بعد جالبه اینترانت عوضه اینکه ارزون باشه گرونتر هم هست:n09:
ادیت : البته فک کنم این یه تعرفه ای که من نمیدونم قضیش چیه ، زده تعرفه دیتا
Printable View
بعد جالبه اینترانت عوضه اینکه ارزون باشه گرونتر هم هست:n09:
ادیت : البته فک کنم این یه تعرفه ای که من نمیدونم قضیش چیه ، زده تعرفه دیتا
اینا بنظرم سرویس های دیتا هستند.
اینترنت خانگی نیست.
البته اینترنت خانگی هم دست کمی از این نداره.
قیمت های حجم اضافه adsl مخابرات به نسبت چندماه پیش گرونتر نشده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شما همسفر باید باشه.
واسه من همون جدول قبلی میاد. من اصلا 300 گیگ ندارم.
نحوه محاسبه اینترنت نامحدود
وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های مخابراتی مربوط به فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: کمیته ای تشکیل دادیم تا مدل فروش اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای مشترکان پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.
وی با بیان اینکه کشورهای مختلف جهان با توجه به تحولات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مدل های مختلفی را برای ارائه اینترنت به کاربران شان به کار گرفته اند، گفت: راه های مختلفی در دست بررسی است تا بتوانیم اینترنت حجمی را برداریم و اینترنت را به صورت نامحدود به کاربران ارائه کنیم.
واعظی ادامه داد: هم اکنون یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم مربوط به کاربران کم مصرفی است که هزینه کمی بابت اینترنت پرداخت می کنند، اگر بخواهیم اینترنت را نامحدود کنیم هزینه این کاربران چند برابر افزایش می یابد، بر این اساس در حال بررسی راه حلی برای حل این مشکل هستیم تا مشترکان کم مصرف اینترنت از این تصمیم ضرری نبینند.
وی با بیان اینکه نحوه محاسبه اینترنت نامحدود به گونه ای است که سرعت را مبنا قرار می دهیم، اضافه کرد: این به این معنی است که دیگر کاربران نیاز به خرید حجم مصرف ندارند و بر اساس سرعتی که نیاز دارند می توانند از اینترنت استفاده کنند.
واعظی خاطرنشان کرد: قرار است این سرویس در چند بخش شامل اینترنت زیر یک مگابیت، اینترنت بین دو تا سه مگابیت و همچنین اینترنت بالاتر از سه مگابیت تعریف شود و کاربران با توجه به سرعتی که نیاز دارند سرویس خریداری کنند. بر این اساس باید بسته های متعدد برای کاربران تعریف شود تا حتی کاربران کم مصرف نیز در این زمینه ضرر نکنند.
وزیر ارتباطات گفت: تا هفته آینده پیش بینی می کنیم که تصمیم قطعی در مورد این مدل فروش اینترنت خواهیم گرفت.
منبع : تابناک
امروز رئیس مخابرات گفت که اینترنت نامحدود مصرف منصفانه خواهد داشت.
این یعنی اینترنت محدود.
با عوض کردن کلمات که نمیشه آدم سر خودش رو کلاه بزاره.
این مصرف منصفانه در کشور های دیگه هم هست منتها شیوه اعمالش هست که تفاوت داره. اینجا به عنوان مثال شما از 25 گیگابایت رد بشی سرعتت میشه دایال آپ. اما شیوه درست به نظر من و چیزی که برای یکی از شرکت ها تو آمریکا هست ماهی 300 گیگابایت هست که بعد از اون به ازای هر 50 گیگابایت مقداری به هزینه ماهیانه اضافه میشه. یا سیستم شرکت virginmedia تو انگلیس به صورت پلکانی هست. یعنی اگه در یک بازه زمانی شما پشت سر هم دانلود کنی و از یه حجمی عبور کنی سرعت شما یه پله کاهش پیدا میکنه ، اگه ادامه بدی یه پله دیگه و در نهایت به یه حداقلی میرسه که قابل استفاده باشه نه دایال آپ! و این محدودیت روز بعدش برداشته میشه. در هر صورت اگر شما جوری از شبکه بار بکشید که تاثیر منفی روی کیفیت بقیه کاربر ها داشته باشه یا موقتا محدود میشید یا شرکت بهتون پیشنهاد میده که سرویستون رو ارتقا بدید. اما در عمل چون انقدر ظرفیت و سرعت بالاست این اتفاقات به ندرت رخ میده.نقل قول:
مصرف منصفانه در کل چیز بدی نیست اما چون تو کشور ما بد اجرا میشه ما دید منفی داریم بهش. نمونه اش همین نامحدود های مخابرات هست که سقف 25 گیگی دارند یا شاتل که اگر روزی از 2-3 بیشتر مصرف کنید سرعت رو میکنه دایال آپ.
این ها چرا با خودشون در گیر هستن ؟؟؟ :n35:نقل قول:
یه روز میگن می خوایم نامحدود بیاریم
روزه بعد تکذیب می کنن
یه زور دیگه میگن می خوایم حجمی ها رو جمع کنیم و همه رو نامحدود کنیم
معلوم نیست دارن چی کار می کنن ...
وزیر ارتباطات امروز گفته که دوره بعد وزیر ارتباطات نیست
برای همین این جیزایی که این اواخر میگه یعنی پشم!
چون سلیقه ایی هست بعدی میاد میگه من اینجوری دوست دارم.
شوخیش گرفته اینترنت 3 مگابیت نامحدود که بین 8 نفر تقسیم میشه بعد هم مصرف منصفانه!!!!! مضخرف هست همین اشغال های حجمی بهتره نخواستیم:n34::n34::n34::n34: