دوستان که میگن واسه گواهینامه های جدید که ده ساله هستن این قوانین رو برداشتن.بلاخره آدم باید یاد بگیره خودم 9 ماه از صدور گواهینامم نگذشته بود که رفتم ماشبن رو از شیراز آوردم اصفهان تازه ماشین معاینه فنی هم نداشت:Dنقل قول:
دوستان که میگن واسه گواهینامه های جدید که ده ساله هستن این قوانین رو برداشتن.بلاخره آدم باید یاد بگیره خودم 9 ماه از صدور گواهینامم نگذشته بود که رفتم ماشبن رو از شیراز آوردم اصفهان تازه ماشین معاینه فنی هم نداشت:Dنقل قول:
خوش به حالت چه شانسی داری:n04::n10:نقل قول:
شنبه امتحان افسر دارم جون هر کی دوس دارین دعا کنید قبول شم که 1 ماه بعد گواهینامه بیاد خیلی احتیاج دارم :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16:
به سلامتی ایشالا که موفق باشی و بگیری...دوست عزیز حتما میدونی این یک ماهی که میگن به قول خارجی ها بیزنس دی هست یعنی همه روزها منهای تعطیلی ها...نقل قول:
سلام
گواهینامه های ب1 در سال اول با مقصر شدن در تصادف بدون جرح و فوت باطل میشه؟
سرعت و سبقت و اینجور چیزا هم نداشته فقط تصادف سر کوچه بوده که حق تقدم رعایت نکرده
نه دوست من باطل نمیشه .نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره امسال هزینه ثبت نام گرون شد؟
نه بابا 250 تومنه دیگه!نقل قول:
سردار مومنی: گواهینامههای یکساله در جادهها اعتبار ندارد
سردار مؤمنی گفت: تعدادی از تصادفات در روزهای گذشته توسط افرادی رخ داده که به تازگی گواهینامه گرفتهاند و هنوز در سال اول اعتبار گواهینامه خود رانندگی میکردند که براساس مقررات، دارندگان گواهینامههای ب 1 یا یک ساله تا پایان سال اول اعتبار گواهینامه خود اجازه رانندگی در مسیرهای برونشهری و همچنین از ساعت 24 در شهر را ندارند و اگر خارج از مجوز رانندگی کنند به منزله راننده بدون گواهینامه محسوب میشون
خداروشکر انگار الان که من گواهینامه بگیرم محدودیت یک سال اول رو نداره نه؟