یعنی این همه زحمت ارزش یه عضو شدن نداره :31::31: خداوکیلی دهنم سرویس شد:31:نقل قول:
Printable View
یعنی این همه زحمت ارزش یه عضو شدن نداره :31::31: خداوکیلی دهنم سرویس شد:31:نقل قول:
نه نیازی نیست. ویدئوی گیم پلای بالا رو از این لینک دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
:11:
حرکتت جدآ غیر ورزشی بود :31: خب اگه میخواستم خودم مستقیم میذاشتم:13::31:نقل قول:
Elendil جان این ویدئو که گذاشتی همونه که اولش یک نفر دستش یک میکروفون گرفته و داره درباره بازی صحبت میکنه و پشت سرش هم یک مانیتوره ؟
نه عزیزم ، این گیم پلی از دقیقه ی 36 بازی بین لیورپول و بارسا هست که توش بارسا با گله ابرا یک یه صفر می برهنقل قول:
آقای Elendil1 با توجه به ویدیویی که قرار دادید، نظرتون راجع به بازی چیه؟
آقا اينو چجوري دانلود ميكنن؟!!!نقل قول:
من رفتم و كد امنيتيم زدم اما مديا پلير باز ميشه هيچ اتفاقي هم نميوفته هيچي هم تو مديا پلير دانلود نميكنه كه آدم داش خوش باشه بعدش مديا پلير ديگه باز نميشه...
خب مثه همه ، گرافیک خیلی نسبت 2009 پیشرفت کرده بود }، { هنوز تا حدودی توی صحنه ی بعد از گل مشکل داره،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرکت بازیکن ها بعد از خراب کردن توپ و یا تو آفساید قرار گرفتن ، طبیعی تر از سریه قبل شده :
هنوز حرکات دروازبان ها مشکل داره و خیلی روشون کار نشده !!
چمن ورزشگاه خیلی بهتر شده و حرکت های داور منطقی تر شده بود :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویدیوی جالبی بود ولی هنوزم یه مشکلایی به چشم میخوره که احتمالا تا نسخه نهایی درست میشه.
خب عزیز شما هیچ دانلودری نصب نکردید!! و به خاطر اینکه لینک کاملآ مستقیم هست اینجوری میشه! لینک ها هیچ مشکلی ندارن!نقل قول: