این ویندوز ما (ئ) نداره نمیشه تایپش کرد !نقل قول:
ریال :n02:
به هر حال .....
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویندوز ما (ئ) نداره نمیشه تایپش کرد !نقل قول:
ریال :n02:
به هر حال .....
------
لوپس بهترين دروازهبان لاليگا از ابتداي سال 2014
سنگربان اسپانيايي تيم فوتبال رئال مادريد در مقايسه با ديگر همتايان لاليگايي خود بهترين آمار را در سال جاري ميلادي به ثبت رسانده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديهگو لوپس با آماري که در سال 2014 در سنگر رئال مادريد به ثبت رسانده، خود را به يکي از مدعيان جدي کسب جايزه زامورا (جايزه دروازهبان فصل لاليگا) تبديل کرده است. سنگربان پيشين تيم سويا که در بازار نقلوانتقالات زمستاني فصل گذشته به رئال مادريد پيوست، در سال 2014 در هر 8 بازي که کهکشانيها در لاليگا انجام دادهاند به ميدان رفته است و در آنها تنها 3 بار توپ از خط دروازهاش عبور کرده است.
آمار گلهاي خورده لوپس در کل فصل جاري هم تحسين برانگيز بوده است و او از ابتداي فصل جاري تا کنون در هر بازي به طور ميانگين کمتر از يک گل (0.9 گل) دريافت کرده است که اين آمار رفته رفته بهتر هم ميشود. پيشتازي لوپس در جدول برترين دروازهبانان لاليگا در سال 2014 در شرايطي است که نزديکترين تعقيب کنندهاش، تيبا کورتوا، دروازهبان بلژيکي اتلتيکومادريد با يک بازي کمتر نسبت به او، در سال 2014، 6 گل دريافت کرده است.
اوجگيري لوپس براي کسب جايزه زامورا در پايان فصل جاري در شرايطي است که همتيمي پرتغالي او، کريستيانو رونالدو هم با تنها يک گل زده کمتر نسبت به ديهگو کاستا، مهاجم اتلتيکومادريد، شانس زيادي براي کسب جايزه پيچيچي(آقاي گل لاليگا) دارد.
در حالي که لوپس مسئوليت محافظت از دروازه کهکشانيها در لاليگا را برعهده دارد، ايکرکاسياس، کاپيتان رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي اسپانيا در ترکيب اصلي سفيدپوشان سانتياگوبرنابئو قرار ميگيرد.
////////////
کاسیاس: شالکه حریف خطرناکی برای ماست
دروازهبان رئال مادرید معتقد است در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف حریف خطرناکی خواهند رفت.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ایکر کاسیاس در آستانه دیدار تیمش مقابل شالکه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: وقتی در سنمامس اولین بازیام را برای رئال مادرید انجام دادم و بالاتر از همه وقتی در همان سال اولین جام اروپاییام را دریافت کردم، اینها بهترین لحظات دوران فوتبالم بودند.وی آماده بودن را راز همیشه در اوج بودنش دانست و گفت: همچنین فکر میکنم هربار که فصل جدیدی شروع میشود، باید امیدوار باشم که بهتر از فصل قبل باشم.دروازهبان رئال مادرید در پاسخ به اینکه دوست دارید در پایان فصل چه مطلبی درباره رئال بخوانید، افزود: دوست دارم بخوانم که رئال مادرید سه جام کسب کرده است. میدانیم که کار مشکلی است زیرا تیمهای دیگری هم هستند که میخواهند این جامها را به دست آورند.وی خاطرنشان کرد: شالکه یک تیم آلمانی است؛ تیمی که از لحاظ بدنی قدرتمند است. آنها یک بازیکن به نام هونتلار دارند که اخیرا از مصدومیت شدیدی برگشته است و من فکر میکنم که حریف خطرناکی برای ما باشند.دروازهبان تیم ملی اسپانیا اضافه کرد: باید با لذت بردن از زمان حضورمان در ورزشگاه شالکه خودمان را برای رویارویی با جو آن آماده کنیم. من دوست دارم در این مسابقات بازی کنم زیرا دیدارهای مهمی هستند.وی در خصوص برنامهاش برای مهار هونتلار گفت: با بازی خوب در خط دفاع و دادن فرصتهای کم به حریف میتوانیم این کار را انجام دهیم. ما در خط حمله منسجم هستیم و بازیکنان تأثیرگذاری داریم که در شرایط خوبی به سر میبرند و این باید شیوه بازی ما باشد.
دیگو کاستا یکی کمتره ها!:n13:نقل قول:
کريستيانو رونالدو هم با تنها يک گل زده کمتر نسبت به ديهگو کاستا، مهاجم اتلتيکومادريد، شانس زيادي براي کسب جايزه پيچيچي(آقاي گل لاليگا) دارد.
کاسیاس!نقل قول:
كاسياس دروازست فردا يا لوپس؟
كاسياس دروازست فردا يا لوپس؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چمپیونز کاسیاسنقل قول:
رونالدو یک گل از دیگو کاستا جلوتره!
امشب بازی خیلی مهمه در صورتی که به نظر میاد نسبت به بقیه ی تیم ها حریف آسون تری هست اما اصلا اینطور نیست و باید بازی با نتیجه ی خیلی خوبی ببریم.همون طور که دیدیم اولمپیاکو دیشب من یونایتد رو بد جور غافل گیر کرد(مرحله ی بعد ان شائ الله باهاشون محشور بشیم) و زنیت هم جلوی بورسیا دورتموند خوب بازی کرد.
ممنون:n02:
چرا هیچکدومشون کچل نیستن؟! بچه هم، بچه های قدیم!:n02:
رئال شرایط خوبی داره. میتونه بازی رو پرگل ببره.
به عنوان یه بارسایی، امیدوارم رئال بازی رو ببره و حتی یکی از نماینده های اسپانیا در CL حذف نشه.(تا نیمه نهایی منظورمه!:دی)
این تئو چقد شبیه خود زیدانه :n19:
عجب بازی ای بود
تیم کاملا متحد و یکدست بود !!!
واقعا از دیدن بازی لذت بردم !!!
حیف که نشد بیشتر گل بزنیم و به خصوص اینکه رونالدو نتونست گل بزنه !! :n27:
و طبق معمول که انتظار خرابکاری از 2 بازیکن رو داشتیم الان نوبت دیماریا رسیده (( یه بازی بنزما خراب میکنه یه بازی دیماریا ))
واقعا این دیماریا بگیر نگیر داره
یه بازی خوبه یه بازی بد !!!
بقیه بازیکن ها هم عالی بودن !
به امید برد پرگل و گل زدن سلطان !!! :n16:
نقل قول:
زیدان چقدر بچه داره !! :n02:
اینا هرکدوم بشن مثل باباشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو رئال بازی کنن که دیگه عالی میشه !!! :n16::n02: