80 درصد شوخی ها جدیه...!نقل قول:
Printable View
80 درصد شوخی ها جدیه...!نقل قول:
مسعود شجاعی چیکار کرده مگه؟
برای بازی هفته ی دیگه باید امیدوار باشیم عربهای قطری یه جور تبانی نکنن با ازبکستان ها که ایرانو به زحمت بندازن
از اونطرف باید امیدوار باشیم ایران حداقل با کره مساوی کنه
در موزد شجاعی بگم که بازیش خیلی داغون شده دیگه خیلی افتضاح شده
+
توجه کرده باشین قوچان نژاد خیلی خیلی شبیه سبک اوزیل بازی میکنه
حرکاتش هم شبیه اوزیله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمله تند کی روش به سرمربی کره: تو مایه ننگ فوتبالی چوی! / برایت لباس ازبکستان می خرم ، آن را بپوش
کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در آخرین مصاحبه مطبوعاتی خود در ایران پیش از بازی کره ، شلنگ را به سوی سرمربی کره گرفت!
سایت گل - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری نیم ساعته خود ، از جملات بسیار تندی علیه چوی سرمربی تیم ملی کره استفاده کرد.
به گزارش گل ، پس از آنکه چوی در مصاحبه دیروز خود پس از بازی اعلام کرد که تیمش را با تمام توان در بازی مقابل ایران به میدان خواهد فرستاد ، کی روش هم که سرش برای دردسر درد می کند ، با اظهاراتی تندتر جواب تندی به او داد و سرمربی تیم ملی کره را باعث ننگ فوتبال دانست!
مشروح حرفهای سرمربی تیم ملی ایران را بخوانید:
اتهام تبانی به کره
من در صحبتهایم گفتم که حریفان ما سه تیم هستند اما شما باید آقای چوی را هم به حریفان ما اضافه کنید. او گفته از ایران خوشش نمیآید. من میخواهم حرفهایم را شفاف بگویم و امیدوارم رسانههای بینالمللی صحبتهای من را پوشش دهند. مطالبی که ایشان میگویند به این معناست که تیم ملی کره مقابل ازبکستان خیلی تلاش نکرده است و تنها ازبکها با یک گل که مدافعانشان به ثمر رساندند باعث پیروزی کره شدند. این نشان میدهد کرهایها هیچ تلاشی برابر ازبکها انجام ندادند.
مایه ننگ ...
چوی مایه شرم و ننگ فوتبال کره است. من مطمئن هستم که بازیکنان کره و هواداران او موافق حرفهای چوی نیستند. سرمربی تیم ملی افزود: چوی مایه ننگ فوتبال کره است. او به فوتبال ایران و مربیانش بیاحترامی کرده است. او گلهمند است که با تیمش در ایران برخورد خوبی صورت نگرفته است اما باید بگویم ما بهترین امکانات را در اختیار تیمش قرار دادیم.اجازه بدهید مثالی برایتان بزنم. وقتی شما 5 مرغ دارید و به یک نفر تنها بال یک مرغ را میدهید، این یک مسئله است اما وقتی شما یک ران مرغ دارید و آن را با مهمانتان شریک میشوید او باید از شما متشکر باشد.
پیراهن ازبکستان برایت میخرم
چوی حق اظهار نظر دارد ولی حق بیاحترامی ندارد. کلمات آخر من در مواجهه با سرمربی کره است. او باید پیش از آنکه ایران به بوسان برسد از هواداران ایران و کره جنوبی به خاطر حرفهایش عذرخواهی کند. مطمئنا او احترامش را از دست داده است. من در کره پیراهن ازبکستان را میخرم و قبل از بازی به سرمربی کره هدیه میکنم و امیدوارم او شجاعت این را داشته باشد که پیراهن ازبکستان را بر تن کند. سرمربی کره در گروه مربیان بینالمللی مایه شرم است.
عذرخواهی کن
باید این را بگویم که حرفهای سرمربی کره هیچ ارتباطی به فدراسیون فوتبال کره ندارد. این شخص که بعضیها به او میگویند مربی این مسائل را مطرح کرده است. او باید مجبور شود که یا عذرخواهی کند یا استعفا دهد چرا که هیچ یک از بازیکنان کره از این پس برای او احترامی قائل نیستند.
همه تیم ها با تمام وجود
این قسمت آخر است که باید پشت سر بگذاریم و آرزو میکنم که چهار تیمی که هنوز در این مسابقهها شانس دارند، بتوانند نقش بهتری را ایفا کنند و با تمام قوا بازی کنند. مطمئنم قطر به نحو احسن بازی میکند و ازبکستان و کره هم تلاش میکنند، البته شکی نیست ما هم با تمام وجود برابر کره به میدان میرویم. 10 متر آخر این مسابقه بسیار حساس است. شکی نیست با توجه به اینکه امتیازها را باید دریافت کنیم.
هواداران از ما راضی اند
ما میخواهیم بازی خوبمان را ادامه دهیم. تلاش خواهیم کرد که به پیروزی برسیم. هیچ شکی نداریم که زمانی که ایران را ترک میکنیم 76 میلیون نفر از مردم ایران دلشان میخواهد که ما پیروز شویم، آنها از پیروزی ما خوشحال میشوند. آنها دیروز بازی همدلانه و رو به جلویی انجام دادند و من فکر میکنم تمامی هواداران از عملکرد دیروز بازیکنان ما مفتخر باشند.
شما رو نمیدونم ولی من که وحشتناک استرس دارم این روزا
یه حس لعنتی به من میگه تیم ما فقط بخاطر یه دونه تفاضل کمتر نسبت به ازبکستان نمیره جام جهانی !!! :n28:
وقتی به بازی قطر-ازبکستان فک می کنم قشنگ نتیجه 5-0 میاد جلوی چشم !!!
قطری که من میشناسم به خودشونم گل میزنن تا یقه تیم مارو بگیرن لحظه آخر و نذارن ما بریم جام جهانی
درسته سرنوشت ما دست خودمونه ولی ازنظر من سرنوشت ما یه جورایی دستِ قطر ِ !!!
بعد از صحبتهای مربی کره،محمدنوری گفته انگیزه ما واسه بازی با کره خیلی بیشتر شده ، امیدوارم بتونیم با شکست
کره هم یه گوشمالی حسابی بدیم بهشون هم اینکه با افتخار بعنوان تیم اول گروه بریم جام جهانی
منم دقيقا از هنين ميترسم که قطر بخواد کارى کنه که ايران به جامه جهانى نره
به قوله دوستمون الان همه چى دسته خودم نه ىعنى اگه کره روببرىم اونا هرکارى بکنن هيچ تاثيرى نداره
ولى اون حرفى که مربى کره زده هيچ رقمه حاضر نىست امتياز بدنا
گه مثل بازى با لبنان بازى کنن به نظرم کمه کم مساوىو ميگيريم
من موندم چرا همه ى بازى هاى آخرو همزمان نذاشتن!!!!!!!!!!!!!:n04:
شك نكنين قطري كه ما باهاشون بازي كرديم جادارتر از قطر بازيهاي گذشتس!خيلي گل ميخوره و ازبكستان هم انصافا نشان داد تاكتيك داره درسته
از ترس كمتر جلوي كره نشون دادن همانطور كه جلوي ما ولي خوب بلدن بازم همانطور كه جلوي ما (در ازبكستان)!منتظر گلهاي فراوان باشيد
ماهم ميريم دفاع كنيم ببنيم چي ميشه:n13: چهار سال پيش هم آخرين بازيمون با كره داشتيم ديگه!؟جام جهاني بود گمانم انقدر تحت الشعاع وقايع
شد آدم يادش نمي مونه !:n01:
بازی های آخر همزمانه !نقل قول:
من اصلاً فكر نميكنم قطر بازي را رها كنه. حتي درصد بالايي احتمال ميدم كه قطر بتونه جلوي بردن ازبك ها را بگيره و ديگه نتيجه بازي ما با كره بي اثر بشه.:n05:
اينقدر نا اميد نباشين دوستان.
درسته همه مون استرس داريم ولي منطق كه پشت استرس ما قايم نشده.
همونطور كه قبلاً هم ذكر كردم ازبك ها خيلي بيشتر از ما استرس خواهند داشت. ما به هر حال دو امتياز ازشون جلوتريم و اونها بايد قطر را ببرن و از اونطرف هم منتظر باشن ايران به كره ببازه چون عمراً نتونن 4 گل به قطر بزنن چون اصلاً ازبكها مال بردن با اختلاف بيش از 1 گل نيستن و نبودن.
ممكنه اونها بتونن برنده بازي با قطر بشن اما بايد كلي براش زحمت بكشن. من قدرت ازبكستان و قطر را مساوي ميدونم. درسته كه در قطر تونستن شكستشون بدن ولي قطر هم دست و پا بسته جلوي اونها بازي نميكنه. يادتون رفته كره را تا دقيقه نود در سئول متوقف كرده بودن؟
و اما ايران!
ما اين اواخر قطر را در قطر برديم و لبناني كه تا دقيقه 97 (با هر نيرنگ و كلكي) 1-0 از كره جلو بود را در تهران با 4 گل كه جا داشت حداقل 4 گل ديگه هم بخورن له كرديم. به ننه من غريبم بازي در آوردن مربي لبناني ها هم هيچ كاري ندارم ولي به هر حال زدن 4 گل به اون تيم باور كنيد از دست كره هم بر نميومد.
ما روز به روز بهتر شديم و تجربه ثابت كرده هر وقت تحت فشار بوديم تونستيم خيلي بهتر عمل كنيم. من حتي اين احتمال را ميدم كه اگر مثلاً با دو گل هم از حريف عقب بيفتيم توانايي جبرانشو داريم. ولي استرس كشنده اش براي ما تماشاگرها خواهد بود. مثل راننده اي كه خودش از رانندگيش مطمئنه و در لحظات حساس ميدونه چطوري عكس العمل نشون بده ولي مسافر بيچاره با هر فرمون و ترمز و گازي دلش ميتركه (عجب مثالي زدم:n02:)
خب تو اکثر مسابقات و تورنمنت های گروهی چه تو رده باشگاهی چه تو رده ملی همیشه بازی های آخر همزمان هستنقل قول:
من موندم چرا همه ى بازى هاى آخرو همزمان نذاشتن!!!!!!!!!!!!!:n04:
واسه جلوگیری از تبانی
ولی خب کسی که بخواد تبانی کنه کارشو انجام میده :n02:
به گزارش اروم نيوز، نکونام در دیدار مقابل لبنان بازوبند آبی خود را در آسمان میچرخاند و به آن بوسه میزد که باعث خوشحالی هواداران استقلال شده بود.
پرسپولیسیها اما نسبت به این حرکت واکنش نشان داده و تاکید کردند این رفتار باعث ایجاد دودستگی بین حامیان تیم ملی خواهد شد.
نکونام در مورد شادی اش با بازوبند آبی تیم ملی تاکید کرد قصد داشته به عنوان یک استقلالی از هواداران تشکر کند چراکه آنها یک فصل از او حمایت کردند.
:n21: