آخه به نظر شما ريسك نيست سيستمو ببندم بعد ببينم كار نميكنه؟نقل قول:
Printable View
آخه به نظر شما ريسك نيست سيستمو ببندم بعد ببينم كار نميكنه؟نقل قول:
از اینکه به سوالای من در صفحه ی 193 جواب ندادید ممنونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فکر می کنم بالا میاد آخه اینو خودم امتحان کردم اگه هم نیامد با یه پردازنده دیگه بایوس رو آپدیت کن بعد مشکل بر طرف میشهنقل قول:
ASUS P5K قیمت حدود 130 هم رید رو ساپورت میکنه هم 45 نانومتری هارو با آپدیت بایوسنقل قول:
ASUS P5E قیمت حدود 260 هم رید رو ساپورت میکنه هم 45 نانومتری با آپدیت بایوس
دومی بهتره چیپش بالاتره X38 و اولی P35
مدل های دیگه ای هم تو رنج بینشون هست با برند های مختلف
سلام
نظر شما در مورد مادربورد Gigabyte - P31-ds3l چیه؟
با قیمت 90 هزار تومان ، مادربورد خوب و بی دردسریه . همه خازنهای به کار رفته در ساختش solid هست و امکانات خوبی هم برای اورکلاک داره .نقل قول:
:40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40:
نظرتون راجع G33-DS3Lچیه خوبه ؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید قیمتش هم بگید
هیچکی جواب ما رو نمیده
چيپش P31 هست با اين قيمت ميتوني Biostar TP35D2-A7 SE بخري با چيپ P35 و ساپورت باس پردازنده و رم بيشتر به صورت Official نه اوركلاك قابليت اوركلاكش هم معركه است خازنهاش هم اونهائي كه در معرض گرماي بيشتر هستند جامدند.نقل قول:
سلام به همه
دوستان من مي خوام يك پردازنده ي Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm بخرم كه قيمتش حدود 300 هزار تومان هست ، اما براي اينكه مادربردي را بخرم كه بهترين حالت ممكن باشه براش از هر نظري كمك مي خوام...
من خودم مادربرد Asus با چيپ X38 به نام ASUS - Maximus Formula بيشتر مد نظرم هست.
اطلاعات و جزييات مادربرد مذكور را از اينجا بخوانيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات و جزييات پردازنده مذكور را از اينجا بخوانيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر سايت معتبر فارسي و يا انگليسي هم ميشناسيد معرفي كنيد.
با تشكر فراوان :11:
همین مادربوردی که مد نظرتون است یکی از بهترین هاست با قیمت حدودی 290 تومان. البته یکی از دوستان 275 قیمت داده.نقل قول: