کاروان پرسپولیس عازم قطر شد/انور و زاید ممنوعالخروج شدند
خبرگزاری فارس: کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 11 صبح امروز در غیاب 3 بازیکن و با حضور شیث رضایی عازم قطر شد. به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردویی 4 روزه قبل از دیدار مقابل الهلال عربستان، ساعت 11 امروز (پنجشنبه) عازم قطر شد. در این سفر ابراهیم شکوری به دلیل مشکلات دانشگاهی، علیرضا محمد و وحید هاشمیان به دلیل مصدومیت پرسپولیس را همراهی نکردند. همچنین زاید و انور مربی دروازهبانهای پرسپولیس با حضور در فرودگاه به دلیل مشکلات ویزای کار اجازه خروج از کشور را پیدا نکردند. با پیگیریهای رویانیان و مسئولان باشگاه قرار است این ۲ نفر امشب در صورت مهیا شدن شرایط، عازم قطر شوند. همچنین شیث رضایی که گفته میشد نمیتواند پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند همراه با قرمزپوشان عازم قطر شد. در فرودگاه به دلیل اظهارات کریمی پس از بازی مقابل قطر، دنیزلی جلسهای را با ملیپوشان به صورت سرپایی برگزار کرد و به آنها اعلام کرد که قبلا در جلسهای قبل از بازی با قطر به آنها اعلام کرده در صورتی که خسته هستند اجازه این را دارند که ۲ روز دیرتر به کاروان پرسپولیسیها در قطر بپیوندند. با این حال پس از این جلسه، ملیپوشان نیز پس از گفتگو با دنیزلی عازم قطر شدند.
رویانیان: کریمی باید مقید به قوانین باشگاه باشد!
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از ناکامی در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون گفت: چون با کسی لابی نکردم، رای نیاوردم. به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان پس از انتخاب علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال گفت: انصافا انتخابات بسیار خوب، منظم و آزاد برگزار شد و من تبریک می گویم. وی در پاسخ به این سؤال که آیا از نتیجه آن راضی هستید گفت: چه اشکال دارد؟ ما هم کار خودمان را انجام میدهیم فدراسیون مرجعی برای توسعه کل فوتبال است و پرسپولیس با قدرت کارش را انجام میدهد. رویانیان یادآور شد: کفاشیان باید تغییر روش دهد. او با تجربهای که دارد میتواند با تغییرات و اصلاحاتی که به وجود میآورد موفق باشد. وی در خصوص اینکه چرا کاندیدای پست ریاست فدراسیون نشد گفت: من فوتبالی نبودم. از دولت آمده بودم و بهتر بود که نشوم. رویانیان در پاسخ به این سؤال که قریب گزینه دولتی انتخابات بود یادآور شد: در این مورد چیزی نمیدانم. برخی میگویند هست و برخی میگویند نیست. وی در مورد دیدار پرسپولیس مقابل الهلال تصریح کرد: گروهمان انصافا سخت است و باید کارمان را در دیداری حساس در عربستان آغاز کنیم. عربستان از جام جهانی حذف شده و برابر استقلال هم شکست خورده است و میخواهد تلافیاش را سر ما دربیاورد با این کار هر کاری که لازم بود برای بازیکنانمان کردیم. مدیرعامل پرسپولیس درباره انتقادات کریمی نسبت به برنامه ریزی این باشگاه گفت: علی کریمی به عنوان یک بازیکن حرفهای باید مقید به قوانین باشگاه باشد. ما ۲۲ بازیکن اعزام کردیم و یکی از آنها علی کریمی است. سایرین هم انسان هستند و قرارداد دارند. در صورتی که کاپیتانی در حد کریمی باید اگر مشکلی هم به وجود میآید آن را جمع کند. وی در خصوص شایعاتی مبنی بر اختلاف بین دنیزلی و کریمی تأکید کرد: این دو امروز همدیگر را بغل و در جمع با هم شوخی هم کردند. رویانیان در مورد دلایلش از عدم حضور به عنوان نامزد فدراسیون فوتبال گفت: خیلیها گفتند فوتبالی نیستی اما کفاشیان ۴سال تجربه دارد و با نقاط ضعف فدراسیون به خوبی آشناست. مدیرعامل پرسپولیس در مورد اینکه فدراسیون فوتبال چه ضعفهایی دارد تصریح کرد: استحکام برنامهها، اقتصادی کردن فوتبال و تجاری سازی آن و توسعه فوتبال پایه از نقاط ضعف فدراسیون بود. وی در مورد اینکه چرا به عنوان نماینده باشگاه ها رأی نیاورد گفت: علت این بود که لابی نکردم و کسی را نمیشناختم. در واقع شانسی آمدم. نمیدانستم باید چه کسی ارتباط برقرار کنم. رویانیان در خصوص اینکه کفاشیان قبل از دور دوم انتخابات صحبتهایی را مطرح کرد گفت: کفاشیان آدم مأخوذ به حیا و آرامی است. در آن زمان داشت اشتباهاتی میکرد که این اشتباهات هم به وزارت ورزش و هم به کسانی که به وی رأی داده بودند اتهام وارد میکرد اما زود فهمید و صحبتهایش را تصحیح کرد. در مجموع وی آدم خوب و سالمی است که با تغییر روش میتواند بهتر از گذشته عمل کند. وی گفت: به وزیر ورزش تبریک می گویم، او به خوبی در مجمع عمل کرد. رویانیان پس از اینکه با اصرار خبرنگاران مبنی بر اینکه به چه فردی رأی داده گفت: به کفاشیان رأی دادم. رویانیان در پاسخ به سؤال دیگری در مورد اینکه عزیز محمدی همچنان به عنوان رئیس سازمان لیگ فعالیت میکند گفت: درست است و هرچه قانون میگوید همان است. در این مورد هم کفاشیان قرار است تصمیم گیری کند و تا سه ماه هم وقت دارد. وی در پایان در خصوص بازی کردن شیث رضایی در رقابتهای آسیایی اظهار داشت: پس از پیگیریها و مکاتباتی که داشتیم متوجه شدیم رضایی برای همراهی پرسپولیس در آسیا مشکل ندارد اما اینکه چرا نمیتواند در دیدارهای داخلی پرسپولیس را همراهی کند این هم از آن اتفاقات عجیب و غریبهایی است که در این ۶ماه زیاد دیدهام.
انگشتنگاری و چشمنگاری کاروان پرسپولیس در عربستان و عصبانیت دنیزلی
خبرگزاری فارس: کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در هنگام ورود به ریاض انگشت نگاری و چشم نگاری شدند. به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از ریاض، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 16:45 به وقت محلی وارد ریاض شد و 4 نماینده از باشگاه الهلال عربستان برای خوشامدگویی به پرسپولیس به فرودگاه آمدند. با وجود آنکه مسئولان الهلال عربستان تلاش میکردند بازیکنان پرسپولیس بدون معطلی از مرحله کنترل گذرنامه عبور کنند و برای آنها گیتهای اختصاصی باز کردند اما از کلیه کاروان پرسپولیس در ریاض انگشت نگاری و چشم نگاری شد. این مسئله باعث ناراحتی مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیهای پرسپولیس شد و پلیس عربستان از او عذرخواهی کرد. 5 دوربین از شبکههای مختلف تلویزیونی عربستان به فرودگاه آمده بودند تا از ورود پرسپولیس گزارش تهیه کنند. هواپیمای حامل بازیکنان پرسپولیس که از دوحه به ریاض در حرکت بود چند بار در چالههای هوایی افتاد و باعث شد حال یکی دو بازیکن پرسپولیس بد شود. علی کریمی نیز در طول پرواز خودش را با بازیهای کامپیوتری سرگرم کرده بود.
نوری: فتحاللهزاده از 2سال پیش دنبالم بود اما من پرسپولیسیام
خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس در واکنش به اظهار نظر مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: فتحاللهزاده از ۲ سال پیش دنبالم بود اما من پرسپولیسیام. محمد نوری در گفتوگو با خبرنگار اعزامی فارس به ریاض در خصوص دیدار فردا با الهلال تصریح کرد: بازی سنگینی داریم زیرا الهلال جزء تیمهای خوب آسیا محسوب میشود و از ملیپوشان زیادی در ترکیب تیمش بهره میبرد. وی در خصوص شناختش از نماینده عربستان گفت: چندین بازی این تیم را از طریق سیدی تماشا کردهایم و امیدواریم در بازی فردا به ۳ امتیاز بازی دست پیدا کنیم. هافبک پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که فتحاللهزاده اعلام کرده در صورتی که پرسپولیسیها برهانی را میخواهند باید کریمی و نوری را به استقلال بدهند، اظهار داشت: بازیکنانی که پرسپولیسی هستند، به استقلال نمیروند. فتحاللهزاده ۲ سال پیش به دنبال من بود که به استقلال بروم اما من الان یک پرسپولیسیام و تمام تمرکزم روی این تیم است.