بابا چيكار ميكني گفتم كه برنامه ي اون پست بالايي منو دان كن حالشو ببرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201465
بابا چيكار ميكني گفتم كه برنامه ي اون پست بالايي منو دان كن حالشو ببرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201465
سلام لطفان کمکم کنید سیستمم به ایکرم الوده شده worm.P2P.generic چه گلی بگریم لطفان کمکم کنید
خیلی مرسی
عالی بود راهتون
آره! برنامه هم ارزش داره. همه مال دانشگاه خودمو دانشگاه بابام هستش و تمامی کاراریی که برای ادارات کردم ...
بازم ممنون :11:
ایول اقا مهدی چیز جالبی را گفتی . تا حالا بهش دقت نکرده بودم . اگه اینطوری که میگی باشه خیلی عالی می شه .نقل قول:
nod32 احمق ترین و بیشعور ترین آنتی ویروس دنیاست و اصلا دستش با جمهو........ی تو یه کاسست تمام بشکنا و .. رو ترو جان تشخیص میده اونم با ریسک بالا من که اصلا توصیه نمیکنم اونم با اون قیافه مضخرفش
سلام ببخشید ولی از دستش خیلی عصبانی بودم
خیلی دلت پره پسر انتی ویروس به این خوبی دلت میاد.شما خودت ازچه انتی ویروسی استفاده میکنی حتما پاندا!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر من هم NOD32 جزء بهترین هاست . ولی من کسپر را به همه انتی ویروسها ترجیح می دم . تنها انتی ویروسی که هیچ ویروسی نمی تونه از دستش در بره . حتی اگه اپدیت شده هم نباشه .نقل قول:
فايل شما رو ديروز دانلود كردم ولي چون وين رر نداشتم نتونستم استفاده كنم. ممنونم از توجهتوننقل قول:
دوست عزيز از راهنماييتون ممنونم فايلهاي مخفي رو هم سرچ كرده بودم ولي چيزي برام پيدا نكرده بود ولي دوشنبه غروب كه رفتم خونه سيستم رو خاموش كرده بودم و ديروز كه اومدم روشن كردم و دوباره فلش رو به دستگاه وصل كردم ديدم مشكل حل شده و متوجه شدم كه بايد سيستم ري استارت ميشده. حالا هم كه شما گفتين كاملا مطمئن شدم كه بعد از اينكه آنتي ويروس فايل اجرايي رو پاك ميكنه سيستم ري استارت بشه مشكل حل ميشه. با تشكر فراوان از شمانقل قول:
با سلام به دوستان عزیز،
کسی میدونه ویروس antichrist hoax را چه طوری میشه از بین برد؟
(بدون عوض کردن windows و یا فرمت کردن)
سلام رسول
من از کسپر استفاده میکن یکیش به همون دلیلی که مهدی جان گفت
دومیشم چون روسی هست
سومیشم چون الکی نمیگه که تمام نرم افزارای دور زدن و پیچوندن ویروسین و دستش با رژ...م تو یه کاسه نیست
چهارمیش واقعا سبک
تازه قیافه نود 2 زار نمی ارزه
میبینمت