجی به مکانیک نیست.
سلامنقل قول:
موقع دور زدن با یک پا گاز بدین و با پای دیگه کنی ترمز بگیرین
اگر صدا قطع میشه یا تغییر میکنه پس به احتمال 99% از لنته خصوصاً اگر که از یک سمت دور زدن صدا میده و یک سمت دیگه نه
سلامنقل قول:
پمپ بنزین با بنزینی که از داخل آرمیچرش رد میشه خنک میشه
کم شدن بنزین باعث داغ شدن سیم پیچش میشه و عمرش کوتاه میشه و بالاخره هم میسوزه خصوصا پمپ ایرانی و چینی که عمداً بنجل ساخته شده برای مکیدن خون مردم شریف پرور
نذارید بنزین از یک سوم کمتر بشه
====================================
حتی ماشین دوگانه سوز ممکنه طوری طراحی شده که روی گاز هم پمپ بنزین کار میکنه !!!!
اگر اینطور باشه پس اونهائی که با باک خالی میرونند خیلی ضرر میکنند
اطلاعات بیشتر در مورد صرفه جوئی در هزینه های خودرو تا سقف میلیونها تومن
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=647516&page=28
سلام دوستان
بنده یه روا مذل 86 دارم.الان دو روزهست که صبج زود ساعت 6 که روشن میکنم برم سر کار بعد از استارت سوم ماشین روشن میشه ولی دور موتور روی 1 میمونه و مثل روزهای قبل کا باید یکی دو تا خط بالا تر میرفت نمیره و بیش از 5 الی 10 ثانیه طول میکشه که دور موتور بالا بره و در این حین که عقربه دور موتور بالا نرفه خودرو لرزش های نسبتا شدیدی داره.لازمه بگم که هنوز یک هفته نشده که استارت خودرو رو دادم سرویس و اتومات و اون قسمت زغال و سیم پیچش رو تازه هست و تعویض شده است.البته یه رله 5 فیش تقویتی هم به سیم های استارت بسته شده که باطری ساز میگفت چون قبلا اتومات استارت ضعیف بوده این رو بستن و برداشتن یا بودنش زیاد مهم نیست و همون طوری فعلا مونده.حالا نمیدونم دقیقا مشکل از چی هست.الان 2 روزه این مشکل رو دارم.ممنون میشم راهنماییم کنن دوستان.
یا عی
دوست عزیز این موضوع ربطی به استارت نداره پیشنهاد میکنم استپر موتور خودرو رو چک کنین
فرستاده شده از GT-I9515ِ من با Tapatalk
از دوستانی که تجربش رو دارن هیچکس نیست راهنمایی کنه ؟نقل قول:
حتما استپر موتور رو بررسی کنیدنقل قول:
سلام به همه
من یه پراید 85 دارم . الان چند وقتی هست که وقتی سویچ ماشینو روشن می کنم آمپر بنزین هر دفعه یه سطح رو نشون میده ( خونه های متفاوت اکثر مواقع کمتر گاهی بیشتر) علت چیست .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام من سمند مدل 90 دارم داره زیرش روغن میریزه و اب رادباتور
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
این روغن ریزی از چند نقطه میتونه رخ داده باشهنقل قول:
شما ابتدا باید سینی زیر موتور رو باز کنید ماشین ببرید زیرش رو شستشو بدین
تا محل دقیق روغن ریزی مشخص بشه
اگر روغن ریزی زیر ماشین و سمت چپ باشه میتونه از کاسه نمد گیربکس باشه یا کاسه نمد میل سوپاپ
اگر سمت راست باشه ممکنه از سمت واشر درب سوپاپ یا کاسه نمد پولوس باشه
حتی در بدترین شرایط میتونه از سرسیلندر هم نشتی داشته باشه
اینارو باید مکانیک دقیق بررسی کنه تا مشخص بشه
همچنین نشت آب چند دلیل میتونه داشته باشه
پوسیدگی جنت پایین یا بالا
پوسیدگی رادیاتور
نشت آب از سرسیلندر
پوسیدگی پولک سرسیلندر که تحت فشار آب درون موتور هست
مرسی از پاسختون ماشین رو دو ماهی میشه گرفتم . اول روغن ریزی داشت 300 خرجکردم درست شد الان بعد یک ماه بازم داره روغن میده . سمت چپ منظورتون سمت راننده است .ای کاش صفر میخریدم این همه دردسر نمیکشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هر حال گاهی اوقات از چند نقطه همزمان رون ریزی شروع میشه که رفع میشهنقل قول:
بله منظور از سمت چپ سمت راننده هست
شما این عکس رو گرفتین درسته اما نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست چون وقتی روغن ریزی شروع میشه
به سایر نقاط دیگه ریزش پیدا میکنه و برای همینه که میگن باید زیر ماشین رو شستشو کرد تا مکان دقیق مشخص بشه
شما همین کار رو انجام بده
سلام دوستان
چند روز متوجه شدم اب داخل قمقمه (پراید 131) از مدار گردش اب خارج شده یعنی وقتی اب رادیات داغ که میشه و رادیات تحت فشار قرار میگیره اب به قمقمه
نمیفرسته و وقتی هم که اب رادیات سرد میشه از قمقمه اب به رادیات بر نمیگرده ،امروز یه نیم ساعتی ماشینو روشن کردم و بالا سرش وایستادم سه بار فن روشن شد اما به قمقمه اب اضافه نشد ،اینم بگم که هم در رادیات و هم در قمقمه سالمن ،تو حرکت هم امپر اب به نصف هم نمیرسه (سه خونه نهایت بالا میره) الان فکرم مشغوله اینه که مبادا برا ماشین مشکل ساز بشه.
رو زمین ریخته میشه؟نقل قول:
انبساط وانقباض آب اونقدر نیست که با گرم و سرد شدن دیده بشه.
بیشر از 3 خونه هم نباید بره. این ایام هوا سرده و به محض وارد شدن آب به رادیاتور زود خنک میشه. اون درجه دمای آب هم واسه رادیاتور نیست. واسه دمای آب داخل موتوره.
با دیدن مخزن آب چیزی قابل تشخیص نیست.
اگه آب رادیاتور کم میشه ولی تو مخزن ذخیره آب هست، نشتی شلنگ وجود داره.
نقل قول:نقل قول:ممنون از جواب همه دوستان.نقل قول:
بعد این حادثه ریپ زدن حسابی من فکر میکنم قدرت ماشین کم شده. البته نمیدونم واقعا کم شده یا من فکر میکنم کم شده!
برای تشخیص اینکه واقعا قدرت موتور کم شده و راه حل آن پیشنهادتون چیه؟
هیچکس به جز خودتون دقیقا نمیتونه مشخص کنه قدرت کم شده یا نه، چون شما همیشه با اون ماشین رانندگی میکردید و آشنا هستید. به هر حال چون به پمپ فشار اومده ممکنه قدرتش کم شده باشه و فشار بنزین ماشینتون کم شده باشه. میتونید ببرید یه مکانیک فشار پمپ رو اندازه بگیره. اگگه کم بود مغزی پمپ رو عوض کنید.
ضمنا ممکنه ضعیف شدن از چیز دیگه ای باشه که شانسی با این مورد همراه شده...
با سلامبنده مدتی هست که به سختی میتونم دنده عوض میکنمیعنی دنده ها یکم سفت شدهرفتم پیش مکانیک گفت باید ریگلاژ بشهریگلاژ کرد و دنده ها خیلی نرم و روان شدحالا میخواستم ریگلاژ را خودم یاد بگیرم که هر وقت دنده ها سفت شدخودم بتونم یه راحتی درستش کنمخیلی ممنون میشم کسی اموزش ریگلاژ توضیح بده دقیقا باید چیکار کرد؟؟مدل ماشین پرشیا90 دوگانه
در این قسمت ماشین.نقل قول:
یک سیم بکسل وجود داره که سرش تقریبا به این شکله و با گرفتن کلاچ عقب و جلو میره.
ممکنه واسه شما کمی شکلش فرق کنه.
سرش دوتا پیچ داره و یکی رو شل میکنی. با اونیکی طول سیم رو کاتاهتر یا بلندتر میکنی.
هرچی پیچ رو سفت تر کنی کلاچ بالاتر میاد و هرچه شل تر کنی کلاچ پایین تر میره. اینطوری میتونی ریگلاژ کنی. آخر سر هم پیچ دوم رو سفت میکنی که رگلاژ تغییر نکنه.
سلامنقل قول:
روش تنظیم کلاچ رو آقا سیاوش گفتند
اما برای اینکه مطمئن بشین که کلاچ درست رگلاژ شده میتونین مطلب 3729 در این صفحه رو بخونین و تست کنین
پیچهای کلاچ بعد از مدتی ممکنه شل بشه و تنظیم کلاچ تغییر کنه
با همین تست ساده میتونین همیشه مطمئن باشید که کلاچ تنظیم هست
چند چیز که ضرر مالی سنگین داره:
•تنظیم نبودن کلاچ
•بد کلاچ گرفتن یعنی قبل از فشار کامل روی پدال , دست میخواد دنده رو جا بزنه (عدم هماهنگی دست و پا در کلاچ گرفتن)
•دنده معکوس با سرعتِ نامناسب
•دنده عقب زدن بدون دنده 2 زدن
•با زور و ضربه دنده عوض کردن (خشونت در تعویض دنده )
•کم بودن واسکازین (هر بار که میرید برای تعویض روغن موتور , بربد توی گود و زیر موتور و گیربکس رو چک کنین . اگر نشتِ روغن دیدبن باید در اولین فرصت تعمیر بشه . روغن گیربکس هم باید چک بشه که کم نشده باشه که کار ساده ای هست با باز کردنِ پیچ "بغل" گیربکس که اسم دیگرش پیچ پُرکُن هست)
•واسکازین اشتباه
•واسکازین بنجل
•عدم تعویض دنده برنجیهای خراب که باعث میشه چرخ دنده های گیربکس صدمه ببینه و هزینه ی تعمیر چند برابر بشه (وقتی دنده درست جا تمیره و صدا میده پس باید سریعاً عیب یابی و تعمیر بشه . چه بسا فقط رگلاژ میخواد)