در خط پنجم نام workgroup رو 1 گذاشتید ! آیا توی ویندوز هم همینه ؟!
در خط سوم , samy-laptop با خروجی دستور uname -n یکیه ؟
Printable View
در خط پنجم نام workgroup رو 1 گذاشتید ! آیا توی ویندوز هم همینه ؟!
در خط سوم , samy-laptop با خروجی دستور uname -n یکیه ؟
بله. همینه.نقل قول:
بلهُ با خروجی uname -a یکی هست.
دوست عزیز یک کاری بکنید شما با توجه به اینکه در هنگام بوت از سی دی بسته های سمبا کاملا اتوماتیک کانفیگ می شوند و نتورک ویندوز را شناسایی می کنند یکبار از روی سی دی به صورت زنده بوت کنید و ببینید نتیجه چی هست؟نقل قول:
چون تمام کانفیگ شما درست به نظر می رسه!
سلام من مخازن ابونتو رو خریدم وبعد از اضا فه کردن اون به سورس لیست.با یک مشکل بر خوردم و اینکه هنگام نصب هر برنامه با syntpicیاapt این پیغام زیر رو می ده دیگه نمی دونم باید چه کار کنم اگه امان داره کمکم کنید
Please insert the disk labeled:
m2
in drive /cdrom/
و وقتی رو ی cancelکلیک می کنم این پیغام ظاهر می شه
W: Failed to fetch cdrom:[m2]/pool/multiverse/x/xvidcap/xvidcap_1.1.6-0.1ubuntu1_i386.deb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دی وی دی ها هم امتحان کردم ولی همچین پیغامی می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چگونه سی دی رو به لیست مخازن اضافه کردید؟نقل قول:
و کلا این سی دی شما شامل چه چیزهایی است؟ آیا همان سی دی هما هست؟
خطایی که به شما می ده خیلی واضح داره درخواست سی دی به نام m2 رو از شما می کنه که داخل دستگاه قرار بدید.
سلام دوستان عزیز .من مخازن ابونتو رو حریدم و به مخزن سیستمم اضافه کردم.ولی هر بار که می حوام برنامه رو نصب کنم درخواست دی وی دی موردنظر رو می ده ولی با اینکه من اون دی وی دی رو در درایو دی وی دی رام قرار می دمم بازم پیغام دی وی دی را وارد کنید ظاهر می شود کسی می تونه مشکل منو حل کنه؟؟؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدید.من همین وسال رو در انجمن دیگه ای مطرح کردم ولی کسی جواب منو نداده
اینم لینکه
کد:http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7556.0.html
دوست عزیز ابتدا ما هیچگونه ارتباطی به فعالیت دیگر سایت ها نداریم، بنابراین اون مشکل مربوط به خود شما و سایت مطرح شده هست.نقل قول:
در مورد سوالتون اما من از شما چند سوال پرسیدم که بی جواب ماند:
نقل قول:
شما چگونه سی دی رو به لیست مخازن اضافه کردید؟
و کلا این سی دی شما شامل چه چیزهایی است؟ آیا همان سی دی هما هست؟
خطایی که به شما می ده خیلی واضح داره درخواست سی دی به نام m2 رو از شما می کنه که داخل دستگاه قرار بدید.
بسته های smbnetfs و smbclient رو نصب کن , ببین درست میشه یا نه ! قبل از تست مجدد , samba رو یکبار restart کن :نقل قول:
کد:sudo /etc/init.d/samba restart
ممنون اما من می خوام که بسته رو نصب کنم مثلا بسته های *.deb رو با دستور dpkg -i نصب می کنن حالا این بسته رو من چهطوری باید نصب کنم دستور chmod فقط مجوز های دستری رو تغییر میده.نقل قول:
حالا یه سوال دیگه هم دارم من به تازگی یه کشف بزرگ توی Ubuntu کردم (به دلیل تازه کار بودن پس بهم نخندین) من قبلا یه پارتیشن home/ ساختم حالا که بازم Ubuntu رو نصب کردم و همون مشخصات کاربر قبلی رو دادم Boommmm!!!! تمام محیط کاربری من برگشت (شگفتا عمرا کسایی که ویندوز دارن خواب این رو هم نمی بینن) اما من یه مشکل دارم و اون اینکه برنامه هایی که به زور نصب کردم حالا نصب نیست و باید دوباره نصبشون کنم می خواستم بدون راهی هست که مثل کاربر بعد از نصب مجدد سیستم برنامه هایی که قبلا نصب بوده بازم بشه اجرا کرد منظورم اینه که آیا برای این کار باید از پارتیشن خاصی استفاده کرد یا نه؟؟؟
در مورد سوال اول هم من یه کارت گرافیک Radeon HD 4670 گرفتم توی اینترنت که جستجو کردم یه لینک داد گفت فایل رو دانلود کن بعد با دستور sudo sh <file Name> اجراش کن اما هرکاری می کنم اجرا نمی شه لطفا در مورد نصب درایور کارت گرافیک هم یه حالی بدید :46:
راستی من از دستور sudo sh ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run استفاده می کنم اما خطای sh: Can't open ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run رو میده چرا؟؟؟
از همه بچه های فعال این انجمن (Ubuntu) هم همینجا تشکر می کنم :11::33::26:
فایل های run. فقط قابلیت اجرایی دارند و نصب نمی شن. فایل های نصب شامل deb , rpm , sh , ... است.