به نظر من هم بایکی دو بازی اونهم نصف و نیمه نمیشه در مورد یه بازیکن قضاوت کرد اما متاسفانه مثل اینکه تو تمرینات زیاد خوب کارنمیکنه...نقل قول:
در هر صورت امیدوارم باشگاه پرسپولیس با خرید این بازیکن پولشو دور نریخته باشه...
به نظر من هم بایکی دو بازی اونهم نصف و نیمه نمیشه در مورد یه بازیکن قضاوت کرد اما متاسفانه مثل اینکه تو تمرینات زیاد خوب کارنمیکنه...نقل قول:
در هر صورت امیدوارم باشگاه پرسپولیس با خرید این بازیکن پولشو دور نریخته باشه...
زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی
علي كريمي: تیم ملی بدون من آرامش بیشتری دارد
علی کریمی بازیکن ارزنده پرسپوليس و تیم ملی فوتبال کشورمان در نامهای به رئیس فدراسیون فوتبال دلایل کناره گیری خود را از تیم ملی تشریح کرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در متن نامه علی کریمی خطاب به علي کفاشیان رئيس فدراسيون فوتبال آمده است: «با آنکه بیش از صد بار افتخارپوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم همچنان این پیراهن برایم عزیز و مقدس است. اتفاقات چند ماه اخیر و موانعی که در راه حضور من در تیم ملی به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نیت بوده. امروز احساس می کنم تیم ملی و گردانندگان آن با نبود این حقیر آرامش و تمرکز بهتری برای رساندن تیم ملی به سرمنزل مقصود خواهند داشت».
کریمی تصریح کرد: « از این رو با تمام علاقه و عطش که در راه رسیدن به تیم ملی دارم نوعی احساس تحمیلی مرا رنج می دهد. فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعی را از انتخاب کننده بازیکنان سلب نموده از این رو با توجه به جو فعلی ضمن عذرخواهی از مردم خوب و فهیم و تمامی آنهایی که با محبت و مهرصادقانه مرا پذیرا شده اند به خاطر مصلحت تیم ملی و با آرزوی توفیق برای دوستان ملی پوش دعاگوی آنان در راه پرفراز و نشیب تا جام جهانی هستم. امیدوارم جنابعالی و مردم خوب شرایط مرا درک کرده باشند و بدانند که این تصمیم سخت و مشکل را صرفا به خاطرمصالح تیم ملی گرفته ام».
وی تاکید کرد: «زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی از تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده ام. به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران».
نتایج مرحله اول مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور
مرحله اول رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور (جام آزادسازي خرمشهر) از روز پنجشنبه آغاز شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نتايج مرحله نخست اين مسابقات به شرح زير است:
پنجشنبه 18 مهر
پرسپوليس خرم آباد يك- آرمين تهران 3
شهرداري كرمان 2(5)- فولاد گستر تبريز 2 (شهرداري كرمان در ضربات پنالتي 5 بر 3 پيروز شد)
صنايع طلايي سمنان 4- سازه سراي مازندران صفر
شهرداري تبريز 3 - سيمان خاش صفر
جمعه 19 مهر
شيرين فراز كرمانشاه 3 - كاشي باستان ميبد يزد يك
نيرومحركه قزوين صفر - سپاهان نوين اصفهان 2
پالايشگاه گاز ايلام صفر - نفت تهران يك
فولاد يزد 8 - استقلال چرام 2
مهركام پارس تهران يك - شهرداري ياسوج 2
مس سرچشمه كرمان يك - تراكتورسازي تبريز يك (تراكتورسازي تبريز در ضربات پنالتي 5 بر 4 پيروز شد)
كوثر لرستان صفر - هما تهران صفر(هما تهران در ضربات پنالتي 3 بر يك برنده شد)
فولاد نوين اهواز 4 - شهرداري انزلي صفر
قنديل سقز صفر - استيل آذين 2
شاهين پارس جنوبي يك - مقاومت تهران صفر
عالي حرفه اي مشهد صفر- مس رفسنجان 5
مهارت سمنان يك - فولاد هرمزگان 3
پتروشيمي تبريز 2 - سرخپوشان (ديهيم اهواز) يك
پيام شهداي كلارآباد 2 - شهرداري شهر كرد يك
شهداي ده نو كوهرنگ يك - صنعت گاز سرخس يك (صنعت گاز سرخس در ضربات
پنالتي 5 بر 4 پيروز شد)
آزادي بندر ريگ صفر - نيروي زميني تهران 10
نفتون تهران يك - سازان راه قم 2
دانشگاه آزاد لنگرود 2 - دارو سازي سبحان رشت صفر
استقلال آبيك يك - صنايع پارچين قزوين 3
سپيد رود رشت 3 - سليم راه فارس يك
هپكو اراك يك(8) - افلاك لرستان يك(7)( هپكو اراك در ضربات پنالتي صعود كرد)
ارم سازان وحدت قم 3- پيروزي شيروان صفر
شاهين بندرگز 2 - قهرمان حذفي مركزي 2 (شاهين بندرگز در ضربات پنالتي پيروز شد)
گفتنی است؛ مرحله نخست مسابقات جامحذفي امروز با برگزاري ديدار زير به پايان مي رسد:
تربيت يزد - صنعتي كاوه تهران، ورزشگاه نصيري يزد.
آخرین اخبار کمیته ا نضباطی فدراسیون فوتبال
كميته انضباطي فدراسیون فوتبال جديدترين احكام خود را اعلام كرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، آخرین اخبار کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بشرح ذیل اعلام شد:
جریمه نقدی برای باشگاه پیام خراسان
باشگاه فرهنگی ورزشی پیام خراسان به پرداخت 400 میلیون ریال جریمه نقدی مبنی بر ارائه وجه محمد رضا جوهری بازیکن تیم فوق از سوی کمیته انضباطی محکوم شد .
تعلیق حکم تیم پرسپولیس
طی حکمی از سوی کمیته استیناف محرومیت 6 ماهه تیم پیروزی به حالت تعلیق درآمد. به دلیل تخلفات صورت گرفته از سوی تماشاگران باشگاه پیروزی به مدت 6 ماه از حضور تماشاگران در مسابقه محروم بود و مسعود زارعی به علت تخلفات صورت گرفته به مدت 1 سال از همراهی تیم پیروزی محروم شد که پس از در خواست تعلیق به کمیته استیناف،این کمیته حکم فوق را به حالت تعلیق درآورد و اگر از بازیکن یا تیم فوق تخلفی صورت گیرد، محرومیت یکساله برای بازیکن پیروزی و محرومیت 6 ماهه برای تیم پیروزی اجرا خواهد شد.
همچنین کمیته استیناف فدراسیون حکم تعلیق احمد رضا عابدزاده مربی دروازبانان پیروزی و حسین هدایتی را صادر نمود. چنانچه نامبردگان در زمان بازی تیم پیروزی مجدداً دچار تخلفی شوند، عابدزاده به مدت 2 جلسه و هدایتی به پرداخت یکصد میلیون ریال باید جریمه شوند .
احضار مربی و مدیر عامل شیرین فراز به کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایوان دراکسویچ مربی شیرین فراز کرمانشاه را به علت غیبت وترک تمرینات به کمیته انضباطی احضار نمود. غیبت مربی فوق در تمرینات به دلیل در خواست وجه خود می باشد که کمیته انضباطی مدیر عامل و مربی این باشگاه را در خصوص مشکلات موجود روز یکشنبه 5 آبانماه راس ساعت 16:00 به کمیته انضباطی احضار نمود .
جریمه پرداخت 150میلیونی برای باشگاه راه ساری
سرمربی سابق تیم فوتسال باشگاه راه ساری اعتراض خود را مبنی بردریافت مطالبه وجه به کمیته انضباطی ارائه نموده بود که پس از بررسی در کمیته انضباطی و استیناف،باشگاه فرهنگی ورزشی راه ساری باید مبلغ 000/000/150 ریال را به سرمربی سابق پرداخت نماید .
مدیر عامل پرسپولیس تکذیب کرد
در یکی از خبرگزاریها مصاحبه ای خیالی از سوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با عناوین «قطبي مقصر است ولي از او حمايت ميكنيم» و «از خداحافظي كريمي شوكه شدم» منتشر شده است که از سوی سید داریوش مصطفوی بشدت تکذیب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص مصاحبه خیالی یکی از خبرگزاریها در مورد علل شکست تیم پرسپولیس مقابل ابومسلم و ضعف خط دفاعی و سرمربی سرخپوشان گفت: هیچگونه مصاحبه ای در این مورد انجام نشده و اخبار فوق صحت ندارد و این مصاحبه های خیالی را بشدت تکذیب می کنم.
ضرابی: هیچگونه مذاکره رسمی با رحمان رضایی نشده است
مرتضی حسین زاده ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس، مذاکرات نهایی باشگاه پرسپولیس با رحمان رضایی را تکذیب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در برخی از نشریات ورزشی و خبرگزاریها اخباری تحت عناوین «مذاکرات ابتدایی پرسپولیس و رحمان آغاز شد» و «موافقت اولیه رضایی با پیشنهاد پرسپولیس» منتشر شده است که مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه اعلام کرد: هیچگونه صحبتی مبنی بر مذاکرات رسمی با رحمان رضایی صورت نگرفته و اخبار منتشره در این خصوص از سوی باشگاه پرسپولیس تکذیب می شود.
نشست مطبوعاتی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگزار شد
نشست مطبوعاتی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون امروز شنبه20/7/87 در محل روابط عمومی فدراسیون در حالی برگزار شد که شریفی درخصوص موارد کمیته انضباطی و ارائه حکم های صادره از سوی کمیته توضیحاتی را ارائه داد .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شریفی درخصوص شکست رای های کمیته انضباطی درکمیته استیناف گفت: رای های صادره در کمیته انضباطی وقتی صادر می شود بعد از 4 روز در کمیته استیناف مطرح می گردد تا تصمیم گیری نهایی درخصوص حکم صادر شود.
برهمین اساس رابطه ای بین کمیته استیناف و انضباطی در خصوص نقض رای وجود ندارد. اگر رای های کمیته انضباطی در استیناف تغییرداده می شود پیگیری نمی کنم .
نشنیدن سوت داور محرومیت ندارد
رئیس کمیته انضباطی در خصوص محرومیت های اخیر بازیکنان لیگ گفت : آرش برهانی نشنیدن سوت داور را دلیل محرومیت خود اعلام کرده در صورتی که وی به این دلیل به کمیته انضباطی احضار نشده است بلکه برهانی بعد از اینکه دروازبان تیم پرسپولیس توپ را خواست و وی تحویل نداد. این حرکت باعث تحریک هواداران شد و ما قبل ازبازی به بازیکنان اعلام کرده بودیم تا از هرگونه حرکت تحریکآمیز خود داری نمایند که به همین دلیل وی را به کمیته انضباطی دعوت کرده ایم .
وی در ادامه بیان کرد: در خصوص نیکبخت واحدی که اعلام کرده رفتار من به کمیته انضباطی باشگاه باز می گردد نه کمیته انضباطی فدراسیون، باید اعلام کنم که وی به مربی خود بی احترامی کرده و در آئین نامه کمیته انضباطی قید شده هرگونه بی احترامی بازیکن به بازیکن، سرپرست یا مربی تخلف است.
برهمین اساس وی به دلیل بی احترامی به مربی خود به کمیته انضباطی باید پاسخگو باشد .
رئیس کمیته انضباطی در ادامه در خصوص نظر محمدی ابراز کرد: با توجه به 3 فیلمی که در اختیار داریم مشخص است که وی از پشت سر اشاره توهین آمیزی به هواداران داشته و این امر مصداق تحریک می باشد و از نظر آئین نامه انضباطی این حرکت تا 6 جلسه محرومیت به دنبال دارد .
وی در خصوص بیژن کوشکی نیز که به یکی از خبرنگاران صدمه زده گفت: حرکت کوشکی کاملا تخلف بوده و فعلا محروم می باشد تا بررسی های لازم در خصوص اتفاق رخ داده صورت گیرد .
مهدی هاشمی نسب و وحید عسگری که از داور مسابقه کارت قرمز دریافت نموده اند نیز از سوی کمیته انضباطی محرومیت شامل حالشان می شود که هم اکنون بازیکنان محروم بوده و تیم خود را همراهی نمی کنند .
وی در خصوص سیاوش اکبر پور بیان کرد: وی تعهد نامه ای را امضا کرده اند که تا پایان فصل تخلفی را انجام ندهند و اگر موردی از وی دیده شود، اکبر پور طبق تعهد نامه تا پایان فصل از حضور در مسابقات لیگ برتر محروم خواهد بود .
رئیس کمیته انضباطی در مورد وحید امرائی گفت: وی با نام کیوان امرائی در مسابقات از این به بعد حضور خواهد داشت و باید شناسنامه جدید را در اختیار باشگاه بگذارد ضمن اینکه علی دایی درخصوص محرومیت وی از من توضیحاتی را خواست و من کاملا مشکل موجود را بیان کردم که سرمربی تیم ملی به دلیل محرومیت، وی را به تیم ملی دعوت نکرد .
شریفی گفت: در واقع کمیته انضباطی از 5 عضو تشکیل شده و من تصمیم گیرنده نهایی نیستم. ازخبرنگاران هم می خواهم قبل از نوشتن هر مطلبی دقت لازم را بکار گرفته تا اطلاعات دقیق در اختیار رسانه ها ومردم قرار گیرد .
85 در صد آئین نامه قدیم با جدید مطابقت دارد
رئیس کمیته انضباطی در خصوص تدوین آئین نامه جدید کمیته انضباطی گفت: تقریبا 85 درصد آئین نامه جدید با قبلی یکی بوده و تغییرات در خصوص جرائم نقدی که به مبالغ بالا در نظرداریم آئین نامه را تدوین نمائیم تا شاهد تخلفات نباشیم. چراکه وقتی جریمه سنگینی برای یک باشگاه یا ورزشکار در نظر می گیریم باعث می شود تا باشگاه هزینه سنگینی را متحمل شود.
بر همین اساس با در نظر گرفتن جریمه های فوق قصد داریم تا آمار تخلفات را کاهش دهیم .
درخصوص عفو و تعلیق و محرومیت های کمتر از 3جلسه نیز مواردی را مورد نظر داریم که با تدوین نهایی و در اختیار گذاشتن CD تمامی موارد را د راختیار رسانه ها و باشگاهها قرار می دهیم .
انتقاد ها زنده و مستقیم باشد
شریفی گفت: انتقاد ها مستقیم باشد تا با شفاف سازی موضوع، دیگر شاهد تناقضی نباشیم. به کار خود ایمان داشته و سعی بر آن دارم از هرگونه مشکل و سهل انگاری جلوگیری نمایم تا نظم و انضباط بر فوتبال شکل گیرد. برهمین اساس اگر از سوی رسانه ها ابهاماتی در خصوص رای های صادره وجود دارد حتما بیان کنید تا با خروجی صحیح شاهد موفقیت ورزش فوتبال باشیم .
لیدر های ملوان انزلی باید تغییر کنند
به دلیل مشکلات و جو سنگینی که لیدرهای ملوان انزلی ایجاد می کنند بازی بعدی این تیم در شهرستانهای مجاور باید انجام شود و هواداران می توانند تیم خود را در شهر های مجاور همراهی کنند تا تصمیم جدی بر ای لیدرهای این تیم گرفت. ضمن اینکه آقای احمدزاده سرمربی تیم ملوان انزلی نیز برای پاسخگویی در خصوص برخی موارد باید در کمیته انضباطی حاضر شده و توضیحاتی را ارائه دهد .
دوپینگ در آئین نامه انضباطی
شریفی در خصوص حکم های صادر شده برای چلنگر، فرهاد کاظمی و بازیکنان مس کرمان گفت: شورای کمیته دوپینگ دراین خصوص رای را صادر کرده و تا زمانی که دوپینگ در آئین نامه انضباطی نباشد اظهار نظری نمی کنم .
جشن بزرگ باشگاه پرسپولیس با حضور هواداران برگزار می شود
جشن بزرگ مهر ماه با حضور و حمایت کلیه بازیکنان تیم پرسپولیس به صورت خانوادگی در روز پنجشنبه 25 مهر ماه در استادیوم 4500 نفری باشگاه انقلاب تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جشن مذکور برای اولین بار و با حضور تمامی اعضاء و دست اندرکاران این تیم برگزار می گردد. از برنامه های این مراسم می توان به اجرای ویژه مجتبی کبیری، اجرای برنامه های کمیک و تأترهای کمدی، آتش بازی، قرعه کشی یک دستگاه خودرو و دهها جایزه ویژه اشاره نمود.
جشن مذکور که همراه با پذیرایی شام می باشد، جهت حضور خانواده های ایرانی و با رویکرد فرهنگ سازی صحیح شادی، به همت گروه طرح و برنامه تجما، موسسه سروش رسانه وابسته به سازمان صدا و سیما، شهرداری تهران، سازمان تربیت بدنی استان تهران و باشگاه پرسپولیس برگزار می گردد.
کلیه علاقمندان جهت حضور در جشن مهر ماه می توانند با شماره های ستاد اجرایی، جهت تهیه بلیت های جشن تماس حاصل نمایند. (88552350، 88552370، 88552644 و 88552645)
شایان ذکر است، ارسال بلیت های جشن در سراسر تهران به صورت رایگان صورت خواهد پذیرفت.
ضمناً در مراسم جشن سرخپوشان، بازیکنان و کادر فنی تیم استقلال نیز حضور می یابند.
برگزاری نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه پرسپولیس
اولین نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اولین نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) با حضور سید داریوش مصطفوی مدیر عامل و افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه بیست و پنجم مهر ماه در مرکز همایشهای بین المللی رایزن برگزار می شود.
اطلاعیه روابط عمومی باشگاه پرسپولیس
مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) از برگزاری جشن بزرگ باشگاه پرسپولیس در تهران و شهرستانها با حضور هواداران خبر داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) طی پیامی اعلام کرد: باشگاه قصد دارد جهت حضور هواداران در جشنهای بزرگ این تیم با حضور بازیکنان و کادر فنی تیم پرسپولیس در شهرستانها اقدامات گسترده ای را انجام دهد.
بر همین اساس، اولین جشن بزرگ سرخپوشان با حضور هواداران در تهران و در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می شود.
مرتضی ضرابی در ادامه افزود: مراسم فوق جهت حضور هواداران تهرانی برگزار می شود و برای هواداران شهرستانی نیز در شهرستانها و شب قبل از دیدارهایی که سرخپوشان به عنوان تیم میهمان در آن شهرها حضور می یابند برگزار خواهد شد که طی آن هواداران می توانند با بازیکنان و کادر فنی گفتگو و عکس یادگاری بگیرند.
برنامه هفته دوم مسابقات جام حذفی کشور اعلام شد
کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال برنامه مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور (جام آزادسازی خرمشهر فصل 88-87 ) از هفته دوم را اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال برنامه مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور (جام آزادسازی خرمشهر فصل 88-87 ) از هفته دوم را به شرح ذیل اعلام کرد :
پنج شنبه 25/7/87 - ساعت 14
ماشین سازی تبریز _ پتروشیمی تبریز * تختی تبریز
پرسپولیس قزوین _ صنعت نفت آبادان * شهیدرجائی قزوین
صنعت ذغال کرمان _ شاهین اهواز * کیانی کرمان
آذرآب بیله سوار اردبیل _ شیرین فراز کرمانشاه * تختی اردبیل
مقاومت مازندران _ سپید رود رشت * شهدا ساری
برق اصفهان _ فولاد یزد * اختصاصی برق اصفهان
نساجی مازندران _ المپیک خوی * (این بازی بدلیل تعلیق باشگاه نساجی برگزار نمی شود).
بدیهی است رای انضباطی این مسابقه متعاقبا اعلام خواهد شد .
جمعه 26/7/87 - ساعت 14
شهرداری کرمان _ مقاومت بسیج فارس * شهرداری کرمان
تراکتورسازی تبریز _ فولاد هرمزگان * اختصاصی تراکتور سازی تبریز
آرمین تهران _ پاسارگاد بجنورد * میلاد دفاع تهران
صنایع طلائی سمنان _ شاهین بندر گز * تختی سمنان
سازان راه قم _ شهرداری بندر عباس * یادگار امام (ره قم)
دانشگاه آزاد لنگرود_ آلومینیم سازی اراک * شهدا لنگرود
فرهنگ رامهرمز _ نیروی زمینی تهران * تختی رامهرمز
احسان ری _ قهرمان حذفی کرمانشاه * شهید مدرس ری
استقلال جنوب تهران _ نفت تهران * استقلال جنوب تهران
پیام شهدای کلار آباد مازندران _ شهرداری بیرجند * پیام شهدا کلار آباد
شاهین پارس جنوبی _ پیام مخابرات شیراز * بهشتی بوشهر
تربیت یزد _ مس رفسنجان * شهید نصیری یزد
صنعت گاز سرخس _ قهرمان حذفی کیش * تختی سرخس.
جلسه هيأت مديره باشگاه با حضور قطبي برگزار شد
نشست هيأت مديره باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور افشين قطبي برگزار شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، جلسه هيأت مديره باشگاه با حضور سرمربي تيم پرسپوليس بعدازظهر امروز يكشنبه بيست و يكم مهر ماه در دفتر سيد داريوش مصطفوي برگزار شد.
افشين قطبي پس از تمرين نوبت بعدازظهر سرخپوشان در محل باشگاه حاضر شد و در جلسه هيأت مديره حضور يافت و گزارشي از عملكرد تيم، تمرينات، شرايط بازيكنان و نتايج بدست آمده و همچنين برنامه بازيهاي آينده پرسپوليس ارائه كرد.
سخنگوي باشگاه نيز پس از پايان جلسه هيأت مديره گفت: يكي از مهمترين مسائل عنوان شده در جلسه امروز در خصوص گزارش افشين قطبي و حمايت همه جانبه اعضاي هيأت مديره از سرمربي تيم بود.
يكي ديگر از موضوعات جلسه، مسئله اسپانسر باشگاه بود كه با موافقت اعضاي هيأت مديره نهايي شد و مقرر گرديد قرارداد آن توسط مدير عامل به ثبت برسد.
|
مصدوميت كريم بهتر نشده ؟
میگن به بازی با فولاد میرسه
بچه ها مسأله رحمان جدی شده یا نه فقط شایعه است
نقل قول:
در گفت و گو با فارس
قطبي: فعلا درباره رحمان رضايي تصميمي نگرفتهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل ساده نبودن موضوع، در مورد رحمان رضايي فعلا تصميمي نگرفتهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: جلسه خوبي همراه هيئت مديره داشتيم و به جمعبنديهاي خوبي براي موفقيت تيم رسيديم.
وي افزود: هرگز نبايد فراموش كنيم باخت هم جزيي از فوتبال است. بهتر شد كه از ابتداي كار متوجه اشكالاتمان شديم تا در آينده قويتر ظاهر شويم.
افشين قطبي در خصوص حضور رحمان رضايي در پرسپوليس، گفت: هيئت مديره حضور او را منوط به نظر من قرار داده است؛ مثل تمام دنيا كه سرمربي حرف آخر و اول را ميزند. به دليل پيچيدگي موضوع، درباره رحمان رضايي فعلا تصميمي نگرفتهام. سعي دارم با نشست با كادر فني و بررسي مسايل مختلف، نظرم را بدهم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره بازي روز چهارشنبه تيم ملي ايران مقابل كره شمالي، عنوان كرد: ايران با توجه به دو نتيجه خوب كره شمالي برابر كره جنوبي و امارات، روز آساني را در پيش ندارد و بايد با تيمي مقابله كند كه براي حضور در جام جهاني و زنگ تفريح نبودن برنامهريزي كرده است.
وي افزود: با توجه به تجربهاي كه دارم، بازيكنان كره شمالي مانند يك سرباز براي تيم خود هستند و براي موفقيت، فوتبال را مانند ميدان جنگ ميدانند كه اگر بازنده باشند، يعني خودكشي كردند.
قطبي اظهار داشت: هيچوقت بازيهاي تيم ملي را همانطور كه مقابل عربستان گفتم، با توجه به نزديكي فوتبال در حال حاضر، از قبل نبايد پيشبيني كرد؛ اما مطمئنم روز آساني مقابل شاگردان دايي قرار ندارد. اميدوارم با توجه به پتانسيل بالا تيم ايران، سه امتياز شيرين را كسب كند
پس از جلسه با مسئولان باشگاه و قطبي
خيرخواه تا انتهاي فصل در پرسپوليس ماندگار شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه قرار بود به طور قرضي به تيمي ديگر منتقل شود، تا پايان فصل در تيم فعلي خود مي ماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان پرسپوليس قصد داشتند از تعداد مهاجمان خود بكاهند و به همين دليل با انتقال فرهاد خيرخواه به تيم استيل آذين موافقت كرده بودند.
پس از جلسه روز گذشته خيرخواه با افشين قطبي و مسئولان باشگاه پرسپوليس اين بازيكن مخالفت خود را با ترك تيم اعلام كرد و قرار شد تا انتهاي فصل در اين تيم ماندگار شود.
حسين هدايتي رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس و مالك تيم استيل آذين خواهان انجام اين انتقال قرضي بود.
در گفت و گو با فارس
كفاشيان: همچنان اميدوار به بازگشت علي كريمي هستيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با وجود همه كدورتها، همچنان اميدواريم كه علي كريمي به تيم ملي برگردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره نحوه صعود تيم ملي فوتبال ايران براي صعود جام جهاني 2009 نيجريه اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه تيم ملي اين افتخار بزرگ را به دست آورد. باتوجه اندكي كه به اين تيم داشتيم، نشان دادند كه توانايي زيادي دارند و چنانچه توجهمان را بيشتر كنيم، مي توانند در جام جهاني نيز افتخار آفريني كنند.
وي ادامه داد: اطمينان دارم تيم نوجوانان در جام جهاني عملكرد بهتري خواهد داشت و با بازگشت آنها، به ايران برنامه ريزي هاي لازم را انجام خواهيم داد. نوجوانان ايران نشان دادند كه در مسابقات آسيايي مشكلي ندارند. بايد توجه اصلي ما را روي بازي بين المللي در سطح جهاني متمركز كنيم.
وي عنوان كرد: اميدوارم فردا تيم ملي فوتسال بازي خوبي را برابر ايتاليا انجام داده و با صعود به مرحله نيمه نهايي، شرايط برايمان ايده آل شود. اميدوارم مردان ما در برزيل نيز موفق باشند و افتخار جديدي را رقم بزنند.
كفاشيان خبر داد كه هنوز نامه اي از سوي علي كريمي به فدراسيون نرسيده و در اين زمينه تاكيد كرد: وي بازيكن بزرگي براي فوتبال ايران است. اميدوارم اين كدورت برطرف شود و براي حل آن تلاش خود را ادامه خواهيم داد.
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در مورد انتخاب نفرات ملي پوش، كادر فني و علي دايي تصميم نهايي را مي گيرند. به نظر ما هنوز داستان بازگشت كريمي به تيم ملي تمام شده نيست. او به فدراسيون نامه نوشته است. او از دست دايي ناراحت نيست؛ بلكه از فدراسيون و من ناراحت است. سعي مي كنم اين كدورت را برطرف كنيم و اميدواريم به تيم ملي ايران برگردد. دوست نداريم كدورت بين ورزشكاران به وجود داشته باشد.
كفاشيان درباره آخرين وضعيت پيش نويس قرارداد فدراسيون با صدا و سيما تاكيد كرد: روز گذشته اين قرارداد تنظيم و نهايي شد و در روزهاي آينده آن را به صدا و سيما ارسال خواهيم كرد تا مشكلات حق پخش تلويزيوني برطرف شود.
صبح امروز در اكباتان
تمرين پرسپوليس در غياب توره و نيكبخت برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شماره 2 باشگاه راه آهن واقع در اكباتان برگزار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار فارس، تمرين از ساعت 40/9 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند و كار با توپ پرداختند. در مرحله بعدي نيز به دو گروه تقسيم شدند و بازيكنان اصلي زير نظر قطبي به حفظ توپ و پرسينگ و بازيكنان ذخيره زير نظر پيرواني به فوتبال دستگرمي در نيمه زمين پرداختند.
* در تمرين امروز ابراهيم توره مجددا غايب بود. ماركو، باقري، واعظي، كماسي و مليپوشان نيز ساير غايبان تمرين امروز بودند.
*عليرضا نيكبخت واحدي با لباس شخصي در محل تمرين حضور پيدا كرد و پس از صحبت با كادر فني تمرين نكرد.
*محمود ياوري و مهدي تاتار امروز مانند روز گذشته در كنار زمين حضور پيدا كردند و دقايقي با افشين پيرواني به گفت و گو پرداختند. ياوري نكاتي در مورد وضعيت دفاعي را به پيرواني گوشزد كرد.
* افشين قطبي در ابتداي تمرين به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت و همچنين با الونگ الونگ نيز دقايقي صحبت كرد.
* مسعودزارعي، فرانك آتسو و مجتبي شيري در تمرينات گروهي شركت كردند.
* علي كريمي مانند روز گذشته شديدا از سوي هواداران تشويق شد.
* تمرين ساعت 45/11 به پايان رسيد و امروز بعد از ظهر پيگيري خواهد شد.
امسال مدافعای تیم در حد خودشون بازی نکردن.شاید اومدن رضایی یه تکونی بهشون بده.حیدری اصلا در حد بازیکن سال قبل نشون نداده.آتسو هم که هنوز زیاد هماهنگ نشده.
نقل قول:
خوب ترکيب دفاعي پارسال هم وقتي نصرتي بود يکم مشکل داشت
ولي خوب زمان نيازه تا هماهنگيشون بيشتر بشه ترکيب شيري با سپهر يکم مسخره بود باز آتسو بهتر اونجا توپ ميزنه ولي بيش از حد خونسرده
سپهر امسال ابرو ریزی بوده
باید یه دفاع خوب بگیریم...ولی به نظر من رحمان به هیچ وجه خوب نیست
ضرابی: هیچگونه مذاکره رسمی با رحمان رضایی نشده استنقل قول:
بچه ها مسأله رحمان جدی شده یا نه فقط شایعه است
مرتضی حسین زاده ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس، مذاکرات نهایی باشگاه پرسپولیس با رحمان رضایی را تکذیب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در برخی از نشریات ورزشی و خبرگزاریها اخباری تحت عناوین «مذاکرات ابتدایی پرسپولیس و رحمان آغاز شد» و «موافقت اولیه رضایی با پیشنهاد پرسپولیس» منتشر شده است که مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه اعلام کرد: هیچگونه صحبتی مبنی بر مذاکرات رسمی با رحمان رضایی صورت نگرفته و اخبار منتشره در این خصوص از سوی باشگاه پرسپولیس تکذیب می شود.
از اونجايي كه من يادمه اين رحمان يه 10 ، 20 سالي هست تو ايتاليا از رو نيمكت اين تيم ميره رو نيمكت اون تيم ، تو همين نقل و انتقال هم مصدوم ميشه.
حالا كجا بوده كه يهو وسط فصل پيداش شده؟
دوباره قهرمان مى شويم
قطبى: از كريمى خواستم به تيم ملى برگردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر حتى به همان اندازه كه مى گويند، قطبى عوض شده باشد، در يك مورد او را همان مرد خاص يك سال پيش مى بينيم و آن، اميدوارى و خوشبينى منحصر به فرد اوست. در روزهايى كه براى پرسپوليس تلخ تر از هميشه مى گذرد و كارشناس و غيركارشناس، فقط انتقاد مى كنند او حسى متفاوت دارد. البته كه همه انتقادات را مى شنود اما برخلاف مخالفانش، اصلا نااميد نيست. حتى حالا كه پرسپوليس مدعى ، اينگونه به ابومسلم باخته و ديگر كسى به قهرمانى سرخ ها اميد نبسته آقاى سرمربى در سايه تمام نااميدى ها از آينده اى مى گويد كه خط آخرش، همان قهرمانى است: «روزهاى آفتابى خوبى در انتظار پرسپوليس است. نگران باخت هاى ما نباشيد چون مى خواهيم دوباره قهرمان شويم و مى شويم» …
از بازى با ابومسلم شروع كنيم. كسى انتظار نداشت پرسپوليسى كه مدافع قهرمانى است، اين طور ببازد.
اينها جذابيت فوتبال است كه وقتى يك تيم خوب بازى مى كند، در آخر بازنده مى شود.
ولى پرسپوليس حتى خوب هم بازى نكرد!
بچه هاى ما خيلى تلاش كردند. در چند بازى قبلى ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم اما هر وقت اشتباه فردى داشتيم، گل خورديم. در ۶ بازى ما اول گل خورده ايم و متاسفانه اين برايمان عادى شده ولى بايد با تمركز بيشتر آن را برطرف كنيم.
ولى اين توجيهات براى هواداران قابل قبول نيست.
مى دانم كه آنها مى خواهند ما در هر بازى ۵-4 گل بزنيم و هميشه برنده باشيم. ولى حتى تيم هاى بزرگى مثل منچستر و بايرن هم با آن همه ستاره و امكانات خوب نتيجه نگرفته اند.
يعنى پرسپوليس بايد به تيمى هم كه در ۹ بازى فقط دو بار برنده بوده، ببازد
ابومسلم اصلا تيم كوچكى نبود. ديديد كه در بازى با ذوب آهن هم چطور برنده شدند. آنها جلوى پرسپوليس هم از چند فرصتى كه داشتند به خوبى استفاده كردند و با حرفه اى گرى بردند.
شايد هم اشتباهات مدافعان پرسپوليس در اين شكست، موثرتر از حرفه اى گرى ابومسلم بوده!
وقتى پرسپوليس نمى برد يا مى بازد، همه اشتباهات را به گردن مدافعان مى اندازند اما من فكر مى كنم وقتى مى بازيم، همه مقصرند. نبايد اينقدر روى مدافعان زوم كنيم چون آنها تنها مقصران نيستند.
ولى آنها در تمام حملات و ضد حملات ابومسلم جا ماندند.
ما بدون تمركز گل هاى كودكستانى مى خوريم و اين خيلى بد است ولى باز هم مى گويم كه فقط مدافعان تقصير نداشتند. ديديد كه دو گل ابومسلم روى شوت زده شد.
اما اين توجيه خوبى نيست!
توجيه نمى كنم ولى بايد مثالى بزنم. ميلان در ايتاليا استاد گل نخوردن است ولى در ليگ قهرمانان اروپا در يك نيمه سه گل از ليورپول خورد. پس نبايد به خاطر يك بازى اينقدر پرسپوليس را تحت فشار گذاشت.
از نظر شما، پرسپوليس الان چه مشكلى دارد
تمام تيم هاى دنيا اشتباه مى كنند اما بعد از آن به فكر جبران هستند ولى ما از فرصت هايى كه براى جبران داريم، خوب استفاده نمى كنيم.
شايد حق با منتقدانى است كه معتقدند تاكتيك هاى قطبى براى همه تكرارى شده
سال گذشته هم بعد از ۶ بازى همه مى گفتند دست قطبى رو شده ولى ما روز به روز بهتر شديم و آخر فصل هم به چيزى كه مى خواستيم رسيديم. من در بازى با ابومسلم فقط ۴ بازيكن فصل گذشته ام را در اختيار داشتم و در دربى ۵ بازيكن. پس قبول كنيد كه براى هماهنگ شدن زمان بيشترى مى خواهيم.
براى حل مشكلات خط حمله چه فكرى كرده ايد
برنامه هايى داريم و بايد بيشتر كار كنيم. خليلى را كه داشتيم از فرصت هاى معمولى گل مى ساخت اما حالا از ۷ موقعيتى كه داريم حداقل يك گل مى زنيم.
دى كارمو هم آن طور كه مى گفتيد نبود و نشان داد كه نمى شود به عنوان يك گلزن روى او حساب كرد.
او بازيكن خارجى و جوانى است كه به تازگى به يك كشور و فضاى جديد آمده. نبايد انتظار داشته باشيم كه در كوتاه ترين زمان با شرايط هماهنگ شود.
ولى او اصلا در حد پرسپوليس نيست!
او در دربى فقط چند دقيقه بازى كرد. در بازى با ابومسلم هم روى دو گل ما تاثير داشت و چند موقعيت خطرناك ايجاد كرد. ضمن اينكه او زمان زيادى را به خاطر ITC اش از دست داد و در مشهد هم كفش و لباس هاى او گم شد تا تمركزش از دست برود. همه اينها روى يك بازيكن تاثير دارد ولى فكر مى كنم او در تركيب پرسپوليس خيلى بهتر خواهد شد.
با وجود تمام اين مسائل، آينده پرسپوليس را اميدواركننده مى بينيد
روزهاى آفتابى و خوبى در انتظار پرسپوليس است و نبايد به خاطر اين باخت ها نگران بود. ما مى خواهيم با فوتبال بين المللى قهرمان شويم كه مى شويم. بهتر است صبور باشيد و منتظر قهرمانى پرسپوليس در آخر فصل باشيد.
گفته مى شود با افشين پيروانى دچار مشكل شده ايد
افشين يكى از با شخصيت ترين مربيان ايران است. من هيچ مشكلى با او ندارم. افشين در اين مدت خيلى به من كمك كرده.
ولى بعد از شكست برابر ابومسلم از او انتقاد كرده بوديد و گفتيد كه كار بلد نيست!
چه كسى شنيده كه من اين حرف را زده باشم اينها دروغ محض است. من هرگز از پيروانى انتقاد نكردم و خبرهايى كه گفتند صحت نداشت. من با پيروانى، عابدزاده، كماسى و ماركو تركيب خوبى داريم و كاملا هماهنگ هستم. شما شايعات را باور نكنيد. بعضى ها مى خواهند بين ما تفرقه بيندازند و ما را دچار مشكل كنند.
درباره تصميم اخير على كريمى چه نظرى داريد ... فكر مى كنيد رد دعوت تيم ملى كار درستى بود
من نمى توانم بگويم درست بوده يا نه. ولى قبلا از على خواسته بودم خودش را كنار نكشد. او بهترين بازيكن ايران است و مى تواند تاثير زيادى در تيم ملى داشته باشد.
براى تغيير تصميم او تلاشى نكرديد
من نمى توانم حرفى بزنم. نظرى هم ندارم چون نمى دانم بين او و دايى چه اتفاقى افتاده. سعى مى كنم دخالتى هم نداشته باشم. تمام تمركز من روى پرسپوليس است و مى خواهم از حضور على كريمى در پرسپوليس به بهترين صورت استفاده كنم.
اين روزها بحث حضور رحمان رضايى در پرسپوليس مطرح شده. قضيه چقدر جدى است
صحبت هايى شده ولى ما بايد با كادر فنى جلسات زيادى در اين باره داشته باشيم و تصميم بگيريم.
ولى گفته مى شود شما با اين انتقال مخالفيد!
من تا حالا در اين باره حرفى نزده بودم ولى معتقدم رضايى بازيكن خوبى است و مى تواند براى پرسپوليس هم موثر باشد.
پس او را مى خواهيد
ما يك جاى خالى در پرسپوليس داريم و براى جذب بازيكن جديد بايد بررسى بيشترى داشته باشيم. رضايى هست، ما الونگ را هم داريم و شايد هم تصميم ديگرى بگيريم. البته هنوز چيزى در اين باره قطعى نشده است.
پاسخ جادوگر به خبرنگاران:
دست از سرم برداريد
شايد هر بازيكن ديگرى هم بود همين تصميم را مى گرفت. مثل على كريمى عطاى تيم ملى را به لقايش مى بخشيد و مى رفت.
اما عجيب است كه حالا همه به دنبال توجيهى هستند براى اين تصميم على كريمى. همين مساله است كه او را- كه عادت دارد كمتر حرف بزند- اينگونه عصبانى كرده كه به قول خودش مى خواهد خبرنگاران دست از سرش بردارند. كريمى ديروز بار ديگر با سوالات پرتعداد خبرنگاران حاضر در محل تمرين پرسپوليس حاضر شد و در پاسخ به آنها اينچنين گفت: «هر چه لازم بود گفتم و ديگر دوست ندارم حرف بزنم. بهتر است دست از سر من برداريد و ديگر نخواهيد كه مصاحبه بكنم. در اين چند روزه به اندازه كافى تحت فشار بوده ام و احساس مى كنم اشتباه كردم كه حرف دلم را گفتم. لطفا ديگر از تيم ملى نپرسيد و اجازه بدهيد به پرسپوليس فكر كنم.»
فرخزادى: از تصميم كريمى حمايت مى كنيم
جلسه هيات مديره پرسپوليس بعدازظهر ديروز با حضور سرمربى اين تيم برگزار شد. اين در حالى است كه سخنگوى پرسپوليس دليل حضور قطبى در جلسه را همفكرى با مديران عنوان مى كند و مى گويد: «حضور قطبى در جلسه هيات مديره به معناى احضار ايشان نيست و تنها در راستاى تقويت تيم بود. به هرحال درخصوص موارد فنى ايشان توضيحاتى داد تا با همفكرى يكديگر به نقطه نظر مشتركى براى بهبود وضعيت فعلى دست پيدا كنيم.»
وى در ادامه در مورد كمك رياست جمهورى مى گويد: «رياست جمهورى دستور كمك دو ميلياردى به هريك از دو تيم پرسپوليس و استقلال را صادر كرده اند اما قطعاً بايد اين موضوع پيگيرى شود تا اين كمك به دو باشگاه بزرگ پايتخت تزريق شود.»
فرخزادى درباره صحبت هاى دايى مبنى بر اينكه ديگر على كريمى را در زمان مربيگرى اش به تيم ملى دعوت نخواهد كرد، ادامه مى دهد: «على كريمى يكى از تأثيرگذارترين بازيكنان فوتبال ايران است كه در عرصه باشگاهى و ملى توانايى خودش را ثابت كرده. به نظر من در گذشته برخورد خوبى در رابطه با حضور على كريمى در تيم ملى انجام نشد اما پس از اين موضوع گام هاى مثبتى در جهت حضور مجدد على كريمى در تيم ملى و حل مشكلات قبلى برداشته شد. به اعتقاد من متأسفانه به مواضع قبلى برگشتيم در عين حال كه وظيفه خودم مى دانم از تيم ملى كشورم حمايت كنم وظيفه خودمان نيز مى دانم كه از على كريمى در اين برهه حساس حمايت كنيم.»
از قول من عليه قطبى دروغ مى نويسند
نيكبخت: من بدون نامه از تيم ملى مى روم
يك نامه چند خطى تمام حرف هاى على كريمى براى وداع با تيم ملى بود. او رفت و جالب اينكه «چگونه» رفتن اش انگار به مذاق خيلى ها خوش آمده كه حالا شايعه كرده اند نيكبخت هم مى خواهد مثل كريمى با يك نامه خداحافظى اش از فوتبال ملى را اعلام كند. شايعه آنقدر داغ بود كه حتى گفتند عليرضا نيكبخت در اين باره با سرمربى تيم ملى هم صحبت كرده. پس نيكبخت حق دارد كه معترض شود و بخواهد آنچه را كه درباره اش شنيده مى شود، تكذيب كند: «خيلى وقت است على دايى را نديده ام، چه برسد به اينكه با او حرف بزنم. قصد خداحافظى از تيم ملى را هم ندارم اما اگر يك روز اين تصميم را بگيرم، خودم اعلام مى كنم و نامه نمى نويسم.»
نيكبخت اگرچه با تصميم تازه على كريمى موافق نيست اما از هم تيمى اش به خاطر كناره گيرى از تيم ملى دفاع مى كند: «دليل اش را از خود كريمى بپرسيد. او حتما درباره تصميمى كه گرفته، خوب فكر كرده و درست نيست ما او را زير سوال ببريم. به نظر من كناره گيرى كريمى خبر خوبى براى مردم و تيم ملى نبود. او بازيكن فوق العاده اى است كه در هر شرايطى مى تواند به تيم ملى كمك كند.» او از پرسپوليس هم مى گويد و به پيروزى در ديدار برابر فولاد اميدوار است: «بازى با فولاد از همه بازى هاى قبلى سخت تر است. آنها در خانه انگيزه زيادى براى بردن دارند ولى ما بايد باهوش باشيم و كنترل بازى را به دست شان ندهيم تا با يك برد خوب، باخت به ابومسلم را جبران كنيم. من واقعا نمى دانم چرا اينقدر افت كرده ايم ولى به هرحال اين چيزها در فوتبال طبيعى است و نبايد تمركزمان را از دست بدهيم. مطمئن باشيد با پيروزى در اهواز به شرايط ايده آل گذشته برمى گرديم.» نيكبخت خيلى سعى مى كند كه حرف هايش مشكل ساز نباشد اما هرچه مى كند نمى تواند از حاشيه ها دور باشد. البته او خيلى راحت همه چيز را تكذيب مى كند و آب از آب تكان نمى خورد. او باز هم مجبور به تكذيب است و مى گويد برخلاف آنچه مطرح شده، هرگز عليه افشين قطبى حرفى نزده: «آنقدر جرات دارم كه اگر حرفى زده باشم آن را تكذيب نكنم. من واقعا هيچ مشكلى با قطبى ندارم ولى متاسفانه بعضى ها براى بزرگ كردن خودشان شايعه راه مى اندازند و مى گويند نيكبخت فلان است و بهمان. من عليه قطبى حرفى نزدم و به خودم اجازه نمى دهم در كارهاى فنى دخالت كنم.»
مجتبى شيرى:
هر وقت مى بازيم مى گويند مدافعان مقصرند!
مدافعان پرسپوليس مقصران اصلى شكست برابر ابومسلم معرفى شده اند و همين مسأله است كه مجتبى شيرى را تا اين حد دلخور كرده. شيرى كه براى اولين بار در فصل جارى، در ديدار برابر ابومسلم در پست اصلى اش به بازى گرفته شده بود در دفاع از خودش و ديگر مدافعان پرسپوليس مى گويد: « در فوتبال ما بازيكنان در ضربات آخر اشتباه مى كنند ولى مدافعان مقصر ناكامى ها شناخته مى شوند. ولى مى بينيم كه در پيروزى ها همه مهاجمان را تشويق مى كنند.
در بازى مقابل ابومسلم به رغم اينكه با انگيزه بالا به ميدان رفتيم اما روى ضد حملات بسيار خطرناك ابومسلم غافلگير شديم.»
شيرى ادامه داد: «متاسفانه ابومسلم از تمام فرصت هاى خود به بهترين شكل استفاده كرد اما با وجود درخشش على كريمى، ما همچنان براى زدن گل مشكل داريم. ما براى رفع مشكلاتمان بايد ياد بگيريم كه با ۱۱ نفر دفاع كرد تا تمركز لازم را داشته باشيم اما اين مسائل در تيم رعايت نمى شود.» مجتبى شيرى كه برخلاف دفعات قبل اين بار جايى در تيم ملى ندارد، ادامه مى دهد: «بعيد مى دانم خط خوردن نامم از فهرست تيم ملى ربطى به ديدار مقابل ابومسلم داشته باشد، چون هرگز با يك بازى ضعيف عيار يك بازيكن مشخص نمى شود.»
جشن پرسپوليس با حضور هواداران و استقلالى ها
جشن بزرگ مهر ماه با حضور و حمايت كليه بازيكنان پرسپوليس به صورت خانوادگى پنج شنبه ۲۵ مهر در استاديوم ۴۵۰۰ نفرى باشگاه انقلاب تهران برگزار خواهد شد.
اين جشن براى اولين بار و با حضور تمامى اعضا و دست اندركاران باشگاه پرسپوليس برگزار مى شود. از برنامه هاى اين مراسم مى توان به اجراى ويژه مجتبى كبيرى، اجراى برنامه هاى كميك و تئاترهاى كمدى، آتش بازى، قرعه كشى يك دستگاه خودرو و دهها جايزه ويژه اشاره كرد.
در جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس كه همراه با پذيرايى شام است، جهت حضور خانواده هاى ايرانى و با رويكرد فرهنگ سازى صحيح شادى، به همت گروه طرح و برنامه تجما، موسسه سروش رسانه وابسته به سازمان صدا و سيما، شهردارى تهران، سازمان تربيت بدنى استان تهران و باشگاه پرسپوليس برگزار مى شود.
علاقمندان براى حضور در جشن مهر ماه مى توانند با شماره هاى ستاد اجرايى، جهت تهيه بليت هاى جشن تماس بگيرند. (،۸۸۵۵۲۳۵۰ ،۸۸۵۵۲۳۷۰ ۸۸۵۵۲۶۴۴ و ۸۸۵۵۲۶۴۵). ضمن اين كه ارسال بليت هاى جشن در سراسر تهران به صورت رايگان صورت خواهد پذيرفت. از نكات جالب اين جشن كه مختص به پرسپوليسى ها است مى توان به حضور بازيكنان و كادر فنى استقلال اشاره كرد.
كاش عابدزاده خودش توى گل مى ايستاد
حقيقى: گل خوردن واعظى ربطى به من ندارد
۱۰ روز قبل از بازى با ابومسلم به شدت سرما خورده بود اما بيمارى هم باعث نشد از تمرينات پرسپوليس غافل شود. حقيقى جوان، امسال خيلى جدى تر و باانگيزه تر زير نظر عابدزاده تمرين مى كند تا شايد بعد از سال ها بتواند حق خود را از دروازه پرسپوليس بگيرد.
بعد از بازى با ابومسلم گفته مى شود واعظى مصدوم شده كه در صورت صحت اين خبر، حقيقى بازى بعدى دروازه بان پرسپوليس خواهد بود ضمن اينكه ۴ گل خورده در بازى با ابومسلم هم شانس او را براى حضور در دروازه پرسپوليس بيشتر مى كند. اما بايد ديد بعد از بازى با ابومسلم كادر فنى پرسپوليس به حقيقى اعتماد مى كند يا باز هم واعظى سنگربان سرخپوشان خواهد بود.
به نظر مى رسد استراحت سه روزه بعد از شكست سنگين برابر ابومسلم اعتراض هواداران تيم را به دنبال داشته باشد.
اين تصميمى بود كه كادر فنى گرفت و با توجه به فاصله اى كه تا بازى بعدى داشتيم منطقى به نظر مى رسد. ضمن اينكه ما خودمان هم خيلى از اين شكست ناراحت هستيم و مطمئنم هواداران هم شرايط ما را درك مى كنند.
اما اين باخت با نتايج قبلى پرسپوليس فرق مى كرد. در بازى با ابومسلم داورى هم مشكل نداشت.
باور كنيد ما خودمان بيشتر از همه از اين نتيجه ناراحت هستيم. همه دوست داشتيم برنده زمين را ترك كنيم. همه شاهد زحمات بچه ها بودند اما بايد قبول كرد باخت و مساوى هم جزيى از فوتبال است و نمى شود همه بازى ها را برد. تا آخر فصل زمان زيادى داريم و در بازى بعد اين شكست را جبران خواهيم كرد.
اما با نتايج اخير و اين باخت وضعيت مدعى قهرمانى چندان جالب نيست!
نه، اين طور نيست. شرايط پرسپوليس خيلى هم بد نيست. ما فاصله زيادى با صدر جدول نداريم و به زودى آن را تصاحب مى كنيم. باخت هم تجربه اى است كه مى تواند ما را براى رسيدن به اهدافمان يارى كند. مهم يكدلى بچه ها بعد از اين نتيجه است. نبايد خيلى به اين بازى و نتيجه عجيبش فكر كنيم چرا كه باعث تضعيف روحيه مى شود و اين چيزى نيست كه به نفع پرسپوليس باشد.
در اين بازى هم شاهد مشكل تكرارى خط دفاعى بوديم. تقريبا اين مشكل راه حريفان را براى رسيدن به اهدافشان هموار كرده است!
من دروازه بان هستم و صحبت كردن در مورد خط دفاعى در حيطه وظايف من نيست اما مشكل خط دفاعى آنقدرها هم حاد نيست و به زودى با تدابير و تمرينات قطبى حل مى شود.
اين روزها شايعه حضور رحمان رضايى در پرسپوليس مطرح مى شود. فكر مى كنى پرسپوليسى شدن رضايى بتواند مشكل خط دفاعى را حل كند
خط دفاع پرسپوليس از لحاظ مهره اى چيزى كم ندارد. ما بازيكنان بسيار خوب و باتجربه اى در اين خط داريم. نمى دانم شايد حضور او شوك خوبى براى تيم باشد. فكر مى كنم رضايى نتواند ليدر خوبى براى خط دفاعى باشد البته در صورت حضورش در پرسپوليس.
بعد از بازى با ابومسلم صحبت از مصدوميت واعظى به ميان آمد. به نظر مى رسد در صورت درست بودن اين شايعه و با توجه به دريافت ۴ گل در اين بازى شانس حقيقى براى حضور در دروازه بيشتر شده باشد.
من از مصدوميت واعظى چيزى نشنيده و خبر ندارم اما اينكه چه كسى الان درون دروازه بايستد را كادر فنى مشخص مى كند، نه من. ضمن اينكه من براى ايستادن درون دروازه پرسپوليس در تمرينات تيم تلاش كرده و مى جنگم و كارى به عملكرد واعظى در بازى ها ندارم و گل خوردن او ربطى به من ندارد. واعظى استاد من است، اين را بارها گفتم. من از او چيزهاى زيادى ياد گرفته ام اما هميشه براى رسيدن به تركيب تلاش مى كنم نه فقط بعد از اين بازى.
اما اگر مصدوميت واعظى حقيقت داشته باشد تو بايد درون دروازه بايستى، عابدزاده كه بازى نمى كند.
كاش خودش مى ايستاد. او همين الان از همه دروازه بانان ايران سرتر است. باور نمى كنيد چه طور تمرين مى كند.
يك بار براى ياددادن يك حركت بدون اين كه گرم كند پرشى زد كه من بدنم سر شد و ديگر نتوانستم تمرين كنم. اما اگر كادر فنى صلاح بداند و از من درون دروازه استفاده كند تمام سعى خودم را براى بسته نگه داشتن دروازه مى كنم، مثل هميشه.
در آخر حرفى براى گفتن دارى
از هواداران براى اين شكست عذرخواهى مى كنم و مى خواهم صبر داشته باشند. پرسپوليس امسال قهرمان است، شك نكنيد. فقط بايد كمى تحمل كنند. بعد بازى با ابومسلم شرمنده آنها شديم.
مصدوميتم جدى نيست
واعظى: فكر نمى كردم
به تيم ملى دعوت نشوم
بعد از پايان بازى برابر ابومسلم از ناحيه گردن احساس درد مى كرد به همين دليل از فرداى آن روز براى پيگيرى و مداواى گردن دردش نزد دكتر زرينه رفت اما در طول ۳ روز تعطيل تمرين پرسپوليس على رغم تلاشى كه براى رفع مصدوميت واعظى شد دروازه بان پرسپوليس همچنان از كمند مصدوميت رها نشده است!
ماجراى مصدوميت ات چيست
در طول بازى احساس درد در ناحيه گردن كردم كه بعد از پايان بازى اين درد تشديد شد به همين دليل و براى درمان فرداى بازى با ابومسلم نزد دكتر زرينه رفتم.
به همين دليل در تمرين روز گذشته شركت نكرديد
بله. ديروز صبح رفتم سر تمرين اما با دكتر زرينه و قطبى صحبت كردم و با اجازه آنها تمرين نكردم.
از كى مى توانى به تمرينات گروهى پرسپوليس برگردى
فكر مى كنم طى دو سه روز آينده بتوانم با ر هايى از كمند اين مصدوميت به تمرينات گروهى تيم برگشته و با بقيه بچه ها تمرين كنم چرا كه مصدوميتم خيلى جدى نيست.
بگذريم. به نظر مى رسد از اينكه در ليست نفرات دعوت شده به تيم ملى نبودى ناراحت شدى
خب اگر بگويم ناراحت نشدم كه دروغ گفته ام. من در آمادگى كامل به سر مى بردم و فكر مى كنم عملكرد خوبى هم داشتم به همين دليل اينكه به تيم ملى دعوت نشده ام جاى سؤال دارد!
نظرت راجع به دروازه بان هايى كه به تيم ملى دعوت شده اند چيست
من كارى ندارم كه چه كسى به تيم ملى دعوت شده است. من از نبردن اسم خودم در ليست تيم ملى تعجب كردم.
تصور نمى كردم جزو نفرات دعوت شده نباشم اما به هر حال اين تصميمى است كه كادر فنى تيم ملى گرفته و بايد به آن احترام گذاشت و سعى مى كنم از اين به بعد تلاشم را بيشتر كنم تا مورد توجه مربيان تيم ملى قرار بگيرم.
كريمى: اگر ۱۰ گل هم بزنم اما پرسپوليس ببازد فايده اى ندارد
موضوع دعوت على كريمى به تيم ملى و رد اين دعوت از طرف اين بازيكن حواشى بسيارى را به وجود آورده است تا جايى كه دايى در آخرين گفت وگوى خود اعلام كرد تا زمانى كه من در تيم ملى باشم، كريمى دعوت نخواهد شد. گفت وگوى ما را با كريمى مى خوانيد:
• حتماً از اظهار نظر دايى با خبر شدى؟
- بله. همه باخبر شدند!
• در اين مورد نظرى ندارى؟
- در مورد تيم ملى قبلاً حرفهايم را زده ام. ترجيح مى دهم در مورد آن ديگر صحبت نكنم. مرا دعوت كردند و من به خاطر دلايلى به تيم ملى ملحق نشدم. موضوع بزرگى نيست! از اين به بعد هم فقط در مورد پرسپوليس صحبت مى كنم و بس!
• ۲ بازى فوق العاده براى پرسپوليس انجام دادى، گلزنى تو ادامه دار خواهد شد؟
- من اگر ۱۰ گل هم در يك بازى براى پرسپوليس بزنم اما تيم ببازد هيچ فايده اى ندارد. من با همكارى سايرين باز هم گلزنى خواهم كرد اما ترجيح مى دهم يك گل بزنم اما پرسپوليس پيروز باشد. همه ما براى كمك به تيم دور هم جمع شده ايم.
• وضعيت تيم را چطور مى بينى؟
- شكر خدا. همه چيز خوب است. ما نياز به هماهنگى بيشتر داريم كه با تمريناتى كه كادر فنى در نظر گرفته اند از هفته آينده قاطعانه حريفان راشكست خواهيم داد. پرسپوليس بار ديگر به روزهاى خوب خود باز خواهد گشت.
•پرسپوليس با شكست مقابل ابومسلم دچار حواشى زيادى شد...!
شكست جزئى از فوتبال است. تمام تيم هاى مطرح دنيا هم مى بازند. شكست را اين اندازه بزرگ نكنيد. در هفته هاى ديگر جبران خواهيم كرد.
مرسی بابت خبرا
به نظر من بزرگترین مشکل واعظی خروجای ناگهانیش توی تک به تکا هستش.خودشو پرت میکنه روی زمین.همین باعث میشه یه مهاجم کاربلد خیلی راحت گل بزنه
درستهنقل قول:
اگر صحنه گل بازی با استقلال رو نگاه بکنید میبینید واعظی کمی قبل از زدن ضربه خودشو پرت کرد روی زمین و همین باعث شد که برهانی با یه ضربه معمولی گل بزنه
در حالی که چند دقیقه بعدش که بازم با هم تک به تک شدن،این بار واعظی وایساد و برهانی که هل شده بود زد بیرون توپو
آرش گلزن نیستش توی تک به تکا به شرطی که طرف مقابلش حرفه ای باشه
ولي در کل خيلي تا حالا تک به تک گرفته و خوب کار کرده
اشتباه که مال همست . هر کي يه جاي قوتي داره
ديشب تو 90 علي دايي جالب بود که نرم شده بود ديگه پرخاشگري نداشت و جلوي سوالهاي عادل خيلي محترمانه جواب ميداد
تيکه عادل هم ... که با شيطنت هميشگيش بود گفت کريمي تيمش بدجوري باخته بود و اون حرف رو زده در نوع خوش جالب بود
در کل معلوم نبود چرا دايي از موضع خودش برگشت و گفت که شايد تصميمش عوض شه
ديشب تيکه گلهاي کريمي به کره خيلي حال داد
ايکاش که ختم به خير بشه
پرچم ۵۰۰ مترى در ورزشگاه آزادى !
ايران ورزشى- فدراسيون فوتبال در نظر دارد براى تشويق تيم ملى ايران پرچم ۵۰۰ متر مربعى را در ورزشگاه آزادى به اهتزاز درآورد.
تيم فوتبال پرسپوليس در اقدام جديدى پرچم ۵۰۰ مترى را طراحى كرده و قرار است در مسابقات آسيايى اين پرچم به اهتزاز در بيايد. فدراسيون فوتبال با پيروى از اين حركت تصميم دارد چنين پرچمى را طراحى كرده و در ديدار با كره شمالى آن را به اهتزاز درآورد. اين پرچم ۲۰متر در ۲۵ متر بوده و در صورتى كه زمان اجازه دهد اين پرچم در ورزشگاه آزادى و در ديدار ايران با كره شمالى صحنه زيبايى را به نمايش مى كشد.
شجاعى: از غيبت كريمى در اردو ناراحتم
كريمى، الگوى هميشگى من است
مسعود شجاعى هافبك تكنيكى اوساسونا و تيم ملى كشورمان كه هم اكنون در تيم ملى جاى كريمى را به خوبى پوشش داده است از غيبت كريمى در تيم ملى به شدت احساس ناراحتى مى كند. شجاعى در مورد ديدار تيم ملى مقابل كره شمالى مى گويد: «فيلم بازى هاى كره شمالى را ديده ايم و كادر فنى هم تا حدودى با شرايط اين تيم آشنايى پيدا كرده است. كره شمالى بر روى ضد حمله ها بسيار خطرناك است اما كادر فنى تيم ملى تدابيرى انديشيده اند تا اين شگرد كره اى ها را خنثى كنند.» شجاعى در مورد ديدار تداركاتى تيم ملى مقابل پيكان مى گويد: «در بازى مقابل پيكان ايرادهاى بسيارى داشتيم اما اين اشكالات تا بازى مقابل كره شمالى به طور حتم رفع خواهد شد و از اين بابت نبايد هيچ گونه نگرانى وجود داشته باشد.»
شجاعى كه سبك بازى اش شباهت بسيارى به على كريمى دارد در مورد عدم حضور كريمى در تيم ملى مى گويد: «جاى كريمى واقعاً احساس مى شود. على آقا جزو بازيكنان بزرگ تيم ملى بوده و است البته كه اين تصميم شخصى است اما واقعاً خوشحال مى شوم اگر على آقا بعد از دعوت اش در اردو حاضر مى شد. على كريمى هميشه براى من يك الگو بوده و سعى مى كنم با نگاه كردن به بازى هايش نكات زيادى را ياد بگيرم.»
رييس كميته انضباطى دوست دايى است اما ...
شريفى: كريمى را احضار نمى كنم
احكام دربى امروز صادر مى شود
شريفى: كريمى را احضار نمى كنم
ايران ورزشى- عدم تمكين على كريمى به دعوت تيم ملى و حاضر نشدن در تمرينات به اين دليل كه تشخيص داده در حال حاضر يك بازيكن تحميلى است تا به نوعى خداحافظى خود را اعلام كرده باشد باعث بروز شايعاتى درباره دعوت احتمالى اين بازيكن به كميته انضباطى شده است. روز گذشته شنيده مى شد فدراسيون فوتبال پيگير اين موضوع است و حتى على كفاشيان از مسؤولان كميته انضباطى خواسته است او را براى اداى توضيحاتى به فدراسيون فرا بخوانند اما گفت و گو با مجتبى شريفى به اين شايعه خاتمه داد. شريفى كه از اطلاعات كافى در اين باره برخوردار است به اين سؤال كه اگر بازيكنى دعوت فدراسيون فوتبال را قبول نكند و در نامه اى اعتراض آميز خداحافظى خود را اعلام كند اينگونه پاسخ داد: «درست است كه شايد بى توجهى به دعوت فدراسيون فوتبال باعث به هم خوردن فضاى فوتبال كشورمان مى شود اما در قانون آيين نامه انضباطى منفذى براى ورود و رسيدگى به چنين تصميمى لحاظ نشده و در واقع ماده اى وجود ندارد كه با استناد به آن بتوان بازيكنى را كه دعوت فدراسيون را قبول نكرده است به كميته انضباطى فرا خواند.»
پاسخ دكتر مجتبى شريفى به تنهايى كافى است تا شايعه احتمال دعوت از على كريمى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال رنگ غير واقعى به خود بگيرد. پيش بينى مى شد با توجه به اينكه على دايى اعلام كرده بازيكنان متخلف را به تيم ملى دعوت نمى كند، كميته انضباطى هم متخلفان تيم ملى را به كميته احضار كند اما اين اظهار نظر نشان مى دهد كميته انضباطى حركت على كريمى را تخلف نمى داند البته بعضى ها هم تصور مى كردند كه چون مجتبى شريفى يكى از دوستان نزديك على دايى محسوب مى شود پيگير اين موضوع باشد اما شريفى با اظهارات صريح و قانونى خود به همه اين شايعات پايان داد.
احكام دربى امروز صادر مى شود
ايران ورشى- شريفى درباره بازيكنان استقلال مى گويد: احكام منتشر شده درباره حسين كاظمى، بيژن كوشكى و آرش برهانى را به شدت تكذيب مى كنم چرا كه هيچ حكمى تا كنون درباره آنها صادر نكرده ام.
قرار بر اين است كه امروز حكم نهايى درباره بازيكنان استقلال و پرسپوليس را با هم صادر كنيم تا ميان صدور حكم براى بازيكنان اين دو تيم فاصله اى نباشد. علاوه بر بازيكنان نامبرده در استقلال براى عليرضا نيكبخت از پرسپوليس نيز حكم مناسب را اعلام مى كنيم. در جلسه اى كه با حضور كاظمى، كوشكى و نظرى جويبارى تشكيل شد، اظهارات كاظمى و كوشكى را شنيدم و توضيحاتى نيز از سوى سرپرست تيم ارايه شد. در همين جلسه فيلم خطاى كاظمى در حضور كليه اعضاى كميته انضباطى مورد بازبينى قرار گرفت و در نهايت كاظمى اشتباه خود را پذيرفت. كميته انضباطى فدراسيون فوتبال على نظرمحمدى را به دليل تحريك هواداران در مسابقه پگاه گيلان مقابل پرسپوليس به دو جلسه محروميت و پرداخت ۵۰۰ هزارتومان جريمه نقدى محكوم كرد.