دوستان ممنون از تبریک همتون. ببخشید که نمیتونم همه ی پیام هاتون رو نقل قول کنم ولی سعی میکنم که به سوالاتون پاسخ بدم . آره مادر بردش فالکونه چون سال ساختش 2008 هستش. من تقریبا روزی 6 ، 7 ساعت بازی میکنم بدون مشکل و هنگ و کندی ، اینتر کول رو به نظر شخصی من حتما تهیه کنید چون به راحتی میشه با یه دست زدن پشت کنسول فهمید چه خبره ( اگه حرارت فن مثل دور کند یه سشوار معمولی بود کم کم داره خطری میشه ) ، راه دیگه تشخیص بدون اینتر کول اینه که چون xbox360 کنسول خیلی قدرت مندی ، بازی ها رو به سرعت لود میکنه به همین دلیل گاهی اوقات که لود یه ذره زیاد از حد طول بکشه کاملا محسوسه و موقع استراحت دادن به دستگاه ( با کنسول دوستم داشتیم بازی میکردیم یه لحظه احساس کردم لود یه مقداری طولانی شد و افت فریم پیدا کرد ، همین که گفتم دستگاه داغ کرده خاموشش کن یهو سه چراغ رو روشن کرد و خاموش شد البته همونطور که قبلا گفتم چیزی نشد بعد نیم ساعت دوباره روشن کردیم و بازی کردیم ) پس با دستگاهتون راه بیایید و از چراغ قرمز نترسید چون قبلا گفتم معنیش چیه . من از دنیای دمو تو توپ خونه خریدم خیلی خوش برخورد بود و تخفیف هم داد به نظر من اگر قصد خرید دارید حتما از اون بگیرید و مثل من به حرف آقا p3yman گوش کنید و ریجن J بخرید چون تا حالا هر بازی گذاشتم خونده و نه نگفته . آدرسشم که میدان امام خمینی پاساژ لباف طبقه هم کف پلاک 12 ( اصلا یه تابلو گنده زده DEMO WORLD ) شماره تلفن :33938691 _ 09355341522 . تازه کلی باهاش رفیق شدم !!