کوئست آخر Dark Brotherhood تازه 20000 میده : دی
Printable View
کوئست آخر Dark Brotherhood تازه 20000 میده : دی
اگه فالوور داشتی باشی همه رو میده به اون و بعد که فرار میکنی از توی اون غاره فالوورت میاد و همه چیز رو بهت میده :46:نقل قول:
خب برای این هم یه راهی هست، باید speech رو ببری بالا تا گرون بخرن:نقل قول:
۱- برو به riften
2- برو به Black-Briar Meadery
۳- با یه wood elf به نام Ungrien صحبت کن و اینا رو بزن:
4- Tell me about Maven Black-briar
5-Here,now tell me the truth (38 golds)
6-خب حالا دوباره برو بزن Tell me about Maven Black briar
۷-حالا اینو بزن: Come on or i get the truth off your chest.(persuade)
خب از دوباره مرحله ۶ و ۷ رو تکرار کن(اگر همش بعد از ۵ مرحله اول پشت سر هم اینتر بزنی هر دفعه که persuade کنی speech میره بالا و خب...خوبه دیگه:دی واسه اینکه سریع تر بره بالا برو این standing stone رو اکتیو کن:
برو به riverwood و به سمت جنوب غرب برو تا برسی بهشون (۳ تا سنگ هستن : The theif, the mage ,the warriror standing stones) که وقتی رو هر کدوم بری بزنی میگه چیکار میکنه، theif رو اکتیو کن و برو با یارو speech کن تا سریع لول آپ شی + speech بره بالا.
در ضمن اینوری میتونی بری تمام skill هایspeech رو اکتیو کنی که مثلا هر فروشنده تو بازی ۱۰۰۰ تا به پولش اضافه میشه.
+
بهترین فروشنده ها به نظر من اونایی هستن که تو کمپ های imperial هستن تو بازی (بگردی پیدا میکنی) اونجا به black smith بفروش.
+
راستی بچه ها برایdragon armor به smithing ۱۰۰ نیاز دارید!
کخب باید حدود ۱۲ هزار رو خرج کنی واسشون!نقل قول:
وئست آخر Dark Brotherhood تازه 20000 میده : دی
یک نکته ای هم بگم... به عنوان پارازیت شما حسابش کنید :
اسکیل Speech خیلی مهمه! با تقسیم بندیش کاری نداشته باشید که گذاشتنش توی قسمت کلاس Thief ... این اسکیل عمومی بازی هست! اسکیلتون بره بالا راحت می تونید Persuade کنید توی کوئست ها همیشه بدرد می خوره... یک Perk داره که می تونید به فروشنده 1000 تا بدید تا برای همیشه مثلا بجای 900 تا موجودی 1900 تا موجودی داشته باشه! قیمت ها همه خوب میشه و بالا میاد. یک پرک دیگه هست میشه به گارد ها رشوه بدید که برن و دستگیرت نکنن!!! پرک بعدی هم که خیلی مهمه اینه که می تونی کالاهای دزدیتو با هر فروشنده ای رد و بدل کنی! کلا اسکیل خوبیه! حتما از گلیچش استفاده کنید و 100 اش کنید و بعدش پرک هاشو کامل بگیرید...
من حدود یه هفتس که کد افزایش حجم اینونتوری زدم ولی قبلش که حجمم تا 330 بیشتر نبود (+ لباس های اینچنت شده= 400) تو سولیتود ماموریت ها رو سریع رفتم و یه خونه 5000ی خریدم هر چی وسیله داشتم مینداختم اونجا کم کم میفروختم بعدشم که گلیچ خونه خریدن یاد گرفتم و اینونتوریمو زیاد کردم :43: اوضاع بهتر شدنقل قول:
از سلاح هم هیچی همراهم نمیبردم جر یدونه کمان و یک اسلحه دو دست + زره و ساق و ساعد و کفش :46:
الان 120ک پول دارم ولی اسفالت شدم تا اینجا :19: الان 2 ست کامل daedric دارم الدوین رو تو 30 ثانیه کشتم :دی حتی با اینچنت کمان + خود کمان + پویزن + stealth attack bonus 3x + daedric arrow یک اژدها رو در یک حرکت کشتم!!! شاخ شدیم رفتا :31:
آقا من یه جا گیر کردم!
اونجا که یه روح آبی هست..هی میریم دنبالش..
بعد یه در مثل یه صفحه گردون وجود داره..یه سری علامت رو باید بچرخونیم!
اول Alchemyنقل قول:
دوم smithing
من امروز با Alchemy فقط تو 15 دقیقه 11000 گلد کاسبی کردم
با smithing قبلا تو 45 تا 1 ساعت 47000 گلد کاسبی کرده بودم
راه پولدار شدن سریع اینه که این دو مورد رو خیلی قوی کنی
بهترین راه alchemy هست سودش خیلی زیاده چون مواد اولیش خیلی ارزونن و معجون های ساخته شده خیلی سود دارن البته به شرطی که خیلی قویش کنی
smithing تهیه مواد اولیش آسونه ولی خیلی گرون در میان مثلا اگه برای یه لباس 2000 خرج کنی کل سودش شاید بشه 200 تا 300 باید بگردی ببینی کدوم یک از لباسها نسبت به خرجی که میکنید سود زیادی داشته باشن
در ضمن باید با جادو و بخصوص apperal های مخصوص قیمت , قیمتو خیلی پایین بیاری وگرنه اصلا نمیصرفه
در کلا باز هم میگم هیچی مثل Alchemy سود نداره
اره SPEECH خیلی خیلی مهمه مخصوصا میتونی سربازان رو هم PERSUDE کنی
اولا دزدی مواد اولیه رو جور میکنه دوما یه مشت سول جم خالی + یه اسپل که novice هم هست میخری ایتم های ساخته شده رو اینچنت میکنی میفروشی با سود زیاد :46:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
والا من کلا کم دزدی تو ملا عام داشتم جریمش رو میدادم و ازاد میشدم و با صد تا سرباز کل کل نمیکردم! :دینقل قول:
خوب بعضی مواقع پیش میاد. به مثال دراگون حمله میکنه اتفاقی سلاحت میخوره به یکی از مردم گارد میریزه سرت. یا اتفاقاته دیگه. بدرد میخوره مجانی همون موقع ولت میکنه:31:نقل قول: