شاید این دوستمون توی سورس مشکل دارند. البته LED های سونی هم خیلی به کیفیت تصویر دریافتی حساسند.نقل قول:
Printable View
شاید این دوستمون توی سورس مشکل دارند. البته LED های سونی هم خیلی به کیفیت تصویر دریافتی حساسند.نقل قول:
درود دوستان.
من بودجمو بیشتر کردم، با 600-700 سیستم صوتی خوب برای گوش دادن به موسیقی چی پیشنهاد میدید؟
اره تنظیمات رو به خوبی انجام دادم.کابلم والا با ----- تست زدم.عالی میده کانالهای اچ دی رو.نقل قول:
رایان جان یه سوال دیگه ظهری تو قسمت ساروند کنترل پایونر حالتهای مختلف صدا رو نشون مداد مثل فیلم موزیک اکشن اسپورت دالبی.الان که میزنمش اونا هیچ کدوم دیگه نیست و به جاش 3 تا دیگه میاد برای تنظیم از جمله فووکوس 1.5
دوست عزیزنقل قول:
سیستم های حال حاضر پایونیر در بازار ایران همگی ساخت چین هستش ولی از مدل درجه یک .ممکنه پایونیر از ظاهر بعضی مدلها زده باشه یعنی بجای اینکه باندهای mdf استفاده کنه از نوپان استفاده کرده باشه ولی در مورد قطعات الکترونیک که خیلی مهمتر است، اصلا چنین کاری رو انجام نمیده .
مثلا باید بگم پردازنده اصلی سری rs ساخت کارخانه ای در امریکا و در شهر تگزاس هستش. وبخاطر همینه که در صدای دیجیتال شما تفکیک با کیفیت بالا رو احساس میکنید.
هرچی باشه پایونیر همیشه خوب بوده و مطمئن باشید از انتخابتون پشیمون نمیشید.
دزسته ببینید در حال حاضر بیشتر از اینکه Made in مهم باشه مارک و شرکت سازنده مهمه و اصلاً به اون معنایی که مثلاً 20 سال پیش وقتی حتی مداد می خریدیم سریع نگاه می کردیم ساخت کجاست دیگه اهمیت نداره.نقل قول:
امروز مارک خیلی مهم تره چون وسایل امروزی پیشرفته تر شدن و هر کشوری توی جایی که مزیت نسبی داره در تولید یک محصول برای شرکت های بزرگ و بین المللی سهم داره.
در ضمن خیلی مواقع هم اصلاً دقیقاً نمی فهمیم که جنس دقیقاً ساخت کجاست مثلاً میریم تویوتا کمری می خریم ساخت استرالیا یا حتی مرسدس بنز کلاس ML می خریم قطعاتش ساخت ترکیه و آلمان و اسپانیا و آمریکاست و توی خود آلابامای آمریکا هم مونتاژ میشه.
در مورد وسایل الکترونیکی اوضاع از این هم پیچیده تره مثلاً همین سری RS پایونیر چیپ اصلیش طراحی آمریکاست و توی تایوان ساخته می شه. بوردش طراحی ژاپنه و توی چین تولید می شه و DRAM روی بوردش ساخت کره است و خیلی جزئیات بیشتر که من نمی دونم. و در آخر هم توی چین مونتاژ می شه.
:2::2::2: کمک کمک کمک کمک کمکنقل قول:
من این سیستم رو ندارم که بتونم کاملا راهنماییت کنم.اگه سورس مورد استفادت فرقی نکرده پس احتمالا جایی رو دستکاری کردی دیگه.دفترچه راهنمارو مطالعه کن تا با سیستمت آشنا بشی.نقل قول:
اخه دفترش فارسی نداره.بعد شما اطلاع دارین بلوتوث رو ساپورت میکنه؟؟؟؟نقل قول:
تو مشخصاتش که زده داره ولی من نمیدونم چطوری فعال میشه
نقل قول:
Specifications HTZ787DVD (DSP + 4 Tall)
Power: 600W
CD->USB Recording: Yes
USB Movie Playback: Yes
HDMI and KURO LINK: Yes
Bluetooth Adaptor Terminal: Yes
Optical Input for STB/ Game Console: Yes
Karaoke: Yes
Advanced MCACC: Yes
Front Stage Surround Advance: Yes
Advanced Sound Retriever: Yes
Auto Level Control: Yes
2.1ch Front Surround System: No
Down-firing Subwoofer: Yes
Dual Centre Speakers: No
درسته دفترچش فارسی نیست ولی انگلیسیش هم میشه دست و پا شکسته چیزهایی فهمید.نقل قول:
برای بلوتوث هم باید جاگونه تهیه کنید.
جاگونه:42:چی هست این؟؟؟؟نقل قول: