ابراهیموویچ: نظیر حرکات مسی را فقط در بازیهای کامپیوتری میتوان دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از نشریه مارکای اسپانیا، زلاتان ابراهیموویچ در تمجید از لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسلونا اظهار داشت: مسی خارقالعاده است. او کارهایی انجام میدهد که نظیرش را فقط میتوان در بازیهای رایانهای دید. من گل دوم او را برابر ختافه دیدم و باید بگویم که این گل باور نکردنی بود، جادویی بود. او دوباره برگشته است و تشنه گلزنی به نظر میرسد. من واقعاً از تماشای بازی مسی لذت میبرم.
برخلاف اظهارات جنجالی چند ماه پیش خود، ابراهیموویچ اعتراف کرد از اینکه فرصت حضور در جام جهانی را از دست داده ناراحت است: «من هنوز به خاطر از دست دادن فرصت بازی در جام جهانی ناراحتم. هر بازیکنی دوست دارد در تورنمنتی مانند جام جهانی حضور داشته باشد. من بازی در جامهای جهانی 2002 کره و ژاپن و 2006 آلمان را به یاد دارم. جای تاسف است فرصت حضور در برزیل را از دست دادهام، چون به عقیده من برزیل همان کشوری است که بهترینهای فوتبال از دل آن بیرون میآیند».
«همه چیز فوتبال از برزیل آغاز شد»، ایبرا با بیان این جمله افزود: بازیکنان برزیلی فوقالعادهاند و بازیکن مورد علاقه من هم که رونالدو است. کدام رونالدو؟ نابغه برزیلی. او یک اسطوره است. البته هر 2 رونالدو اسطوره هستند.
زمانی که صحبت از اسطورهها شد، ایبرا نتوانست نامی از اسطوره فوتبال آرژانتین نبرد. وی عنوان کرد: شماره 10 در فوتبال بسیار مهم است و این روند از زمان مارادونا آغاز شد. زمانی که مارادونا با پیراهن شماره 10 بازی میکرد همه میخواستند پیراهن شماره 10 را داشته باشند. من هم همیشه آرزوی پوشیدن این پیراهن را داشتم و اینجا در پاریسنژرمن سرانجام آن را به دست آوردم. مارادونا یک اسطوره است و تا ابد اسطوره خواهد ماند. همه نیز این موضوع را میدانند و فوتبالیستها بهتر درک میکنند که او چه اهمیتی برای فوتبال داشت. او با تیمهای کوچک قهرمان شد. مارادونا یک بازیکن جادویی بود.
ابراهیموویچ، برنده جایزه فیفا پوشکاش سال 2013 به عنوان زننده زیباترین گل سال ادعا کرد هر بازیکنی نمیتواند نظیر آن گلی که او از میانههای میدان با ضربه قیچی برگردان به انگلیس زد، را به ثمر برساند. او اظهار داشت: امیدوارم چنین اتفاقی نیفتد. گلی که من زدم لایق بردن جایزه بود. همه بازیکنان سعی میکنند گلهای باورنکردنی بزنند اما این کار بسیار سختی است. من خوششانس بودم که توانستم چنین گلی به ثمر برسانم.
مذاکرات بارسلونا برای جذب تراشتگن آغاز شد
مذاکرات بین 2 باشگاه بارسلونا و مونشن گلادباخ در خصوص انتقال مارک آندره تراشتگن امروز آغاز شد.
به نظر میرسد دروازهبان آلمانی به عنوان گزینه جانشینی ویکتور والدز در بارسا انتخاب شده است.
موندو دپورتیوو گزارش داد که 2 باشگاه امروز (دوشنبه) در نشستی برای انجام این انتقال تلاش خواهند کرد.
این روزنامه مدعی شد که آبیاناریها در نظر دارند این دروازهبان را به قیمت 12 میلیون یورو به خدمت بگیرند.
آندرس اینیستا بهترین هافبک جهان شناخته شد
آندرس اینیستا، هافبک بازیساز بارسلونا در چند فصل گذشته یکی از مهمترین بازیکنان تیمش بوده و نقش مهمی در موفقیتهای بارسلونا داشته است.
فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار برترین هافبکهای بازیساز فوتبال جهان را در سال 2013 اعلام کرد که آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا در صدر این فهرست قراردارد. هافبک اسپانیایی بارسلونا موفق شد بالاتر از مسعود اوزیل، هافبک آرسنال و آندرهآ پیرلو، هافبک ایتالیایی یوونتوس در صدر این فهرست قرار گیرد.
فهرست برترین هافبکهای فوتبال جهان در سال 2013 به شرح زیر است:
1- آندرس اینیستا (اسپانیا/بارسلونا) 132 امتیاز
2- مسعود اوزیل (آلمان/آرسنال) 94 امتیاز
3- آندرهآ پیرلو (ایتالیا/یوونتوس) 78 امتیاز
4- باستین شوایناشتایگر (آلمان/بایرن مونیخ) 61 امتیاز
5- ژاوی (اسپانیا/بارسلونا) 56 امتیاز
6- یحیی توره (ساحلعاج/منچسترسیتی) 21 امتیاز
7- تونی کروس (آلمان/بایرنمونیخ) 10 امتیاز
8- خوآن ماتا (اسپانیا/چلسی) 6 امتیاز
8- داوید سیلوا (اسپانیا/منچسترسیتی) 6 امتیاز
مسی: در جامجهانی هیچ تیم آسانی وجود ندارد
لیونل مسی، کاپیتان و فوق ستاره تیم ملی فوتبال آرژانتین در مصاحبهای که با سایت رسمی فیفا داشت عنوان کرد
هیچ کدام از تیمهای حاضر در جام جهانی حریفی آسان به شمار نمیآید.
مسی در پاسخ به این پرسش که «چه چیزی رقابتهای جام جهانی را خاص و منحصربهفرد میکند؟»، گفت: بازیهای جام جهانی کاملاً متفاوت هستند. درست از همان ابتدای مسابقات جَو این تورنمنت متفاوت با رقابتهای دیگر است. رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم فوقالعاده است اما جام جهانی خاص و ویژه است.
مهاجم 26 ساله آلبیسلسته همچنین در پاسخ به این پرسش که «نظرتان در خصوص گروه F جام جهانی که آرژانتین با تیمهای ایران، بوسنیوهرزگوین و نیجریه همگروه است، چیست؟»، اظهار داشت: صحبتهای زیادی در خصوص اینکه آرژانتین در گروه آسانی قرار گرفته مطرح است و اینکه ما کار سادهای برای صعود به دور بعد در پیش داریم ولی این رقابتهای جام جهانی است و هیچ تیم آسانی وجود ندارد.
وی در خاتمه تصریح کرد: اگر تیمی به مرحله پایانی جام جهانی راه یافته حتماً مستحق راهیابی به این مسابقات بوده است. با این شرایط هیچ بازی آسانی در جام جهانی وجود ندارد.