Wonderful: من که برای اولین بار به راحتی تمام تونستم در کمترین زمان ممکنه ردش کنم.(نه فقط من بلکه خوره های اویل)
از راهنمایی که این زیر نوشتم استفاده کنین.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونطوری که میدونید شکل کامل پازل به صورت زیره:
3 2 1
6 5 4
9 8 7
به ترتیب از راست به چپ با زدن ضربدر روی قطعات 4, 7, 8, 9, 6, 3, 1, 7, 9 به سرعت میبینید که پازل تموم میشه.
یادتون باشه که از راست به چپ یعنی از عدد چهار و بعد هفت و ........... تا نه باید روشون ضربدر بزنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آخر اون تکه پازلی رو که دارید قرار بدید تا در باز بشه.
راهنمایی اضافه: داخل اتاقی که باز شده بشید. همون اول رو به روتون باید یه شی قیمتی باشه. حالا برید سمت راست. اینجایی که هستید یک صندوق هست که محتوی یه مدال هست. قبل از باز کردن صندوق از سمت راستتون که فکر کنم خشاب باید باشه ورش دارید. حالا صندوق رو باز و مدال را بردارید. حالا یکی از این هیولاهایی که لباس آهنی داره میاد دنبال شما! چرا وایستادی منو نگاه می کنی! فرار کن!!!! زمانیکه دارید فرار می کنید مراقب مجسمه هایی که میفتن باشید!
امیدوار خوب توضیح داده باشم.
اگه مشکلی داشتی بپرس.