Grave of his(mokhaberat's) Father...
من دارم دانلود میکنم یه ساعته خبری نیست.. برای اطمینان هم قطع و وصل کردم، بقول فرشاد، کانکشن نشون میده ولی میزنه مثلا 360 بایت و کردیت کم نمیکنه :n02:
Printable View
Grave of his(mokhaberat's) Father...
من دارم دانلود میکنم یه ساعته خبری نیست.. برای اطمینان هم قطع و وصل کردم، بقول فرشاد، کانکشن نشون میده ولی میزنه مثلا 360 بایت و کردیت کم نمیکنه :n02:
سروش من میترسم تله ای باشه یدفعه از حلقوممون نکشن بیرون؟:n13:
چون اکانتینگ داره کار میکنه
من 50 مگ دانلود کردم IBS کامل ثبتش کرد ، تا کیلوبایت آخرش رو هم حساب کرد :n09: واسه من که که داره کنتور میندازه :n34:شانس نداریم ! خواستم یکم دانلود کنم . اه .... :n21::n14:
برا من کنتور میندازه ولی دیروز یه چیزی متوجه شدم نمیدونم از خودشه یا نه:n09:نقل قول:
درست شنیدم؟ نامحدودا برگشتن؟
اون دوستمون چطور نامحدود شارژ کرده؟
????????????????????????? :n02:نقل قول:
نه همون قبلی ها هستن ! اگر نمایندگی شهرتون دسترسی داشته باشه میتونه شارژ کنه وگرنه خیرنقل قول:
نمیدونم بزار ببینم تکلیفش چی میشه بعدش بهت میگمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار هم قطع و وصل کردم که مطمئن بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک:n19:نقل قول:
شما صاحب یک سرویس نامحدود شدید:n19: