امیدوارم زیاد مشکل نداشته باشه چی میشد اینم مثل AC I باشه ...
Printable View
امیدوارم زیاد مشکل نداشته باشه چی میشد اینم مثل AC I باشه ...
AC که یکی از شاهکارهای تاریخ بازیه . چطوری تونستی بهش بگی بد . جدا از باگ یکی از بازی های خداست .نقل قول:
نمیگم بده میگم سر درد داره کرک و ...
عجب بازی توپیه! من دیر خریدمش و از چند روز پیش دارم بازی می کنم تا ونیز هم رفتم. یک شاهکار به تمام معنا!! کل ایتالیای قدیم و ساختن !! از هر لحاظی با شکوهه بازیش.
سلام
یک سوال از طرفداران گل بازی مورد علاقه من:
(یادش یه خیر روزای اول چه حرصی می خوردیم سر این کرک شدن یا نشدن بازی با بچه ها)
از دوستان کسی راز چهار محل مخفی اضافی در دی ان ای را کشف کرده است یا نه؟
دوستانی که بازی رو تموم کردن من با کرک سرور افلاین کار میکنم. 1 جای بازی گیر کردم...
اونخایی که desmond از تختخواب anymous پا میشه و تو دنیای واقعی شروع میکنه رویا دیدن . یهو میره بزمان altair و باید 1 سوژه رو دنبال کنی . اون میره تو 1 برج و در رو پشت سر خودش می بنده.... و دوربین به سمت بالای ساختمون میره .. منظورش اینه که ما بریم بالا ار برجک. اما وقتی تا 1 حدی میرم بالا دیگه چیزی نیست بهش اویزون شم ....... راهنمایی میفر مایین ؟
ربطی به کرک نداره. قبلا هم خیلی دربارش صحبت کردیم و روشهای مختلفی واسه بالا رفتنش گفتن. اگه دقت کنی تو جایی که هستی یه دره که بالاش هم یه تخته چوبه که میشه بهش چسبید و رفت روش.نقل قول:
واسه این کار دو تا راه هست. یا بری روی لبه بالکن و از اونجا بپری و نوک تخته چوبو بگیریو بری بالا... یا بچسبی به دیوار و روی دیوار بدویی به سمت بالا. بعد که به اوج رسیدی جهت چوب رو که حالا یا سمت چپته یا راستت بزنی و دکمه پرش رو بزنی تا از رو دیوار بپره و لبه چوب رو بگیره...
اگر نفهمیدی یه عکس از همون در و چوب بذار تا رو عکس واست بگم. :46:
دستت درد نکنه برم امتحان کنم ببینم چی میشهنقل قول:
ممنون عالی بود کار کرد
سلام
من این بازی رو تازگی نصب کردم
اولش که با اون دختره فرار کرد و رفت به مخفیگاه اونا ، ادم میمیره و زنده میشه تا وارد بازی اصلی میشه
اولش هم که چند نفر رو زدیم
بعدش هم که اصلا معلوم نیست هدف چیه ، لباسش هم که عین لباسهای عادیه ،زبانش هم ایتالیایه ، یا من نمیدنم
یا اینکه هنوز باید بازی کنم تا به اونجاها برسه
نمیدونم ، چیزی فهمیدید ؟
بعد از کتک کاری با برادرش مسابقه میذارن که تا روی سقف کلیسا برن .بعد از چند مرحله پدررش بهش لباس میده .برای زبان هم زیر نویس رو فعال کنید :20:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]