سلام حدس نیزنم مشکل از رم ریدرتون باشه.نقل قول:
با کابلم که الان امتحان میکنی بازم نمیشه؟
احتمالا رم ریدرتون درست جواب نمیده و نمیکشه.
یه مورد دیگه بابا چه خبره :18: 8 گیگ خودش + 16 گیگ میخوای چکار کنی مگه:31:
Printable View
سلام حدس نیزنم مشکل از رم ریدرتون باشه.نقل قول:
با کابلم که الان امتحان میکنی بازم نمیشه؟
احتمالا رم ریدرتون درست جواب نمیده و نمیکشه.
یه مورد دیگه بابا چه خبره :18: 8 گیگ خودش + 16 گیگ میخوای چکار کنی مگه:31:
دوست عزیز این Kickstand چیزی نیست که تو جعبه گوشی باشهنقل قول:
همون تکیه گاهی که پشت گوشی دور دوربین میبینی همین Kickstand هستش
اگه ورژن گوشیت همین 30 باشه که اخزین ورژن اوی مپ رو داره که میتونی با gprs با یه بار انلاین کار کردن در دفعات بعد افلاین باهاش کار کنی
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
در مورد میزان ساپورت رمریدر این گوشی با اینکه نوشته تا 16 گیگ ساپورت میکنه اما در عمل ساپورت نمیکنه
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
در مورد میزان ساپورت رمریدر این گوشی با اینکه نوشته تا 16 گیگ ساپورت میکنه اما در عمل ساپورت نمیکنه
!!!نقل قول:
خوب من که نزدیک نیم ساعت آنلاینش کردم فقط موقعیتم را نشون میده اما نقشه ای نیست که مشخص کنه
دوست من این گوشی که بطور فابریک نقشه ایران رو نداره که ...
شما باید از برنامه های Garmin یا Smartcom استفاده کنید
دوستان فریمور 30 نسبت به 20 چه تغییراتی داشته؟
سلام
ان 86 تقلبی یا متفرقه واینا نداره که موقع خرید بندازن ؟؟
من قصد خرید دارم . باید ساخت کجا زده باشه ؟ یا نکات دیگه اگه هست .... لطف کنید مرسی .
راستی قیمت بدون گارانتی چنده الا ن؟
مدل طرح(چینی) داره که تابلوئه...منظورت از تقلبی چیه؟؟ شاید بعضی جاها لوازم داخلش رو عوض کنن ولی گوشیو دیگه نمی تونن.نقل قول:
ساخت کجاشو ولش کن همشون تو چین مونتاژ می شن...مال من لیبل Finland داره ولی وقتی سریالشو تو سایت نوکیا وارد می کنم سایتش هنگ می کنه:31: پروداکت کدی هم که روش زده با داخل گوشی فرق داره...لیبل ها رو خودشون می چسبونن(البته بی گارانتی ها رو می گم)
من یه هفته پیش 359 خریدم.
نقل قول:
شما به سایت Nokia.com مراجعه کن و برو به بخش Ovi maps. سپس متناسب با نوع گوشی دانلودر برنامه اووی و نقشه های مورد نظر رو دانلود کن. سپس با اجرای برنامه، نقشه ایران و راهنمای صوتی فارسی رو گزینش کن.
درضمن بگم که ارزش این برنامه 100% از گارمین و اسمارتکام و غیره بیشتره... چون فوق العاده کار شده! :10:
شاد باشین :دی
سلام.
دوستان به نظرتون گوشيمو با يه ان97طاق بزنم 20تومنم روگوشي بدم؟
N97 ارزش نداره.نقل قول:
با یه گوشی بهتر طاق بزن
مثلاً ویواز یا ساتیو