تو رو خدا یکی جواب منو بده:42::41:
Printable View
تو رو خدا یکی جواب منو بده:42::41:
سلام
من يه مشكلي دارم. من 11تاسيستم دارم كه اون ها رو با هم شبكه كردم. ولي مشكل اينجاست كه وقتي ويندوز xp سرويس پك 1 نصب ميشه كارت شبكه بعد از نصب كانكت ميشه و اروري نميده و راحت سيستم ها با هم متصل ميشن. ولي وقتي سرويس پك 3 نصب ميكنم ارور limited or no connectivity ميده و نميشه. به نظر شما مشكل از سوئيچه؟ سوئيچ dlink و يا فايروال سرويس پك 3؟ به نظر شما چيكار بايد بكنم؟
سلام.نقل قول:
خب شما قبل از عوض کردن، سیستم رو از Domain بیار بیرون تا مشخصات سیستم شما کامل از شبکه بره بیرون.
سپس ویندوزش رو عوض کن و مجدد به شبکه Join ش کن.
سلام خدمت دوستان
شبکه کردن از طریق بی سیم بین دو نقطه به فاصله ی 2-3 کیلومتر به منظور استفاده از اینتزنت adsl به طوری ک در مبدا هیچ کامپیوتری روشن یا استفاده نشده باشه به چه تجهیزاتی نیاز داره و هزینش چقدر میشه؟(حداقل هزینه و جداکثر هزینه + قیمت قطعات)
لطفا مرحله به مرحله بگین
مرسی
دوستان سلام
یه سوال دارم : چه موقع باید بشکل دستی در dns رکورد بسازیم ؟
فایروال سیستم شما در XP SP3 پیشرفته تر از 1 هست. در نتیجه یا باید خاموشش کنید یا اینکه اگر مسلط هستید تنظیماتی رو در فایروال انجام بدید. این مشکلات ناشی از امنیت ویندوز و معمول هست. :31:نقل قول:
ببینید worlgroup ها در هر سه سیستم یکی هست؟نقل قول:
بر روی تنظیمات کارتهای شبکتون 'file & printer sharing فعال هست؟
فایروالتون رو چطور تنظیم کردین؟
user permision ها رو چطوری دادین؟ ...
بررسی کنین نتیجه رو بگین . :20:
نقل قول:
در قسمت تنظیمات WAN مودم شما باید قسمتی مثل pptp IPS --- setup باشه که میتونید مثل ویندوز تنظیمات رو در مودم ست کنید و به محض اتصال به اینترنت شما به سرور وی پی ان هم متصل میشید. موفق باشید
سلام.نقل قول:
هر وقت بخوایم یک نام رو به یک IP اختصاص بدیم.
سوالتون رو واضح تر بگین.
ميشه توضيح بيشتري بديد؟نقل قول: