تببببببببببببببببریکککککک کککککک
ایشالا میریم فینال و بعدش سومین ستاره روی سینه استقلال میچسبه ....
Printable View
تببببببببببببببببریکککککک کککککک
ایشالا میریم فینال و بعدش سومین ستاره روی سینه استقلال میچسبه ....
میگم عجب شانسیه ها ! امسال که سر گروه رفتیم برداشتن دو تا بازی گذاشتن ! تک بازی بود خیلی عالی تر بود ! َ
تبریـــــک :n12:
واقعا برد خوبی ، تیم نشون داد که لیاقت ستاره سومو داره، با 13 امتیاز صدر نشین گروه مرگ شدیم :n05: من به تیمم افتخار میکنم :n12:
منم تبریک میگم واقعا رحمتی گل کاشت امشب برای تیم:n16:
این تیم های عربی چرا اینجوری بازی میکنن؟
مثل بازی بچه ها تو کوچه هست همه عشق شوتن :n02:
دقیقه اخر بازی هم جالب بود وقتی رحمتی اقتاده بود رو زمین یه لحظه دوربین رفت رو تماشاچی ها دو تاشونو نشون داد چقدر عصبانی بودن و به نشانه ی اعتراض وقت کشی یکیشون دستشو تکون داد
خوبه بذار بفهمن وقت کشی چه حرکت کثیفیه هر چند ما اهل این کثیف بازی ها نیستیم و رحمتی واقعا مشکل داشت
بازم تبریک :n16:
واقعا هر چی به سید بگیم کم گفتیم انشاالله اولین بازیکنی باشه که باهامون ثبت کنه
--------------------------------------
قلعهنویی: از سرگروهی در گروه مرگ خوشحالم/ AFC به غربیها ظلم میکند
سرمربی تیم استقلال ایران پس از صعود مقتدرانه تیمش به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا، گفت که از سرگروهی در "گروه مرگ" خوشحال است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعهنویی در نشست خبری پس از پیروزی تیمش برابر العین امارات درباره این دیدار گفت: ابتدا به همه ایرانیهایی که به ورزشگاه آمدند تبریک میگویم و از آنها تشکر میکنم. همچنین به بازیکنانم یک خستهنباشید میگویم. بازی خوبی بود و العین هم شانس پیروزی داشت. فکر میکنم اگر العین در گروهی دیگر قرار میگرفت احتمال به مراحل بالاتر راه مییافت.
وی افزود: خدا را شکر برنامهریزی کردیم و توانستیم خط حمله و هافبکهای آنها را تا حد زیادی خنثی کنیم و جز 7 – 8 دقیقه پایانی در سایر دقایق بازی کنترل کار را در اختیار داشتیم و اگر جایی نیاز بود که سرعت بدهیم این کار را میکردیم. خوشحالم که با وجود قرار گرفتن در گروه مرگ و حضور سه تیم که سابقه قهرمانی در آسیا را دارند، به عنوان سرگروه به مرحله بعد راه پیدا کردیم. العین تیم خوب و بزرگی است.
سرمربی استقلال در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامهریزی استقلال برای دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا چیست اظهار کرد: باید ابتدا از صعودمان ابراز خوشحالی کنم. ما باید با تیم دوم گروه B بازی کنیم. از فردا باید همه آنها را آنالیز کنیم چرا که هر چهار تیم حاضر در آن گروه شانس صعود دارند. با پایان یافتن لیگ برتر ایران هم فرصت بیشتری برای آنالیز و تحقیق داریم. شاید گروه آنالیزمان را سر تمرینهای آنها هم بفرستیم و قطعا هر 6 بازی تیم مورد نظر را آنالیز خواهیم کرد. چون بازی در مرحله بعدی تک حذفی است، همه معادلات را باید در نظر بگیریم و کمترین اشتباه را داشته باشیم تا با موفقیت به مرحله بعدی راه پیدا کنیم و موانع را پشت سر بگذاریم.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که نظرش درباره درگیریهای درون بازی چیست و چرا به گفته خبرنگار اماراتی، بازیکنان استقلال به دنبال خراب کردن جو بازی بودند، بیان کرد: بعضی از این مسائل جزئی از فوتبال است و در همه جای دنیا وجود دارد. اتفاقا ما به دنبال آرام کردن جو بودیم. اگر درگیری هم وجود داشته شروع کنندهاش تیم العین بوده است.
قلعهنویی در ادامه با انتقاد از برنامهریزی لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: بارسلونا و رئال مادرید چهار گل میخورند اما این استقلال بزرگ است و با بازیکنان بزرگی که دارد شانس قهرمانی در آسیا را هم دارد. تنها ایراد AFC این است که تیمهای غربی باید با دو تیم در یک جام شرکت کنند و این یک ظلم به غربیهاست. تیم ما با رفتن از مرحله حذفی پیشرو به مرحله بالاتر باید سه ماه بعد در آسیا حاضر شود. این در حالی است که تیمهای شرق آسیا در آمادگی کامل و اواسط لیگشان به سر میبرند. این مسئله یک ظلم بزرگ به تیمهای غرب آسیاست.
استقلالی
تبریک !!!
این تیم نمیتونه قهرمان بشه ... با یه بازی بد و حال به هم زن بازی رو برد ...
قلعه نویی هم گاها شانس داره ...
من نتونستم بازی رو ببینم اما از نظرات بچه ها معلومه که سید مهدی واقعا غالی کار کرده . آفرین.
یه خسته نباشید و خدا قوت به کل بازیکنا و کادر فنی میگم که آبروی باشگاه و فوتبال ایران رو خریدند.:n20:
با 13 امتیاز و با اقتدار میریم برای مرحله حذفی و دیگه برامون فرقی نداره حریف چه تیمیه چون باید ببریمش! :n16:
برد خوب و به موقعی بود !
تیم به نظر من خیلی حساب شده بازی کرد ... بیخودی خودش رو به آب و آتیش نزد و بیخودی هم تو دفاع مطلق نبودن !
در مورد رحمتی هم که بقیه دوستان گفتن .. این فصل یه نعمت بوده برای تیم ..
20 کلین شیت در لیگ یعنی بیشتر از یه نیم فصل گل نخورده !!!
دو بازی پشت سر هم که به ترکیب دفاع چهار نفره برگشت قلعه نوعی ، دو تا کلین شیت داشتیم .. البته نیمه دوم برای احتیاط دوباره برگشت به همون دفاع با سه مدافع مرکزی ...
فرهاد هم خیلی خوب و موثر بازی کرد .. کلا اومدنش تو تیم باعث تحرک بیشتر میشه .
جواد هم هر اشکالی داشته باشه ، توی پنالتی زدن تکه ... تا صبح هم داور پنالتی رو تکرار میداد گلش میکرد !
حالا یکم زوده بگیم ستاره سوم هم اومد .. پس به امید یه برنامه ریزی و ثبات توی تیم مخصوصا برای فصل بعد .. واقعا این تیم حیفه ! با یکم تقویت راحت میتونیم تو آسیا بالا بریم ..
هر چند که امشب زیاد خوب نبودیم ولی برد خوبی بود و تونستیم توی همچین گروه سختی به عنوان سرگروه بالا بریم.
رحمتی توی چند تا صحنه واقعا عالی بود و تیم رو نجات داد. توی یه صحنه هم بعد از اینکه با پا توپ رو گرفت ، همش استرس اینو داشتم که مصدوم نشه که خدا رو شکر نشد.
برای دور بعدی یه امتیازی که استقلال داره اینه که بازی برگشت توی آزادیه.
امیدوارم حتما به مرحله یک چهارم صعود کنیم و در اونصورت برای فصل بعد می تونیم تیم قویتری رو داشته باشیم و توی دورهای بعدی لیگ قهرمانان با قدرت بیشتر ظاهر بشیم...
تبریک می گم صدر نشینی رو . صعود با اقتداری بود .
هر چند امروز زیاد خوب نبودیم و اگر رحمتی رو نداشتیم قطعا اوضاع فرق می کرد . نبود این رحمتی در بازی های اینده تیم ملی امیدوارم به تیم ملی ضرر نرسونه .
نیمه دوم قلعه نویی خواست تعادل چپ و راست زمین رو برقرار کنه و وقتی دید خسرو زیاد خوب نیست از زوج جادویی صادقی - بیگ زاده در جناح چپ استفاده کرد :دی !!
امشب در بازی رئال دیدیم که بازی برگشت میزبان بودن چقدر خوب و متفاوته .
وضعیت گروه مقابل هم حسابی پیچیده است . احتمالش خیلی نیست ولی من دوست دارم با الشباب امارات رفت و برگشت داشته باشیم .
پ ن : توی تصاویر الجزیره به نظر می رسید حنیف یک گفت و گوی یک طرفه 18+ با زبان شیرین فارسی با مدیر یا مربی تیم العین داشت : دی