اینم بگم که i5 و i7 بعضی ها فک میکنن تفاوت کمی دارن ولی اینطوری نیس...2هسته کجا و 4 هسته کجا!!!!نقل قول:
اگه قدرت براتون مهمه و میتونین هزینه بیشتری بکنین ...خوبه که z510 مدل i7 رو یه سبک سنگینی بکنین
Printable View
اینم بگم که i5 و i7 بعضی ها فک میکنن تفاوت کمی دارن ولی اینطوری نیس...2هسته کجا و 4 هسته کجا!!!!نقل قول:
اگه قدرت براتون مهمه و میتونین هزینه بیشتری بکنین ...خوبه که z510 مدل i7 رو یه سبک سنگینی بکنین
دقیقا. مقایسه این دو cpu را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوانید ببینید.نقل قول:
میخاستم با هات اسپوت شیلترشکن شیر بدم رو گوشیم ولی کار نمیکنه! هات اسپوت نداره!؟
درادامه توضیحات مفیدتون باید عرض کنم ، از مزایای دیگر4700 i7 وجود 6 مگابایت کش درلایه سوم همراه با 4 هسته مجازی به اضافه 4 هسته فیزیکی (یعنی درمجموع هشت هسته) هست که حدود دوبرابر قدرت پردازشی نسبت به I5 4200 داره ،فقط نکته بسیار مهمی که اغلب ناگفته باقی می مونه مصرف بالای i7 هست دوستانی که از باتریشون انتظاربالایی دارن باید بدونن قدرت پردازشی بیشتر یعنی مصرف برق بیشتر وشارژ پایین تر ، ضمنا این مسئله روهم باید تاکید کرد که داغ کردن i7 4700 بیشتر خواهد بود پس نیاز به محیط خنک تر ویاکول پد بیشتر هست البته دراخر اینو بگم که کسانی که کارای محاسباتی سنگین نمی کنن ، سی پیو i5 براشون بسیار مناسب وکافی هستنقل قول:
دوستان این درسته که گرافیک z510 نوع 64 بیت هست ؟؟ (gt740 64 bit memory bus)
برای من که 64 بیتی است.نقل قول:
نقل قول:
در مورد داغ کردن I7
z510 من بعد از 2 ساعت کار با اتوکد (تو گرمای زیاد هوا) 44 درجه بود...و فقط وقتی میخوام رندر بگیرم چند لحظه میره تا 75 و باز میاد پایین...کلا رو 48 و 49 درجه میمونه
بنظرم خییییییییییییلی خوبه
دوستام اکثرا i5 دارن (hp-dell-asus) تو این لپ تاپ ها عملا داغ شدن و لمس کردم (مثلا بعد 3 ساعت اتوکد) افتضاح هاااااااا....دیگه نمیشه دست زد بهش
این درجه پایین Z510 هم بخاطر CPU قدرتمند و کم مصرف هسول هستش
باتشکر از شما دوست عزیز، گرم شدن لپ تاپ ها از عوامل مختلفی سرچشمه میگیره از جمله دمای محیط ، نوع کیس(که به عنوان مثال سطوح فلزی رسانای گرماهستن وبیشتر گرمارو نشون میده ولی پلاستیکی ها کمتر بروز میکنه)، نحوه تهویه لپ تاپ (از کنار ویا زیر لپتاپ)حتی فاصله لپ تاپ از سطح زمین وسایر عوامل ، به همین دلیل درهنگام مقایسه بهتره شرایط مقایسه هم ذکر بشه،نقل قول:
سی پیو های هسول همونطور که میدونید در دونوع u ,m عرضه میشن که سری ultra مشخصا شارژبیشتر باتری ودرنتیجه توان کمتری داره ، با فرض اینکه هردو سی پیو i5 و i7 از سری m باشن توجه بفرمایید که 4702mq که در لپ تاپ z510 استفاده شده با 37 وات توان مصرفی کمتر از سیپیو 4700mq در لپ تاپ g510 هست که می تونه دلیل برکمتر گرم شدن z510 باشه ولی خوب باز هردو طبق مشخصاتی که سازنده داده گرمتر از i5 میشن ، بنده فکر می کنم گرمای کمتر z510 اول به دلیل گرافیک جی فورس هست ودوم سری 64 بیته گرافیکشه ،که در مقابل لپ تاپ ها hp450 ,g510 از پردازنده گرافیکی amd ورابط حافظه 128 بیتی استفاده می کنن که هنگام کارهای گرافیکی گرمای بیشتری تولید می کنه که این مسئله هم شاید عیب نباشه شما اگر گرافیک انبورد هم استفاده کنید گرمای دستگاه کمتر میشه ولی خوب دیگه انتظار کارسنگین نباید داشته باشید
دوستان حالا که این لبتاب کلیدی برای عقب و جلو کردن آهنگ نداره میتونیم خودمون کلیدی براش تعریف کنیم با استفاده از کلید Fn؟
km player و اکثر پلیرها خودشون کلید های تعریف شده دارن . مثلا کلید جهت نما .