سلام
منKaspersky Internet Security 2010 رو آپديت كردم ولي كي بلاك شد حالا هر چي كي بهش ميدم قبول نميكنه
صد تا بيشتر امتحان كردم
بايد چه كار كنم؟
Printable View
سلام
منKaspersky Internet Security 2010 رو آپديت كردم ولي كي بلاك شد حالا هر چي كي بهش ميدم قبول نميكنه
صد تا بيشتر امتحان كردم
بايد چه كار كنم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5402885&postcount=2946
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5396230&postcount=2935
:نقل قول:کد:http://www.55-88.com/index.html
شركت كسپرسكي محصولات امنيتي سال جديد ميلادي خود شامل Anti-Virus و Internet Security را روانه بازار كرد
در حالي كه بيش از چهار ماه از سال 2010 ميلادي باقي مانده است، شركتهاي امنيتي و نرمافزاري محصولات جديد خود را عرضه و رونمايي كردند و مسابقه عرضه محصولات سال جديد ميلادي عملاً آغاز شده است.
به گزارش تی مدیا، شركت كسپرسكي كه يكي از بزرگترين شركتهاي ارائهدهنده محصولات امنيتي براي كاربران خانگي و حرفهاي و راهكارهاي گسترده و يكپارچه است، از اين مسابقه غافل نمانده و نسخه جديد محبوبترين محصولات خود يعني آنتيويروس و اينترنت سكوريتي را عرضه كرده است.
كسپرسكي اين دو محصول خود را با شعار "Anti-Virus 2011 ستون فقرات امنيتي سيستم شما است" و "Internet Security 2011 براي شما كه نياز به امنيت در وبگردي داريد، همه چيز است" عرضه كرده و مدعي است اين محصولات ميتوانند به صورت بلادرنگ در مقابل انواع تهديدات و خطرات دنياي IT مقابله كنند.
جديدترين تغييرات و فناوريهاي استفاده شده در آنتيويروس 2011 كسپرسكي استفاده از سيستم بلادرنگ براي مقابله با ويروسها و اسپايورها، اسكن وبسايت و ايميلها براي كدهاي مخرب، محافظت از هويت ديجيتالي شما در هر زماني، اسكن نقاط آسيبپذير سيستم و ارائه پيشنهادات بهبود امنيت سيستم و دسترسي ساده به گجتهاي دسكتاپ هستند.
با استفاده از اين گجتها كاربران ميتوانند خيلي سريع و ساده به برنامهها و ابزارهايي كه نياز دارند، دسترسي پيدا كنند و ديگر نياز به جستوجو در اينترنت و ورود به سايتهاي احراز هويت نشده و مشكوك نداشته باشند.
ارائه ديسك ويروسيابي زنده براي پاكسازي سيستم از بدافزارها، استفاده از جديدترين تكنيكهاي مقابله با بدافزارها در هنگام نصب نرمافزارها روي سيستم، استفاده از ابزارهاي هوش مصنوعي و تحليل رفتار براي مقابله با برنامههاي مشكوك و بلوكه كردن آنها از ديگر قابليتهاي جديد آنتيويروس 2011 كسپرسكي هستند.
اينترنت سكوريتي 2011 که توسط آتنا عرضه میشود، به قابليتها و فناوريهاي جديدي مانند فناوري System Watcher و قابليت Safe Surf مجهز شده است تا كاربران با يك اطمينان خاطر كامل در اينترنت گشت و گذار داشته باشند و نگراني از جهت تهديدات موجود روي اين شبكه وجود نداشته باشد.
System Watcher فناوري جديدي است كه به صورت آنلاين وضعيت و رفتار پروسهها و برنامههاي روي سيستمها را بررسي و به سرور كسپرسكي گزارش ميدهد و به سرعت رفتارها و پروسههاي مشكوك را به كاربر گزارش ميدهد.
Safe Surf نيز قابليتي است كه هر سايت درخواست شده روي مرورگر اينترنت كاربران را در بانك اطلاعاتي كسپرسكي جستوجو ميكند و در صورتي كه جزو وب سايتهاي بلوكه و نامعتبر باشد، اجازه باز شدن آن روي سيستم كاربر را نميدهد.
ديگر قابليت جديد محصول اينترنت سكوريتي 2011 كه در آنتيويروس 2011 نيز گنجانده شده است، دسترسي ساده كاربران به گجتهاي دسكتاپ است. استفاده از سيستمهاي بلادرنگ براي مقابله با تهديدات اينترنتي، ابزارهاي كنترل و مديريت دسترسيها براي والدين و مديران شبكه، قابليت اجراي سيستم به صورت ايزوله شده، استفاده از ديسك قابل بوت، ابزار آنتي فيشينگ، صفحهكليد مجازي و محافظت از هويت و اطلاعات كاربران در هنگام وبگردي از ديگر قابليتها و امكاناتي هستند كه كاربران اين محصول ميتوانند از آنها بهره ببرند.
محصولات آنتيويروس و اينترنت سكوريتي كسپرسكي هميشه جزو بهترين محصولات سال انتخاب شده و در تستها رتبههاي بالايي را به خود اختصاص دادهاند. در ايران نيز تعداد زيادي از كاربران از محصولات اين شركت استفاده ميكنند و با توجه به شركتهاي معتبر و قدرتمندي كه روي محصولات كسپرسكي كار ميكنند و نمايندگي فعال آن، سهم زيادي از بازار آنتيويروس در اختيار اين شركت است.
سلام
اگر از تریال استفاده کنیم ، بغل ایکون مثلث زرد هست ؟؟؟ ( علامت توجه )
من نسخه ی فاینال و نصب کردم و تصمیم گرفتم از تریال ریست استفاده کنم
البته فعلا بار اولشه
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال adata دارم می خواهم یه آنتی ویروس بزارم داخلش که ویروس نگیره البته اگر internet security kasper sky باشه .
لطفا راهنمایی فرمائید دوستان .....
باتشکر
روی چراغ کسپرسکی کلیک کنید پیغام مربوط به تریال بودن رو هاید کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار که نشدنی هست.نقل قول:
اما میتونید روی هارد یک آنتی ویروس پروتابل بذارید که هروقت هارد رو وصل کردید با اون یک اسکن کنید.
از این لینک kaspersky removal tool رو دانلود کنی.
محتوای مخفی: !
نکته بعدی هر وقت خواستید هارد رو به سیستم وصل کنید دستتون رو روی شیفت نگه دارید تا اتوران خاموش شه. حالت بهتر اتوران رو از ریجیستری غیر فعال کنید.
ذوستان من kasper 2010 دارم اما با IDM مشکل داره همه گزینه هرم واسه IDM Trust کردم :41:
idm رو پاک کنید. به طور کامل.نقل قول:
سپس این روش:
یا idm موجود در این سایت رو تست کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
هر دو لینک تست شده. و بدون مشکل هستند.کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=7&Title=Internet-Download-Manager-5.19-Build-3-Retail-/-6.02-Build-2-Beta
تا چند روز پیش میتونستم از Update کسپر بر روی سیستم های دیگه استفاده کنم و سیستم های دیگه را بصورت دستی Update کنم. اما جدیدا وقتی که سیستم های دیگه ام را میخوام Update کنم فقط 10 کیلوبایت دانلود میشه و Update نمی شوند و در Log آپدیت نوشته میشه "NOT all componnent were updated"
ورژن همه سیستم ها KIS 2011 هستش.
20 روزی هست که KIS 2011 را نصب کردم. در این مدت حجم Update های اون نسبتا بالا بود (history آپدیت ها در تصویر زیر قابل رویت است). اما امروز در آخرین آپدیت، حجم آپدیت به 20 مگابایت رسید (در تصویر با رنگ زرد مشخص گردیده است). دلیل اون چی میتونه باشه؟!
در ضمن Update ها 12 ساعتی یکبار انجام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا دیروز اپدیت نکردین چون به دیروز hot fix ab اومده!نقل قول:
ولی فکر نکنم بازم باید این همه اپدیت میشد .
در کل یه بار دیگه اپدیت کن ببین چند مگ میگیره!:11:
اتفاقا دیروز هم آپدیت شده است (در تصویر مشخصه).نقل قول:
الان که دوباره تست کردم 342 کیلوبایت شد.
همون به نظر میرسه که شما اتو اپدیت رو غیر فعال کردید و روزی یه بار اپدیت میکنید! که به نظرتون 4 مگ و یا 6 مگ زیاد میاد میدونید اخه کسپر اپدیت هاش رو فشرده نمیکنه هر روز مثله اوبرا و نود 32 و اواست و..:40:نقل قول:
من دیشب آخرین ورزن kis 2011 رو از سایتش گرفتم و نصب کردم. هنوز بهش پسورد ندادم.الان دارم آپدیتش میکنم ولی حجم آپدیت همینطور داره زیاد میشه والان به 50 مگ (ویرایش: به 60 مگ) رسید. این طبیعیه؟
بله دفعه اول حدود 40 یا 50 مگی میگیره چون شما هم خیلی دیر دانلود کردین از تاریخ انتشارش در نتیجه دیتابیس و اپدیت زیاد شدهنقل قول:
نورتون 81 مگمیگیره بار اول اونم جند روز پیش تازه نسخه 2011:10:
ممنون بابت پاسخ. ولی این همینطور داره میره بالا و الان به 75 مگ رسیده!!نقل قول:
اینم طبیعیه؟
فکر نمیکنم دیگه اینقدر بگیره یه ریپرت از اپدیت هات بزار تا دوستان ببینند!:11:نقل قول:
سلام
من دیروز یه لایسنس یک ساله برای kis خریدم 41 تومن
یه سی دی برنامه توش هست که kis 2010 هست
من 2011 رو نصب دارم
لایسنس رو توش فعال کردم قبول کرد برا 365 روز
حالا آیا مهم هست که من همون برنامه رو از تو سی دی خودش نصب کنم یا همین آخرین ورژنی که نصبه با لایسنس اصلی که دارم حفاظت کامل رو برام تامین میکنه ؟؟
عزیز تا سریالت دست همه نیفتاده بدش اینجا:نقل قول:قسمت manage activition codeکد:www.my.kaspersky.com
ریپورت هاش که خیلیه نمیشه عکس بزارم.نقل قول:
از دانلود کردنش یکی میزارم: البته الان به 96.4 مگ رسیده
راستی یه چند دقیقه پیش کسپر قاطی کرد:
اینجا قسمت ساپروت کاربران هست که در عرض چند دقیقه هم به سوالات جواب میدن و هم به.. مشکلات و..
پس شما حتما باید اینجا اکانت داشته باشید :کد:https://my.kaspersky.com/
اقا کسپر تو نابوده چرا اینرنگی شده ؟نقل قول:
شما سیستمت قوی نیست مگر؟؟؟! فکر نکنم زیاد سیستم قوی داشته باشی مگر نمیبینی کسپر بی زبون هنگ کرده! سفید شده!
ریستارت کن اگر درست شد باز اپدیت کن نشد بیخیال کسپر شو این اصلا به کسپر شباهت نداره!
:11:
سیستمم قویه. این همه دانلود کردم، بیخیالش شم؟نقل قول:
با این وضعیت اگربیخیال نشی تا 2 گیگ هم میره نباید بیشتر از 50 تا بگیره امروز!! ولی زده بالا این دیگه درست نمیشهنقل قول:
یه ریست کن بازم بزن اپدیت شه احتمالا دیتا بیس ها دانلود شدن و وقتی ریستارت کنی چیزه زیاده نمیگیره!:40:
چجوری دست کسی بیفته ؟نقل قول:
اونجا معرفی کردم
معرفی که کنم چی گیرم میاد ؟
ری استارت کردم و دوباره گذاشتم روی آپدیت:
خدا کنه ایندفعه زیاد نشه دوباره.
عزیز ساپورت خود کسپر نه ساپورت شرکتی که ازش خریدینقل قول:
یه سوال کنی نیم ساعته جواب میدن:11:
برای وارد کردن کی اول باید activation code بدم، اینو از کجاگیر بیارم؟
Personal Cabinet با این که شما معرفی کردید چه فرقی داره؟نقل قول:
اون زیر گروه اونی میشه که من گفتم! البته معمولا شرکتای ایرانی اونو که شما میگید دارن کابینه شخصی!نقل قول:
سلام دوستان وخسته نباشید.اول بگم من از کاسپرسکی 2010 استفاده میکنم و فهمیدم از پست هایی که دوستان زدند گفته بودند کاسپرسکی واسه نسخه 2011 پچ b راهم اضافه کرده میخواستم بدونم آیا با اضافه شدن این پچ مشکل بالا آمدن کاسپرسکی در نسخه 2011 حل شده یا نه چون مایکبار نصب کردیم بعد که کامپیوتر را ریستارت کردیم دهدیم همه برنامه ها در پایین تسک بر لود شده الی کاسپرسکی که اون هم بعد از 40 ثانیه لود شد واسه همین ما باز برگشتیم به نسخه 2010 خودمون اگرمشکلش حل شده دوستان کمک کنید که ما هم 2011 آخرین ورژنش را نصب کنیم.با تشکر فراوان
حکایت پچ b و a.b چی هست؟
سلام دوستان وخسته نباشید.میخواستم بپرسم این پچ bکه تازه آمده واسه نسخه های 2011 کاسپرسکی کی میدونه واسه رفع چه مشکل و باگی صادر شده.باتشکر فراوان
دوستانی که میخوان بدونند این پچ چی هست به این ادرس برند از خود سایت کسپر:کد:http://www.kaspersky.com/support/kis2011/tech?page=3&qid=208282658
در صورتی که متوجه نشدید بگید ترجمش کنم
کاظم عزیز اگر برایت زحمتی نیست میتوانی ترجمه اش کنی خدا خیرت بده من که درست و حسابی متوجه نشدم.باتشکر فراوان
نقل قول:
چطور میشه از انتشار این Patch ها مطلع شد؟
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
Personal Cobinet زیر گروه Support هستش؟نقل قول:
کلا من متوجه یک چیز نمیشم. اینکه سریال خودمون را در سایت کسپر ثبت میکنیم چه فایده ای داره و اگر سریال قانونی ما به دست شخص دیگری بیوفته و اون هم توی سایت کسپر ثبتش کند، چطور میشه؟
من به عنوان راهنمایی گفتم بزار اونجا تا 1 سال کامل از سریالت استفاده کنی نه بعد از دو ماه بپرهنقل قول:
لا من متوجه یک چیز نمیشم. اینکه سریال خودمون را در سایت کسپر ثبت میکنیم چه فایده ای داره و اگر سریال قانونی ما به دست شخص دیگری بیوفته و اون هم توی سایت کسپر ثبتش کند، چطور میشه؟
میل خودته نمیخوای ثبت کنی نکن میل خودته:10:
اینم به عبارتی یعنینقل قول:
در سبتامبر 2011 لابراتور کسپرسکی روز 14 دهمش:دی وصله امنیتی جدید برای اینترنت سکیورریتی 11.400 منتشر کرد.
این پچ به طور خودکار هنگام اپدیت نصب میشود.
این پچ این مشکلات رو رفع میکنه
دانلود شدن بیش از انداره اپدیت و همین طور ادامه داشتنش مثله مشکل دوستمون که 90 مگ گرفت!!
و..... از همه مهمتر فعال شدن کی بروزر
برای نصب پچ اقدمات زیر را انجام دهید
کسپر را باز کرده و گزینه اپدیت را بزنید
یک بار به صورت کامل کسپر راا پدیت کرده و سیستم رو مجددا راه اندازی کنید
وقتی که سیستم بالا امد پنجره اصلی کسپر را باز کنید
گوشه سمت چپ پایین پنجره اصلی برنامه ساپورت را کلیک کنید اگر پچ درست نصب شده بود اون عکسیو که بالا گزاشتم میبینید
دوست عزیز، چرا بد برداشت می کنید؟!نقل قول:
سوال من مبنی بر رد فرمایش شما نبود. سوال را بخاطر اطلاعات ناقص خودم مطرح کردم.
قطعا ثبت سریال در سایت کسپر دلیلی دارد. اما اگر شخص دیگری هم آن سریال را مجددا در سایت کسپر ثبت کند، واقعا چه بلایی سر لایسنس من می آید؟