نقل قول:
اس 3 قوی تره .... باتریه قوی تری داره وان ایکس خفه میکنه آدمو از بس باس بزنیش شارژ....کلا اس 3 از چند نظر سرتره....
الان آل میده 1700 750 وان ایکس هم 1600 650 با گارانتی...که عمرا با این وضعیت اصلا خرید هر چیزی نمیارزه و عاقلانه نیس....
Printable View
نقل قول:
اس 3 قوی تره .... باتریه قوی تری داره وان ایکس خفه میکنه آدمو از بس باس بزنیش شارژ....کلا اس 3 از چند نظر سرتره....
الان آل میده 1700 750 وان ایکس هم 1600 650 با گارانتی...که عمرا با این وضعیت اصلا خرید هر چیزی نمیارزه و عاقلانه نیس....
پیش از این شوک ارزی، بهای این دو مدل چقدر بود؟
شوک ارزی از بهمن ماه 91 شروع شد.نقل قول:
ورود این مدلها هم تو شوک ارزی واقع شد و قیمتشونم از همون اول شوک دار بود.
1200-1050...نقل قول:
سلام دوستان نظرتون در مورد گوشی دو سیم کارته اندروید چیه؟ قیمت رنج 500 تومن
Sony Xperia Tipo Dual
سلام
هلو! برای کسی که به دوربین و بازی سنگین اهمیت نده، خیلی خوبه. انصافاً سونی کارش درسته. 140 یورو.
باتریش هم 1500؛ خیلی عالیه. آندروید آیسکریم، رم512.
فقط باید صبر کرد ارز ثابت بشه. اگه نمایندگی داره، (پارس کامتل) بخر؛ چون گمون کنم حق نداره بیشتر از قیمت ارز دولتی (مبادله ای) بده.
با سلام.
1.اندوروید 2.3 نرم افزار کسپر اسگای را نصب کرده ولی متاسفانه نه آپدیت میشود یعنی شماره سریال میخواهد و نه اینکه میشود آنرا پاک کرد.تا شماره سریال معتبر داده نشود هم اصلا در منو خود برنامه هم نمیرود.
2.اکثر نرم افزار ها در حافظه خود گوشی نصب میشوند و هیچ قسمتی برای تعیین محل نصب در sd کارت موجود نیست.برنامه ای هم بعنوان app 2sd نصب کرده که متاسفانه آنهم روی تعداد کمی از نرم افزارها کارایی داشت.
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
اصلا اندرویید نیازی به آنتی ویروس نداره. از برنامه های
مخصوص uninstall استفاده کنید یا در نهایت ریست کنید
واسه انتقال برنامه اگه گوشی روت هست برنامه gemini رو نصب کنید. همه رو منتقل میکنه
Sent from my X10i using Tapatalk 2
با تشکر از شما از دو برنامه انیستالر استفاده کردم یکی خود برنامه کرش میکرد یکی کاسپراسکای رو پاک نمیکرد.
لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید.
چگونه میشود گوشی را ریست کرد ؟ در این صورت چه اطلاعاتی از دست میرود.
و در آخر اینکه گوشی روت نیست چگونه آن را روت کنم ؟
تیتانیوم بک آپ رو داشته باشی همه کار میکنه
اما نیازه که گوشی روت شده باشه
مدل گوشی چیه؟ برید به تاپیک مربوطه و سوال کنید دوستان میگن
اون راه دوم هم همون فکتوری ریست یا وایپ هست که کلا همه دیتاهای مربوط به نرم افزارها رو پاک میکنه + اس ام اس ها + گزارش ورودی و خروجی تماس ها