@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
Printable View
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
نقل قول:
آقایون داداشا؟
مثل اینکه حجم مشخصی وجود نداره.ممکنه یه یوزری کلاً بیفته رو پهنای باند و این کارش بقیه یوزرها رو ضعیف کنه که حتماً محدود میشه.دانلود اگر پیوسته باشه امکان محدود شدن کمهنقل قول:
اخه من مودمم زایکسل هست یکمی گیچهنقل قول:
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
اینا رو برای اپراتور سرویسم میخوام چون سرعتم بده .هر چی بهش میم میگه حتماsnr بده .میخوام بدونم این پارامتر ها همون snr هست؟
rate رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
عزیز من خودم تازه ثبت نام کردم و شنبه دیگه باید راه بیفته.اما طرز کار این سیستمش تا اونجایی که پرسیدم ،نقل قول:
اصلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی... موفق باشی :n01:
با زایکسل کار نکردم ولی برای کیفیت خط SNR یا noise margin که نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده و اگه بالای ۹-۱۰ باشه خوبه و Line Attenuation که برخلاف SNR هر چی پایینتر باشه بهتره و بالاتر از ۴۰ با مشکل روبرو میشی رو باید ببینی. Rate هم که نشاندهنده سرعتیه که در حال حاضر خطت روش آپ شده معمولا یا توی صفحه اول مودم هست یا تو بخش statistics. باید ببینی منوهای مودمت چطوریه ولی حتما داره و اصولا به بایت هست، مثلا ۱۰۲۴ یا ۶۱۴۴ یا ۸۱۹۲نقل قول:
هه هه . دوستان بعد از دو ماه از اخراج شدن p30world از بن شدن در اومدم ...... بچه ها من سرویس اکو دارم دوازدهم باید اینترنتم قطع میشد .. نه تنها قطع نشده ۴ گیگ هم به شارژم اضافه شده برا کسی اینجوری نشده ؟!:n09:
برای تخلیه باید پولشو بدینقل قول:
:n02:
فک کردی زرنگی کردی؟ خخخخخخخخ
oooobs همیشه که اخطار میدادن بعد . قطع میکردن ؟؟!! مطمعنی
نمی فهم موردچی؟؟؟نقل قول:میدونین کار 1 دیقه هست جواب دادن رد نشین