ادامه سوالات مونيكا ، مادربزرگ مهربان و دوست داشتني
ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز
سلام رامبد جان مباركه انشاالله مومن خدا چرا به ما نگفتي اخيرا نامرد هم اي اي اي چي مباركه ... من كه نگرفتم چي شد ...استغفرالله...نترس نميامديم آره...خب چند تا سوال بپرسم ببينم چند مرد ه حلاجي...با اينا جمله بساز...مرده شور...مهدي هرو...كريم پوست كلفت...شعبان بي مخ...كلاس درس... توي كلاس درس مهدي هرو گفت مرده شور شعبان بي مخ و كريم پوست كلفت رو ببرن كار خونه رو انجام ميدي تا حدودي...چيپس با ماست با مزه هستش يا نونو ماست چيييييپس...كرم ضد آفتاب ميزني بهت شك دارم بزني نه بابا من و اين حرفها...تا حالا شده كسي خيلي زياد سركارت بذاره آره مگه دستم بهش نرسه...
سوالات از دوست جديد manmanman
آدم از خودت با حال تر دیدی؟ آره خيلي .... ;)
wookman به چه معنایی میباشد و آن را در 3 سطر توضیح دهید.(2نمره)
3 سطر كه نميخواد ووكمن يعني باغبان (تكراري بيد) حالا از دو نمره همون 0.25 رو بدي كافيه ...
به نظرت سال 3006 چه جوریه؟ دوست داری اون موقع باشی؟سال رباتها .... نه اصلا دلم نميخواد
دوست داری تا چند سالگی زبونم لال زنده باشی؟تا وقتي كه سرحال باشم و درمونده نشم ...
هفته ای چند بار میری حموم؟متغيره بين 2-3-4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیب ترین چیزی که تا حالا تو عمرت دیدی چی بوده؟قيافه خودم وقتي واسه سربازي كچل كردم ....
يه سوال خصوصي عضو بسيج هستي برادر؟:rambo: نه برادر اگه بودم الان اون بالاها بودم ....
راستي گفتي پسورد ايميلت چي بود؟ :whistle: مگه نميدوني بهت ميگم به كسي نگو : من منم
ای بابا من چقدر سوال میکنم نه بابا شما كم سوال پرسيدي يه نگاه به صفحات قبلي بنداز !!!!
ادامه سوالات soleares عزیز
1- اگه الان بخواي يه بازي كامپيوتري انجام بدي چي بازي مي كني ؟
اتفاقا دارم با داداشم most wanted رو بصورت شبكه بازي ميكنيم ....چه حالي ميده ...
2- كدوم بانك خوبه : ملي ، ملت ، سپه ، صادرات ، تجارت ، اقتصاد نوين ، سامان ، پاسارگاد .. ؟
من كه تو ملي حساب دارم خداييش كارشم خوبه ....
3- يه ماچ ميدي ؟
جيييگرت رو بيا اينم واسه تو ....
4- تا حالا تاپيك هاي منو ديدي ؟ اگه ديدي كدومشون خوبه ؟ (بگو ديگه اسم ببر)
همين ضرب المثل حرف نداره ....
5- چند تا كاراكتر مي تونه توي امضا قرار بگيره ؟
[Automated by GetSmile]
1000 تا كاراكتر عزيزدل ....
متشكر.
خواهش عزيز ...
ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز
برنامه روزانه مشخصي داري آره عزيز ...چرا وبلاگ نميزني دارم بعدا آدرسش رو ميدم ...بدترين ويروسي كه سيستمت گرفته w32-pate ...خيلي مخلصيم... من بيشتر