نقل قول:
علی هستم داداش :20:
تعریف نکردم بخدا منظورم این بود اگه بخواد 935 بگیره تو شهر خودمون 960 میدم اطمینانش هم بیشتره از این لحاظ گفتم.:46:
دیگه چیزی نبود گیر بدی ؟ باشه عوضش میکنم:31::46:
نقل قول:
علی هستم داداش :20:
تعریف نکردم بخدا منظورم این بود اگه بخواد 935 بگیره تو شهر خودمون 960 میدم اطمینانش هم بیشتره از این لحاظ گفتم.:46:
دیگه چیزی نبود گیر بدی ؟ باشه عوضش میکنم:31::46:
در مرکز تجارت ایرانیان واقع در میدان ولیعصر گلکسی اس 2 با قیمت 1700 مشاهده شد :دی
طی گفتگویی که با فروشنده ی [...] این گوشی داشتیم ، ایشان عرض نمودند که کلا گلکسی اس 2 قیمت بالایی دارد و این گوشی بسیار اصل بوده و از اصلستان وارد کشور شده... وی خاطر نشان کرد که ما از تنها فروشنده های ایران هستیم که این گوشی را به صورت اصل به فروش میرسانیم... وی همچنین اظهار کرد که تمام افرادی که به شما گفتند با قیمت 900 و خورده ای خریدند از باند فروشنده هایی هستند که گلکسی اس 2 تقلبی می فروشند و همچنین خاطر نشان کردند که سایت هایی اینترنتی مانند چاره پول را دریافت می کنند و جنس را تحویل می گیرند... همچنین ایشان گفتند که چاره مشهور باشد که باشد باز هم نهایتا پول را می گیرند و می گویند گوشی موجود نیست و پس از مدتی طولانی که با پول شما درآمد کسب کردند پول را به شما باز می گردانند و با پول شما سرمایه گزاری می کنند :دی
من پارسا - اینجا تهران - خبرگذاری بین المملی اسگل نیوز :دی
همیشه بعضی از فروشنده ها فکر میکنن خیلی باهوش هستند و میتونن سر مردمو کلاه بزارن!:2:
خیلی ممنون از پاسخ شما و باقی دوستاننقل قول:
فقط من یک سوال دارم و اونم اینه که اگه الان این گوشی رو بخرم برای ساپورت فارسی تنها راه اینه که یک رام غیر اوریجینال (کوک شده) روش بریزم؟ در این صورت بهتر نیست آدم صبر کنه تا همین مایکروتل لعنتی گوشی رو بیاره و بعد بخره؟
اگه بخوای منتظر رام رسمی فارسی باشی، باید همیشه چند ماهی عقب باشی!نقل قول:
عزیز ماکروتل دو ماه دیگه هم نمیاره اینور که فروشنده هاش میگن من خودم میخواسم صبر کنم اما دیدم نمی ارزه:13:نقل قول:
من از گوشی که گرفتم کاملا راضیم بازم نظر خودت شرطه:46:
دوستان کسی تا حالا تونسته از وی پی ان تو این گوشی استفاده کنه؟ کله حالش به اینترنتشه
آندرویيد راحترين تنظيمات وي پي ان رو داره دوست عزيز و فرق نميكنه اين کوشي باشه يا کوشي ديگه.نقل قول:
براي استفاده از يوتوب و ماركت استفاده از وي پي ان ضروريه.
دوستان وقتی اندروید 4 بیاد اینم آپ میشه؟
منظورت آیس کریمه ....بله