سلام ميشه لطفا نحوه استفاده از gps را برام توضيح بدبد من تا حالا گوشي gps دار نداشتم اصلا نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كنم ممنون
Printable View
سلام ميشه لطفا نحوه استفاده از gps را برام توضيح بدبد من تا حالا گوشي gps دار نداشتم اصلا نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كنم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما از تاپیک بالا برنامه اسمارت کام جی پی اس و نقشه های مورد نظر خودتون را دانلود میکنین
بعد از ساین کردن نصب کرده و نقشه ها را در مسیر خودشون کپی میکنی
بعد برنامه را باز کرده و استفاده میکنی
کسی نیست جواب سوال من بده
1-بله باید بدی بیرون برات فارسی کنند. اول باید چک میکردی تا فارسی داشته باشه تقصیر خودته:46:نقل قول:
2- نخیر فقط کافیه یا بار فارسی کنی بعد از آپدیت بازم فلرسی خواهد داشت:20:
3- برنامه های گوشی داخل مموری کارته اول اونارو نصب کن بعد به کامپیوتر که وصل کنی گوشی رو میشناسه:11:
اگه این گوشی جک 3.5 داشت در خریدش شک نمیکردم :8:
[B]سلام
در صورت امکان توضیح بدهید که چگونه با کامپیوتر یک دفترچه شماره تلفن ایجاد کنم و آنرا چگونه به گوشی ساتیو منتقل کنم؟
چون تعداد لیست افراد زیاد است و بخواهم با خود گوشی اینکار را بکنم وقت زیادی می بره
ممنون[/B]
نقل قول:
سلام ميشه يك جاي ديگه آپلود كنيد 4shared براي من ف ي ل ت ر ميزنه
بفرماييد دوســت عزيز جاي ديگه آپلود كردم :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/_KbqgUNH/Vivaz_homescreen_ported_to_Sat.html
pc suite رو نصب کنید و پس از نصب اون کامپیوتر رو restart کنید و گوشو وصل کنید و pc suite رو اجرا کنید و روی synchronization کلیک کنید حالا contact های خودتونو میبینید و میتونید با کامپیوتر هم contact جدید بسازید و به گوشی متقل کنید یا contact های قبلی رو edit کنیدنقل قول:
امروز باز هم تست کردم و جاهایی که قبلا اصلا کانکت نمیشد حالا در عرض 1.5 تا 2 دقیقه کانکت میشه و جاهای که قبلا 2 دقیقه کانکت میشد حالا شده 30 ثانیهنقل قول:
دقت gps هم بسیار بهتر شده در حد 10-12 متر هر چقدر accuracy عدد کمتری نشون بده دقیقتره
امروز با n82 مقایسه کردم که satio بعد از 2 دقیقه با دقت 24 متر کانکت شد و n82 بعد از 8 دقیقه با دقت32 ( این تست لب پنجره انجام شد)