بچه ها من يه سوال دارم . مگه بخش فيلم و موسيقي بسته شده ؟ چون من امروز نديدم بين تاپيك ها .
بچه ها من يه سوال دارم . مگه بخش فيلم و موسيقي بسته شده ؟ چون من امروز نديدم بين تاپيك ها .
خدا نکنه بابا،درسته هنوز،واسه من هستن،اشتباه کردی! شایدم اشتب نشون داده! شاید هم سیستمت یا سیستم Vb قاط زده!نقل قول:
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو حالشو ببر
حتما مديران اون بخش نميزارن كه توي اون بخش برينقل قول:
حتما به خاطر اينكه اونجا زياد اسپم دادي:13:
این بیچاره که تا حالا فقط 3-4 تا درخواست داشته تا حالا،من تا حالا نه تو انجمن درخواست موسیقی،نه خود موسیقی نه تو دانلود موسیقی اسپمی ندیدم ازش:20:نقل قول:
man dar morede konkore karshenasi soal darm komak
برو توي انجمن متفرقه يه تاپيك بزن
در ضمن حتما خواستن با يكي ديگه اين كارو بكنن حتما اشتباه شد
اقا شما حتما برو به ميثم جون بگو يا به يكي از ادامين محترم
من هنوزم پيام خصوصي ندارم
چرا نيست؟
نميتونم بفرستم
اسپم چيه؟؟؟؟؟؟؟
خب پیغام خصوصی ای که تو inbox ت هست رو که بقیه باید بهت بفرستن،هنوز کسی بهت چیزی نفرستاده،خودت هم به راحتی می تونی پیغام بفرستی،از دو روش:نقل قول:
1-روی فرستادن پیغام خصوصی جدید (یا یه چیزی تو همین مایه ها!) کلیک می کنی،تو فیلد اول نام کاربری دقیق گیر نده مورد نظر رو وارد می کنی،فیلد بعد موضوع و بعدی متن.ارسال رو که بزنی پیغام به پیغام هات اضافه میشه (غیب گفتم!)
2-کاربری رو که می خوای بهش پیغام بدی،از تو فروم پیدا کن،برو توی مشخصاتش و فرستادن پیغام خصوصی رو انتخاب کن.حالا دیگه فقط باید متن و موضوع رو بنویسی.
به همین راحتی!
به پست های بیهوده و منحرف کننده میگننقل قول:
نوشته شده توسط torrado