اين تغيرات اسلايدر ها كه اون سايت پيشنهاد داده بود بازيو بهتر ميكنه؟وقتي كه ميخايم با يكي ديكه بازي كنيم با بازشكت به حالت قبلي ادم اذيت نميشه؟
Printable View
اين تغيرات اسلايدر ها كه اون سايت پيشنهاد داده بود بازيو بهتر ميكنه؟وقتي كه ميخايم با يكي ديكه بازي كنيم با بازشكت به حالت قبلي ادم اذيت نميشه؟
دوستان چطوریframe rate رو تغییر بدم می خوام بذارم روی 60
برو تو فولدر بازی بعد فولدر گیم و بعد fifa setup رو باز کن اونجا یه فایل به نام fifaconfig هست از اونجا میتونی تغییر بدینقل قول:
با سلام
دوستان من با دوربین فیفا اصلاً نمیتونم کنار بیام. بعد چند سال بازی PES، دیروز و امروز کمی فیفا بازی کردم. بد نیست. فقط اگه میشه بگید چطور میشه دوربین فیفا رو مثل PES کرد (مثل حالت Wide در PES)؟
خوش باشید...
پسر با این حرفت از خنده پاره شدم.:sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_7:نقل قول:
به نظر من فقط پاساش و استوپش بدهنقل قول:
یعنی بد نیست
افتضاس
توپ رو به راحتی ازت میگیرن ولی پارت میکنن بخوای ازشون بگیری (شاید من اماتورم)
توپ گرفتن تقریبا سخته .اما دروازبانهای حریف بدجور رو مخ هستن دقیقا شدن تیرک فیفا12از هر 5تک به تک شاید یکی بشه گل کرد اونم چند ضرب.ولی به اون سختی که بعضی دوستان میگن نیست یا من تا حالا بهش برنخوردم با تیم یووه دارم بازی میکنم به قول عادل چه میکنه این جووینکو.همه پولی که داشتم دادم برای فالکایو دیوانه است این پسر
جدی میگم ! :sq_13: تو کریر مد گل رو که میزنی به طور ناگهانی و خودجوش IQ بازیکن هات میشه در حد الاغ مش باقر یه مقدار پایین تر ! یه جوری میخوان گل رو به زور بخورند که کار تو سخت بشه !نقل قول:
سلام به همه دوستان
من آخرین باری که فیفا بازی کردم نسخه ی 09 بود، یادش بخیر اون آهنگ عربیه تو منیجر مود پخش میشد! :31:
واقعا فیفا چی شده! EA ازش بخاطر مس افکت و دراگون ایج بدجور عصبی بودم اینو دیدم دلم نرم شد... : دی
الات تو حالت کریر، منیجرش رفتم، سختی ورلد کلس و مچای 10دیقه ای با نیوکاسل
6 تا بازی کردم 3 مساوی یه باخت 2 تا برد همشم بخاطر این پاسای تو عمق که میندازین!
با فولام بازی کردم برباتو 4تا گل بهم زد همشونم پاس تو عمق بودن لوله شدم اما ترکیب لیورپول یجوری بود اصن تو عمق پاس نمیدادن 3-1 زدمشون : دی
دیوونم کردن! :31:
مارکینگ که فایده ای نداره، آفساید ترپ میذاری گندتر میشه، حالت تیمم میذاری رو تدافعی هیشکی جلو نمیاد!
موندم چیکار کنم...
کسی راهی بلده؟
+ مثه منیجر فیفا تو قدیم دیگه تمرین واسه بازیکنات در نظر نمیگیری؟ یا یه جایی داشت استادیوم، کادر فنی، بدنساز و.. آپگرید میکردی. اینا نیستن دیگه؟ یادمه حتی قیمت بلیط رو هم خودت میذاشتی
++دوستانی که با آنالوگ سمت راست مشکل دارن، اول فایل این صفحه رو دان کنن، بریزن تو پوشه ی .exe بازی وبعد طبق عکس تنظیم کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من بازی رو از yadl دانلود کردم و کرک آخری هم که اومده رو جایگزین کردم درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم فایلای dirct,vc,framwork3.5 همه رو نصب کردم بازی رو که اجرا میکنم یه دایره میاد تبلیغ ea sport توشه بعد انگاری میخواد بره تو بازی چون صفحه سیاه میشه ولی هیچی دیگه نمیاد همین جوری میمونه.
مشکل چیه تو رو خدا کمک کنید مردم از بازی تکراری pes2013.