ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههم ر من يك عكس از سايت گرفتمه براي همينهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههم ر من يك عكس از سايت گرفتمه براي همينهنقل قول:
به نظره من دخترشه بهتر حداقل 99 ميشه
جدي جدي جدي ما چقدر !!!!!!!!
اصلا -------سازنده بازي كه ما رو سر كار گذاشته
ببخشيدا اما نميتونستيد تمام اين حرفها رو توي يك پست بزنيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اون صحنه اي كه شما گذاشتيد آدمش همونه اما منطقش رو توي بازي نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ميشه بگين اين عكس رو از كدوم سايت گرفتين ؟ ها
سلام آقای A-H Entertainment لطفا اسم اون نرم افزار یا لینک دانلد که باهاش harvest moonپلی1 را عکسهاو صداهایش را دراردید را بگزارید در مبحصش لطفا:11::11::11:
يادم نيست من اينارو چند سال پيش گرفتمنقل قول:
گربه منه
نقل قول:
اگه دقت کنی می فهمی که این هروست مون نینتندو هستش ! :31:
بچه ها اصلا گول اون عکسها رو نخورین چون مال نسخه Nintendo 64 هستش که من بازیشو 3 سال رفتم. شخصیت بازی دقیقا همونه و فقط بعضی از شخصیتهاش فرق می کنن اگه خواستین بگین تا لینکهای بازی رو براتون بذارم.
ببینم این بود اون شهری که خیلی ها ادعای دیدنش رو میکردن؟؟؟!!!!:27:
اوه این عکس شهر بود الان؟؟؟؟؟من فکر کردم عکس معمولیه!!این که جلوش نوشته n64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی باحالن اینا که میگن رفتیم شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالا اصلا اینجا شهری که میگین پس کو شهرش؟این که جنگله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاييد ميشه:27:نقل قول: