میتونی با pc شارژ کنی
Printable View
میتونی با pc شارژ کنی
سلام بازم ممنون.
قضیه اون 4 تا چراغ روی دسته چیه؟
اگه هر چهار تا با هم چشمک بزنه یعنی شارژ میشه نه؟چون وقتی زدمشون pc دسته ها رو هر چهار تا چراغ با هم روشن شدن و چشمک زدن.
کنسول رو هم -- کردم با اینکه دلم نمیومد ولی هکش کردم.الان دارم میرم بازی بخرم.یه لیست 20 تایی از بازی های خوبش تهیه کردم و میرم چند تاشو بگیرم.
وقتی اون چهار تا چراغ چشمک زن میشن، یعنی کنترلر در حال شارژ شدنه ...نقل قول:
در ضمن شارژ کنترلر رو میشه با خود کنسول هم انجام داد و هیچ مشکلی پیش نمیاد!
آره داره شارژ میشه وقتی هم چشمک نزد یعنی فول شدهنقل قول:
با دستگاه حال کن :31:
موو چنده؟سلام:31:
به نظر من god of war 3 رو حتماً بخر چون خیلی قشنگه و باهاش کیف کن.نقل قول:
موفق باشید:40::11:
میشه پلی 3 به لب تاب وصل شه
حدودا 120 تومن 5تا بالا پایین.علیکنقل قول:
خیر متاسفانهنقل قول:
سلام.یه مشکل دارم.وقتی فروشنده داشت بازی کپی میکرد گفت tekken 6 رو نمیتونی اجرا کنی باید کنسولت رو بیاری خودم بریزم.
ولی به دلیل اعتماد نکردن به فروشنده کنسولم رو ندادم و گفتم شما بریز رو همون هارد اکسترنال من خودم اجرا میکنم.
بعد وقتی خواستم اجراش بکنم نشد .بعد رفتم هارد رو زدم pc دیدم فایل بالای 4 گیگ داره.حالا نمیدونم چطوری باید بازی رو بریزم رو هارد کنسول تا اجرا بشه؟
لطفا کمک کنید.
سلام...نقل قول:
بازی هاییی که فایل بالای 4گیابایت دارند رو باید با multi man روی هارد داخلی کنسول BackUp بگیری..
2روش میتونی کار کنینقل قول:
۱-از روش FTP مستقیم بریز روی هارد داخل
۲-از این استفاده کنOpenSplit فایلهای split کن بد بریز روی هارد بیرونی بد کپی کن تو داخلی
سلام من میخوام تا یک هفته دیگه کنسول بگیرم نظر شما چیه؟:40:
UPDATE
کد:http://www.multiupload.com/9PE53G9IQC
یکی از بهترین کارهای زندگیت رو انجام میدی...:40:نقل قول:
دوستان سلام یه سوال اساسی
من میخوام هارد اکسترنالمو دو پارتیشنه کنم
پارتیشن اول fat32 و پارتیشن دوم رو NTFS
فایلهای کمتر از 4 گیگ روی پارتیشن اول و فایلهای بیشتر از 4 گیگ در پارتیشن دوم بریزم
که فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو روی هارد داخلی ps3 کپی میکنم
حالا سوال اساسی
این برنامه مولتی من میتونه هر دو پارتیشن رو بشناسه یا فقط اولین پارتیشن رو میتونه بشناسه ؟؟؟
منظورم اینه که چون پارتیشن دوم ، دوم هست پس نمیتونه در برنامه مولتیمن نشون داده بشه
آخه یه جا خوندم فقط با اولین پارتیشن کار میکنه !!!
سلام .ببینید من تکن 6 رو از قسمت بکاپ گیری مولتی من ریختم رو هارد کنسول .الان میخواد که بازی رو لود کنه ولی black screen گیر میکنه .فکر کنم eboot و پچ میخواد لطفا اینا رو بزارید.ممنون.
خوب یک سوال مگه هارد هایش رو نمیشه تغییر داد و یک سوال دیگه این اسلیم ها سیستم خنک کننده چه جوری دارن به صورت مداوم منظورم خیلی طولانی جواب می دن و یا مثل این پس ای تو چینی ها این قدر داغ می شن از ترس باید خاموشش کرد !!نقل قول:
البته من ژاپنی داشتم و خیالم راحت بود البته باسه همین هم م یپورسم
فکر می کنید برای من کدوم بهتره
آقا لطفا زیر دیپلم نه شرمنده زیر لیسانس حرف بزن این ها رو ما نمی فهمیم
خوب پس اینجوری می شه بازی های زیادی رو روی هارد خود دستگاه نگه داشت ؟؟؟
آره میگم اون رو فقط باید دونفره زد!!نقل قول:
من حوصله ی پلات کردن رو ندارم!!:41: از تو امضام هم معلومه!! چون معمولا کرایه میکنم! حسش نیست!
مدرن رو هم من اصلا تا حالا توی PS3 تموم نکردم!:31::31:
شاتل این چند وقته خوبه! (گوش و چشم شیطون کر و کور!!:27:)
راستی آقا دمه سونی گرم!! خیلی حال داد!! Dead Nation که خیلی باحال بود! Plus رو هم من گرفتم الا ن از تو امضام هم معلومه! قالبه Portable ID رو عوض کردم که اختصاصیه پلاسه(فقط به افتخار آقا علی!!:31::31::31: گفتم یه ذره از مدرن بیام بیرون!!) Avatar رو هم عوض کردم! چند تا بازی گرفتم!! نمونش عشقم یعنی Street Of Rage 2!!:40::40::31::31:
کلا دمشون گرم!!:11::40:
دوستان لطفا در مورد بازي l.a noire كمك كنيد هر كار ميكنم نمياد آيا پچي يا اي بوتي چيزي داره كه بايد نصب كنم؟
پچ رو پیدا کردم ولی ایبوت رو نه حالا چی کار کنم؟نقل قول:
من واقعا نميدونستم LBP اين قد آنلاينش فاز ميده !! هر وقت گرفتي بگو بازي كنيم ديشب با دوستان بازي ميكرديم 4 نفري خيلي فاز ميداد ! تازه تو گوشي ياد گرفتم ، كلا دنياي بازيرو عوض كرد :31:نقل قول:
در مورد پلات كردن هم واقعا حوصله ميخاد ، واقعا ! كه من حوصلشو زيادي دارم فقط درس نباشه ... !! ايشالا تابستون برم واسه 6،7 تا لا اقل :46: . اگر روزي قصد داشتي ما براي هم كاري هستيم .
پلاس و Portable ID هم كه همه داستانشون همينه !!فقط من پلاس نيستم .
بزا از شر اين GT5 راحت شم 2 روز راحت هر بازي كه دلم ميخاد بكنم ، خسته شدم از دستش .
کنسول شما فقط و فقط میتونه فرمت FAT32 رو شناسایی کنه ...نقل قول:
فرقی نمیکنه که بازی شما 4 گیگه یا بیشتر، در هر صورت باید روی پارتیشن FAT32 ریخته بشه.
اون بازیهای حجیم (بالای 4 گیگ) هم باید از طریق کامپیوتر و نرم افزار مخصوص جدا (قسمت بندی) بشن و دوباره توی خود کنسول، یعنی وقتی برنامه MultiMan داره بک آپ میگیره، به هم دیگه جفت بشن. (به همین سادگی!!)
پارتیشن NTFS به غیر از کامپیوتر (PC) جای دیگه ای قابل استفاده نیست ...
پس شما اول باید هارد رو پارتیشن بندی کنی (به همون مقداری که لازم داری) بعدش بازیها رو توی فولدر GameZ بریزی و روی هارد PS3 کپی بگیری.
کلا دستگاه الکتریکی چینی، کم پیش میاد که درست و حسابی باشه! PS3 هم از این قائده مستثنا نیست ...نقل قول:
با این حال من خیلی ندیدم برای همین کنسولهای چینی هم مشکلی پیش اومده باشه. (چون کیفیت ساختشون بد نیست.)
اینکه کدوم مدل برای شما بهتره، برمیگرده به نیاز خودتون! (شما باید ببینی چه مقدار فضای هارد لازمت میشه.)
ولی به نظر من مدل 160GB کاملا مناسبه ... (در کل انتخاب اصلی با خود شماست.)
چون اکثرا با اضافه کردن هارد External میشه فضای بک آپ گیری بازیها رو ارتقاء داد ...
همون من اصلا حوصله ندارم!!نقل قول:
کاری بود در خدمتیم!!
آقا راستی امضای من عکسش معلوم هست؟؟؟
واسه خودم نمیاد!!:41:
دوستان من یه نکته ای رو بگم در جریان باشید الکی بازی دانلود نکنید به جز اون دو تا بازی فری که گرفتید با پلاس بقیه چیزایی که برای یوزر های پلاس هست و مجانی فقط تا زمانی که پلاس باشید اعتبار داره یعنی پلاستون تموم شه بازی اکسپایر می شه ، من دسترسی به اینترنت ندارم ولی اخرین چیزی که از پلاس دانلود کردم بازی برن اوت پرادایس بود ، مثلا اونو اگه دانلود کنید وقتی پلاستون تموم شد دیگه تو بازی نمی تونید برید مگه اینکه پلاستون رو تمدید کنید . گفتم در جریان باشید اگه قصد تمدید پلاس رو ندارید الکی چیز میز به جز اون دو تا بازی فری دانلود نکنید .... دیگه خود دانید . رو اسم بازی هم برید مثلث رو بزنید اطلاعات بازی رو بگیرید نشون م یده بازی تاریخ انقضا داره یا نه ...
موفق باشید
نه هیچ تصویری معلوم نیست :41:نقل قول:
3.50, 3.55, 3.56, and 3.60 Official Debug Firmwares Leaked
دست گلشون درد نکنه........نقل قول:
واقعا چه آدمای زحمت کشی هستن این ها..............
:31::31::31:
من اگه كمكي لازم داشتم ميگم !نقل قول:
مرسي ! بستگي به نياز داره ، يه نفر اهل پلات باشه مثلا همين burnout رو ميگيره و تموم ميكنه تو 4،5 روز ! ولي كلا از موقعي كه سوني اين برنامشو گذاشته و همه زدن تو كار پلاس سطح اطلاعات در مورد پلاس و قانوناش يه جهش عجيبي داشته !!نقل قول:
من قبل اینکه سونی اینکارو بکنه یوزرم رو آزمایشی سه ماهه پلاس کرده بودم ،بعد از دسترسی مجدد و کاملم به اینترنت هم قصد دارم یک سالش کنم ، که سه ماهم فری می ده ، البته گه گاهی بازی می ذاره که تاریخ انقضا نداره ولی معمولا داره ، برن اوت رو من به خاطر تروفی دانلود کردم :دی ... لازم بذکره که تم ها و آواتارها منقضی نمی شن !نقل قول:
مرسي ! بستگي به نياز داره ، يه نفر اهل پلات باشه مثلا همين burnout رو ميگيره و تموم ميكنه تو 4،5 روز ! ولي كلا از موقعي كه سوني اين برنامشو گذاشته و همه زدن تو كار پلاس سطح اطلاعات در مورد پلاس و قانوناش يه جهش عجيبي داشته !!
یکی به منم کمک کنه.چطوری باید tekken 6 رو اجرا کنم؟این بازی دارای فایل بالای 4 گیگ هست و نمیدونم باید با کدوم نرم افزار split کنم اون فایلو.یکی توضیح بده.
-از این استفاده کنOpenSplit
این یعنی چی ؟نقل قول:
سلام آقا جاوید خوبین؟نقل قول:
آره من مطلع ام!!:31: همینجوری که پایین گفتم چون تا 5 تیر کلا دسترسی دارم :41::13: دارم فعلا حال میکنم باهاش! چیزه خوبیه ولی کلا خیلی PSN بازی نداره که حالا بخوای تخفیف بگیری یا نگیری!! راستی این تاریخ انقضا فقط شامل چیزایی میشه که با پلاس مفت هستن و شامل چیزایی که با تخفیف میگیرین نمیشه.:8: اصلا داری دانلود میکنی نوشته برا تذکر.:10:
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
ممنون ، منم فعلا خونه اینترنت ندارم تا مدت نا معلوم :( منم می دونم نوشته ولی فکر می کنم کمتر کسی اون نوشته ها رو بخونه ! واسه همین گفتم
سلام.ممنون ولی فایل tekken 6 حجمش 3.99 گیگ هست به همین خاطر پیدا نمیکنه.فکر کنم چون ویندوز من 7 هست باهاش سازگاری نداره.اگه لازمه xp بزنم؟نقل قول:
یه جایی نوشته بود که این برنامه لازم داره که open manager رو ps3 نصب باشه ولی من multiman دارم.چی کار کنم ؟
لطفا کمک کنید.
burnout از نظر تروفي سرشاره ! 90 تايي داره كه فكر كنم نصفش واسه پلات كافيه ، خيلي هم هيجان داره ( البته 1 سال پيش خودت و alipsp ايناروبه من گفتين ! ) اگه پلات بخاي با تمركز و با نت ميتوني 4،5 روزه جمعش كني ، منم خيلي دوس دارم ، بازيرم دارم ، روبه راه شد نتت بازي ميكنيم ( امكان نداره يه نفر يه لحظه ON بشه تو PSN و من نفهمم :27: )نقل قول:
multiMAN Updated to v2.00.05 - Improved Memory Management and XMMB
کد:http://www.multiupload.com/581V4OK5RW
کمک کنید.فایل psarc تکن 6 چند گیگه؟نقل قول:
دوستان اون تاپیک که خوابیده و کسی نگاش نمیکنه.
با اجازه اینجا سوالم رو مطرح میکنم.
این رفیقه ما یه مانیتور 2055 سامسونگ خریده که فقط VGA داره.
اینطور که تو اموزش اون تاپیک گفته باید از کابل vga to ps3 یا vga box استفاده کنیم که کل توپخونه و ولیعصر رو لخت کردیم ولی گیر نیومد.
خلاصه تو نت که میگشتم یه سری تبدیل دیدم گفتم شاید جواب بده.
اولیش اینکه یه کابل HDMI به DVI بگیرم و یه تبدیل DVI VGA بگیرم.
دومین راهی که به ذهنم رسید کابل av به vga هستش.
حالا به نظر شما کدومش جواب میده.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگرم کسی کابل vga to ps3 یا vga box داره بی زحمت pm بزنه.
بازی Tekken 6 یه مقدار بد قلقه!نقل قول:
شما امتحان کن ببین اگه از بازی توی هارد Internal خود کنسول BackUp بگیری، مشکل حل میشه یا نه ...