سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست
Printable View
سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست
قسمت doc کجاست ؟نقل قول:
سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟
تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شودنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین
چجوری میشه rebuild کرد؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...:sq_8:
الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟
هر برنامه ای که با c++ 2008 و visual studio 2008 مینویسم تو ویندوز 7 استارتر برنامه این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گزینه build گزینه rebuild رو انتخاب کنید
قبل از اینکه پروژه رو بسازید ( create ) مسیر ذخیره سازی رو تغییر دهیدنقل قول:
این کار رو هم برای سی پلاس پلاس کردم ولی باز هم همون ارور رو میده