من بازی king of the road رو نصب کردم ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه و از بازی میاد بیرون به نظر شما اشکال از چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من بازی king of the road رو نصب کردم ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه و از بازی میاد بیرون به نظر شما اشکال از چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی دارم ولی نمیدونم از کجاست.بازی هایی مثل brothers in arms و gta iv و prince of persia موقع بازی بعد از چتد دقیقه بازی فرم میندازه و گیر میکنه و بعد دوباره درست میشه.مشکل چیه
سلام
دوستان من با بازی Brother in arms مشکل دارم.
بعد از نصب بازی و DirectX و کپی کرک بازی مدام ازم فایلهای dll میخواد که من همشونو دانلود کردم ولی حالا PhysXExtensions.dll میخواد که هیچ جا پیداش نکردم متاسفانه
اگه ممکنه کمکم کنید.
دوست عزیز مشکل میتونه از 2 جا باشه :نقل قول:
1. رم های شما مشکل داشته باشن .
2. Case شما داغ زیاد داغ میشه و راه خروج هوا نداره .
شما اینو دانلود کن و نصب کن ببین درست میشه ؟نقل قول:
البته اگه کارت گرافیک Geforce داری . :46:کد:http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html
من این بازی رو تو لپتاپ نصب کردم با گرافیک ATI 3470 و ویندوز Vista business SP1
قبلا هم با بازی Far cry2 مشکل پیدا کردم که دیگه از نصبش منصرف شدم.
بازیهایی مثل NFS under cover , Medal of honor ... رو تا حالا بدون مشکل تونستم نصب کنم
اما نمیدونم چرا اینا مشکل دارن!!
سلام دوستان
من در هنگام اجراي بازي splinter cell3 با مشكل مواجه شدم
روي آيكن بازي كه كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته:41:
اگه ميشه بگيد مشكل از چيه
سيستم من هم اينه
cpu : core 2 - 2.5
ram : 2 g
vga : 1g 9500 geforce
ممنون ميشم كمكم كنيد:11:
نقل قول:
اگه مطمئنی که بازی رو به طور کامل نصب و کرکش رو هم کپی کردی دوحالت داره:
یا بازیت کلا مشکل داره یعنی خرابه!
یا کارت گرافیک وسی پی یوتup date نسیت از اینجا دانلود کن:
سی پی یو:کد:http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
فقط اول گرافیکت رو update کن اگه جواب نداد برو سراغ سی پی یو.کد:http://downloadcenter.intel.com
(در ضمن اگه directx داخل dvd بازس هست حتما نصب کن.)
موفق باشی...
چرا تو سایلنت هیل 5 (homecoming) تو دموی اول بازی یدفه وایمیسته-----سیو بازی رو دانلود کردم بازی رو از سیو اجرا کردم روون بود ولی از وسطای بازی بود کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممک
سلام
من چند تا بازی کرفتم که همگی دیر باز میشن م نصب نمیشن و روی کامپیوتر هم کپی نمیشن.مشکل از چیه؟
مشکل از سی دی بازیته هیچکارشم نمی شه کرد فقط باید به شرکتی که اینو بیرون داده فحش بدینقل قول:
یه سی دی دیگه بگیر
اسم بازی ها رو بگو مشخصات سیستمت رو هم بگو بعدشم مطمئنی سیستمت ویروسی نیست؟ یه اسکن بکنشنقل قول:
درضمن ادمین سیستمت خودتی یا نه؟
اگه پیغامی هم می ده بنویس
این بازی ها هستن
Grand Theft Auto IV
Bully Scholarship Edition
left 4 dead
spiderman web of shadow
Prince of persia 2009
و این error رو میدن
windows cannot read this disk.the disk might be corrupted, or it could be using a format that campatibl
with windows
اینم مشخصات سیستم:
ram2 - cpu core duo 2.33 - گرافیک 256
موقع بوت کردن سیستمت کند بالا نمی یاد؟نقل قول:
یه کاری بکن: توی safe mode ببین سی دی ها رو بذاری بازم همین پیغامو می ده یا نه؟
سلام دوستان.من وقتیcall of duty5 رو نصب میکنم اما اجرا نمیشه.علتش چیه؟ کارت گرافیک 512 8400 .cpu 3.2 .رم 2.هارد 160 .ویندوز xp sp3 .مرسی اگه کمک کنین
مشخصات سیستمت چیه؟نقل قول:
چه طوری برم تو safe mode ؟؟ (ویندوزم xp sp3 هست)نقل قول:
سیستمت رو restart کن انقدر f8 رو بزن که صفحه اش بیاد
ممکنه مشکل از dvd-rom یا dvd باشه؟
نه مشکلت از اونا نیست متاسفم ولی فکر می کنم مشکلت فقط با نصب دوباره ویندوز حل شه
f8 رو که میزنم device boot میاد!نقل قول:
میشه میندوز رو repair کرد؟نقل قول:
من روی vista هم همین مشکل رو داشتم! البته پاکش کردم!:2:
یعنی مشکلت یه مدت حل شد بعد دوباره شروع شد؟ یا نه کلا بعد پاک کردن ویستا هم این مشکلو داشتی؟
قبل از پاک کردن ویستا هم این مشکلو داشتم:13: حالا با repair درست میشه؟
اتفاقا این مشکلیه که اصلا با repair درست نمی شه نمی دونم اگه درایور DVD-ROM رو دوباره نصب کنی درست می شه یا نه
چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه شاید بقیه بچه ها بتونن کمکت کنن
کد:http://driverzone.com/category.php?cat=16
سلام من بازی Vampire - The Masquerade Bloodlines رو نصب کردم و بعدش پچ 1.2 رو موقع اجرا اررور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok رو میزنم دموی اولش میاد گزینه هاش نمیاد ، کرکشو نصب کردم گزینه هاش امد ولی موقع لودینگ میپره بیرون .کمک کنید لطفا .
ram 2 G
cpu p4 3.2
avg gf7100
win xp
سلام من موقع اجرا کردن بازی Half Life 2: Lost Coast این اخطار را به من می دهد و بازی اجرا نمیشود
Unable to load filesystem_steam.dll
کسی هست که بتواند به من کمک کند؟
چرا هیچکس به من کمک نمیکنه؟
نقل قول:
شما دقیق بگو گرافیکت چیه؟
بابا یه تصویر از اخطارت بذار بجه ها که علم غیب ندارند بفهمند مشکلت چیه!؟نقل قول:
چرا هیچکس به من کمک نمیکنه؟
سلام دوستان ، می خوام بدونم که NFS Carbon روی ویستا اجرا میشه ؟
اولا من خودم الان روی ویستا 32bit دارمش.نقل قول:
ثانیا تقریبا تمام بازیهای 2006 به بعد(منظورم نسل جدیده) روی ویستا مخصوصا نسخه 32bit اون اجرا میشه.
(البته نسخه 64bit برای بعضی بازیهای خاص کمی مشکل داره).
موفق باشی...
بدون نیاز به کار خاصی ؟
نقل قول:
گرافیک من Geforce 5500 256 MB است من با شماره های قبل از این بازی و بعد از این بازی مشکلی ندارم و فقط با همین مشکل دارم اگه کسی این بازی رو انجام داده باشه میتونه به من بگه چکار کنم تا این بازی اجرا بشه؟
خیالت راحت باشه حتی در خیلی از بازیها vista نسبت به xp بهتر هم جواب میده(به خاطر وجود directx 10)نقل قول:
فقط مشکلی که ویستا نسبت به xp داره اینه که حدود 250 تا حداکثر 500 مگابایت فضای رم بیشتری می خواد
که اونم مشکل خاصی نیست.
در ضمن یه مزیت بزرگ ویستا اینه که در اجرای هیچ بازی یا برنامه ای به هیچ وجه هنگ نمیکنه به طوری که مجبور به restart دوباره سیستم بشی(مشکلی که بعضی اوقات توی xp بوجود میاد:13:)
نقل قول:
این کارت اصلا directX 9.c رو ساپورت نمیکنه که بزرگترین مشکل در اجرای بازیها هستش .
حالا بازم از اینجا این فایل رو دانلود کن ببین کارت راه میفته.
کد:http://www.2shared.com/file/4760428/76069c40/Steam.html
ببین اصلا یک برنامه به اسم steam توی سی دی کارتهای گرافیک هستش( حداقل کارتهای جدید مخصوصا ati) اگه بازم این فایل هم جواب نداد اون رو نصب کن و یکی از فایلهای اصلی به همین نام رو توی فولدر بازی کپی کن .
اگه بازم هیچ کدوم جواب نداد توی خود کامپیوترت یه سرچ بکن احتمالا یه فایل به همین نام باید یه جایی باشه اون رو توی فولدر بازی کپی کن بازم ببین چی میشه
دیگه این تمام راههای بود که من به ذهنم میرسه:31:
ولی بازم میگم این کارت دیگه زیاد به کار بازیهای جدید نمیاد:13:
موفق باشی...
بازیgears of wars و برنامه Xlive را نصب کردم و وقتی که رو ایکن بازی مزنم صفحه ای باز میشه که در ان گزینه های مثل UPDATE و RUN GAME و غیره اجرا میشه و زمانی که رو گزینه RUN GAME میزم ERROR میده و این پنجره با این توضیحات زیر باز میشه .
YOU CONNOT RUN THE GAME WITH MODIFID EXECUTABLE CODE. PLEASE REINSTAL THE GAME ادرسی که بازی در ان نصب شده.
حالا میخواستم ببینم مشکل بازی چیه. چون چند بار DVD هاش کپیش را فروشنده عوض کرد که اخر سر هم DVD اورجینال داد که مال شرکت بازی نما بود ( البته همون پکه بازی بود فقط در DVD اورجینال) و فروشنده هم میگفت تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته .
تازه در چندتا سیستم مختلف با ویندوزهای مختلف , از روی هارد و ایمیج هم نصب کردم اما بازم همین مشکل دادشت:41:.دیگه مخم .....:13: ممنون میشم راهنمایم کنید.
با تشکر !؟:40::40::40:
:31:copyright:Ar@mنقل قول:
نقل قول:
از اين مسير برو:
Microsoft Games\Gears of War\Binaries\startup.exe
احتمالا درست مي شه
moshakhasate sys chie?
با سلام و خسته نباشی
من این بازی رو دان کردم ...
با چی اجرا میشه ؟ (!)
فرمتش DEB ه
فقط تو رو خدا سریعتر
ببخشید که آدرس دادمکد:http://itpencil.wordpress.com/2007/06/25/gridwars-2-یک-بازی-ساده-ولی-فوق-العاده-زیبا/
MER C
من وقتی Call of duty:world at war رو نصب می کنم ارور زیر رو موقع اجرای بازی می ده یعنی آرم بازی میاد صفحه سیاه میشه وبعد میاد بیرون و این پیغام میاد(ویندوزم ویستاست،رمم 2G،گرافیکم 512،سی پی یو :Intel(r) pentium(r) dual cpu e2160 @ 1.8ghz):
و بعدش این میاد:
و وقتی close program رو می زنم بسته میشه
----
تو فولدری که نصب شده فایل تکست به نام localization هست که توش نوشته:
english
WIN_CONFIGURE_UPDATED_TITLE
"Recommended Settings Updated"
WIN_CONFIGURE_UPDATED_BODY
"The recommended settings have been updated since the last time you ran Call of Duty: World at War.
Would you like the game to configure itself optimally with these new settings?
This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls."
WIN_LOW_MEMORY_BODY
"It looks like you are low on virtual memory.
This can cause the game to run slowly and it may stop completely.
It is highly recommended that you close some programs before running Call of Duty: World at War.
Do you want to run Call of Duty: World at War anyway?"
WIN_LOW_MEMORY_TITLE
"Low Memory"
WIN_COLORDEPTH_WARN_BODY
"It is highly unlikely that a correct windowed display can be
initialized with the current desktop display depth. Select
'OK' to try anyway. Press 'Cancel' if you wish to quit."
WIN_COLORDEPTH_WARN_TITLE
"Low Desktop Color Depth"
WIN_COMPUTER_CHANGE_BODY
"Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty: World at War.
Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls."
WIN_COMPUTER_CHANGE_TITLE
"Set Optimal Settings?"
WIN_DISK_FULL_BODY
"Call of Duty: World at War couldn't write a file. The hard drive is probably full."
WIN_DISK_FULL_TITLE
"File Write Error"
WIN_IMPROPER_QUIT_BODY
"It appears that Call of Duty: World at War did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls."
WIN_IMPROPER_QUIT_TITLE
"Run In Safe Mode?"
WIN_ERROR
"Fatal Error"
WIN_OUT_OF_MEM_BODY
"Out of memory error. You are probably low on hard disk space."
WIN_OUT_OF_MEM_TITLE
"Out of memory error"
WIN_UNABLE_LOAD_DLL_BODY
"Unable to load a DLL. Possibly due to low memory, insufficient hard drive space, or missing DLL files."
WIN_DIRECTX_INIT_TITLE
"DirectX Error"
WIN_DIRECTX_INIT_BODY
"DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readme for possible solutions."
گفتم شاید به درد بخوره!!
----
مشکلش چشه؟؟:5:
سلام من یک مشکل در بازی Half Life 2: Episode Two داشتم و آن اینست که علامت هدف در بازی به شکل Q در آمده کسی هست که بگوید چگونه این مشکل را حل کنم
ممنون
این فرمت بطور معمول مال ویندوز نیستش مال لینوکسهنقل قول:
فکر کنم با برنامه 7-Zip بتونی بازش کنی اما مطمئن نیستم تو ویندوز بتونی اجراش کنی
از اینجا بگیرش:
کد:http://www.7-zip.org
ببخشید من به خاطر بازی pet socity در facebook عضو شدم ولی همش بعذ یه مدت میام بیرون و دیگه نمیتونم login بشم و میگه که بسته شده الان هم دیگه نمیتونم برم توی facebook میشه لطفا کمکم کنین
اینجا جای درخواست ترینر نیستنقل قول:
توی سایتای دیگه این مشکلو نداری؟نقل قول:
اروری هم می ده؟
ببین از اینجا می تونی بری:
کد:http://apps.facebook.com/petsociety/gameinfo?pf_ref=x1019