مرسی از کمکتون
Printable View
مرسی از کمکتون
جالبه
من تاحالا 6 تا كاربر همزمان توي اين تاپيك نديده بودم
خواهش ...نقل قول:
البته بازم بستگي داره به موقعيت خود خونه !
اگه نزديک به خيابون اصلي باشه به درد ميخوره ... حداقل بعداً راحت ميتوني بفروشي و سود کني !
البته من فکر کنم تو خود محله هاي اونجا باشه که يکم هم بومي هستش و ... در کل جالب نيست.
يک مسئله ديگه اينه که اين چند ساله اون طرفا خيلي ساخت و ساز شده و به خاطر مترو و خيابون هاي جديد پيشرفت خوبي داشته !
پيشنهاد ميکنم يکم بري جلوتر ... مثلاً خيابان جابر يا مثلاً خانه اصفهان ...
اونجا خيلي عاليه :46:
من ديشب آخرين باري بود كه به اين تاپيك سر زدم و الان دوباره ساعت 5 بعدازظهر كه اومدم به دو تا موضوع جالب برخوردم:
1-ماشالا همگي طلبه برف هستند و نزديك به 15 پست در مورد اين برف داشتيم،اما از طرفي همونطور كه گفتم چون آسمون اصفهان خيلي بي بخار،خيلي زود زد تو حال همگان......... حالا ايشالا كه شب بازم برف بياد و دل همگي را شاد كنه چون من الان دارم يه توده سياه از ابر را ميبينم.......
2-در رابطه همين برف،تعداد كاربران بيشتري به اين تاپيك اومدند :) ايشالا كه هر روز بيشتر هم بشوند.......
.............
سلام
کسی دانشگاه پیام نور میره؟میخواستم ببینم که امتحانات فردا تشکیل میشه یا نه؟آخه امتحان با تهران هماهنگ !!!
منم نمیدونم!
یکی بیاد بگه!!!
ولی فکر نکنم با تهران هماهنگ باشه. احتمالا استانیه.
ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللل!!!!!!!!!!!!!!!! !!
از منبع موثق فهمیدم که کل امتحانات پیام نور فردا لغو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امتحانات پس فردا هم احتمال خیلی زیاد تعطیله!!!!!
سلام
دوستان گلم و همشهریان عزیزم با توجه به امضام، خداحافظ همین حالا ، من رو ببخشید و حلال کنید
ان شا الله بعد از آموزشی در کنارتون خواهم بود :) فدای همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
سلام
به سلامت دوست عزیز
امیدورام موفق و سلامت باشی
و این دوره را به خوبی تموم کنی