سلام
دوستان من می خوام برم ببینم چقدر تا حالا دانلود کردم ولی اون صفحه رو پیدا نمی کنه
آدرسش این بود دیگهدرسته؟کد:www.user.asiatech.com
کسی دیگه هم هست که این مشکلو داشته باشه؟
Printable View
سلام
دوستان من می خوام برم ببینم چقدر تا حالا دانلود کردم ولی اون صفحه رو پیدا نمی کنه
آدرسش این بود دیگهدرسته؟کد:www.user.asiatech.com
کسی دیگه هم هست که این مشکلو داشته باشه؟
نه عزیز اینهنقل قول:
اونم برای شهرستانی ها فقطکد:http://user.asiatech.ir/
قطعی های آسیاتک برای منم جدیداً زیاد شده. قبلاً اصلاً قطعی نداشت.
منطقه مخابراتيتون كجاست ؟
حکمت شعارنقل قول:
البته از سرعت و کیفیتش راضی هستم.
اخیراً شارژ آنلاین آسیاتک به مشکل خورده بود. مشکلشون حل شده یا نه؟
كم و بيش حل شده.. يعني من خودم انجام دادم يه بار ديگه مشكل خوردم كه گفتم بهشون گفتن بعضي اوقات قاط ميزنه! واقعا كه! حتي نميتونن يه مديريت پرداخت رو درست كنن، افتضاحه!
دانلود از رپید شیر هم به مشکل خورده و دیگه نمیتونم دانلود کنم با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه با این که اکانت دارم و کلا دیگه به درد نمیخوره من تصمیم داشتم 256 نامحدود بگیرم و پولش رو هم کنار گذاشته بودم خوب شد نگرفتم چون دیگه فایده نداره
نه دانلود از رپيد و سايت هاي مشابه چند روزه اينطوري شده واسه همه isp ها! دليلش رو ديگه والا معلوم نيست.. وگرنه از سايت هاي ديگه دانود بگير سرعت سرويس 512 تا 50 هم ميرسه.
سلام من دو هفتهاي كه از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر سرعت دانلودم مسخره شده بين 15 تا 23 ولي خيلي افتضاحه جوري كه يك فايل
200 مگابايتي رو توي 4 ساعت دانلود ميكنم در حاليكه قبلاً 2 ساعت بود.
من 256 نامحدود دارم سريوسم مربوط به مركز مخابراتي الغدير مشكل از خود آسياتكه كه داره از اينترنتها ميدزده يا از مخابرات.
شماها خبري نداريد.
ممنون ميشم به من هم اطلاع بديد.
سلام
بچه ها من نمیتونم سرویسمو شارژ کنم همه چی رو هم درست میزنم ولی میگه اطلاعات شما در بانک موجود نیست
مشکل چیه ؟