خدا هم بگه خوبه من ميگم :
مزخرف
مزخرف
مزخرف
Printable View
خدا هم بگه خوبه من ميگم :
مزخرف
مزخرف
مزخرف
نقل قول:
والا تا جایی که تاریخ نشون داده خدا dial up کار میکنه و راضی هم هست :8:
دلیل علمی : :20:
همیشه وقتی میخواد چیزی بگه یواشکی بصورت pm به 1 نفر میگه و کلا نمیتونه send 2 all کنه :31:
بنابراین تعریف مبین نت رو هم نمیکنه
:5:
حداکثر میزان استفاده از وایمکس مبین نت در طرح زمستانی !
این محاسبه برای دوستانی هست که سرعت 1 مگ با محدودیت حجمی 40 گیگ میگیرند :
بطور متوسط در هر ساعت 450 مگابایت میشه دانلود کرد
با توجه به رایگان بودن 2 تا 8 صبح روزی 2700 مگابایت از این طریق میشه دانلود کرد که با احتساب 26 روز در ماه میشه 70,200
4 تا جمعه که کاملا free هست رو هم اضافه کنیم 43,200
جمع اینها روی هم میشه 113,400 که تقریبا معادل 110 گیگابایت هست
حالا اون 40 گیگ روزانه رو هم بهش اضافه کنیم ...
یعنی ماکزیمم در طرح زمستانی مشترکین تعرفه 1 مگ میتونن 150 گیگابایت ترافیک داشته باشند (البته به شرطی که شب زنده دار باشند ! )
این یعنی دقیقا نصف حد مجاز ایرانسل (ایرانسل تا 300 گیگ رو مجاز گذاشته)
سلام من وایمکس ایرانسل دارمنقل قول:
فقط میخوام بدونم چطوری میشه مک مودم رو تغییر داد
چون یه جا خوندم میشه تغییر داد اما باید دستگاههشو داشته باشی یعنی باید فلش بشه
حالا هرچی میگردم پیداش نمیکنم
کسی بلده این کارو!!!
ممنونم از محاسباتی که انجام دادی.:10:نقل قول:
این قسمت رو مطمئنی که ایرانسل سقف مجازش 300 گیگه؟چون اگر شرایط توی یکماه رویایی باشه ماکزیمم میشه 316 گیگ دانلود کرد ، بنابراین با این سقفی که گذاشتن ، اگر نمیذاشتن بهتر بود!
تو تاپیک ایرانسل از قول دوستی که پرسجو کرده بود نقل کردمنقل قول:
در مورد "اگر نمیذاشتن بهتر بود" هم بگم که خب اسما واقعا هم نذاشتن , نا محدود یعنی همین :31:
از لحاظ فنی که صد در صد میشه.نقل قول:
چون اگر 2 روز دیگه مودم های مارک دار(asus و dlink ,...)بخواد بیاد می خوانچیکار کنن؟
یا اگر گوشی های نسل 4G که تکنولوژی وایمکس دارن اون وقت دیگه نمی تونن بگن سرویس نمی دیم.
دقیقا مثل اون اویل که ADSL اومده بود و شرکت ها اجازه نمی دادن کاربر از مودم خودش استفاده کنه.
:46:
نقل قول:
بله ربطی به مسائل فنی نداره
فقط کاسبی هست
میخوان به این بهانه ی مودم بنجل رو 80 تومان به من و شما قالب کنن.
با ADSL نمیشه اینکارو کرد ولی اینجا بخاطر بحث مک میتونند.
من مبین نت رو دیدم چیکار میکنند
مودم های آکبند تو جعبه هست همونجا باز میکنند مک رو میخونند تو سایتشون رجیستر میکنند حالا اگه مک یک مودم ایرانسل هم باشه فرقی نمیکنه
بیشتر به نظر من این کارو کردن که یه راه فراری برای خودشون گزاشته باشن و همه یه ترسی تو جون کاربرا موقعه دانلود باشه ( که این کار واقعا غیر اخلاقیه ) و گرنه اکثر افرادی که دستشون تو کاره موتفقول قول اند که همین الان هم اکثر ISP های مطرح کشور به راحتی میتونن تمام سرویس ها شون را بدون محدودیت حجمی کنند ( حتی اون هایی هم 128 تو قرداد مینویس ولی سرویس را روی 1 مگ مبندن ) بدون اینکه کاربران با کوچکترین تنزل کیفیتی مواجه بشننقل قول:
بچه ها یه حرف قشنگی زدن در مورد تنوع کاربرای اینترنت ای
حالا جدا از ما ها که سطح دانش و آگاهی مون یه چند هوایی فراتر از بقیه است که حتی قطع شدن شدن session مودمون هم برامون مهمه ( ریست شدن کانکشن اینترنت ) فکر میکنید چند درصد افراد رابطه پینگ تایم و با سرعت و لود صفحه میفهمن ؟!
80 درصد کاربرای اینترنت برای این میرن سراق اینترنت پر سرعت : 1- حس کنجکاوی 2- ارزش قایل شدن برای وقت شون که روزی 2 ~ 3 ساعت میشینه پای اینترنت صفحه میلش و فیس بوک و ... سریع باز بشه و این حرفا
با هم این تفاسیر ما به این خاطر ناراحتیم که درست با همه این عدم آگاهی ها آیا درست است که شرکت های اینترنت ای از این عدم آگاهی مردم سوء استفاده کرده و سعی در فراتر نگاه داشتن این شکاف کنند ؟ و تعهداد اولیه خود را زیر پا بگزارند
البته تمام مشکلات بخاطر ISP ها نیست
اینترنت اونقدر جذابیت و زیبایی داره که کاربر ابنترنت نه تنها نمیتونه ازش دل بکنه بلکه مدام در پی بهبود کیفیتش هم هست
ولی در ایران که از facebook و twitter گرفته تا youtube همه و همه بسته شدند کاربران عمومی تعدادشون کم و کمتر میشه و این باعث خوابیدن بازار رقابت و رکود بستر دیتا میشه