-
خداداد: رفتم و آن تماشاگر را آرام کردم! شرايط استقلال براى شکست پرسپوليس بهتر است!
---------------------
چند روز قبل که خداداد عزيزى به حمايت از داور، با يکى از طرفداران پيام جرو بحث کرد، گفتند، حماسهساز در ليگ دسته اول هم دست از جنجال برنمىدارد! کاپيتان عقاب که از اين موضوع ناراحت به نظر مىرسيد به خبرورزشى گفت: داور سوت پايان بازى را به صدا درآورد و يک تماشاگر حرفهاى رکيکى عليه او و بازيکنان به زبان مىآورد، من با اجازه آقاى داور به سمت او رفتم تا آرامش کنم اما يک روزنامه حسابى مرا جويد!
عزيزى ادامه داد: ليگ دسته اول جاى جنجال نيست و از آن روزنامه خواهش مىکنم بىخيال من شود، چون من نه اهل جار و جنجال الکى هستم و نه ايجاد دردسر!
خداداد گفت: عقاب در شرايط بسيار خوبى قرار دارد و تمام هدف ما صعود به ليگ برتر است و به شخصه براى موفقيت تيمم از هيچ تلاشى دريغ نمىکنم!
حماسهساز، بازى پرسپوليس و صباباترى را نديده بود و بازى امروز استقلال- مقابل سايپا را يک جدال تماشايى و سخت قلمداد کرد، وى درباره دربى 59 به خبرورزشى گفت: به نظر من شرايط استقلال بهتر از پرسپوليس است و اگر هوشيار باشد 3 امتياز را مىگيرد. پرسپوليس تيم بدى ندارد اما آنقدر درگير حاشيه وبحران است که فرصت خودسازى نداشته و در خصوص مسائل فنى اين تيم بايد بگويم به عنوان مثال در خط هافبک پرسپوليس تنوع بازى ديده نمىشود و با اين شرايط اين تيم مقابل استقلال برنده نخواهد شد.
-
گزارش روز پروين هم گل گرفت هم گل خورد! پرسپوليسىهاى صبا، عصبانىتر از 40هزار پرسپوليسى
------------------------
على دايى مراسم گل بردن براى على پروين را در عرض چند ثانيه انجام داد اما نکته اينجا بود که در لحظه ورود دو تيم به داخل زمين عدهاى از تماشاگران پرسپوليس عليه او واکنش نشان دادند. بعد از آن هم در جريان بازى وقتى دو، سه بار پرسپوليسىها روى دايى خطا کردند کاپيتان صبا طورى آنها را نگاه کرد که همه به ياد ماجراى ايمان مبعلى افتادند. در يک صحنه خطاى دايى روى فرشيد کريمى باعث شد تا جو ورزشگاه عليه او شود اما دايى هر چقدر عصبانى بود در عوض از لحاظ فنى روز خوبى را پشت سر گذاشت و نشان داد که هنوز براى بازىهاى بزرگ انگيزههاى بسيارى دارد. در کنار دايى يحيى گلمحمدى را هم بسيار عصبى ديديم. او البته برخلاف تصور خيلىها دو سالى مىشود که آرامش سابق را ندارد و به داوران اعتراض مىکند. يحيى در يک صحنه بدون توپ ضربهاى به عليزاده زد که باعث شد تمام ورزشگاه عليه وى شعار دهند. او تا لحظهاى که پرسپوليس يک بر صفر پيش بود، همين طور عصبى به کار خود ادامه داد ولى بعد از گل تساوى و در نيمه دوم کمى آرامتر شد. در مجموع در ديدار پنجشنبه شب پرسپوليسىهاى صباباترى را عصبىتر از چهل هزار پرسپوليسى روى سکو ديديم هر چند که هواداران پرسپوليس هم در پايان اين ديدار از تساوى تيمشان راضى نبودند و با دلخورى ورزشگاه را ترک کردند.
نکته ديگر حمايت قاطعانه هواداران پرسپوليس از على پروين بود که البته تقريباً پيشبينى آن براى همه ساده بود پروين که به خاطر مسائل پيش آمده در بازى پرسپوليس- ذوبآهن به شيراز نرفته بود، پنجشنبه شب روى نيمکت نشست و به شدت از سوى چهل هزار پرسپوليسى تشويق شد. او در حالى تيمش را مقابل صباباترى حمايت کرد که لوکا بوناچيچ هم در ورزشگاه بود اما پروين در پاسخ به اين سئوال که نظرتان در مورد حضور لوکا در ورزشگاه چيست گفت: «آمده که آمده! 100 هزار نفر به ورزشگاه مىآيند کسى چيزى نمىگويد. ما دنبال يک مربى خوب هستيم اما نام اين مربى لوکا بوناچيچ نيست». پروين قاعدتاً تا بازى با استقلال صبر مىکند و بعد از آن تصميم نهايى را لحاظ خواهد کرد همانطور که سازمانىها منتظرند دربى 59 انجام شود و بعد از آن تکليف مديرعامل، هيأتمديره، مربى خارجى و... را مشخص نمايند. به هر حال با اين وضعيت مشخص است که پرسپوليس در ليگ -85 84 مشکلات بسيارى خواهد داشت و بايد امسال هم قيد قهرمانى را بزند چرا که در هشت بازى گذشته به هيچ وجه در حد و اندازههاى قهرمانى نشان نداده است.
مکث
بازى پرسپوليس و صبا حاوى نکات بسيارى بود. اول اينکه پروين به شدت از سوى چهل هزار پرسپوليسى حمايت شد. دوم اينکه على دايى هم گل برد و هم گل زد. او از نظر فنى هم خيلى خوبى کار کرد اما نمىدانيم چرا پرسپوليسىهاى صباباترى اينقدر عصبى بودند؟ بازى پنجشنبه شب البته يک پيام ديگر هم به ما داد: اين پرسپوليس به هيچ وجه در حد و اندازههاى قهرمانى در ليگ 84-85 نيست!
-
پروين: به حامد بگوييد ديگر نيايد!
----------------
در بازى پرسپوليس و صباباترى حامد کاويانپور نيمکتنشين بود و در نيمه دوم به جاى سهراب انتظارى وارد ميدان شد.
على پروين در پايان بازى و در رختکن پرسپوليس و در حضور چند بازيکن نظير ابوالفضل حاجىزاده، شيث رضايي، پژمان نورى و... گفت: اين آقاى کاويانپور چون روى نيمکت نشست ناراحت شد و هنگامى که وارد زمين شد انگار نه انگار که پرسپوليس نياز به پيروزى دارد و او در ميدان قدم مىزد!
پروين گفت: برويد به حامد بگوئيد اگر مىخواهد اين جورى باشد! ديگر نيايد!
حرفهاى مديرفنى پرسپوليس به گوش هافبک باتجربه پرسپوليس رسيد و حامد به رويش نياورد چون معتقد است پروين از روى عصبانيت اين صحبتها را انجام داده است.
-
مهاجمان خارجي استقلال وارد تهران مي شوند
-----------------------------------
مهاجمان خارجي تيم فوتبال استقلال تهران تا پايان هفته در تهران حضور خواهند يافت.
به گزارش خبرگزاري كار ايران، ايلنا، مذاكرات مسئولان و باشگاه استقلال در جهت حضور دو بازيكن خارجي در تهران مثمر ثمر شده بود و اين بازيكن تا پايان هفته به ايران سفر خواهند كرد.
اين دو بازيكن كه پست تخصصي آنها مهاجم است از كشورهاي آمريكاي جنوبي به تهران سفر خواهند كرد و بعد از ديدار حساس استقلال مقابل پرسپوليس در تمرينات اين تيم حضور خواهند يافت.
موضوع حضور مهاجم خارجي در باشگاه استقلال تهران از مدت ها قبل مطرح بوده و حتي مسئولان اين باشگاه موفق شدند نظر مساعد "آگوا" مهاجم انگليسي را براي حضور در تهران جلب كنند اما اين بازيكن در نهايت به جاي قرار داد بستن با باشگاه استقلال تهران قرار دادي دو ساله را با باشگاه پارك رنجرز به امضا رساند.
-
ناصر ابراهيمي:
راه شكست استقلال را به خوبي ميشناسيم
پرسپوليس واقعي را نيم فصل دوم ميبينيد
مدافعان پانامايي در حد پرسپوليس نيستند
--------------------------------
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در آستانهي داربي پايتخت گفت: ما راه پيروزي بر استقلال را به خوبي ميشناسيم.
ناصر ابراهيمي در خصوص وضعيت تيم پرسپوليس به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: براي بازي با استقلال برنامهي ويژهاي را در نظر گرفتهايم، هر بازي شرايط خاص خود را دارد و ما راه پيروزي بر استقلال را به خوبي ميشناسيم.
وي ادامه داد: قصد داريم تا در طول اين هفته تمرينات ويژهاي را براي بازيكنان تيم خود برگزار كنيم تا در ديدار روز جمعه با آمادگي كامل در ميدان حاضر شوند. مهمترين اصل در بازي با استقلال آمادگي روحي و رواني است كه بازيكنان ما در اين زمينه مشكلي ندارند. هدف اول ما در اين بازي ارايهي يك بازي تماشاگرپسند و زيباست و در نهايت به دنبال نتيجهي اين بازي و كسب سه امتياز آن هستيم.
ابراهيمي در خصوص تساوي تيمش مقابل صباباتري اظهار كرد: در بازي با صباباتري بسيار زيبا و روان بازي كرديم و اگر در زدن ضربات آخر دقت بيشتري ميكرديم زمين را با پيروزي ترك ميكرديم. اين بازي نشان داد كه پرسپوليس نسبت به بازيهاي گذشته هماهنگتر و منسجمتر شده و اگر كمي هوشيارتر بوديم پيروزي را نيز از آن خود ميكرديم.
مربي پرسپوليس دربارهي عملكرد خطوط سه گانهي تيمش در ديدار با صباباتري تصريح كرد: از عملكرد بازيكنان خود راضي هستم و بازيكنان خطوط سه گانهي ما بسيار هماهنگتر از گذشته در ميدان ظاهر شدند. خط دفاعي ما با توجه به تركيب جديدش عملكرد نسبتا مناسبي داشت. با اين وجود ضريب اشتباهات فردي مدافعان ما در اين بازي تا حدودي زياد بود و اين مساله نبايد در بازي با استقلال تكرار شود. با تمرينات ويژهاي كه در اين هفته براي مدافعان در نظر گرفتهايم آنها را براي داربي آماده خواهيم كرد.
ابراهيمي افزود: ما در پنج بازي اول ليگ انتظارات را برآورده نكرديم اما پرسپوليس روز به روز رشد كرده و بازي بهتري را به نمايش ميگذارد. در سه بازي اخير خود تقريبا به هماهنگي كامل تيمي دست يافتيم و ميتوان گفت كه روند رو به رشدي را طي كردهايم.
وي با ابراز نارضايتي از عملكرد مدافعان پانامايي تيمش تاكيد كرد: بازيكنان پانامايي در حد و اندازههاي پرسپوليس نيستند و هنوز رضايت ما را برآورده نكردهاند.
ابراهيمي در پايان خاطر نشان كرد: رقيبان ما يك يا دو سال است كه در كنار يكديگر تمرين كرده و به طور كامل هماهنگ شدهاند اما پرسپوليس در فصل گذشته نيمي از بازيكنان خود را تغيير داد و با تركيب كاملا جديدي پا به رقابتهاي ليگ برتر گذاشت. بازيكنان ما براي هماهنگي با يكديگر نياز به زمان دارند و اين اتفاق در حال وقوع است. پرسپوليس واقعي را در نيم فصل دوم خواهيد ديد.
-
دنيزلي: تيم ملي فوتبال ايران ميتواند در جام جهاني شگفتيساز شود
--------------------------------------------
سرمربي اهل تركيه تيم فوتبال پاس تهران گفت: تيم ملي فوتبال ايران در رقابتهاي فوتبال جام جهاني ۲۰۰۶ميتواند شگفتيساز شود. "مصطفي دنيزلي" در گفت وگویی افزود: تيم ايران با در اختيار داشتن بازيكنان باتجربه و خوبي مانند،علي كريمي،جواد نكونام مهدي مهدويكيا ميتواند جز تيمهاي شگفتيساز در جام جهاني باشد،البته تجربه بازي كردن چند بازيكن تيم ايران در ليگ آلمان ميتواند در اين راه به اين تيم كمك كند. وي اظهار داشت: فدراسيون فوتبال ايران بايد قبل از رقابتهاي جام جهاني چند بازي تداركاتي براي تيم ملي فوتبال اين كشور با تيمهاي مطرح و قدرتمند جهان تدارك ببيند تا بازيكنان اين تيم از شرايط لازم براي شركت در رقابتهاي فوق برخوردار باشند. سرمربي تيم فوتبال پاس در مورد وضع تيمش گفت: تمام سعي و تلاش من و بازيكنان تيم اين است كه در اين فصل قهرمان ليگ برتر شويم و ناكامي خود را در ليگ آسيا با اين قهرماني جبران كنيم. دنيزلي اظهارداشت: تيمهاي استقلال تهران، ذوب آهن، سپاهان، فولاد خوزستان و پيروزي تهران رقيبان ما در راه قهرماني خواهند بود. وي افزود: به نظر من "محمد نصرتي" جزء بهترين مدافعان ايران است كه ميتوانددر جام جهاني براي تيم ايران بازيهاي خوبي انجام دهد ، البته در زمان حاضر فشار رواني زيادي را دارد تحمل ميكند و او بايد بداند كه بهترين بازيكنان دنيا هم روزهاي افتي دارند و نصرتي نبايد بيشتر از اين افسوس بخورد. سرمربي تركيهاي تيم پاس ادامه داد: من از اينكه در ايران مشغول مربيگري هستم بسيار لذت ميبرم چون ايران داراي بازيكنان بااستعدادي است كه فوتبال را خيلي خوب بازي ميكنند. وي در پايان گفت: پيشنهادي از سوي فدراسيون فوتبال ايران به من براي مربيگري تيم ملي ايران نشده است ولي اگر اين پيشنهاد به من شود مربيگري تيم ايران در جام جهاني را خواهم پذيرفت. تيم فوتبال پاس تهران براي ديدار با تيم فولاد خوزستان از هفته نهم ليگ برتر باشگاههاي ايران در آبادان بهسر ميبرد. ديدار اين دوتيم امشب در ورزشگاه تختي آبادان برگزار ميشود.
-
ديدارهاي تداركاتي تيم ملي فوتبال در راه جام جهاني
-------------------------------------
ايران در سومين و چهارمين ديدار تداركاتي خود براي مسابقات جام جهاني به مصاف توگو و پاراگوئه مي رود.
به گزارش ايلنا، تيم ملي فوتبال ايران در ادوار گذشته اي كه به جام جهاني صعود كرده در مسابقات1978، ايران ديدارهاي تداركاتي خود را با تيم هاي ملي يوگسلاوي، بلغارستان، ولز، استاندارد ليژ، فرانسه، اف.ث.بروژ و در مسابقات1998 ايران ديدارهاي خود را با نيجريه، شيلي، كويت، مجارستان، جامائيكا، نانت، گوئين كمپ، مون پوليه، كرواسي، آ.اس.رم و اينتر ميلان برگزار كرده است.
-
علي شفيع زاده در گفت و گو با ايلنا:
سرمربي جديد استقلال اهواز امشب معرفي مي شود
گزينه مورد نظر ما داخلي است
-----------------------
سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال اهواز امشب مشخص مي شود.
علي شفيع زاده ، مدير عامل باشگاه استقلال اهواز، در خصوص تغيير و تحولات كادر فني اين تيم با بيان اين مطلب به خبرنگار گروه ورزش ايلنا گفت: تصميم تغيير در كادر فني مربوط به دو هفته قبل از ديدار با ملوان است البته شكست مقابل راه آهن هم در آن دخيل بود و حداقل اينكه انجام اين تغييرات را سرعت بخشيد.
وي با اشاره به مديريت فني اين تيم خاطر نشان كرد: از همان زمان تصميم داشتيم كه آقاي خاچاطوريان را به عنوان مدير فني معرفي و يك سرمربي جديد انتخاب كنيم اما از آنجا كه وضعيت آقاي حجازي مشخص نبود و منتظر حل مشكلاتشان بوديم صبر كرديم.
وي ادامه داد: حالا كه آقاي حجازي طي دو سه روز اخير در اظهارات خود اعلام كرده اند كه ديگر قصد بازگشت به استقلال اهواز را ندارند و مارتيك خاچاطوريان از اين پس به عنوان مدير فني فعاليت مي كنند و يك سرمربي جديد براي تقويت كادر فني به اين مجموعه اضافه مي شود
شفيع زاده با بيان اين مطلب كه سرمربي جديد استقلال اهواز يك مربي داخلي است گفت: گزينه مورد نظر ما يك مربي داخلي است كه پس از حصول توافقات نهايي امشب معرفي مي شود.
-
ركورد حضور پروين در دربي پايتخت
--------------------------
علي پروين بـا حضـور در دربـي 13 آبان چهل و پنجمين بار اسـت كــه در ايـن دربي سنتي شركت مي كند.
پرويـن كـه هـم اكنـون سـر مــربــي پـرسپـوليـس تهران است از سوم مـهـر 1349 تا هشتـم اسـفنـد 1383 در 44 بــازي بــا عنـاويـن بـازيكن , كاپيتان , سرمـربـي و مدير فني تيـم پيـروزي تهـران را مقـابـل تيم فوتبال استقلال همراهي كرده است.
اين در حاليست كـه پـرويـن اگــر در سـالهـا1373 ي تا 1377 و 1382 در پيـروزي حضـور مـي يافت جمعه 13 آبان بـه ركــورد حضـور در 52 ديدار سنتي پيروزي و استقـلال مي رسيد.
-
در انتظار گل 113 سرخابي ها
---------------------
فوتبال ايران در انتظار گل شماره 113 ديدار سنتي پيروزي و استقلال است.
در ديدارهاي گذشته اي كـه تيـم هـاي پيروزي و استقلال برگزار كرده اند 112 گـل از خط دروازه ها گذشته است .
آخرين گل دربي سرخابي ها را پـيـروز قربانـي از اسـتقـلال در ديـدار 8 اسفـنـد پارسال به ثمر رساند.
احمد منشـي راد از تيـم استقلال (تاج سابق) در سال 1348 نخستين گل اين دربي را به نام خود ثبت كرد.
صدمين گل ديدار حساس و سنتي دو تيـم پرطرفدار پايتخت را نيز يحيي گل محمدي در سال 1382 از تيم پيروزي وارد دروازه استقلال تهران كرد.