ورژن 8 هم فارسیه؟
Printable View
ورژن 8 هم فارسیه؟
ديروز يكي از دوستام اوسيت نصب كرد avast pro تو قسمت setting از منوي چپ انتخاب زبان گزينه زبان فارسي داره ولي بعد از انتخابنقل قول:
زبان فارسي فكر كنم اوست به سرورش وصل ميشه و بعد اكتيو ميشه.چون دوستم هم ميخواست فارسيش كنه داشت به سرورش كانكت
ميشد كه ديگه بي خيالش شد
ولي برام جالب بود خيلي امكانات كامل و خوش دستي داشت انتي ويروس اوست .
دوستاني كه انتي ويروس اوست نصب كردن يا دارن شناسا ييش چه طوريه؟ازش راضي هستن؟
سلام.بله دوست عزیز از زبان پارسی هم پشتیبانی میکنه.نقل قول:
خودم استفاده میکنم.آنتی ویروس خیلی خوب ، قوی و سبکیه.نقل قول:
اگر قصد استفاده از این آنتی ویروس رو دارید از نسخه ی Internet Security یا Premier Anti Virus استفاده کنید.
فقط به علت تحریم ایران از سوی شرکت Avast باید از طریق چیلتر شکن یا نرم افزار های تغییر IP مثل Hide IP Easy آپدیت کنید .
سلامنقل قول:
این سریال شو چه طوری میشه پیدا کرد.
مثلا واسه این avast antivirus pro v8:n06:
سلام.:n16:نقل قول:
با یه سرچ ساده میتونید لایسنس های این آنتی ویروس رو پیدا کنید. پیشنهاد میکنم از نسخه ی Internet Security استفاده کنید چون از Antivirus Pro قوی تر هست. نسخه ی Premier Anti Virus از همه قوی تره اما لایسنس هاش گیر نمیاد.
سلامنقل قول:
دوست خوبم حرف شما درسته که نسخه سکیوریتی از انتیه اون قویتره ولی دارم انتیه اوست روی یکی دیگه از سیستمم با فایروال کمودو
تست میکنم.خدا کنه با هم خوب باشن.
راستش من که هرچی دنبال کی واسه avast pro گشتم چیزی پیدا نکردم.فقط نحوه کرک ان هست و نه سریال .
یه سوال:وقتی دوره 30 روز تریال انتی ویروس تموم بشه علاوه بر اینکه ابدیت نمیشه ایا کنار ساعت ویندوز به طور اتوماتیک نمیاد؟
الان من avast pro دوره تریالش تموم شده و میگه که اکتیو نیستم و کنار ساعت ویندوز هم نمیاد.
:n16:
میخواستم بدونم اگه بخوای آپدیت رو برای پروگرام یا خود آنتی - وسط آپدیت شدن - کنسل کنی کدوم گزینه رو باید بزنی
و برای غیر فعال کردن مدت محدود برای فایروال کدوم گزینه رو باید بزنی؟
سلام داداش.نقل قول:
آدرس Email خودت رو برام پ.خ کن.
سلام.نقل قول:
به Setting برید و در قسمت Update قسمتی به نام Program داره که میتونی آپدیت شدن خود آنتی ویروس رو غیرفعال کنی و ...
میتونید روی آیکون فایروال کلیک کنید و گزینه ی Stop رو بزنید.