سلام دوستان اکه ممکنه یکی طریقه نصب irshell 5 رو کامل توضیح بده لطفآ
سلام دوستان اکه ممکنه یکی طریقه نصب irshell 5 رو کامل توضیح بده لطفآ
بی شک بهترین بازی در کل بازی ها است .نقل قول:
------------------
من امروز قیمت psp اسلیم رو 320 هزار تومان گرفتم . شما از کجا با مموری 300 هزار تومن خریدی ؟ می شه آدرسش رو بدی ؟ ممنون می شم . ( شماره تلفنم داری بده ):46:
من دارم resistance رو بازی میکنم، بازی خیلی خوبیه ولی به پای GodofWar و Starwars نمیرسه اصلا، یه بازی جدید خیلی خوب دیگه تو این هفته عرضه میشه.
یک نسخه از بازی معروفه Tenchu هست که رویه PlayStation بازی معروف و قدیمیه از ساخته های Ubi هم هست. این عکس زیر از خوده بازی نیست البته بدون شک PSP قدرت پورسس همچین گرافیکی رو به صورت RealTime نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی هواپیمایی هم به اسم Air Conflicts: Aces of World War II عرضه میشه که تو PSP از این سبک بازی کمه نمیدونم چرا، ولی امیدوارم بازی خوبی باشه.
من چند روز پیش از توپخونه 2 تا 8 گیگ دونه ای 35 تومن خریدم .نقل قول:
سلام
کسی از دوستان میدونه رم 4 گیگ و 8 گیگ برای psp تو چه قیمتهایی فروخته میشه
--------------------------
راستی من نمیتونم تا تابستون resistance بازی کنم ؟
آخه من فعلاً ADSL ندارم ولی تابستون که مدارس تموم بشه می گیرم .
وقتی رفته بودم رم بگیرم از هر جایی پرسیدم گفت هنوز به دستمون نرسیده .
جایی نیست که بفروشه ؟
خدانگهدار
سلامنقل قول:
مطمئنی 8 گیگی که خریدی اصله بود
اگر 35 تومن گرفتی که خیلی ارزون شده و منم سریع باید برم بگیرم
موفق باشی
اتفاقا این عکس دقیقا ماله همین بازی هست . این بازی دمو های فوق العاده ایی داره ولی کلا گرافیکه خفنی نداره .نقل قول:
اما کلا یک بازی خیلی خوبی در سبک شمشیر زنی هست .
با سلام به دوستان عزیز یکی از دوستان میخواد یه پی اس پی دست دو بگیر با این شرایط (دکمه آر اون گم شده و افتاده و جویستیکش هم کار نمیکنه به قیمت هفتاد هزار میخواد خودش تعمیر کنه ..البته پی اس پی ((فت))هستش...حالا سوالمک این بود میارزه بخره با این اوصاف اصلا"جویستیک تعمیر بشو هستش ؟؟؟وحدودا" تعمیرش چقدر خرج برمیداره؟؟؟؟
من خودم باشم هیچ وقت طرف جنس دست دوم نمیرم حتی اگه نو نو باشه.نقل قول:
جویستیک هم آقا مجید توی bc گفت دارم به قیمت 15 تومن.
سلامنقل قول:
نه اصل نیست چون هر چی گشتم پیدا نکردم .
ولی گارانتی داشت .
حالا اون یارو انقدر حرف زد یادم رفت گارانتیش چه مدّته ولی رو جعبش نوشته Warranty - 5 Years ans Garantie که یعنی 5 سال گارانتی داره .
جاهای دیگه 32 تومن بود که گارانتی نداشت .
ولی من پرش کردم سرعتش خوب بود ولی بعداً از چند تا بازی خوشم نیومد پاک کردم الآن 2300 مگ خالی دارم + یه رم 8 گیگ خالی .
شما هم با 70 تومن می تونی خودتو راحت کنی باور کن خیلی حال می ده .
ولی تو توپخونه هیچ مغازه ای رمی با قابلیّت Magic Gate نداشت با اینکه رو جعبش نوشته ولی نداره psp خودمو برده بودم امتحان کردم .
به هر حال ضرر نمی کنی بگیری .
خدانگهدار
با این اوصاف 50 بده میارزه البته شرط کن به اینکه اول ببری و تعمیر کنی وقتی درست شدنقل قول:
تعمیر بشو که هست باید یه سری جوی استیک نو بخری قیمتها هم متفاوته
سلام
یه سوالی داشتم. چه جوری میشه روی psp فیلم با فرمت avi نمایش داد؟
نمیشه !نقل قول:
باید با یک برنامه کانورتر فرمت فیلم رو به PSP MPEG - 4 تبدیل کنی دقّت کن که مال PSP باشه چون MPEG 4 برای IPod هم داره .
می تونی از برنامه هایی نظیر AVS Video to Go یا Any Video Converter یا ... استقاده کنی .
بعد اون فیلمو بریز تو پوشه ی Video در مموری و در psp فیلم رو ببین .
در ضمن من یه دونه فیلم با فرمت avc هم در psp م دارم که یکی از تریلر های بازی God of war III هست .
خدانگهدار
ببخشید من نمیتونم فیلم رو با رزولوشن 270*480 اجرا کنم .
دستگام 2000slim 4.00m33 است
ای بابا کجا پی اس پی دست دو پنجاه تومن میدن ؟؟؟یعنی هفتاد تومن نمی صرفه؟؟؟؟نقل قول:
راستی دوستان ال سی دی و سایر لوازم فت به اسلیم میخوره؟؟؟برای تعویض میگم احیانا"
تاریخ عرضه بازی rock band unpluged برای psp مشخص شد .
این بازی 9 جون 2009 عرضه می شود
کسی نبور راهنمایی کنه؟؟نقل قول:
من از مشهد پاساز بهزاد گرفتم ولی فقط رنگ سفید داشت که فریموری که روش نصبه مشکل داره و باید آپدیت کردنقل قول:
با مموری شد 300
تو خود برنامه های کانورتر می تونی رزولیشن رو هم تغییر بدی .نقل قول:
خودت راحت جاشو پیدا می کنی .
ولی اگه پیدا نکردی اسم برنامه رو بگو تا بگم چی کار باید بکنی .
مؤفّق باشی .
فروشندگان نگاه نکنند ؟؟؟
مثل این که دارک الکس داره PSP-3000 رو هک می کنه و این کار رو با استفاده از بازی Daxter انجام می ده .:27:
این Home brew یعنی چی ؟؟؟؟:13:
لینک خبر :
کد:http://www.dark-alex.org/forum/viewtopic.php?f=83&t=9400&start=310
سلامنقل قول:
مثل این که دارک الکس داره PSP-3000 رو هک می کنه و این کار رو با استفاده از بازی Daxter انجام می ده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خبر خوبی بود .
اگه هک بشه من حتماً اسلیممو D : یعنی فتمو می فروشم 3000 می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
این کلمه DCv9 مخفف چیه من نفهمیدم .نقل قول:
بالاخره معلوم نیست با بازی DAX می خواد هک کنه یا پک دکستر رو ؟
Home brew یعنی چی ؟
شما می تونی Fat رو با 3000 تاق بزنی با 30 یا 40 تومن .
نوشته بود 90 درصد هک می شه . یا با DAX یا با DCv9
ای بابا کجا پی اس پی دست دو پنجاه تومن میدن ؟؟؟یعنی هفتاد تومن نمی صرفه؟؟؟؟
کسی نبور راهنمایی کنه؟؟
سلامنقل قول:
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم فقط می تونم بگم چون بابام کارش الکتریکیه شاید DCv9 به معنیه باتری نسخه ی نهم یا باتری 9 ولت هست . ولی اگه باتری 9 ولت باشه v باید بعد از 9 بیاد . حالا من نمی دونم این چیزی که گفتم اصلاً ربط داشت یا نه ! :27: ولی چون یه چیزایی درباره نمیدونم هک شدن یا هک کردن با باتری پاندورا شنیده بودم گفتم . گفتم شاید به این باتری ربط داشته باشه . در کل AC ه معنی برق شهر و DC به معنی باتری هست . :46:
خدانگهدار
50 تومن ؟ فکر نکنم رفیق بتونی همچین قیمتی گیر بیاری ! دست دوم فکر کنم 220 به بالاست حالا اگه بدون خش و پیکسل سوخته و ... باشه که می ره بالا !! البته کلا به نظر من اینجور چیزها رو دست دو نگیر چون نمی چسبه و ضده حاله !!نقل قول:
ای بابا کجا پی اس پی دست دو پنجاه تومن میدن ؟؟؟یعنی هفتاد تومن نمی صرفه؟؟؟؟
نقل قول:اگه سالم بود میارزید ولی وقتی به همچین روزی افتاده بدون چقدر ازش استفاده شده به اضافه اینکه فت هم هست و یه سری مشکلات خاص خودش رو داره مثل عدم اتصال به tv و...نقل قول:
من خودم کمتر از یکسال پیش دست دوم خریدم ولی کارکردش ماکزیمم 10 ساعت بود اسلیم طرح استاروارز(پک ویژه)+کابل اتصال به tv+یه مموری 1 گیگ مجیک گیت اورجینال+3 عدد umd +بند مچی و خش گیر lcd روی هم 200 تومان حدود 30 تومان هم خرج کرک کردن و کابلusb و مموری 2 گیگ کردم
البته با توجه به اینکه psp های جدید کرک نمیشن و قیمت ها شدیدا رفته بالا چندان هم بد نیست ! ولی حتما شرط کن باهاش که اول میری تعمیر میکنی بعد وقتی درست شد میخری (یا خودش بره تعمیر کنه هزینه اش رو از تو بگیره)
سلام من یه psp slim دارم و با اون همه کار میکنم الا فیلم دیدن چون وقتی فیلم ها رو به فرمت psp تبدیل میکنم وقتی به پوشه فیلم مراجعه میکنم بازم تو دستگاه میزنه که فرمت شناخته شده نیست و با یه نرم افزار بازش میکنم که اونم وقتی فیلمها حجمشون یا تعدادشون زیاد میشه مشکلات خاص خودشو داره لطفا راهنمایی کنید با تشکر
شما فیلم را به چه فرمت و ریزولیشنی تبدیل میکنی.نقل قول:
من بهت پیشنهاد میکنم با jetAudio به یکی از فرمت های زیر تبدیل کنی.
در ضمن فریمور دستگاهت چند هست؟کد:http://i42.tinypic.com/s2rvco.jpg
یک سوال :نقل قول:
فرمت بازی های دمو که از طرف شرکت برای ریختن روی psp داده می شه چیه ؟
چگونه است که دمو ها از روی پی اس پی اجرا می شه ولی بازی های دیگه نه ؟ ( psp کپی خور نشده )
دینگ دینگ، یه خبر خیلی خوب، مدیر بازاریابی PSP در امریکا خبر از مذاکره با Rockstar برای تولید یه GTA جدید بر روی PSP داد.
کد:http://www.incgamers.com/News/15281/More-GTA-For-PSP
شرمنده ولی کجا همچین خبری رو با این صراحت نوشته.....نقل قول:
چطور من که یه پست توی اون صفحه دادم یه همچین خبری رو ندیدم
ولی به هر حال من از خدا میخوام زود تر هک بشه :دی
شما انگلیسیت فوله . همرو خوندی . تمام متن ها رو . اصلا نگاه انداختی بهش توی متن نوشته بود که دارک الکس می خواد با استفاده از بازی dax هکش کنه . اصلا خوب وقت گذاشتی روش که بخونی .نقل قول:
اول اگه پست منو میخوندی می فهمیدی انگلیسیم فوله یا نهنقل قول:
دوم پستی که شما در موردش گفتید توی صفحه ی بعد فرم
سوم نگفته که هک کرده یا نه گفته ... گفته باید هک بشه و اینم فقط یه بایده
اگه منو قبول نداری امیدوارم اینگیلیسیت مثله من باشه تا بتونی اینو بخونی اگرم که نه واست لینک یه دیکشنری رو گذاشتم
نقل قول:
The PSP 3000 cannot be hacked right now.
A Daxter bundle or something similar from the 2000 series should be hackable. But its only a SHOULD.
ناراحت نشیا :دیکد:http://www.-----------.com/archives/utility/dictionary/download_babylon_dictionary_english_persian_glossary_full/
متن 1 :نقل قول:
so what is actually happening with the TA-088v3 now then? Is DaX still working on it or shall we give up all hope? and if he still is, is the DCv9 the program we're looking to be released?
It's been a while since its been mentioned and people's more recent posts and replies seem abit pessimistic...
متن 2 :
i thought the DCv9 was the TA-088v3 and 3000's answer to CFW??
but yea i wish i knew all about it back then! a friend of a friend agreed to CFW it for me but flaked after i ordered it. He made it sound very simple but after 6 solid hours I can see he led me to falk asumptions
even if the DCv9 isnt the answer then something will be, I mean everyone keep saying how DAX is working to ---- them both, right?
P.S. not that I need to explain why I can afford a PSP but not really the games, but the money for the PSP console was a gift from my boyfriend so I could join in with games, cause he knew how badly I wanted to play.
من تافلم رو گرفتم دیکشنریمم از اینی که گذاشتی خیلی پیشرفته تره . شما تازه کاری از این استفاده کن زبانت به امید خدا خوب می شه .
ناراحت نشی ها :27:
خوب خوب خوبنقل قول:
آقا تافل
شرمنده بد صحبت کردم چون یه چیزی خورده بودم حالم زیاد خوب بود ولی
تو اگه کلمه daxter رو توی متن بالا پیدا کردی ثابت می کنی که این همون پستی هستی که می گی
a friend of a friend معلوم نیست این حرفو دوست دوست دوست کی زده :دی
یه چیزی تو دلم مونده گفتم اگه نگم میترکم.
این فروشنده های psp تو توپخونه عجب دزدایی هستن .
روزی که رفته بودم psp بگیرم یکیشون به زور داشت یه psp دست دوم رو بجای دست اول بهم مینداخت!
امروزم رفتم یه مموری گرفتم 24 ساعت نشده psp نمیشناستش اصلا نه حوصلش رو دارم نه وقتش رو که برم عوض کنمش
خود فروشنده گفت گارانتی داره اصلا نمیدونم اگه برم برام عوضش میکنه یانه؟
سلامنقل قول:
یه چیزی تو دلم مونده گفتم اگه نگم میترکم.
این فروشنده های psp تو توپخونه عجب دزدایی هستن .
روزی که رفته بودم psp بگیرم یکیشون به زور داشت یه psp دست دوم رو بجای دست اول بهم مینداخت!
امروزم رفتم یه مموری گرفتم 24 ساعت نشده psp نمیشناستش اصلا نه حوصلش رو دارم نه وقتش رو که برم عوض کنمش
خود فروشنده گفت گارانتی داره اصلا نمیدونم اگه برم برام عوضش میکنه یانه؟
اینکه چیزی نیست ما چیزی از psp نمی دونستیم یارو بهمون فتو بجای اسلیم انداخت ... 300 تومن هم گرفت ! منم که چیزی نمی دونستم ....
اونجا همه 8 گیگ می دادن 32 تومن بدون گارانتی و یه مغازه بود فقط یه مغازه که می داد 35 تومن با 5 سال گارانتی ...
الآن 4-3 روزه که راحت دارم استفاده می کنم .
مشکلی هم نداشتم .
خدانگهدار
دیگه این طورا هم که میگی نیست .نقل قول:
حالا از کدوم مغازه گرفتی ؟
سلام دوستان.
من میخواستم یه psp 3000 بگیرم.
در این زمینه هم وارد نیستم.
چنتا سوال داشتم:
1-قیمتش چنده و از کجا تهیه کنم که بهتر باشه؟ توپخونه خوبه؟
2-بازیهاش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
3-موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم که قلابی یا کارکرده بهم نندازن؟
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین.
سلام چطور میشه بازیهای پلی 1 رو توی psp اجرا کرد؟